Haftalık Burç Yorumları 5-11 Eylül 2022

Eylül 4, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 5-11 Eylül 2022

Haftalık Burç Yorumları 5-11 Eylül 2022 haftasından selamlar!

Şahsına münhasır ve nisbeten içsel etkiler ağırlıklı bir haftaya merhaba diyoruz!

Haftaya Ay Oğlak etkisiyle başlıyoruz!

Haftanın alt bandında; duygusallıktan ziyade işlerden, sorumluluk ve görevlerimizden konuşuyoruz! Belki sistemlerimizi, düzenlerimizi, hesap ve planlarımızı oturmak, belki de somut adımlar için ortam hazırlamak gibi uğraşlarımız olabilir. Böyle bir atmosferde biraz yalnız, içe dönük, kendimizle başbaşa ve yakın bağlarımızdan pek destek alamıyormuş gibi hissedebiliriz. Bunun yanısıra sabırlı, çalışkan, üretken, iş bitiren ve soğukkanlı olmamız pek çok işi halletmemizi sağlayacaktır. Aşırı duygusal olmasa da hafta başında yine iş ve sorumluluklarımız etrafımız tarafından “işlerimizi kolaylaştıracak” şekilde desteklenebilir!

5 Eylül Pazartesi günü;

Aşk, sevgi, ilişkiler ve para gezegeni Venüs Başak burcuna geçiyor! Bir süredir Aslan burcunda gümbür gümbür devam eden ilişkiler ve ben-merkezci yönelimli istek tonları, şimdi analizci, detaycı, iş bitiren ve çözümcü Başak burcunun mütevazi atmosferine bürünüyor! 29 Eylül’e kadar da Venüs Başak burcunda seyrine devam edecek. 

Haftaiçinde ise;

Pek çoğumuzun bireysel hayatlarındaki düzenlere yönelmesiyle bir kaç sessiz gün geçireceğiz. Ülke gündemi için pek öyle olmasa da, bireysel olarak; özel hayatımıza, ilişki, iletişim ve bütçe planlamalarımıza odaklanıyoruz. Majör bir açı olmamakla birlikte pek çok gezegenin retro olduğunu ve Merkür’ün de haftasonu retroya gireceğini düşünürsek, yeni atılımlar yapmak için uygun bir haftada değiliz!

10 Eylül Cumartesi günü;

Türkiye saati ile 12:59’da Balık burcunun 17.derecesinde bir Dolunay gerçekleşiyor! Bir yanda gerçek hayatın gittikçe zorlaşan şartlar altında bizden talepleri artarken diğer yanda iç dünyamızın ihtiyaçları da gittikçe hassaslaşıyor! İkili ilişkiler, kariyer, aile sorumlulukları ile ilgili pek çok konu özellikle ikili iletişim anlamında teste tabi tutulacak gibi görünüyor.  Bu Dolunay istifalar, işten çıkarmalar, davalar, ayrılıklar adına oldukça hassas olacak! Bu olaylar zincirinin ilk temellerinin atıldığı Mart 2022 dönemini sıkça hatırlayacağız!

Yine 10 Eylül Cumartesi günü Merkür Retrosu başlıyor! Merkür Retrosuna Terazi burcunda başlayacak fakat 2 Ekim’e kadar Başak burcunun 24.derecesine kadar gerilemiş olacak. Her türlü ikili ilişki iletişimin altını kazıp düzeltmek ve eksiklerini gidermeye hazırlanan bu Retro,  Başak’ta kalan hala düzenlenmesi gereken olayların da üzerinden geçilmesini sağlayarak görevini tamamlayacak! Retro süreçlerinde yeni bir işe başlamamalı, yeni elektronik aletler almamalı ve radikal kararlar vermemeliyiz! 

11 Eylül Cumartesi günü;

Bilincin ışığı “Güneş” ve şoklar, sürprizler, yüksek bilinç ve isyanlar gezegeni Uranüs gökyüzünde üçgen açıyla kontak kuruyor! Başak ve Boğa burçlarında meydana gelen bu kontakla mevcut şartlardan fazla uzaklaşmadan – fakat yine yenilikleri hayatımıza dahil ederek bazı reformlardan uzun vadede faydalanma şansı yakalayabiliriz! İçsel olarak pek çok yaşasak da nisbeten sakin geçen bir hafta sonrasında rutinlerin dışında enteresan bir gün olabilir!

Keyifli ve farkındalığı yüksek bir hafta olsun!

Haftalık Burç Yorumları 5-11 Eylül 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 5-11 Eylül 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili hedeflerinizi sağlamlaştırma ihtiyacı hissettiğiniz bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız artarken yalnız ya da desteksiz hissedebilirsiniz! Bu temalar etrafında haftanın alt bandında eforunuzu isteyen durumlarla ilgilenebilirsiniz. Onaylanma ihtiyacınız artabilir!

