Haftalık Burç Yorumları 19-25 Eylül 2022

Eylül 18, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Eylül 2022

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Eylül 2022 haftasından selamlar!

Eylül ayı kendi seyrinde devam ederken, şimdi güven arayışında olacağımız ve önümüzdeki hareketli dönemlerin mini fragmanlarını izleyeceğimiz bir haftaya giriş yapıyoruz!

Bu haftaya ise Ay Yengeç burcunda başlıyoruz! 

Ay Yengeç etkisiyle bu hafta güven arayışında, zaman zaman dalgalanan modda, korumacı, duygusal, empatik ve hassas olabiliriz. Sahip olduklarımızı ve sevdiklerimizi korumak, koşullarımızı sağlamlaştırmak bizi rahatlatacaktır. Sıkça aile temaları ön planda olacak ve zaman zaman nostaljik hissedeceğiz. 

Pazartesi; 

Bilincin ışığı Güneş ile derin dönüşüm ve gücün gezegeni Plüto arasında üçgen bir açı gerçekleşiyor. Başak ve Oğlak aksındaki bu etki ile sistemlerimizi sağlamlaştırmak için gereken emek ve özveriyi göstermek için büyük bir istek duyacağız. Bu etki altında yoğun süreçlerde oluruz ve “bir şeylerin peşinden gitmek” için güdüsel bir arzu duyarız.

Salı ;

Sevgi, para ve ilişkiler gezegeni Venüs, devrimci isyankar Uranüs ile destekleyici bir açıyla kontak kuruyor. 

Başak ve Boğa burçlarında meydana gelen bu kontakla aşk, para ve ilişkilerde mevcut şartlardan fazla uzaklaşmadan – fakat yine yenilikleri hayatımıza dahil ederek bazı reformlardan uzun vadede faydalanma şansı yakalayabiliriz!

Cuma;

Bilincimizin ışığı ve aylık odak konularımızı belirleyen Güneş; Terazi burcuna geçerek artık “Sonbaharı” başlatıyor! Geçtiğimiz ay Başak’ın eleştirel, titiz, mütevazi ve çalışkan odak tonlarının yerini Terazi’nin politik, nazik, ilişkileri merkeze alan ve estetik kaygıları olan tonlarına bırakıyor. 23 Ekim’e kadar da Güneş Terazi burcunda seyredecek!

Yine Aynı gün Güneş Terazi’ye girer girmez hali hazırda retrosu devam eden iletişim gezegeni Merkür ile kavuşuyor! Haritamızın Terazi burcu alanında tüm zihnimizle odaklandığımız bir amaç filizleniyor! Şimdi geçmiş düşüncelerimizdeki kafa karışıklığımızı çözmek ve yepyeni plan ve kararlarımıza yoğunlaşma zamanı! Retro Merkür ile Güneş kavuştuğunda bizlerin 10 Eylül’den bu yana üzerinde kafa yorduğu konu aydınlanmaya ve çözüm kendini belli etmeye başlar. 

Haftasonu;

Aşk,ilişkiler ve para gezegeni Venüs, vizyonlar, illüzyonlar gezegeni mistik Neptün’le karşı karşıya geliyor! Balık ve Başak akslarında gerçekleşecek bu etkiyle ilişki yönetiminde ve maddi konularda iplerimiz çözülebilir, düzenli akışlarımızda aksaklıklar olabilir, kısa bir süreliğine gerçeklikle bağlantımızı keserek iç dünyamıza dalabiliriz! Yaratıcılık ve sanat için iyi olsa da, bireysel hayatlarımızda sevgiye ve paraya duyduğumuz özlemle gördüğümüz kişi ve olaylara olduğundan daha fazla anlam yükleyip yanılgıya düşebiliriz. 

Keyifli ve farkındalığı yüksek bir hafta dileriz! 

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Eylül 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Eylül 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Eylül 2022

