Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Ağustos 31, 2022by ecem0

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları hazır!

Bu ay tam bir nadas ayındayız… Geçtiğimiz Ağustos ayından süregelen konuların daha detaylı incelenmesi, masaya yatırılması ve mükemmele yakın hale getirilmesi için bir seferberlik havasında olacağız ! Venüs Başak burcuna geçerken lüks tüketimin yerini ihtiyaca yönelik ürünler alacaktır. Tüm Dünya’da artan ekonomik kriz özellikle tarım politikalarını yeniden gözden geçirmek konusunda ülkeleri sıkıştırır vaziyette olacak.

Türkiye açısından;

Özellikle ilk,orta ve lise eğitim sisteminde bazı düzenlemeler beklemek mümkün. Bununla birlikte araç,toplu taşıma,komşu ülkeler ile yapılan ticaretler,bilgi ve haber yayan kuruluşlarla ilgili çeşitli düzenlemelere ihtiyaç duyulacaktır. Ancak Venüs’ün retro Mars ile yapacağı zorlu açı özellikle 15 Eylül civarında bazı beklenmeyen sorunları da beraberinde getirebilir. Hastaneler,hapishaneler,suç örgütleri ve büyükbaş hayvanlar ile ilgili sıkıntılı haberler duyabiliriz.

10 Eylül’de Balık Burcunda enteresan bir Dolunay yaşıyoruz.

Ve bu dolunayda Merkür S yani durağan pozisyonda. Merkür retro hareketinden hemen önce aldığı bu pozisyonda işler daha tehlikelidir. Bu dönem alınan kararlar ilerleyen dönemlerde yeniden revize edilmek durumunda kalacaktır. Ülke haritamızda tam tepe alanda yaşayacağımızdan yine çokça konuşulan olaylarda imzamız olacak gibi görünüyor. Ülkenin yönetiminde söz sahibi kişilerin (birincil ve ikincil yönetimler) sağlık durumları gündem oluşturabilir. Yine bu dönem sularla ilgili konularda önem kazanıyor. İlaç,su ve gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olmakta fayda var.

Merkür ise 23 Eylül’e kadar;

Öncesinde Terazi burcunda 2 Ekim’e kadar ise Başak burcunda geri harekette ! Bu bağlamda bilgi ve yayıncılık,ulaşım konuları ve muhalefet kanadında çarpıcı ve geçiştirici gelişmeler yaşanabilir. Yalan haberler piyasada dolaşırken avukatlar,hakimler hakkında ciddi konular gündem oluşturabilir.

26 Eylül’de Terazi Yeniayı yaşarken;

Bu yeniayı daha özel incelemek gerekiyor. 2023 yılında Koç-Terazi tutulmalarına atıfta bulunması açısından önemli olduğu görüşündeyiz. Ülkemizin Mars’ına çok yakın bir alanda gerçekleşmesi ve yükselene yaptığı kare açı sebebiyle ve tabiki karşıt ve retro olan Jüpiter’i de unutmamak gerek ! Burada ciddi bir hareketlilik ve enerji sıkışması mevcut. Bu noktada belediye başkanları,ülkenin yönetim konusunda ileri gelenleri,halk ve gizli saklı konularında ön plana çıkacağını söyleyebiliriz. Fazla detaylarda boğulmak bizi maalesef asıl olan konudan uzaklaştıracağından hızlı aksiyon alamayabiliriz. Jüpiter ile birlikte para piyasaları ve üniversitelerde gergin görünümler açığa çıkabilir.

29 Eylül’de ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor!  

Nispeten halk ve muhalefet ile olan ilişkileri düzenleyecektir. Kadınların ön planda olacağı,hak,hukuk,adalet için adımlar atacağı ve kadın hakları konusunda yasal düzenlemelerin ortaya çıkacağı bir döneme geçiş yapıyoruz.

Eylül 2022 Aylık burç yorumlarını yükselen burçlar bazında okumak için sayfayı aşağıya kaydırın!

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları;

5 Eylül’de Başak burcuna geçen Venüs sizleri ay sonuna kadar sağlık ve günlük hayat konularına yönlendiriyor. Kişisel bakımlarınızla ilgilenebilir,rutin işlerinizi düzene koyabilir veya evcil hayvanlarınızla meşgul olabilirsiniz.

