Balık Dolunayı 10 Eylül 2022

Eylül 9, 2022by ecem0

Balık Dolunayı 10 Eylül 2022

Balık Dolunayı zamanı!

10 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 12:59’da Balık burcunun 17.derecesinde bir Dolunay gerçekleşiyor! 

Dolunay;

Ay ve Güneş’in karşı karşıya durduğu ve bizlerin gökyüzünde Ay’ın tam ve parlak halini gördüğümüz zamanlardır. Ay’ın ışığı, ele alınması gerekenleri ortaya çıkarır. Ardından “bitişler”, “tamamlanmalar” ve ne olursa olsun “artık biliyor olmanın rahatlaması” gelir.

Balık burcu ise;

Empati, inançlar, fedakarlık, sezgisellik, sınırsızlık, çözülme, hoşgörü, bağımlılıklar, bağ paylaşımı, şifa, bereket, aşkınlık, akışkanlık temalarını vurgular. Vücutta ayaklar’ı temsil eder. 

Sosyal düzlemde ise;

Balık burcunda gerçekleşecek bir dolunayla birlikte; Okyanus aşırı uzaklar, büyük kollektif, hapishane, hastane, şifahane, gizli düşmanlar, gizli – saklı – kökü bilinmeyen konular, pek çok türde inziva temalı alan, sürgün, ibadethane, gizlenmiş ve tanımlanması zor pek çok bağ ve grup, evsiz, köle, esirler, mucizeler, sıvı ve gaz kaynak, temelde kelebek etkisiyle yayılan öngörülmesi zor yan etkilerle ilgili “ortaya çıkışlar” göreceğiz. 

Bu Dolunay ile birlikte bireysel hayatlarımızda; 

  • Aidiyet, köklenme ve duygusal güvenlik anlamında ne denli fedakarlıklar yapmak zorunda olduğumuzla yüzleşebiliriz. Bunların temelinde kendi içimizde hakkımızı aradığımız konular yatıyor olacaktır. 
  • Bir yanda gerçek hayatın gittikçe zorlaşan şartları altında bizden talepleri artarken diğer yanda iç dünyamızın ihtiyaçları da gittikçe hassaslaşabilir. 
  • İkili ilişkilerdeki iletişim konularının üzerine hayli efor sarfetmemiz gerekebilir, zira iletişim durma noktasına gelebilir. Pek çoğumuz güven meseleleri üzerine içsel muhasebeye dönebilir. 
  • Kendimizi değişken ve bir o kadar da belirsiz şartlarda sıkışmış hissedebiliriz. Enerjimizi toplamakta zorlanabilir veya mecburen günü kurtarmak adına geçici çözümler arayışına girebiliriz.
  • İkili ilişkiler, kariyer, aile sorumlulukları ile ilgili pek çok konu özellikle ikili iletişim anlamında teste tabi tutulacak gibi görünüyor. Fakat yine de yardımlaşma olmadan mevcut düzleme adaptasyon göstermek hayli zorlayacaktır. 
  • Bu Dolunay istifalar, işten çıkarmalar, aile sorunları, eğitim kurumları, inançlar, toprak, mülk, emlak, zincirleme davalar, ayrılıklar, enfeksiyonel ya da sıvılarla bulaşan hastalıklar adına oldukça hassas olacak! 
  • Bu olaylar zincirinin ilk temellerinin atıldığı Mart 2022 dönemini sıkça hatırlayacağız!

Ülke genelinde ise;

  • Bu Dolunayda gerek global gerek de yerel anlamda adımızdan sıkça dünya basınında söz ettireceğimiz bir dönemden geçeceğiz. 
  • Bir anlamda Mart 2022’den süre gelen Rusya – Ukrayna geriliminde arabuluculuk rolü üstlenirken, diğer yandan da ülkemize karşı sergilenen düşmanca tavırlara karşı başka ülkelerden destek görmekle beraber örtülü tedbirler alınabilir. Sınır ötesi operasyonları ve istihbarat akışları artış gösterebilir.
  • İletişim konusunda oldukça zor zamanlar ya da anlaşmaların zorlaşması söz konusu olabilir.
  • İktidar ve muhalefet partileri arasında ve Muhalefet partilerinin birbiri aralarında fikir çatışmaları ve oldukça dikkat çeken yasal süreçler söz konusu olabilir. 
  • Üniversiteler,mahkemeler,din eğitimi veren kurumlar,kiliseler ile ilgili sansasyonel konuların ardından hızla alınan yeni düzenleme kararları söz konusu olabilir.
  • Ülke içinde tehlike arz eden, hassas ve trajik olaylar yaşanabilir. Medyanın gündemine oturabilir.
  • Ek olarak emlak, toprak gibi taşınmazlarla alakalı yaptırımlar, acil ya da gecici önlem niteliğinde uygulamalar yürürlüğe girebilir.   

Balık Dolunayı 10 Eylül 2022 Youtube videomuz yayında! Youtube videomuz ve yükselen bazında dolunay yorumları için sayfayı aşağıya kaydırın!

Şimdiden farkındalığı yükseltecek ve sorunlara çözüm getirecek bir Balık Dolunayı dileriz.

Sevgi ve farkındalıkla!