Hafta içinde çalışma ortamınız veya rutin akışınızda nisbeten keyifli etkiler artabilir, minik sağlık problemlerinize faydalı çözümler bulabilirsiniz. Balık Dolunayı ile sizden gizlenen ya da sizin gizlediğiniz olayların açığa çıktığını görecek ve buna sessiz kalamayacaksınız. Şimdi Merkür Retrosu ilişkiler, ortaklıklar, eş ve önemli sözleşmeler evinizde aksaklıklara ve iletişim kopukluklarına yol açabileceğinden, iletişim dilinizde oldukça dikkatli olmalısınız! Aksi takdirde ipleri karşı tarafın eline verebilirsiniz. 

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalar çerçevesinde bir evrakı teslim etmek, bir onay almak ya da bir yapılandırma başlatmaya ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bu enerji size dost bir enerji olduğundan biraz efor sarfediyor olsanız da pek çok şeyi halletmeniz mümkün. Aşk, çocuklar, kişisel projeler veya hobiler alanınızda nisbeten keyifli etkiler artabilir, iyi vakit geçirme fırsatı bulabilir, yaratıcılığınızdan para kazanabilirsiniz.

Balık Dolunayı ile sosyal çevrenizde oldukça hassas hissedeceğiniz, belki bazı fedakarlık yapmanız gereken koşullar gün yüzüne çıkabilir. Şimdi Merkür Retrosu günlük rutin, çalışma ortamı ve sağlık evinizde aksaklıklara ve iletişim kopukluklarına yol açabileceğinden, ifadelerinizde oldukça dikkatli olmalısınız! Aksi takdirde bir süre bazı aksaklıklar sizi olduğundan fazla meşgul edebilir.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Diğerlerinin kaynaklarında planlama, araştırma ve yapılandırma yapmanız gerekebilir. Ciddi para görüşmeleri yapabilir, borç, kredi veya sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Alternatif olarak bireysel ilişkilerinizde paylaşımlarınızda yalnız bırakılmış olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ev, hane, aile ve özel hayat alanınızda bazı masraflar artış gösterebilir veya sevenlerinizin eleştirilerine maruz kalabilirsiniz.

Balık Dolunayı sizden kariyer ve aile rollerine dair bazı fedakarlıklar talep edebilir. Bir başka alternatifle artık işlerin beklediğiniz gibi gitmediğini farkedip hayal kırıklığına uğrayabilir ve sessiz kalamayabilirsiniz! Şimdi Merkür Retrosu aşk,çocuklar, proje ve hobiler evinizde aksaklıklara ve iletişim kopukluklarına yol açabileceğinden, detaylarda oldukça dikkatli olmalısınız! Aksi takdirde bu alanda kendinizi açıklamak ve ifade etmek için fazla efor sarfetmeniz gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, planlamalarında yardımcı olmak, sorumluluklarını üstlenmek – veya onların bizim sorumluluğumuzu üstlenmesi olası! Alternatif olarak bir sözleşme sizden bireysel olarak sorumluluk almanızı ya da aşırı efor sarfetmenizi talep ediyor da olabilir! Şimdi iletişim çevrenizde nisbeten daha keyifli bir atmosfer olacak; hatta bazı ilişkileri geliştirme şansına sahip olabilirsiniz!

Balık Dolunayı ile bir seyahat, eğitim, medya veya hukuk temasının sonuca ulaştığını göreceksiniz. Sonuç pek beklemediğiniz gibi olsa da size dost görünümlü bu etkiyle yine de karlı çıkabilirsiniz. Fakat gizli planlarınızın ya da başkalarının sizden gizlediği planların da bir anda ortaya çıkabileceğini de unutmayın! Şimdi Merkür Retrosu ev,hane,özel hayat ile ilgili aksaklıklara ve iletişim kopukluklarına yol açabileceğinden, iletişimlerinizde oldukça dikkatli olmalısınız! Aksi takdirde bir süre bazı aksaklıklar sizi olduğundan fazla meşgul edebilir.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında katı, belki biraz neşesiz fakat elini taşın altına koyan bir üretkenlikte olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Fazla mesailer, ayarlanması gereken programlar, önemli görüşmeler ve iş ortamındaki stres biraz keyfinizi kaçırsa da günün sonunda yoğunluğu toparlama şansınız var. Sağlık konusunda diş, diz, deri ve kemik hassasiyetlerine dikkat edin. Maddi ve manevi kazanımlar alanınızda bazı artışlar olabilir veya işinize çok yarayacağını düşündüğünüz birşeyi alma fikri aklınıza düşmüş olabilir!

