Haftalık Burç Yorumları 12-18 Eylül 2022

Eylül 11, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 12-18 Eylül 2022

Haftalık Burç Yorumları 12-18 Eylül 2022 haftasından selamlar!

Ay Koç enerjisiyle ilginç bir haftaya giriyoruz! 

Hafta boyunca enerjimizi hırslı, mücadeleci ve bazen de abartılı olarak ortaya koyabiliriz! Şimdi bu ayın hayatlarımıza getirdiği temaları tepkisel, enerjik, zaman zaman agresif, sabırsız ve hızlıca yoluna sokmaya çalışıyoruz! Bencilce, agresif ve olumsuz hareketlerden mümkün mertebe kaçınmak haftanın en önemli noktalarından! 

Yine de yeni atılımlar ya da başlangıçlar yapmak için kullanabileceğimiz bir enerjidir. Bir hedef belirlediğimizde onu hemen yapmak için sabırsızlanacağımızdan hızla motive olabiliriz. Yeni fikirlere açık oluruz, öncülük etmek ya da “ilk atılan” olmak isteyebiliriz. Deneme ve yanılmalar için de değerlendirilebilecek bir zamandır!

Haftanın alt bantında ise enteresan kadersel etkiler bizi bekliyor olacak! Chiron ve Mars’ın Güney Ay düğümüne yaptıkları açıyla beraber bireysel hayatlarımızda geçmişi geçmişte bırakmamız gerektiğini vurgulayan temalar yaşayacağız. Alternatif olarak da bize ayak bağı olan şeylerle ilgili agresyonumuzu dengelememiz gerekecek. 

Salı ve Çarşamba;

Genel olarak sessiz, sakin, daha rutinde gidecek bir enerjideyiz. Ay Boğa’dayken ya tembellik edip dinleniyor ya da beden gücümüzle fiziksel üretkenliğimizle ortaya birşeyler çıkarıyor olabiliriz. Sabır gerektiren küçük temalarla ilgilenebiliriz.

Cuma;

Aksiyonun ve eril enerjinin gezegeni Mars, aşk, sevgi, ilişkiler ve paranın gezegeni Venüs’le kare açıyla kontak kuracak! Deyimi yerindeyse göksel aşıkların İkizler ve Başak aksında hırçın, eleştirel, kaçak kavgalarına ya da birbirlerini kovalamalarına tanıklık edeceğiz. Aşk, ilişkiler, para ile ilgili ani artış gösteren enerjileriyle birlikte önümüze çıkabilecek gündemlerin bu süreçte “geçici olma” ihtimalini göz önünde bulundurmalı ve temkini elden bırakmamalıyız.

Aynı gün; bilincimizin ışığı Güneş, vizyonlar, illüzyonlar gezegeni mistik Neptün’le karşı karşıya geliyor! Balık ve Başak akslarında gerçekleşecek bu etkiyle gevşeyebilir, iplerimiz çözülebilir ve kısa bir süreliğine gerçeklikle bağlantımızı keserek iç dünyalarımıza dalabiliriz! Bugün aldanma, kandırılma veya dolandırılma riskimizin artabileceği gibi bazılarımızın da gerçeği gördükten sonra şaşkınlıklar yaşayacağı özel gündemleri olabilir.

Pazar; 

İletişim gezegeni Merkür, bolluk, bereket, şans, fırsatlar gezegeni Jüpiter’e karşı gelirken; iletişim tonlarımızda “abartmaya” açık olabiliriz. Hali hazırda Merkür’ün Terazi burcunda retro olduğunu unutmamak gerek! Bu etki Eylül başındaki iletişimlere dikkat çekip dengelenmesi gereken yanlarına tekrar vurgu yapıyor!  

Haftayı Ay Yengeç etkisiyle kapatıyoruz.

Sevdiklerimizle ilgilenmek, onlara yakınlık göstermek, yemek yapmak, evimizi güzelleştirmek gibi konulara eğilimimiz artar. Aileyle ve yakın çevremizle bir arada olmak isteriz. Tanıdık bildik işler ve enerjilerle çevrili rutinde bir gün geçirmeyi tercih ederiz.

Keyifli ve farkındalığı yüksek bir hafta olsun!

Haftalık Burç Yorumları 12-18 Eylül 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 12-18 Eylül 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta sahne sizin! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda isteğiniz doğrultusunda güçlü bir hareket etme güdüsünde olacaksınız. Belki biraz gergin ya da aceleci hissedebilirsiniz! Hafta sonuna doğru bir yandan rutinlerinizde keyifli bir akış arzularken diğer yandan da yoğun iletişim trafiğiniz ya da yapmanız gereken evrak-yazı-gezi işleri sebebiyle gerilebilirsiniz! Özellikle Cuma günü; iş, ofis, sağlık ya da rutin hayatla ilgili gerçek olmayacak güzel görünen şeylere ya da olası unutkanlık – dalgınlıklara dikkat edin. Hafta sonu ise hali hazırda hassas olan ikili ilişkilerinizde iletişimlerinizde makul davranın. 