10 Eylül’de Balık burcundaki Dolunay ile önemli bir sağlık sürecini sonlandırmanız mümkün. Yakın çevrenizden alacağınız etkileri bir kenara bırakmalı ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Burada yaşanabilecek olan kafa karışıklığı Merkür retrosunun da etkisi ile birlikte ikili ilişkileri zorlayabilir. Eş veya ortağınızla münakaşalardan kaçının ve iletişimsizliğe fırsat vermeyin !

23 Eylül’de ise;

Merkür Başak burcunda retro hareketine devam edecektir. Günlük hayatta işler karışabilir, yeni işlere başlamadan önce eskileri toparlamak için değerlendirmek yerinde olacaktır. 26 Eylül’de karşıt burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile ortaklık ve ikili ilişkilerde bazı problemlerin açığa çıkması ile sıkıntılı ilişkilerin bitmesi kaçınılmaz olabilir. Dikkat !

Olayları sakince masaya yatırarak çözmeniz ve öfke kontrolünü elden bırakmamanız yerinde olacaktır. 29 Eylül’de karşıt burcunuza geçen Venüs ilişkilerde ipleri karşı tarafın eline vermeyi gerektirecek koşulları ortaya çıkartırken yalnız Koç burçları için bir ilişki fırsatını doğuracaktır. Ancak Merkür’ün retro olduğunu unutmayın. Her türlü ortaklık,yazılı ve imzalı işler için 2 Ekim ve sonrasını değerlendirmeniz önerilir.

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları;

5 Eylül itibariyle Başak burcuna geçen Venüs aşk,çocuklar ve keyif alanınızı mercek altına alıyor. Bu alanda yapılandırma,ince eleyip sık dokuma kaynaklı eleştirel davranışlarda bulunabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek,projelerinizi tamamlamak için oldukça güzel zamanlar.

10 Eylül’de Merkür retrosu ile birlikte gelen Balık yeniayı sosyal çevrenizde bazı aksamalara neden olabilir. Arkadaşlarınızla yaşanabilecek iletişim problemleri,kandırılma kaynaklı sorunlar canınızı sıkabilir. Buna bağlı olarak maddi ve manevi olarak kendinizi zorlanmış ve değersiz hissetmeniz mümkün.

23 Eylül itibariyle;

Aynı etkiyi aşk ve çocuklar alanınızda alacağınızı düşünürsek ilişkilerinizi yönetirken fazla verici olmamalı hayır demeyi bilmelisiniz.

26 Eylül’de Terazi burcuna geçiş yapan Venüs çalışma ve günlük hayatınızı irdelemeye hazırlanıyor. Güzellik ve estetik konularına ilginiz artarken yönetici gezegeniz Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile 29 Eylül’den itibaren birçok angaryanın içine düşebilirsiniz. Planlamaları iyi yapmakta fayda var !

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları;

5 Eylül’de ev,hane,yuva ve güvenli alanlarınızı ilgilendiren alana geçen Venüs her türlü dekoratif işler için sizi hareketlendirirken,diğer yandan aile içi meselelerin de ortaya saçılmasını tetikleyebilir. Bir konuya aşırı fazla takılmak ve eleşitirel olmak ilişkileri zedeleyebilir,ağzımızdan çıkanı iyi tartmalıyız.

10 Eylül’de Merkür retrosu ile birlikte gelen Balık Dolunay’ı kariyer ve statü alanınızda bazı belirsiz koşulları öne sürerken kendinizle ilgili meselelerin çoğunluğu çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Sağlık veya motivasyon açısından kendinizi verimsiz hissetmenizie yol açan konu ve kişilerden kendinizi soyutlamalısınız. Aşk hayatınızla ilgili geçmişte kalan kişilerin yeniden hayatınıza girmeye çalışması söylenecek sözlerin varlığı ile birleştiğinde ilişkiye yeniden şans vermek sizin açınızdan düşündürücü olacaktır.

26 Eylül’de;

Bu alanda gerçekleşen yeniay yalnız İkizler burçları için yeni bir aşk fırsatı olabileceği gibi Merkür’ün hala retro olduğunu da unutturmamalıdır. Bu dönemde düşüncelerimizi yönetmemiz zordur ve doğru kişiyi ayırt etmekte güçlük çekebiliriz.

Akabinde 29 Eylül’de Venüs’ün bu alana geçişi yine romantik ilişki fırsatlarını tetikleyebileceği gibi bebek bekleyen İkizler burçları için de sevindirici olacaktır.