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında güvene ihtiyaç duyabilir, bu konularda ketum, hassas ve korumacı hissedebilirsiniz! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de hali hazırda bir süredir karışık olan çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız olacak. Hafta başında bu alanı yapılandırmak için ilk somut ipucunu görüyorsunuz.  İlk bakışta pek hoşunuza gitmese de ardından gelen gelişmelerle birlikte bir daha keyifli bir rutin akışınız olabilir. Yine de beklentilerinizi idealize etmemelisiniz. Şimdi 10 Eylül’den beri devam eden ikili ilişkileriniz ve sözleşmelerinizde iletişim karışıkları sürecinin sonuna geliyor ve çözümü nerede aramanız gerektiğini görüyorsunuz. Şimdi bir ay boyunca odağınız burada olacak!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalar odağınızda! Anaç, destekleyici ve şefkatli hissedebilirsiniz. Haftanın en önemli gündemlerinden biri de aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konuları olacak. Kendinizi bu alanda daha ileri taşımak ya da koşullarınızı garantilemek için hafta başında somut bir adım atabilirsiniz! Hemen ardından bu temalardan keyif almanın yanısıra maddi kazanımlar da elde edebileceğinizi farkedeceksiniz! Yine de hemen hayallere dalıp detayları kaçırmamalısınız. Şimdi 10 Eylül’den beri günlük rutin akış, çalışma ortamı ve sağlık alanınızda devam eden iletişim karışıklıkları ya da adaptasyon sürecinin sonuna yaklaşırken artık dengeyi nasıl sağlayacağınızı farketmeye başlıyorsunuz! Şimdi bir ay boyunca gözlerinizi bu alana çeviriyorsunuz!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili güven ihtiyaçlarınız olabilir! Birilerinden onay almak ya da desteklenmeyi fazlasıyla isteyebilirsiniz. Haftanın en önemli gündemlerinden biri de aile, özel hayat, konut temalarınız olacak! Bu alanda hafta başında bir şeyleri artık dönüştürmek için mecburen adım atmak zorunda olabilirsiniz. Ardından gelen sürpriz koşullarla birlikte daha uzun süreli bir plan için şuan biraz fazla fedakarlık yapmamız gerekebilir. Ek olarak mülk alım satım gündemleriniz ya da aile sorunlarınız varsa temkinli olmanız gerekebilir. Şimdi 10 Eylül’den beri kişisel projeler, aşk, çocuklar ile ilgili iletişim karışıkları sürecinin sonuna geliyor ve çözümü nerede aramanız gerektiğini görüyorsunuz. Şimdi 1 ay boyunca odağınızı bu alana yönlendiriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta sahne sizin! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etme güdüsünde olacaksınız. Haftanın en önemli gündemlerinden biri de iletişim çevresi, arkadaş, kardeş,kuzen, yazı-evrak işleri, ticari faaliyetler, satış – pazarlama, kısa kısa eğitim ve yolculuklar oluyor! Bu temalarla birlikte sosyal ve bireysel ilişkilerinizi de içine alan oldukça somut ve gelecek vaadeden bir adım atabilirsiniz. Bu durum da sizi daha “görünür” kılabilir. Yine de anın büyüsüyle dikkatinizi dağıtıp rehavete kapılmayın. Şimdi 10 Eylül’den beri ev, hane, memleket ve özel hayat alanızda devam eden adaptasyon sürecinin sonuna geliyor ve çözümü nerede aramanız gerektiğini görüyorsunuz. Şimdi bir ay boyunca odağınız burada olacak!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz ve kendinizi arka planda bulduğunuz bir atmosferde hissedebilirsiniz. Bir süre dinlenmek de isteyebilirsiniz. Haftanın en önemli gündemlerinden biri de para konuları, kazancınız, maaşınız, kendinize biçtiğiniz değer, para üretme beceriniz, sahip olduğunuz mülkler olacak! Bu alanda hafta başında bir şeyleri artık dönüştürmek için mecburen adım atmak zorunda olabilirsiniz. Ardından gelen sürpriz koşullarla birlikte daha uzun süreli bir plan için şuan biraz bütçe hesaplaması yapmanız gerekebilir. Yine de beklentilerinizle ilgili gerçekçi olmalısınız. Şimdi 10 Eylül’den beri yakın iletişim çevreniz ve gündemlerinizde iletişim karışıklıkları ya da adaptasyon sürecinin sonuna yaklaşırken artık dengeleri nasıl kurmanız gerektiğini farkedeceksiniz. Şimdi bir ay boyunca gözlerinizi bu alana çeviriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Desteklemeyi ve destek bulmayı önemseyeceksiniz! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de siz, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi oldukça önemli meseleler olacak! Hafta başında kendiniz için önemli ve somut bir adım atarak uzun vadeli bir istikrar sürecine merhaba diyebilirsiniz. Bu durumdan sonra sürpriz gelişmelerle birlikte geleceğin neler vaadettiği hakkında heyecanlanabilirsiniz. Yine de ilişkilerinizde gerçekçi olmalısınız. Şimdi 10 Eylül’den beri maddi planlar ya da kendinizi kanıtlama çabanız adına devam eden karışık süreci nasıl dengeleyebileceğinizi anlamaya başlıyorsunuz. Şimdi bir ay boyunca gözlerinizi bu alana çeviriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili güven arayışında olduğunuz bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız artarken hayli hassas hissedebilirsiniz! