Terazi Yeniayı 26 Eylül 2022

Eylül 25, 2022by ecem0

Terazi Yeniayı 26 Eylül 2022

Terazi Yeniayı 26 Eylül 2022  ; Düzen zamanı!

26 Eylül Pazartesi günü Türkiye Ankara saati ile 00:54’te Terazi burcunun 2.derecesinde bir Yeniay gerçekleşiyor. 

Yeniay dönemleri; yeni başlangıçların filizlendiği zamanlardır. Evren yeniaylarla bizlere “yeni süreçler”, “taze başlangıçlar” ve “yeni umutlar” verir.

Terazi yeniayı ile;  eşitlik, adalet, nezaket, politiklik, ilişkiyi merkeze alma eğilimi, denge, uyum ve estetik konuları öne çıkacaktır. Sağlık olarak böbrekler ve bel bölgesini ifade eder. Ek olarak genel kapsamda ülkeler arası diplomasi, siyasi ya da ticari birlikler, ülkenin açık düşman ve rakipleri, anlaşmalar, ulusal evlenme – boşanma oranları ve savaş – barış ilanları da söz konusu olabilir. Güzellik, kozmetik, estetik, moda, müzik, sanat, ara buluculuk, tekstil gibi sektörler de yine bu kapsamdadır. 

Bu yeniay ile birlikte bireysel hayatlarımızda;

👉🏻Mart 2022 döneminde yaşadıklarımıza tekrar geri dönüp bakmak durumunda kalacağız!

👉🏻Sosyal, resmi ya da özel ikili ilişkiler temalarımız ve buradaki karşılıklı beklentilerimiz vurgulanıyor. 

👉🏻Adalet, eşitlik, denge, uyum ve güven konularında hassasiyet göstermeye başlıyoruz. Konu ister özel, ister sosyal isterse resmi olsun; bir şekilde ortayı ve dengeyi bulmaya çalışacağız. 

👉🏻Özellikle iletişim konusunda engellenmiş, yavaşlatılmış ve tekrarlayan yanlış anlaşılmalar ya da aksiliklerle daha sık karşılaşıyormuş hissine kapılabiliriz.Gündelik hayatımızda kafa yorduğumuz, düzeltmeye uğraştığımız iletişimler olacak!

👉🏻Hayatımızda önemli alanların pek çoğunun tehdit altında olduğunu hissedebiliriz. Belki kestirip atmak için çok geç kalmış ve sıkışmış hissedebiliriz.

👉🏻Taşkınlıklıklara, abartılı davranışlara ve bencil tavırlara oldukça dikkat etmeliyiz. Karşılıklı iletişim, taraflar birbirini anlasa bile gerginlikler sebebiyle inada binip tıkanma noktasına gelebilir.

👉🏻Pek çok konuda “taraf olmak” kaçınılmaz olabilir. “Birliktelikler” ve belki “dayanışmalara” ihtiyaç duyabiliriz.

👉🏻Gerginliklere rağmen hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz ilişki ve dengelerin nasıl olması gerektiği hakkında farkındalık kazanmaya başlayabiliriz. Henüz son sözü söylemesek de tepkimizi ortaya koymak durumunda kalacağız.

👉🏻Eğer gerçekten içinde bulunduğumuz bu “idare ederim” durumundan çıkmak istiyorsak kararlı davranmaya, bilgi edinmeye, iletişimlerimizi düzeltmeye başlamalıyız. Böylece etrafımızdaki destekler artacak ve o çok istediğimiz “güvenli ve sağlıklı ilişkiler” hedefimiz için iyi bir temel atabiliriz.

👉🏻Şimdi haritanızın Terazi alanında yepyeni bir başlangıç yapma zamanı!  Terazi burçları, Yükselen Terazi burcu ve Terazi burcunda gezegen yerleşimi olanlar için konular oldukça kişisel etkiler getirecektir. Bu etkiler çoğunlukla “yepyeni bir sürecin başlamadan önce mevcut konuların halledilmesi gerekliliğini” yansıtacaktır. 