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz fakat bazı sebeplerden sabırsız hissetmenize rağmen kendinizi arka planda bulduğunuz bir atmosferde hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bir yandan aşk, çocuklar, kişisel projeler ve yaratıcılık konularında keyifli bir gidişat arzularken, diğer yandan da masraflarınızın ya da kendinizi kanıtlama çabanızın artışı sizi rahatsız edebilir. Özellikle Cuma günü size çekici gelen sosyal ortamlarda gördüklerinize sağlıklı bir şüphe ile yaklaşın. Konu bu değilse yaratıcılık veya sanatla ilgili ilham için keyifli süreçler olabilir. Hafta sonu ise hali hazırda bazı aksaklıklarla uğraştığınız çalışma hayatı, rutin akış ya da sağlıkla ilgili iletişimlerinizde temkinli olun. 

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz! Hafta sonuna doğru bir yandan kendinizi sabırsızlıkla ortaya koymak ve aklınızdakileri yapmak isterken, diğer yandan aile veya özel hayatınızla ilgili düzen getirmeniz ya da masraf etmeniz gereken bazı konular dikkatinizin yönünü değiştirebilir. Özellikle Cuma günü yanılsamalara açık bir enerji oluşacağından tepkilerinize dikkat edin. Haftasonunda ise projeler, çocuklar ya da flörtler ile ilgili iletişim ve fikir paylaşımlarınızda temkinli olmanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız gittikçe artarken yoğun bir sabırsızlık hissedebilirsiniz! Hafta sonuna doğru bir yandan yakın çevrenizdeki iletişiminizde keyifli bir akış arzularken diğer yandan da büyük resmi göremediğinizi hissedip huzursuzlanabilirsiniz.

Bu dönem gizli planlarınızın ya da başkalarının sizden gizlediği planların da bir anda ortaya çıkabileceğini de unutmayın! Özellikle Cuma günü tutamayacağınız sözler vermeyin ya da size verilen sözlere inanmayın. Hali hazırda ev,hane,özel hayat ile ilgili aksaklıklar, düzen gerektiren durumlar ve iletişim kopuklukları devam ederken iş hayatı ile ilgili iletişim ve fikir paylaşımlarınızda temkinli olmanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili aşırı arzuladığınız ve bu nedenle sabırsız davranmaya meyilli olacağınız bir atmosfer olabilir! Hafta sonuna doğru bir yandan sosyal alanda kendinize yer bulmaya çabalarken diğer yanda da harcamalarınızın artıyor oluşu sizi gerebilir. Konu bu değilse fikirlerine değer verdiğiniz birinden hoşunuza gitmeyen bir yaklaşım görebilirsiniz. Özellikle Cuma günü maddi meseleler etrafındaki gelişmelere sağlıklı bir şüpheyle yaklaşın. Hafta sonu yakın iletişim çevreniz ve gündemlerinizde iletişim karışıklıkları devam ederken; yüksek merciler, eğitim ve medya ile ilgili irtibatta olduğunuz kişilerle iletişimlerinizde makul davranmanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Diğerlerinin kaynaklarına sabırsızca ihtiyaç duyabilirsiniz! Hafta sonuna doğru bir yandan kendinizle ilgilenmek, kendinize vakit ayırtmak ve kendinizi belki de şımartmak isterken; diğer yandan kariyer sorumluluklarınız ile ilgili yoğunluklar sizi gerebilir! Konu bu değilse gelişen hızlı şartlar sizi normalde olmak istemediğiniz gibi hareket etmeye de itebilir. Özellikle Cuma günü ikili ilişkilerinizde, imza ve sözleşmelerinizde kafa karışıklığı, fazla idealize etme ve aldanmalara dikkat edin. Hafta sonunda ise maddi ve özdeğersel iletişim-karar aksaklıkları devam ederken harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Borç alış-verişi için uygun değildir.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, yakınlık göstermek, birlikte sosyalleşmek için sabırsız bir ihtiyaç duyabiliriz – veya onlar bize talepkar bir ihtiyaç duyuyor olabilir! Hafta sonuna doğru tam herşeyi hallettiğinizi ve bir hazırlığınızı tamamladığınızı düşünürken; bir anda yüksek merciler, seyahatler ve medyayla ilgili eforunuz ve uğraşlarınız artabilir. Özellikle Cuma günü iş, ofis, sağlık ya da rutin hayatla ilgili gerçek olmayacak güzel görünen şeylere ya da olası unutkanlık – dalgınlıklara dikkat edin. Hafta sonu ise hali hazırda önemli kişisel kararlar konusunda değerlendirme süreciniz devam ederken; ikili ilişkilerinizde iletişimlerinizde makul davranın. 

