2022 Burç Yorumları

Yeni yılda bizi neler bekliyor?

2022 Burç yorumları yazı dizimiz hazır!

Yıl boyunca dönüp bakabileceğiniz yol haritası olarak hazırladığımız yazılarımız kollektife şifa olsun!

Bu vesile ile mutlu, bereketli, sağlıklı ve keyifli bir yıl dileriz!

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_top_divider.png

Bu sayfadaki içeriklerimiz;

Aşağıdaki alanda okumak istediğiniz Yazı Bölümü butonunu tıklayarak ilgili bölüme hızlıca ulaşabilirsiniz.

2022 Yıllık Burç Yorumları

*Burcunuzun yıldız takımı alanını tıklayarak yıllık burç yorumunuza ulaşabilirsiniz!

2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

21 Mart - 20 Nisan arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

21 Nisan - 20 Mayıs arasında doğanlar

2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

21 Mayıs - 21 Haziran arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

21 Haziran - 22 Temmuz arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

23 Temmuz - 22 Ağustos arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

23 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

23 Eylül - 22 Ekim tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

23 Ekim - 21 Kasım tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıYay Burcu

22 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıKova Burcu

21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

20 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında doğanlar

2022 Burç Yorumları2022'de Türkiye ve Dünya

Yeni yılda bizi neler bekliyor?

2022 Burç yorumları yazı dizimizin yanısıra 2022 yılının genel görünümlerine de yer vermek istedik!

Değişen Dünya’nın bir prototipi görünümünde bir 2022 yılı bekliyor bizleri…

Gerek aks değiştiren Ay düğümleri gerek ise gezegenlerin birbirine yapacağı bazı sert etkileşimler ile ülkemiz ve Dünya için oldukça ilginç zamanlara doğru geçiş yapıyoruz.

2022 Yılı Önemli Dönemler

Artı kısmına basarak metni açabilirsiniz.
Tutulmalar bize neler getiriyor?
Tutulma etkilerine özet bakış!

Boğa – Akrep Hattındaki tutulmalar Türkiye’nin 5 ve 11. Ev alanlarında oluşacak. Ülkemizin burcunun da Akrep olması sebebiyle son derece önemli olan bu tutulmalar ile Parlamento, meclis, STK, ikinci derece yönetimde söz sahibi kişiler, doğum oranları, çocuklar ve gençler, borsa, sanat ve sanatla ilgilenen kişiler, park ve bahçeler, spor faaliyetlerinin yürütüldüğü yerler, meydanlar, toplum yararına işler yapan gruplar ile alakalı yıl içerisinde çokça gündemimiz olacaktır.

30 Nisan 2022 Boğa burcundaki Güneş tutulması ile;

Meclis ve kabine alanlarında önemli konular ortaya çıkacak. Özellikle ani görev değişiklikleri veya ani görevden almalar yaşatacak. Müttefikler ile yaşanabilecek sorunları da açığa çıkaracak. Ayrıca tutulma anında Yay burcunun yükselmesi ordu, memurlar, sağlık ve sağlık çalışanları temalarına vurgu yapıyor. Ayrıca işler ve istihdam alanları ile alakalı konularda bazı aşırılıkların oluşabileceğini görüyoruz. Bu alanlarda maddi ve manevi belirsizlikler sebebi ile yaşanabilecek olan sorunları da bize gösterecek.

Buna ek olarak bankalar, bankacılık sistemleri, finansal sistemler, satın alma gücü ve para piyasaları ile alakalı bazı zorlanmaları da göz ardı etmemeliyiz. Yöneticiler veya tanınmış kişiler ile alakalı sağlık sorunları gündeme gelecektir. Buna bağlı olarak yalan haberler ve belirsizliklerin artışı gözlemleyeceğiz.

16 Mayıs 2022 Akrep burcundaki Ay tutulması;

Yılın en zorlu tutulmalarından biri belki de. Çocuklar ve gençler ile alakalı skandalların duyulması, sırların açığa çıkması, yeraltı dünyası ile alakalı gündemleri beraberinde  getirecek. Tatsız olan bu tutulma özellikle önceden yalanlanmış veya üzeri kapatılmış konuları ek olarak taciz, tecavüz, cinayet ve ölüm oranları ile alakalı konuları önümüze getirecek.