Balık Dolunayı sizden paylaşılan gelirler, borç, kredi ve özel paylaşımlara dair bazı fedakarlıklar talep edebilir. Bir başka alternatifle artık işlerin beklediğiniz gibi gitmediğini farkedip hayal kırıklığına uğrayabilir ve sosyal çevrede bazı çekişmeler yaşayabilirsiniz! Şimdi Merkür Retrosu iletişim, kardeş, komşu, yazı işleri, araba, kısa seyahat ve eğitim evinizde aksaklıklara ve iletişim kopukluklarına yol açabileceğinden, detaylarda oldukça dikkatli olmalısınız! Aksi takdirde bu alandaki karışıklıklar sebebiyle fazla efor sarfetmeniz gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında risk almak istemeyen, ciddi ve sorumluluk sahibi bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi meselelerde disiplin ve katılık gerektiren bazı eforlar söz konusu olabilir! Bu ciddi tutum biraz keyfinizi kaçırıyor olsa da günün sonunda burcunuza dost etkiyle emeğinizin boşa gitmeyeceğini göreceksiniz! Venüs burcunuza geçerken parlayacak, kendinizi güzel ve özel hissedeceksiniz. Gözler üzerinizde! Balık Dolunayı ile birlikte ikili ilişkiler ve önemli sözleşmeler anlamında güçlü yüzleşmeler yaşayabilir ve bazı konuları kapatmak durumunda kalabilirsiniz. Ne kadar makul olduğunuz diğerleri için önem arzetmiyor gibi hissedebilirsiniz.

Bir şekilde kariyer anlamında fazla efor sarfetmenize sebebiyet verebilir ya da rekabet sebebiyle gergin hissedebilirsiniz. Merkür Retrosu şimdi gelirler, kazançlar ve özgüven alanınızda bazı aksaklıklara ve kopukluklara yol açabileceğinden, değer-eder konularında diğerlerinin fikirlerinden etkilenmeye açık olabilirsiniz. Şimdi fiyat, ücret gibi detaylarda dikkatli olmalı, kaynak yaratmanıza olan yeteneğinizden şüphe duymamalısınız.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında güvene ihtiyaç duyabilir, bu konularda yalnız  hissedebilirsiniz! Bu hafta aile üyeleri ile anlaşmak pek de kolay olmayabilir, birileri için fazladan sorumluluk yüklenebilirsiniz – belki de başkaları bunu sizin için yapıyor olabilir. Konu bu değilse alım satım, arsa, mülk gibi işlerle ilgili planlamalar da olasıdır! Bir süre aklınızı maddiyat ve insan bağları temaları meşgul edeceğe benziyor. Anlaşılan gizli bir ilişki ya da para meselesi söz konusu! Alternatif olarak örtülü bir planınız olabilir.

Balık Dolunayı ile çalışma hayatı, rutin, sağlık temalarınızda bazı sonlanmalar söz konusu olacak! Böylelikle bir süredir planlanan değişimler için artık bazı şeyleri öğrenmiş olacaksınız. Yine de üst merciilerle agresif tartışmalara girmemeye çalışın. Merkür burcunuzda retrosuna başlarken Ekim ayına kadar hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler konusunda bazı kararlar almak isteyecek ve bunları iyice düşüneceksiniz. Yine de iletişim dilinize dikkat edin, konuşmalarınızın bükülmesine mahal vermeyin. Yoksa kendinizi açıklamak için fazladan efor sarfetmeniz gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalar odağınızda! İş bitirici, serinkanlı, çalışkan ve azimli hissedebilirsiniz. Bu destek açıyla birlikte başarılı sonuç almak istediğiniz; görüşmeler, seyahatler, başvurular ya da planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde keyifli atmosferler sizi mutlu edebilir ve yoğunluğun yanısıra bir nebze eğlenebilirsiniz.

Balık Dolunayı aşk, çocuklar, hobi ve projeler alanınızı aydınlatırken bazı ilişki krizleri de aniden ortaya çıkabilir. Yanılsamalara aldanmayın, kimseyle sırlarınızı paylaşmayın. Çünkü Merkür hayatınızın gizli kalan, örtülü ve farkına varılması zor alanlarında retrosuna başlarken bazı söylentileri atlatmanın ve bazı kararları vermenin pek de kolay olmadığını görebilirsiniz. Sır saklıyor veya örtülü bir plan yapıyorsanız oldukça dikkat edin. Sizden saklanabilecek şeylere karşı da ay boyunca temkinli olun.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili ihtiyaçlarınız olabilir! Belki harcamalarınızı gözden geçirmek, limitleri kontrol etmek veya sınırlamak gibi uğraşlarınız olabilir. Bir alternatif olarak takdir ve destek görememekten ötürü daha da hırs gösterebilirsiniz. Kariyer alanınızda bir süre talepkar, eleştirel ve titiz bir atmosfer oluşabilir, kadın figürlerin de dahil olduğu bazı sosyal sorumluluklarınız artabilir. Tabi masraflarınız da!