Ülkemize getireceği genel etkilere bakacak olursak; 

👉🏻Yeniay ülkemizin 4.evine düşüyor! Muhalefet partisi, toprak güvenliği, tarım, yer altı kaynaklar ve madenler anlamında yeni gündemler meydana geliyor! Bu temalarla ilgili sıkça yeni projelerin ya da gündemlerin açıklamalarını duyabiliriz. Bu alanda Merkür’ün de retro olduğunu düşünürsek ; gerek üst merci gerek de kamusal iletişim konusunda oldukça zor zamanlar ya da anlaşmaların zorlaşması söz konusu olabilir.

👉🏻Yeniay anında yükselen noktası ülkemizin 1.evine düşüyor. Dikkat çekecek başlıca konular; ülkemizin genel toprak bütünlüğü, emlak ve gayrimenkul sektörü, milli meseleler, tarım, beslenme, halkın genel refah ve sağlığı olacaktır. Ek gündem olarak ise tarihi eserler, inşaat, müzeler, geleneklerimiz, kültürel yapılar (yazıt, sit alanı vb) ve aile yapısını etkileyen temaları örnek verebiliriz.

👉🏻Bu dönemdeki olayları değerlendirirken Mart 2022 sürecinde gerçekleşen durumlar sık sık gündeme tekrar gelecek ya da konular bu dönemin bir uzantısı niteliğinde şekillenecektir.

Terazi Yeniayı 26 Eylül 2022 Youtube videomuz yayında! Youtube videomuz ve ayrıca yükselen bazında dolunay yorumları için sayfayı aşağıya kaydırın!

Şimdiden farkındalığı yükseltecek ve pek tabi sorunlara çözüm getirecek bir Terazi Yeniayı dileriz.

Sevgi ve farkındalıkla!

Terazi Yeniayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Diğerleri, eş, partner, ortak, rakip ve önemli sözleşmeler alanınızda yeni bir döneme adım atıyorsunuz! Özgürleşme arzunuza rağmen diğerleriyle ilişkilerinizde denge şimdi hiç olmadığı kadar önemli olabilir! Ev, aile ve özel hayat temalarınız da gündemdeyken; rutinler, çalışma hayatı veya sağlık ile ilgili bazı düzenlemelere gidebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Sağlık, günlük rutin, çalışma ortamı, evcil hayvanlar alanınızda dengelenmek ve uyumlanmak adına yepyeni gündemler ortaya çıkıyor. Elinizde olmayan dış koşullar sebebiyle şimdi hayatınızın akışını dengelemekte ilişki bağlarınıza ihtiyacınız artabilir. Yakın iletişim çevresi, kısa seyahat ve eğitim gibi dinamik konular öne çıkarken diğer yandan; aşk, yaratıcı projeler ve çocuklar alanında bir takım emek isteyen uğraşlara ayırdığınız vakit artabilir!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

 Aşk, çocuklar, kişisel projeler, hobiler, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan aldığınız keyif, riskli yatırımlarınız, çok yakın arkadaşlar alanınızda yepyeni gündemler doğuyor! Bu alandaki ihtiyaçlarınızla, sosyal çevrelerinizi genişletmek arasındaki dengeyi kurmaya çalışabilirsiniz! Maddi kazanımlar ve özdeğer konuları gündemdeyken; ev, aile ve özel hayat ile ilgili bazı düzenlemelere fazlaca vakit ayırmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ev, yuva, ebeveynler, aile meseleleri, aile mülkü, özel hayat, güvenli alanınız, alışkanlıklarınız alanınızda yeni gündemlerle karşılaşıyorsunuz! Kariyer veya aile görevlerinizde genişlemeye karşılık aile-özel hayat arasındaki balansı kurmaya çalışabilirsiniz! Oldukça kişisel konuların – hatta belki de fiziksel ya da genel sağlığınızı da içerebilir – gündemde olmasıyla beraber; şimdi bir süre yakın iletişim çevresi, kısa seyahat ve eğitim gibi dinamik konularda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