Banka, bankacılık sektörleri, vergiler, dış borçlar ve krizlerin tetikleneceği, derin araştırmalar sonucu açığa çıkabilecek konuları da sıkça göreceğiz.

25 Ekim 2022 Akrep burcundaki Güneş Tutulması;

Ülkemiz güneşinin üzerinde gerçekleşerek ciddi konuları önümüze getiriyor. Çocuklar ve gençler ile alakalı haberleri çok fazla duyabiliriz. Polis ve güvenlik güçlerinin de başrol oynayabileceği bu tutulmada yeni kurallar, yaptırımlar ve cezalar söz konusu olacaktır. Alkol ve uyuşturucu kullanımlarında kontrolsüzlüğün yol açtığı ani ölümleri görebiliriz. Yine bu dönem halka açık yerlerde şiddet olaylarına rastlayabiliriz.

Yöneticilerin sağlık problemleri ile alakalı konuları öğrenebiliriz. Yine bankalar-bankacılık sistemleri, vergi ve borçlar ile alakalı yeni ve katı düzenlemeler ile karşılaşabiliriz.

8 Kasım 2022 Boğa burcundaki Ay Tutulması

Yılın son tutulması olmakla beraber Uranüs’ün de tutulma derecesinde olması ani beklenmedik durumları gözlemleyeceğiz. Uranüs’ün olduğu yerde isyanlar, skandallar, halk ayaklanmaları, yangın ve patlamalar vardır. Genel olarak Uranüs yıl boyu tutulmalara eşlik ediyor ancak aynı derecede gerçekleşen kavuşum açısı bu tutulmayı diğerlerinden özel kılıyor. Meclis, parlamento ve yönetimde söz sahibi kişiler ile alakalı önemli beklenmedik durumlar ortaya çıkacaktır. Tutulmada Venüs ve Merkür’ün de Akrep burcunda olması gizli ilişkilerin açığa çıkması ve skandalların patlak vermesi ile sonuçlanacak.

Konsolosluklar, hava ve deniz yolları ile alakalı problemler, beklenmedik olaylar yaşanabilir. Yine gençler ve çocuklar ile alakalı sağlık problemleri (boğaz bölgesi) artışı olabilir.

Jüpiter'in Balık ve Koç Transitleri
Jüpiter hangi alanları büyütüyor?

2021 yılı içerisinde ön gösterimini yaşadığımız Jüpiter Balık etkisi yönetici pozisyonda olması sebebi ile şifalı yanını da açığa çıkarttı. 2022 yılı içinde ise 11 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcunda olup, 28 Ekim’den 20 Aralık 2022’ye kadar kalarak Balık burcu seyahatini tamamlayacaktır. Bu tarihler içerisinde 2021 yılında da birçok alanda şahit olduğumuz üzere sanatsal ve sportif aktiviteler üzerinden ülkemiz adına başarılar ve ödüller getirebilir.

Jüpiter Neptün Kavuşumu – Nisan 2022

Nisan ayı içerisinde Neptün ile kavuşum yapacak  olan Jüpiter; bizi Dünya üzerinde belki aşı ve ilaç konularında destekleyecektir. Ancak diğer yandan Nisan ayı yöneticiler ile alakalı bazı belirsiz durumları ve gizli anlaşmaları da açığa çıkaracak. Aslında bu dönem yapılanlar bize bir anlam ifade etmese de tutulmalar ile birlikte açığa çıkacak olan olaylar ile farkındalığımız artacak. Ek olarak bu açı ile petrol, seller, yağmurlar ve deniz ile ilgili problemlerde artış ve beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz.

Diğer yandan halkın alışkanlıklarında önemli değişiklikler gözlemleyebiliriz. Özellikle alkol ve uyarıcı madde kullanımlarında artışları göreceğiz. Ek olarak inançlar, din adamları, öğretmen ve yasalar gündemimizde yer alacaktır.

