Venüs Başak burcunda 2022

Eylül 4, 2022by ecem0

Venüs Başak burcunda 2022

Aşk, ilişki ve parada mütevazi zamanlar!

5 Eylül Pazartesi günü aşk, sevgi, ilişkiler ve para gezegeni Venüs Başak burcuna geçiyor! Bir süredir Aslan burcunda gümbür gümbür devam eden ilişkiler ve ben-merkezci yönelimli istek tonları, şimdi analizci, detaycı, iş bitiren ve çözümcü Başak burcunun mütevazi atmosferine bürünüyor! 29 Eylül’e kadar da Venüs Başak burcunda seyrine devam edecek.

👉🏻Şimdi ilişkilerimizde daha makul, beklentisi mantık düzeyinde, temkinli, duygusallıktan uzak ve eleştirel-talepkar olabiliriz. 

👉🏻Sevgiyi ifade etmede ve parayı yönetmek konularında değer-eder temalarında kusur bulmaya yatkın davranabiliriz. 

👉🏻Bazen sevgi anlayışımızda titizlikler gösterebilir, bu sebeple kendimizi sevilmeye değer bulmamaya ve eleştirmeye eğilimli olabiliriz.

👉🏻Hal böyle olunca sevginin “ne kadar yardımcı, faydalı, destekçi” olduğu daha da önem kazanacak. 

👉🏻Sevdiklerimizin bakımını üstlenmekte zorluk çekmeyecek ve önlerinden sorun toplamakta atılgan olacağız.

👉🏻Bu atmosferde sevgi ve parada “düzen” ve “fayda” temelli isteklerimiz olmaya başlar. 

👉🏻Venüs’ün temsil ettiği alanlarda (moda, kıyafet, süs eşyaları vs.) daha mütevazi, belki toprak ya da pastel renklerde tercih yapma eğilimi gösterebiliriz. Daha düzenli, tertipli ve göze batmayan şeyler tercih edebiliriz.

👉🏻Başak etkisi sağlık konusunda da titizlik verdiğinden güzelleşmek ve iyi hissetmek için çeşitli sağlık uygulamaları (diyet, bakım, sağlıklı yaşam, detoks, organik kozmetik vs.) yapmayı isteyebiliriz.

Burçlar bu geçişten nasıl etkileniyor?

👉🏻Bu süreçte Toprak grubu burçları en başta Başak olmak üzere, Oğlak ve Boğa bu geçişten maksimum fayda sağlayabilirler. Bu etkinin rahat akışı sayesinde hayatlarında keyifli süreçler yaşayabilirler. 

👉🏻Akrep ve Yengeç burçları ikincil şanslı gruptandır. Bu grup da mevcut sevgi, ilişki ve para fırsatları üzerine kişisel çabalarını katarak durumları avantaja çevirebilirler. 

👉🏻Balık, Yay ve İkizler burçları ise bu geçişten muhalefet, kesen veya harekete geçiren atmosferle etkilenecekler. Alamadıkları sevginin veya hakettiklerini düşündükleri maddi kazanımların peşine hırsla düşebilirler ya da sıkışmış – bekler pozisyonda bu süreci atlatmayı seçebilirler.

👉🏻Koç, Aslan, Terazi ve Kova burçları ise bu sürede bu enerjiye adaptasyon göstermekte zorlanabilirler. Bu enerjiden diğerleri kanalıyla etkilenebilirler veya daha küçük gündemleri olabilir. Bu dönem geçtiğinde daha arzu edilir ilişkiler ya da kazançlar alacaklardır. 

Venüs Başak’ın bizlere “fayda” getirmesi dileğiyle!

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Astroloji'de Venüs

SİMGESİ

Popüler astrolojide en çok konuşulan konulardan biri şüphesiz Venüs gezegenidir. Doğası gereği ve insan olmanın verdiği bir merak doğrultusunda bu sevgi, aşk, keyif ve haz gezegenini daha çok irdeliyoruz.

Venüs gezegeni astrolojide keyif,haz,aşk,sevgi,güzellik gibi kavramları anlatır. Venüs ile beğeniriz, aşık oluruz. Mars ile bu beğeninin üzerine gider mücadele ederiz. Bunların yanı sıra Venüs küçük paraları da anlatan bir gezegendir. Yine güzellik konularını açarsak estetik, giyim, kuşam gibi her türlü konu da Venüs’ün etki alanları içerisinde yer alır.

Sanatsal faaliyetleri de unutmamak gerekir. Venüs’ün olduğu yerde estetik, estetiğin olduğu yerde Sanat olur anlayışı vardır. Bununla beraber sanatın her alanından bahsetmek mümkündür. Bu nedenle kendisine ‘’ilham perisi’’ de diyebiliriz. (Resim, müzik vb)

Venüs gezegeni aşk, estetik, ikili ve sosyal ilişkile ile ilgilidir. Ek olarak şehvet ve tutkularda bu konularla iç içe geçer. Bundan farklı olarak kişinin kazançları, maaşı ve maaşını kazandığı göstergeleri de Venüs’le ifade ederiz. Bununla birlikte cinsellik, çekicilik, barış ve huzur, memnuniyet, mutluluk ve keyif veren her şeyi bu kapsama dahil ederiz. Bunların başında müzik, sanat, giyim kuşam, her türlü süs eşyası ve donatılar, parfümler, kozmetik ürünleri, takılar gibi kişisel zevk ve yaklaşımlar hakkında bilgil alırız.

Kişisel bir gezegen olması nedeni ile haritamızdaki kavramları daha özel hale getirebilme özelliği varır. Venüs’ümüz hangi burçta ise sevgi anlayışımız o burcun özelliklerine göre şekillenir.

Boğa ve Terazi burcunda yönetici konumda olan Venüs Koç ve Akrep burçlarında ise zararlı çalışır. Güçlü konumda olduğu Balık burcunda mükemmel çalışarak yaratıcılığı ve koşulsuz sevgiyi ön plana koyar. Başak burcunda ise düşük pozisyondadır.

Bir burçta ortalama 19 gün kalan Venüs’ün retrolarını da unutmamak gerek. Merkür retroları gibi Venüs retroları da hayatımızı yakından ilgilendirir ve etkisini görmek kaçınılmazdır. Retro konumda olan Venüs ilişkileri çıkmaza sokar, bozulma yada kopmalara sebebiyet verebilir. Yine ufak tefek kazanç konularında bizi zorlamasını da bekleyebiliriz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!