Haftalık Burç Yorumları 26 Eylül – 2 Ekim 2022

Eylül 25, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 26 Eylül - 2 Ekim 2022

Haftalık Burç Yorumları 26 Eylül – 2 Ekim 2022 haftasından selamlar!

Haftaya Ay Terazi enerjisiyle başlıyoruz! 

Bu hafta yalnızca hafta nezdinde değil uzun bir sürece yayılmak üzere; hayatımızdaki ilişkilere, birliklere, dengelere, uyumlara ve ahenklere odaklanıyoruz! 

Sosyal, resmi ya da özel ikili ilişkiler temalarımız ve buradaki karşılıklı beklentilerimiz vurgulanıyor. Adalet, eşitlik, denge, uyum ve güven konularında hassasiyet göstermeye başlıyoruz. Konu ister özel, ister sosyal isterse resmi olsun; bir şekilde ortayı ve dengeyi bulmaya çalışacağız. Bu hafta sakince girdiğimiz Eylül ayından büyük aksiyonlarla çıkmaya hazırlanıyoruz! 

Haftanın alt bandında kişisel hayatlarımızda bazı ikili durumlara fazlasıyla dikkat toplanması yaşayabiliriz.En basit anlamda kendimize odaklanma ile diğerlerini düşünmek arasında kalmaya benzer ikilemler yaşayabiliriz. Abartılı, gözümüzde büyüyen, benmerkezci prensipte veya iddialı durum, kişi ve olaylarla da karşılaşabiliriz. Tabi en yoğun günümüz 26 Eylül Pazartesi günü oluyor!

Pazartesi ;

Terazi burcunda bir yeniay ile;  eşitlik, adalet, nezaket, politiklik, ilişkiyi merkeze alma eğilimi, denge, uyum ve estetik konuları öne çıkacaktır. Bu yeniay ile birlikte bireysel hayatlarımızda; Mart 2022 döneminde yaşadıklarımıza tekrar geri dönüp bakmak durumunda kalacağız! Sosyal, resmi ya da özel ikili ilişkiler ile ilgili yepyeni bir döneme merhaba diyeceğiz.

İletişim gezegeni Merkür ile aşk, ilişkiler ve para gezegeni Venüs gökyüzünde kavuşuyor! Başak burcunda gerçekleşen bu odak yoğunlaşması dengeyi kurmak için ortak hareket etmek ya da fikir birliği yapmaya yeşil ışık yaktığımız zamanları vurguluyor! 

Ardından aşk,ilişkiler ve para gezegeni Venüs, büyük dönüşümlerin ve gücün gezegeni Plüto ile üçgen açı yapıyor! Oğlak ve Başak burçlarında gerçekleşecek bu etkiyle ilişki yönetiminde ve maddi konularda büyük arzular taşımaya başlayabiliriz. Garantici, eleştirel, alçakgönüllü, kanaatkar, temkinli, sağlam ve ayağı yere basan bir tutum sergileyebiliriz.

Aynı gün bilincimizin ışığı Güneş ile şans, bolluk, genişleme ve fırsatlar gezegeni Jüpiter gökyüzünde karşı karşıya geliyor! Terazi ve Koç aksında bu yüzleşmeyle birlikte hedeflerimize ulaşmak için ilişkilerdeki dengeleri korumaya ya da kendi amaçlarımız uğruna bunları altüst etmeye eğilimli olabiliriz. 

Pazartesi tavsiyesi;

Bugün abartıdan ve dramalardan uzak kalarak “uyuma” odaklanmalıyız. 

Salı;

Aksiyon ve mücadele gezegeni Mars ile sistemlerin gezegenleri otoriter Satürn arasında üçgen bir açı meydana geliyor. İkizler ve Kova aksında yaşanan bu kolay akışta bireysel çabamızı topluma uyumlu hale getirmekte kolaylık buluruz. Başka bir alternatifte daha büyük bir resim uğrunda küçük parçaları birleştirmek için enerji harcamaya gönüllü oluruz. 