11 Mayıs – 28 Ekim arasında Jüpiter Koç’ta ise;

Güdüsel ve tepkisel gelişen olaylardan sıkça konuşacağız. Aslında bu süreç içerisinde çeşitli askeri hareketlilikler oluşmakla birlikte saldırgan tavırlarda artışlar göreceğiz. Ek olarak yöneticiler, iktidar ve ülkenin önde gelenleri ile alakalı keskin ve risk teşkil eden konular ve yasa tasarıları gündem maddeleri olacak.

2022 Merkür Retroları
Bu yıl Merkür'ün 4 retrosu var!

Yıl içerisinde 4 kez Merkür retrosu yaşayacağız. Özetle bu Retrolar hava grubundaki burçlarda başlayıp, toprak grubundaki burçlarda bitecek.

Retroların ortak teması ise geçmişte yarım kalan konuları Retro dönemde önümüze getirerek somutlaştırmak olacaktır. Yani evren bize işleri toparlamamız için bir zaman dilimi sunuyor.

Merkür Retro Tarihleri
  • 14 Ocak 2022 – 4 Şubat 2022
  • 10 Mayıs 2022 – 3 Haziran 2022
  • 10 Eylül 2022  – 2 Ekim 2022
  • 29 Aralık 2022 ve 2023’e sarkacak!

Merkür Retrolarında yeni bir işe, ilişkiye ya da projeye başlamayı önermeyiz. Bunun yerine eski işleri toparlamayı veya yeni projelere “hazırlık yapmayı” tavsiye ederiz.

Uranüs Ay Düğümü Kavuşumu
Gelecek bir anda kapımızda belirecek!

Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek olan bu görünüm çok sık karşımıza çıkmaz. Ancak Uranüs’ün ani olayları beraberinde getirdiğini biliyoruz. Özetle Temmuz ayı içerisinde Boğa burcundaki kavuşum ile para piyasalarında, hava olaylarında, boğazlar, hava ve deniz yollarında ani ve skandal konular ile karşılaşabiliriz.

Ağustos ayı içerisinde Mars’ın da bu alana gelmesi ile olaylar artacak ve büyüyecek. Örneğin sıkça kazalar, yangınlar ve patlamalar göze çarpacak. Ayrıca bireysel anlamda haritanızın Boğa alanında ani değişimlere açık olabilirsiniz.

2022 Mars Retrosu
2022'de başlayıp 2023'te bitecek!

30 Ekim 2022 – 13 Ocak 2023 tarihleri arasında İkizler burcunda gerçekleşecek olan Mars retrosu ülkemizin 12.evinde olacak. Yani bu alan hastaneler, hapishaneler, azınlıklar, suç örgütleri, bakım evleri ve büyükbaş hayvanları gösteren bir alandır. Dolayısıyla bu alanlarda ilerlemeyi güçleştirecek. Özetle bu alanlarda çeşitli sorunlar, dedikodular ve kötü gidişatlar gözleyebiliriz. Büyük aflar genellikle bu görünümlerin altından çıkabilir. Ayrıca genel anlamda kaza ve saldırı riskleri görebiliriz. Ek olarak Mart ve Nisan 2021’de yaşanan gündemler üzerinde derinleşme, duraklama ya da uzun hazırlık temaları bekleriz.

Satürn-Uranüs Karesi
Şubat, Haziran ve Aralık 2021'den sonra; değişime son çağrı!

2021 yılında Şubat, Haziran ve Aralık aylarında yaşadığımız bu görünüm 2022 Ekim’de yeniden karşımıza çıkıyor. Bunu takiben piyasayalarda ani dalgalanmanlar, öfke ve isyan konuları tetiklenerek 2021 yılı içerisinde yaşadığımız bazı temaları yeniden gündemimize getiriyor. Ayrıca bu dönem yine yer hareketliliği ve ani ısı düşüşleri – çıkışlarına rastlayabiliriz.

Bireysel anlamda 2021 yılında Şubat, Haziran ve Aralık dönemlerine geri döneceğiz. Yani bu dönemleri referans noktası olarak alacağız. Buralarda hayatımızda beliren gündemler son kez final yapmak üzere farklı açılımlarla belirginleşecek. Yani artık değişime direnmeyip adapte olmalıyız.

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!