Balık Dolunayı ev,hane,özel hayat alanınızı aydınlatırken sizden bazı fedakarlıklar talep edebilir. Bir başka alternatifle artık işlerin beklediğiniz gibi gitmediğini farkedip hayal kırıklığına uğrayabilir ve ikili ilişkilerinizde sessizliğinizi bozabilirsiniz. Merkür sosyal çevre alanınızda retrosuna başlarken bazı iletişim kopukluklarına ve iyice düşünülmesi gereken kararlara dikkat çekecek. Birilerine söz vermeden ya da söz almadan iyice düşündüğünüzden emin olun, aksi halde olaylar beklediğinizden fazla karışık bir hal alabilir.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta sahne sizin! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda isteğiniz doğrultusunda hareket etme güdüsünde olacaksınız. Hafta boyunca azminiz, başarma isteğiniz ve hırsınız yüksek! Kendiniz için planlar yapmak, kararlar almak ve bunları özveriyle uygulamak isteyebilirsiniz. Bir alternatif de fazlaca sorumluluk yüklendiğinizi söylemek mümkün. Eğitim, seyahat, yabancılar, hukuk ve medya alanınızda nispeten keyifli bir atmosfer veya beklediğiniz bazı şartlara kavuşabilirsiniz, keyfiniz yerinize gelebilir!

Balık Dolunayı iletişim, kardeş, komşu, yazı işleri, seyahat alanınızı aydınlatırken -gündelik hayatta fazlaca koşuşturmanın ardından- size güzel bir sonuç verebilir. Pek beklediğiniz gibi olmasa da bazı noktaları daha iyi anlamış olacaksınız. Merkür kariyer alanınızda geri gitmeye hazırlanırken her türlü yazı, evrak, belge, ilişki, proje temalarındaki iletişimlere ekstra dikkat etmelisiniz. Yoksa beklemediğiniz bir anda birşeyleri fazlaca zaman kaybederek tekrar baştan yapmanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz ve kendinizi arka planda bulduğunuz bir atmosferde hissedebilirsiniz. Bir süre dinlenmek istemenize rağmen halletmeniz gereken ve efor isteyen planlamalar, verilecek kararlar kafanızı dolduruyor olabilir. Belki de biraz yalnız kalmaya ve soğukkanlılığınızı korumaya da ihtiyacınız olabilir! Eşin gelirleri, kredi, borç ve özel paylaşımlarla ilgili bazı masraflar artış gösterebilir veya ek gelirlerin artışı konuları gündeme gelebilir.

Balık Dolunayı kazançlar, maddi kazanımlar ve özdeğer alanınızı aydınlatırken eder-değer konusunda beklediğinizi alamasanız da bazı yol gösterici kavrayışlara sahip olabilirsiniz. Yine de keyfe para harcamamaya çalışın! Merkür hukuk, medya, eğitim, seyahatler alanınızda geri hareketine başlarken bu alanda bazı kopukluklar ve iletişim bozukluklarına karşı temkinli olun. Önemli evrak işlerinizde titiz davranmazsanız kayıp ya da eksikler sebebiyle büyük çerçevede çok uğraşabilirsiniz!   

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Desteklemeyi ve destek bulmayı önemseyeceksiniz! Çevreniz tarafından onaylanma ihtiyacı hissedebilir, etrafınız kalabalık olsa da sorumluluklarınızla yalnız kalmışlık hissine kapılabilirsiniz. Size destek veren bir etki olacağından biraz zorlansanız da kendi emeğinizle ve sorumluluklarınızı kabul ederek haftayı sürdürmeniz mümkün! İlişkiler, partner ve sözleşmelere dair bazı istekleriniz şekillenirken, karşı tarafın sizden beklentilerine göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Zaman zaman keyif alsanızda ipler elinizde olmayabilir!

Burcunuzdaki Yeniay ile birlikte kişisel istek ve ihtiyaçlarınızı ortaya istemsizce koyabilir, yakın çevrenizle gerilebilirsiniz. Merkür şimdi paylaşılan gelirler, borç, kredi ve özel paylaşımlar alanınızı karıştırmaya hazırlanırken bu dönemde agresyonla ikili ilişkileri veya gelirleri çıkmaza sokmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde bazı kayıplara hazır olmanız gerekebilir.

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!