Perşembe günü;

Aşk, sevgi, ilişkiler ve para gezegeni Venüs Terazi burcuna geçiyor! Bir süredir Başak burcunda eleştirel, iş bitiren, faydaya önem veren ve çözümcü devam eden ilişkiler ve mütevazi istek tonları, şimdi Terazi’nin politik, nazik, ilişkileri merkeze alan ve estetik kaygılar taşıyan tonlarına bırakıyor.  23 Ekim’e kadar da Venüs Terazi burcunda seyrine devam edecek. Şimdi “birlikte” uyumlu olarak “sevginin hakkını” vermeye başlayacağız! Venüs kendi evinde rahatça akışına devam edeceğinden temsil ettiği konuda hepimize kalıcı güzellikler getirecektir!

Keyifli, kahkahası, eğlencesi ve curcunası bol bir hafta dileğiyle!

Haftalık Burç Yorumları 26 Eylül – 2 Ekim 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 26 Eylül - 2 Ekim 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 26 Eylül – 2 Ekim 2022

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, yakınlık göstermek, birlikte sosyalleşmek için naif bir ihtiyaç duyabiliriz – veya onlar bize bir ihtiyaç duyuyor olabilir! Bu hafta bu alanda yaşanacak yepyeni gelişmeler ve nisbeten keyifli durumlar bizi bekliyor olacak. Belki de yepyeni bir ilişkiye adım atmak isteyeceksiniz! Yazı işleri, satış, pazarlama, kısa eğitim, gezi ve her türlü iletişiminizi ilgilendiren uğraşlarınız için sosyal çevrede size destek verecek olanaklar ya da önemli rolleri olan kişiler bulabilirsiniz. Bağlayıcı sözler vermek için Merkür Retrosunun bitişini beklemenizde fayda var!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında dengeye ve uyuma ihtiyaç duyduğunuz sabırsız bir hafta sizi bekliyor. Ardı ardına gelişen durumlarla beraber adaptasyona ihtiyaç duysanız da bir süre sonra bu alanda iyileşmeler görebilirsiniz. Belki de rutinlerinizi değiştirecek yeni bir sistem şekilleniyor! Uzun vadede ise kariyerinizle ilgili gelir kaynağı yaratmak ve gayet tabi çalışma alanınızın da değişimini kapsayan çok önemli bir araştırma sürecine girebilirsiniz. Adımlarınızı Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında sosyal, nazik ve sevecen bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi istekler söz konusu olabilir! Bu hafta bu alanda yaşanacak yepyeni gelişmeler ve keyifli durumlar bizi bekliyor olacak. Ek olarak ortaya koymak istediğiniz atılımlarınız için efektif iletişim olanakları ya da otorite destekleri bulabilirsiniz! Uzun vadede hedeflerinizi geliştirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sebeple bağlayıcı durumlara girmeden önce Merkür Retrosunun bitmesini beklemelisiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında dengeye ve uyuma ihtiyaç duyabilirsiniz. Ev içinde bazı hareketlilikler ya da aile arasında anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Arada kaldığınızı hissedebilir, arabuluculuk yapabilirsiniz. Diğer yandan da yine aynı alanda güçlü bir dikkat toplanması yaşıyorsunuz. Belki de evinizi arzu ettiğiniz şartlara ulaştırmaya çalışabilir ve bunun için emek ya da para harcayabilirsiniz. Ek olarak henüz hazır olmamanıza rağmen bir süre sonrası için bir kredi ya da borçlanma ihtimalini de düşünüyor olabilirsiniz. Adımlarınızı Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalar odağınızda! “sosyal, nazik ve bağ kurmaya istekli” bir yaklaşımınız olacak! Bu hafta bu alanda yaşanacak yepyeni gelişmeler ve keyifli durumlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizi ilgilendiren uğraşlarınız için yakın çevrenizde size destek verecek iletişimsel olanaklar ya da önemli rolleri olan kişiler bulabilirsiniz. Yine de bağlayıcı sözler vermek için Merkür Retrosunun bitişini beklemenizde fayda var! 