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları;

5 Eylül’de yakın çevre ve kardeşler alanınıza geçiş yapan Venüs bu alandaki iletişiminizi artırırken yeni bir eğitime başlamak,keyifli seyahatlare çıkmak veya iletişim yeteneğinizi kullanarak ticari faaliyetlerde bulunmak için sizleri destekliyor.

10 Eylül’de ise Balık burcundaki Dolunay ticaret,yurtdışı,yabancılarla ilişkiler ve eğitim hayatı ile ilgili ektra sizler için önemli. Destekleyici etkiler alırken,diğer yandan sizin dışınızda oluşabilecek olan etkilere karşı da pasif agresif bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı dönemde Merkür retrosu aile alanınızda yerini alırken aile içi problemlerin yeniden masaya yatırılması söz konusu olacaktır.Bu dönem taşınma mülk alım satım ile ilgili işleriniz varsa 2 Ekim sonrasına bırakmanız tavsiye edilir.

23 Eylül sonrası ise;

Bazı evrak işlerinizde karışıklıklar olabileceği gibi seyahatlerinizdeki aksamalara karşı da tedarikli olmalısınız. 26 Eylül’de Terazi burcundaki Dolunay aile alanınızda önemli bir tamamlanmayı beraberinde getirirken tüm hayat planlarınızı değiştirecek etkileri de içinde barındırıyor.

29 Eylül’de bu alana eşlik eden Venüs ise aileye yeni bir üyenin katılması,ev içinde değişikliğe gidilmesi konularını önünüze serecektir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Venüs’ün Başak burcuna geçtiği 5 Eylül itibariyle para ile olan ilişkiniz artarken,maddi manevi özgüven konularını çok fazla irdeleyebilirsiniz. Yatırım yapmak veya tasarruf yöntemleri geliştirmeniz gereken bir sürece giriş yapıyorsunuz.

10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte Merkür retrosunu da içine alarak iletişim,yakın çevre kardeşler,medya yayıncılık konularında bazı aksamalar gözlemlenebilir.

23 Eylül itibariyle;

Yaşanan bu aksamaların yerini maddi kaygılar alacaktır.Harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz! Dolunay’da üzerinde çalıştığınız maddi manevi krizler için belirsizlikler yaşayabileceğiniz gibi ekstra harcamalarınız da çıkabilir.

26 Eylül Terazi Yeniayı ve 29 Eylül’de Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte iletişim diliniz her zamankinden önemli hale geliyor. Yeni seyahatler planlayabilir,küçük eğitim gruplarına katılabilir veya evrak işleri,yayıncılık gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak Merkür’ün retro olduğunu unutmayın! Bu dönem yeni birşeylere başlamak yerine mevcut işlerinizi toparlamak daha verimli olacaktır.

Bu ay gündemde siz varsınız! Öncelikle 5 Eylül’de burcunuza yerleşen Venüs yalnız Başak burçları için daha görünür olmayı hedefliyor. Bu dönem çevreniz tarafından çok daha yoğun bir şekilde farkedilebilir,fiziğiniz ve bireysel hedefleriniz üzerinde çok daha detaya ve estetiğe önem veren bir ruh haline bürünebilirsiniz.

10 Eylül’de karşıt burcunuzda geçekleşecek Dolunay  ve aynı gün içerisinde geri harekete başlayan Merkür ikili ilişkilerinizi mercek altına alırken aynı zamanda maddi konularınızda da kendinizi sorgulamanıza yol açabilir. İlişkilerdeki belirsizlikler ani bitişleri beraberinde getirebilir. Dikkat!

Beklediğiniz ödemelerin gecikmesi tatsız olabileceği gibi 23 Eylül itibariyle burcunuzda geri hareket etmesi ile Merkür bu ay canınızı fazlasıyla sıkabilir. Önemli kararlar almadan önce mutlaka iyi düşünmeli yada çok fazla detaylarda boğulmaktan kaçınmalısınız.

26 Eylül’de;

Terazi yeniayı ile maddi manevi özgüven konularında yeni bir beklentiniz oluşmuş olsa da bunun için retro sürecinin sonlanmasını beklemeniz daha doğru olacaktır.

Akabinde bu alana 29 Eylül’de yerleşecek olan Venüs kendi değerinizi farketmeniz,kazançlarınızın bir tık artması veya iyileşmesi açısından sizleri destekleyecektir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

5 Eylül’de Başak burcuna geçen Venüs bilinçaltınıza inerek bu alanda özellikle sizi geçmiş ve gizli ilişkilerin içine çekebilir.