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de bilinçaltı, kontrolü elimizde olmayan ve bizim veya bilgimizin dışında gelişen durumlar ve gizli gündemler oluyor! Hafta başında henüz kararını vermediğiniz önemli süreçler adına bir adım atmak durumunda kalabilir ve yine de bunu gizlilik içinde yapmak isteyebilirsiniz. Sırların ya da gizli konuşmaların konuların bu hafta içerisinde bir anda ortaya çıkabileceğini unutmayın! Şimdi 10 Eylül’den beri içinde olduğunuz karar arifesinde bir farkındalık yaşayabilir ve hayatınızı nasıl dengeye getirebileceğinizi anlamaya başlayabilirsiniz. Şimdi bir ay boyunca odağınız kendiniz olacak ve bir adım öne çıkacaksınız!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Sevdiklerinizle özlem gidermek ya da kafanızı dinlemek için bir seyahate çıkmanız da olası! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de arkadaşlar, gruplar, portföy, sosyal çevreler, yeni hayat planlarınız olacak! Kendinizi bu alanda daha ileri taşımak ya da koşullarınızı garantilemek için yakın iletişim çevrenizi ve belki de sizin için önemli rolde olan birisini de işin içine katarak somut bir adım atabilirsiniz! Yine de büyük resmin güzelliğine dalıp gerçek düzlemdeki şartları gözden kaçırmamalısınız. Şimdi 10 Eylül’den beri yoğun düşüncelerde olduğunuz veya planlarınızı saklı tuttuğunuz bu sürecin sonuna yaklaşırken artık kafanızı rahatlatmak için dengeleri nasıl kurmanız gerektiğini farkedeceksiniz. Şimdi bir ay boyunca bir süre daha düşünmek için arka planda kalmak isteyebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Diğerlerinin kaynaklarına hassasiyetle ihtiyaç duyabilirsiniz! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de kariyer, itibar, toplumsal sorumluluklarınız ve toplum içindeki etiketleriniz olacak. Bu alanda özellikle maddi kazanımlarınızı düşünerek atmanız gereken bir adımla yüzleşiyorsunuz. Bu adım kısa vadede rutinlerinize ya da çalışma hayatınıza farklılıklar getirebilir! Bazı fedakarlıklar talep etmesi de olası! Şimdi 10 Eylül’den beri sosyal çevreler ile iletişimlerinizdeki karışıklık ya da adaptasyon sürecini nasıl dengeleyebileceğinizi anlamaya başlıyorsunuz. Şimdi bir ay boyunca gözlerinizi bu alana çeviriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, yakınlık göstermek, birlikte sosyalleşmeye ihtiyaç duyabiliriz – veya onlar bize hassas bir ihtiyaç duyuyor olabilir! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de yüksek eğitim, medya, uzak seyahatler, hukuk, yabancılar, yurtdışı, hayat görüşünüz, mentorlar oluyor! Hafta başında bu temalarla birlikte yeteneklerinizi ve yakın ilişkilerinizi de içine alan oldukça somut ve gelecek vaadeden bir adım atabilirsiniz. Bu durum da sizi daha “yetkin” kılabilir. Yine de anın büyüsüyle dikkatinizi dağıtıp rehavete kapılmayın. Şimdi 10 Eylül’den beri kariyer ve toplumsal sorumluluklar alanınızdaki iletişimlerde aksalıklar ve adaptasyon sürecini nasıl dengeleyebileceğinizi anlamaya başlıyorsunuz. Şimdi bir ay boyunca gözlerinizi mesleki hedeflere çeviriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında hassas ve korumacı olacağınız ya da güvene ihtiyaç duyduğunuz bir hafta sizi bekliyor. Haftanın en önemli gündemlerinden biri de paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar oluyor! Bu alanda hafta başında bir şeyleri artık dönüştürmek ya da garantiye almak için mecburen adım atmak zorunda olabilirsiniz. Ardından gelen sürpriz koşullarla birlikte daha uzun süreli bir plan için şuan biraz bütçe hesaplaması yapmanız gerekebilir. Yine de beklentilerinizle ilgili gerçekçi olmalısınız. Şimdi 10 Eylül’den beri eğitim, ticaret, hukuk, seyahat ya da medya alanında devam eden gözden geçirme ya da hazırlık sürecinin sonuna yaklaşırken bazı taşlar sizin için de yerine oturmaya başlıyor. Şimdi bir ay boyunca odağınızı bu alanda toplayacaksınız!

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “anaç, destekleyici ve şefkatli” bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi meseleler söz konusu olabilir! Haftanın en önemli gündemlerinden biri de önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) ve sözleşmeler oluyor! Hafta başında diğerleri vasıtasıyla önemli ve somut bir adım atarak uzun vadeli bir istikrar sürecine merhaba diyebilirsiniz. Bu durumdan sonra sürpriz gelişmelerle birlikte geleceğin neler vaadettiği hakkında heyecanlanabilirsiniz. Yine de beklentilerinizde gerçekçi olmalısınız. Şimdi 10 Eylül’den beri paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınızda devam eden gecikmeler, değerlendirme veya adaptasyon süreci ile ilgili bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi paylaşımları nasıl dengeye getirebileceğinizi anlamaya başlayabilirsiniz. Şimdi bir ay boyunca odağınız burada olacak!

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!