Kova Dolunayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Bilinçaltı, kontrolü elimizde olmayan ve bizim veya bilgimizin dışında gelişen durumlar ve gizli gündemler Balık Dolunay’ı ile aydınlanıyor! Ortaya dökülen ya da farkına varılan durumlarınızla birlikte genel enerjinizde bir takım dalgalanmalar da olası! Şimdi ikili ilişkileriniz ve sözleşmelerinizde iletişim karışıkları devam ederken, yakın iletişim çevrenizde atmak istediğiniz adımlar ve almak istediğiniz aksiyonlar için fazlaca efor sarfedebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Arkadaşlar, gruplar, portföy, sosyal çevreler, yeni hayat planlarınıza dair şimdi bitişler ve bazı şeylerle vedalaşma zamanı! Günlük rutin akış, çalışma ortamı ve sağlık alanınızda iletişim karışıklıkları devam ederken şimdi maddi kaynak yaratmak ya da kendinizi kanıtlamak adına eforunuz artıyor!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Kariyer, itibar, toplumsal sorumluluklarınız ve toplum içindeki etiketleriniz ile ilgili konularda artık bir süreci kapatıyorsunuz! Şu dönem enerjinizin dağıldığını ve pek çok hayat alanınızda ilginizi isteyen durumlar olabilir! Kişisel projeler, aşk, çocuklar ile ilgili iletişim süreçleriniz karışırken; bireysel olarak atmak istediğiniz adımlar ve almak istediğiniz aksiyonlar için fazlaca efor sarfedebilirsiniz. Dikkatsizliklere, aksiliklere ve gerginliklere dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Yüksek eğitim, medya, uzak seyahatler, hukuk, yabancılar, yurtdışı, hayat görüşünüz, mentorlar alanında bir dönem kapanıyor! Bununla beraber özlem, veda ya da yeni başlangıçlar da ufukta! Şimdi ev, hane, memleket ve özel hayat alanızda iletişim hatlarınız karışırken; önemli adımlar atmak için örtülü planlarınızı hızlandırmak isteyebilirsiniz! Konu bu değilse biri gizlice aleyhinizde hareket ediyor olabilir!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Paylaşılan gelirler, kredi, borç, nafaka, alacaklar, özel paylaşımlar ve çözülmesi gereken meseleler ile ilgili bir sona doğru yürüyorsunuz! Konu ne olursa olsun garantide ve güvende olmak isteyebilirsiniz. Şimdi yakın iletişim çevreniz ve gündemlerinizde iletişim karışıklıkları devam ederken; bilgi almak, arkadaşlar edinmek veya yeni sosyal çevrelere girmek için ayıracağınız enerji dozunu yükseltmek durumunda kalabilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Diğerleri, eş, partner, ortak, rakip ve önemli sözleşmeler alanınızda finale yaklaşıyorsunuz. Şimdi yakın ilişki bağlarınız hiç olmadığı kadar hassas olabilir! Şu dönem enerjinizin dağıldığını ve pek çok hayat alanınızda ilginizi isteyen durumlar olabilir! Maddi ve özdeğersel iletişim aksaklıkları devam ederken; kariyer ve aile sorumluluklarınız adına gösterdiğiniz efor hayli artabilir!

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Sağlık, günlük rutin, çalışma ortamı, evcil hayvanlar alanınızda bir dönemin sonuçlarını göreceksiniz. Ortaya dökülen ya da farkına varılan durumlarınızla birlikte gerek ruhsal gerek de fiziksel olarak enerjinizde bir takım dalgalanmalar da olası!  Önemli kişisel kararlar konusunda hala düşünsel süreciniz devam ederken; yüksek merciler, seyahatler ve medyayla ilgili eforunuz ve uğraşlarınız gittikçe artıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Aşk, çocuklar, kişisel projeler, hobiler, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan aldığınız keyif, riskli yatırımlarınız, çok yakın arkadaşlar alanınızda finale yaklaşıyorsunuz. Duygusal süreçler yaşadığınız bu dönemde söylentilerle uğraşıyor olabilir veya aklınızda henüz veremediğiniz bir kararı evirip çeviriyor olabilirsiniz! İkili ilişkilerinizde özel paylaşımlara ve maddi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Ev, yuva, ebeveynler, aile meseleleri, aile mülkü, özel hayat, güvenli alanınız, alışkanlıklarınız alanınızda meydana gelen Dolunay ile hassas bir sürecin sonuna yaklaşıyorsunuz! Şu dönem enerjinizin dağıldığını ve pek çok hayat alanınızda ilginizi isteyen durumlar var! Sosyal çevreler ile iletişimlerinizde bazı karışıklıklar devam ederken; partner – eş veya önemli sözleşmeler adına fazlasıyla efor sarfetmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

İletişim çevresi, arkadaş, kardeş,kuzen, yazı-evrak işleri, ticari faaliyetler, satış – pazarlama, kısa kısa eğitim ve yolculuklar alanınızda bazı durumların sonuna yaklaşıyorsunuz! Kariyer ve toplumsal sorumluluklar alanınızdaki iletişimlerde aksalıklar ve adaptasyon süreci devam ederken; günlük hayatınızın temposu yoğunlaşmaya başlıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Para konuları, kazancınız, maaşınız, kendinize biçtiğiniz değer, para üretme beceriniz, sahip olduğunuz mülkler ile ilgili artık bir sürecin sonuna geliyorsunuz! Her türlü eğitim, ticaret, hukuk, seyahat ya da medya alanında iletişimleriniz sürekli ilginizi isterken; ekstra koşuşturmacalarınız ya da zihinsel yoğunluklarınız artabilir!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Bireysel farkındalığınızın arttığı ve hayat yolunda oldukça önemli adımlar atmayı düşünmeye başladığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Yoğun duygular ya da maddiyata bağlı bazı temalar yaşarken aynı anda aile, kariyer ve ikili ilişkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Balık Dolunayı 10 Eylül 2022 Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!