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında “yüksek bir özgürlüğe” ihtiyaç duyduğunuz sabırsız bir hafta sizi bekliyor. Hafta sonuna doğru bir yandan sosyal çevreler ve arkadaşlar konularında keyifli bir gidişat arzularken, diğer yandan hızlı yakınlaşmalar sizi gerebilir. Konu bu değilse sosyal çevrelerde kendinizi göstermek için bir takım masraflara da girmeniz olası! Özellikle Cuma günü size çekici gelen flörtler, riskli konular, projeler ve çocuklarla ilgili gördüklerinize sağlıklı bir şüphe ile yaklaşın. Konu bu değilse yaratıcılık veya eğlence ile ilgili keyifli süreçler olabilir. Hafta sonunda ise hali hazırda söylentilerle uğraşıyor veya aklınızda henüz veremediğiniz bir kararı evirip çeviriyorken iş ortamı, çalışanlar ve sağlık ile ilgili iletişimlerinizde temkinli olun. 

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “çocuksu, atak ve sabırsız” bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi istekler söz konusu olabilir! Hafta sonuna doğru kariyer ya da aile görevlerinizle ilgili bir konuda önem verdiğiniz biriyle ters düşebilir ya da hararetli bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerginliklere dikkat. Özellikle Cuma günü imza atmak, bir işe başlamak, taşınmak ya da ilişkilerde kritik önemde kararlar vermek için uygun olmayacak, aldanmalara veya fazla idealize etmeye karşı temkinli olun! Haftasonunda ise sosyal çevreler ile iletişimlerinizde bazı karışıklıklar devam ederken; yapabileceğinizden daha fazlasının sözünü vermemeye çalışın. Konu bu değilse yine bu temalar etrafındaki iletişimlerinizde makul olun.  

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında “yüksek bir özgürlüğe” ihtiyaç duyup bu konularda sabırsız, atak ve gergin hissedebilirsiniz! Hafta sonuna doğru keyifli bir seyahat, eğitim, medya ya da hukuk temasıyla ilgili bir anda günlük hayatınızda koşuşturmak ve bir şeyleri hızlıca toparlamak zorunda kalabilirsiniz. Ya da ilgilenmeniz gereken iki farklı durum aynı anda ilginizi isteyebilir.

Özellikle Cuma günü her türlü bilgi, yazılı sözlü iletişim, kısa seyahat ve eğitim konuları etrafında yanılsamalar, aksaklıklar ya da unutkanlıklara dikkat edin. Verilen sözlere hemen inanmayın ya da büyük sözler vermemeye çalışın. Hafta sonu kariyer ve toplumsal sorumluluklar alanınızdaki aksaklık ya da düzenlemeler devam ederken; sorumluluklarınızı ertelemeyin ya da önem verdiğiniz kişilerle tartışmalardan sakının. 

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalar odağınızda! “Çocuksu, aceleci ve atak” bir yaklaşımınız olacak! Hafta sonuna doğru keyfi harcamalarınızın artışı sizi gerebilir. Konu para değilse bir takım gizli ilişkiler ya da sırlar da gündeme gelebilir! Özellikle Cuma günü maddi meseleler etrafındaki gelişmelere sağlıklı bir şüpheyle yaklaşın ve risklere girmeyin. Hafta sonunda ise her türlü iletişim, eğitim, ticaret, hukuk, seyahat ya da medya alanında iletişim aksaklıkları ya da adaptasyon süreci devam ederken; yakın iletişim çevrenizdeki kişilerle iletişimlerinizde makul davranmanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili sabırsız ihtiyaçlarınız olabilir! Para kazanmak ve harcamak ile ilgili tutumlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru ikili ilişkileriniz sizden ilgi ve alakanızı isterken, diğer yanda ev ve özel hayata dair bazı hareketlilikler sebebiyle bölünebilir ve gerilebilirsiniz. Özellikle Cuma günü ikili ilişkilerinizden beklentileriniz, imza ve sözleşmelerinizde kafa karışıklığı, fazla idealize etme ve aldanmalara dikkat edin. Hafta sonunda ise hali hazırda paylaşılan gelir ve özel konular, borç ve kredilerle ile ilgili iletişim-karar aksaklıkları devam ederken harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Borç alış-verişi için uygun değildir.

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!