10 Eylül’de önce burcunuzda ardından 23 Eylül’de Başak burcunda retro yapacak Merkür bireysel hedefleriniz hakkında vermeniz gereken kararlarda bazı kafa karışıklığına yol açabileceği gibi zihinsel olarak bazı kuruntuları tetikleyebilir. Bu dönem arkamızdan iş çevirmesi muhtemel kişilerden kendimizi soyutlamamız elzemdir.

10 Eylül’de Balık Dolunayı ile;

Günlük rutinlerinizde veya sağlık konularında önemli hassasiyetleriniz oluşsa bile 26 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte bireysel farkındalığınız artarak hedeflerinize daha net bakabileceksiniz. Mevcut hayatınızı ele alacağınız yeni bir süreç olacağından oldukça önemli olan bu Yeniay’da Merkür’ün hala retro olduğunu unutmamalı özellikle imza gerektiren işlerinizi retro bitimine ertelemeniz sizler için daha iyi olacaktır.

29 Eylül’de ayı yönetici gezegeniniz olan Venüs’ün burcunuza geçişi ile kapatırken yalnız bir Terazi burcuysanız bu dönem gözler üzerinizde olacaktır. Fiziksel görünümünzde değişiklik yapmak isteyebilir,kendinizi özel hissetmek için bazı farklı davranış kalıplarına girebilirsiniz. 

5 Eylül’de Başak burcuna geçen Venüs sosyal çevrenizde özellikle kadınlarla olan ilişkilerinizi düzenlemek,detaylandırmak belki de eleştirmek için genel itibariyle destekleyici bir etki getiriyor. Sosyal çevrenizde gözler üzerinizde olurken yalnız bir Akrep burcuysanız bu dönem çevrenizden gelen yoğun ilgiden bunalabilirsiniz.

10 Eylül’de Balık Dolunay’ı ile birlikte aynı gün geri hareketine başlayacak olan Merkür aşk hayatınızda geçmişten gelen konuları şifalandırmak açısından sizleri destekliyor. Şans oyunları,bebek,hobiler ve çocuklarla ilgili temalarınızda güzel etkiler altındasınız. Ancak zihinsel faaliyetlerinize bu dönem biraz ara vermeniz psikolojik açıdan size daha fazla fayda sağlayacaktır.

Akabinde 23 Eylül’de;

Başak burcuna geçerek retrosuna devam eden Merkür sosyal çevre ve projelerinizde sizleri zorlayabilir,iletişim kopukluğu sebebi ile can sıkıcı durumlar yaşanabilir. Olumlu açıdan ise uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatları da yakalayabilirsiniz.

26 Eylül’de Terazi burcundaki Yeniay ile psikolojik olarak rahatlama seansları,meditasyonlar önerilirken,sizin dışınızda gelişen konulara kafa patlatmak zihnen sizi yorabilir. 29 Eylül’de aynı alana geçen Venüs bazı gizli ilişkileri beraberinde getirebileceği gibi ilişkilerinizi içselleştirmek ve dışa vurumda zorlanmalar yaşanabilir. Dikkat !

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

5 Eylül’de kariyer alanınıza geçen Venüs iş hayatında özellikle kadınlarla olan iletişiminiz konusunda sizleri uyarıyor. Çok fazla eleştiride bulunabilir veya maruz kalabilirsiniz. Buna bağlı olarak yaşanacak sorunların önüne geçmek için mümkün olduğunca ilişkilerinizi mantık çerçevesinde yürütmeli etliye sütlüye karışmamalısınız.

10 Eylül’de aile,yuva alanında yaşanacak Dolunay bu alanda önemli meselelerin konuşulması,rayına oturtulması açısından sizleri yorabilir. Görmezden geldiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Aynı gün geri hareketine başlayan Merkür sosyal çevrenizdeki iletişiminizi sekteye uğratabileceği gibi bazı devam eden projelerinizde aksama yaşatabilir.

23 Eylül’de ise;

Kariyer ve statü alanınızı etki altına alacak olan Merkür bu dönem yeni bir işe başlamayı ertelemek gerektiğini vurguluyor.

26 Eylül’de Terazi Yeniayı ile birlikte sosyal çevrenizde yeni ortamlara giriş yapabilir,yeni projeler üstünde yoğunlaşabilirsiniz. Ancak Merkür’ün hala retro olduğunu unutmayın !