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar odaklanmaya ihtiyacınız olabilir! Para kazanmak, kaynak üretmek ve harcamak ile ilgili tutumlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Ardı ardına gelişen durumlarla beraber adaptasyona ihtiyaç duysanız da bir süre sonra bu alanda iyileşmeler görebilirsiniz. Belki de gelirlerinizi değiştirecek yeni bir düzlem şekilleniyor! Uzun vadede ise çalışma alanınız ile ilgili sağlam bir zemin yaratmak ve gayet tabi beraberinde kariyer değişimini de kapsayan çok önemli bir araştırma sürecine girebilirsiniz. Adımlarınızı Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta ve tabiki tüm ay boyunca sahne sizin! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda isteğiniz doğrultusunda güçlü bir hareket etme güdüsünde olacaksınız. Bu hafta attığınız adımlar, karşılaştığınız yeni olanaklarla birlikte keyifli durumlar sizi bekliyor olacak. Göz önünde olacak, konuşulacak ve dikkat çekeceksiniz. Şimdi hayattan keyif almak, yaratıcılığınızı geliştirmek ya da çocuklarınıza daha koşullar sunmak için keyifli gelişim fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun vadede hedeflerinizi geliştirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sebeple bağlayıcı durumlara girmeden önce Merkür Retrosunun bitmesini beklemelisiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz, bazı sebeplerden nazik fakat yüzeysel ve mesafeli hissettiğiniz ve kendinizi arka planda bıraktığınız bir atmosferde olabilirsiniz. Belki de yoğun düşünsel süreçlerinizin artık bir dengeye gelmesine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ardı ardına elinizde olmadan gelişen durumlarla beraber adaptasyona ihtiyaç duysanız da bir süre sonra bu alanda iyileşmeler görebilirsiniz. Belki de rutinlerinizi değiştirecek ve daha huzurlu yaşayıp çalışacağız yeni bir sistem şekilleniyor! Şimdi uzun vadede ev, aile ve özel hayatla ilgili şartlarınızı iyileştirmek için bazı harcama ya da borçlara girme konusunu araştırmaya başlayabilirsiniz.  Bu araştırma haline bir süre daha devam edip adımlarınızı Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz!  Bu hafta bu alanda yaşanacak yepyeni gelişmeler ve keyifli durumlar sizi bekliyor olacak. Olmaktan çok hoşlanacağınız yeni ortamlara merhaba diyebilirsiniz! Şimdi uzun vadede bilgi, beceri ya da satışlarınızı arttırmak için bir ortaklığa girerek sosyal anlamda daha da görünür olma ihtimalini düşünmeye başlayabilirsiniz. Uzun vadede hedeflerinizi geliştirmek için zamana ihtiyaç duyacaksınız. Bu sebeple bağlayıcı sözler vermek için Merkür Retrosunun bitişini beklemenizde fayda var! 

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız gittikçe artarken yoğun bir sosyal yükümlülük hissedebilirsiniz! Arada kaldığınızı hissedebilir, arabuluculuk yapabilirsiniz. Diğer yandan da yine bu alanda güçlü bir dikkat toplanması yaşıyorsunuz. Belki de kariyerinizi arzu ettiğiniz şartlara ulaştırmaya çalışabilir ve buna yatırım için para ya da efor harcayabilirsiniz. Yine de temellendirmeniz gereken planlar için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Adımlarınızı Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili hevesli, sosyal ve politik davranmaya meyilli olacağınız bir atmosfer olabilir! Bu hafta bu alanda yaşanacak yepyeni gelişmeler ve keyifli durumlar sizi bekliyor olacak. Belki yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni bir alana eğilmeyi ya da hayatınıza farklı ve keyifli bir bakış açısı katmayı düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu değerlendirme haline bir süre daha devam edip adımlarınızı Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Diğerlerinin kaynaklarını sizinle paylaşmanıza ihtiyaç duyabilirsiniz! Para kazanmak, kaynak üretmek ve harcamak ile ilgili tutumlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Ardı ardına gelişen durumlarla beraber adaptasyona ihtiyaç duysanız da bir süre sonra bu alanda iyileşmeler görebilirsiniz. Belki de maddi veya manevi paylaşımlarınızı değiştirecek yeni bir düzlem şekilleniyor! Uzun vadede ise hayatınızı garanti altına almak ve gayet tabi beraberinde ev, aile ve özel hayatınızı da kapsayan çok önemli bir değerlendirme sürecine girebilirsiniz. Karşınıza bazı atılım fırsatları çıkacak olsa da bağlayıcı kararlar almadan önce Merkür Retrosu bittikten sonra atmanız daha sağlıklı olacaktır! 

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!