İletişim çevresi, arkadaş, kardeş,kuzen, yazı-evrak işleri, ticari faaliyetler, satış – pazarlama, kısa kısa eğitim ve yolculuklar ile ilgili önünüzde yepyeni bir dönem açılıyor! Konu aslen en basit anlamda; bir yandan macera ararken diğer yandan da aşina olunan çevreler arasında dengeyi kurmak gerekliliği ilgili olabilir! Şimdi zihninizde dönüp duran örtülü pek çok konu gündeme gelirken; maddi kazanımlarınız ve özgüveniniz adına vermeniz gereken kararları tekrar gözden geçirmeniz ya da düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Para konuları, kazancınız, maaşınız, kendinize biçtiğiniz değer, para üretme beceriniz, sahip olduğunuz mülkler ile ilgili yepyeni gündemler yolda! Bu yeni düzlemde gelirler ve giderlerinizi dengelemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Sosyal çevrelerinizin gündemde olmasıyla birlikte; kendinizle ilgili bazı kararlar almak için detayları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bireysel farkındalığınızın arttığı ve hayat yolunda oldukça önemli adımlar atmayı düşünmeye başladığınız bir sürece merhaba diyorsunuz! Bu yeni düzlemde kendi öncelikleriniz ve önemli ikili ilişkileriniz arasında denge kurmaya ihtiyaç duyabilirsiniz! Kariyer ve aile sorumluluklarınız gündemdeyken; vermek istediğiniz kararlarla ilgili süreci bir süre daha gizlilikle yönetmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bilinçaltı, kontrolü elimizde olmayan ve bizim veya bilgimizin dışında gelişen durumlar ve gizli gündemler adına yepyeni bir döneme giriyorsunuz. Bu yeni düzlemde gerek ruhsal ve bedensel gerekse de hayatınızın rutin akışında huzurlu olabilmek için bazı şeyleri dengeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Şimdi uzaklar, yabancılar, eğitim ve yüksek merciler gündemdeyken sosyal çevre bağlarınızla ilgili bazı yanlış anlaşılmalarla uğraşabilir ya da henüz vermediğiniz bir kararınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Arkadaşlar, gruplar, portföy, sosyal çevreler, yeni hayat planlarınıza dair şimdi yepyeni başlangıçlar yapıyorsunuz! Şimdi özgür hareket etme arzunuzla; sosyal ilişkilerinizin talep ettiği şeyler arasında bir denge bulmanız gerekebilir. Ek olarak paylaşılan gelirler, özel paylaşımlar ya da borçlar gündemdeyken; şimdi kariyer ve aile sorumluluklarınız ile ilgili detayları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Kariyer, itibar, toplumsal sorumluluklarınız ve toplum içindeki etiketleriniz ile ilgili konularda yepyeni bir sürece giriyorsunuz! Şimdi özel hayatınız ile kariyer görevleriniz arasında dengeyi kurma ihtiyacınız artabilir. Şimdi partner, ortak ve sözleşmeler gündemdeyken; eğitim, seyahat, medya, hukuk ya da yabancılarla ilgili işlerinizde iletişimsel yoğunlaşmalar ya da gözden geçirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Yüksek eğitim, medya, uzak seyahatler, hukuk, yabancılar, yurtdışı, hayat görüşünüz, mentorlar alanında yepyeni olasılıkların pencereleri açılıyor! Konu aslen en basit anlamda; bir yandan macera ararken diğer yandan da aşina olunan çevreler arasında dengeyi kurmak gerekliliği ilgili olabilir! Çalışma hayatı, rutinler ve sağlık temaları gündemdeyken; diğer yandan şimdi paylaşılan gelirler, özel paylaşımlar ya da borçlarla ilgili bazı şeyler gecikebilir ya da gözden geçirilmesi gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Paylaşılan gelirler, kredi, borç, nafaka, alacaklar, özel paylaşımlar ve çözülmesi gereken meseleler ile ilgili yeni bir sürece giriyorsunuz! Bu yeni düzlemde gelirler ve giderlerinizi dengelemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Aşk, çocuklar, kişisel projeler ve yaratıcılık gündeme gelirken; şimdi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmelerinizle ilgili kararlarınızı gözden geçirmeniz yada düzenlemelere kafa yormanız gerekebilir.

Terazi Yeniayı 26 Eylül 2022 Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!