29 Eylül’de bu alana eşlik eden Venüs çevrenizde aranan bir kişi olacağınızı gösteriyor. Yalnız Yay burçları bu dönemi maksimum sosyal değerlendirebilir !

5 Eylül’de Başak burcuna geçen Venüs hukuk,yurtdışı,yabancılarla ilişkiler,eğitim,seyahat ve ticaret alanlarında ilişkilerini artarak hızlandırıyor. Burada kuracağınız ilişkiler geleceğinize yön verebilir,maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

10 Eylül’de Balık burcundaki Dolunay sizi iletişimde yakın çevre ve kardeşlerin de etkili olduğu destekleyici bir sürece götürüyor. Aynı gün geri haretine başlayan Merkür ise öncesinde kariyer ve statü alanınızda ardından 23 Eylül’de eğitim,ticaret ve seyahat konularında planların aksamasına sebebiyet verebilir. Bu dönem seyahatlerinizi,evraklarınızı çok iyi planlamalı,imza gerektiren işlerde mümkünse retro bitimini beklemelisiniz.

26 Eylül’de;

Terazi Yeniayı kariyer hayatınızda sizleri yeni bir sürece doğru götürürken bazı zorunlulukları da açığa çıkartabilir,mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

29 Eylül’de ise aynı alana geçen Venüs mevcut ilişkilerinizde atacağınız önemli adımların tetikleyici olacaktır. Ancak Merkür’ün hala retro olduğunu unutmayın! 

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

5 Eylül’de Başak burcuna geçen Venüs borçlar,krediler,vergi ve sigorta konularında ilişkilerinizi düzenlemek,ortak gelirleri organize etmek açısından sizler için önemli! 10 Eylül’de ise Balık Dolunay’ı ile yaşanacak süreçte maddi ve manevi konularınızı ele alarak,gelir gider dengenizi toparlamak isteyeceksiniz. Ancak beklenmedik ani girdi ve çıktılarınız oluşabilir. Dikkat!

Aynı gün Terazi burcunda geri hareketine başlayan Merkür eğitim,seyahat,hukuksal ve ticari konularda bazı aksamaları beraberinde getirirken,23 Eylül itibariyle borçlar ve krizler alanına geçerek bu alanda bazı çözüm ortakları aramanız gerekliliğini ortaya koyabilir. Bu süreçte imza gerektiren işlerden kaçınmalı,retro bitimine bırakmalısınız.

26 Eylül’de ise;

Terazi Yeniayı sizleri farklı bir bakış açısı kazandırmak açısından destekliyor. Yeni bir eğitime başlamak,seyahatler planlamak veya hukuki bir süreç ile ilgili beklediğiniz gelişmeler varsa oldukça verimli zamanlar içindesiniz.

29 Eylül’de bu alana eşlik edecek Venüs, alacağınız desteklerde kadınların ön planda olacağını gösterirken, eskiden gelen tanıdıklar ile bazı sorunlarınızı çözebileceğinizi de işaret ediyor.

5 Eylül’de karşıt burcunuza yerleşen Venüs ikili ilişkilerinizi mercek altına alırken,ilişkilerinizde yaşanan eleştirel durumlara karşı sizleri uyarıyor. Çok fazla ince eleyip sık dokurken özellikle partner veya ortağınızın da size bu şekilde yaklaşması canınızı sıkabilir.

10 Eylül’de burcunuzdaki Dolunay bireysel kararlarınızı ortaya koyarken,hedeflerinize yönelmeniz için de sizleri zorlayabilir. Aynı gün geri hareketine başlayacak Merkür önce ortak gelirler,borçlar,kredilerde bazı aksamalara sebebiyet verebileceği gibi 23 Eylül’den itibaren ise ikili ilişkilerde bazı iletişim problemlerini ortaya çıkartabilir. Bu dönem imza gerektiren işlerinizi retro bitimine ertelemeniz önerilirken,alım satım konuları için de bazı yanılsamalar yaşanabilir. Dikkat!

26 Eylül’de;

Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay borçlar,krediler ve ortak gelirler ile ilgili konularda yeni bir döneme geçişi gösteriyor olabilir. Borçlarınızı yapılandırmak veya ortak gelirlerinizi artırmak için  girişimlerde bulanabilirsiniz.

Akabinde bu alana 29 Eylül itibariyle geçen Venüs ufak tefek harcama artışlarına işaret ederken, eş veya ortağın parasında da bir iyileşme gözlemlenebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!