Haftalık Burç Yorumları 29 Ağustos – 4 Eylül 2022

Ağustos 28, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 29 Ağustos - 4 Eylül 2022

Haftalık Burç Yorumları 29 Ağustos – 4 Eylül 2022 haftasından selamlar!

Hayli ilginç ve bireysel düzenlemelerle geçecek bir haftaya hazır mısınız?

Ay boyu gezegenler, geçişler ve etkili Kova Dolunayı ve Başak Yeniayı ile birlikte oldukça hareketli günler yaşadık! Pek çoğumuzun “kendi hayatını düzenlemek için” bireysel hayatına döneceği bir sürece giriyoruz. Haftanın büyük açıları oldukça az ve sanki gökyüzü bunca hareketlilikten sonra hız keserek hayatlarımıza adapte edip düzene sokmamız gereken yeniliklerle ilgili bizlere bir süre veriyor gibi!

Haftaya;

Ay Başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak’taki Yeniay sonrasında “düzenlemek, analiz etmek, işleri toparlamak, organize olmak” haftamızın ana temalarından! Salgın hastalıklara karşı temkinli olmak isteyeceğimizi ve bu konuda titizlenebileceğimizi öngörebiliriz. Bu hafta uzunca zamandır pek takmadığınız maskeleri takmak isteyebilirsiniz 🙂 

Yaşamımızda toparlamak için büyük ihtiyaç duyduğumuz alanlara eğileceğiz. Çalışmalarımızı bir sisteme oturtmaya ihtiyaç duymak ve yarım işleri bitirmek isteyeceğiz. Ek olarak bozuk alet veya gereçleri düzeltmek – yeni işe yararlarını edinmeye eğimli olacağız. İlişkilerimizde beklentilerimiz konusunda takıntılı bir ihtiyaç halinde olmak bu haftanın getirilerinden olacak! 

Geçtiğimiz haftalarda;

“Verdiğimiz somut kararlar” sonrasında şimdi bunlar için iletişimlerimizi sıkılaştıracağız! İkili ilişkilerde “anlaşılma ve ayrıca bilgi alma” için enerji sarfedeceğiz! Bu hafta her türlü bilinmezliğe karşın önümüzdeki her şeyi düzenlemek için oldukça azimli, kararlı, elini taşın altına koyan, artık bir şeyleri halletmek isteyen içgüdülerimiz işlerimizde bize dirayet verecektir. Ek olarak artık yaşanmışlıklarımızla barış yapma, değiştiremediklerimizi de kabul etme enerjisine geçebiliriz. Hafta boyunca Chiron düğümlerle kontak kurarken, “bir şeylere rağmen hayatın devam etmek zorunda olduğunu” hissedeceğiz! 

Perşembe;

Aksiyon gezegeni Mars, bolluk, bereket, şans ve ayrıca fırsatlar gezegeni Jüpiter’e dost eli uzatırken; kendimizi cesaretli, iyimser, aktif ve risk alabilen bir modda hissedeceğiz. Önümüzdeki işleri halletme için yardımlar bulabiliriz. Bilgi araştırması yapabilir veya bizlere neyin / kimin destek olabileceği hakkında çözümü bulabiliriz. Aslında enerji olarak bir koşuşturma modunda olmak da işin cabası! Ek olarak tüm bu aktif enerji bizi yükseltirken; birileriyle sert sözlü diyaloglara girmemeye çalışalım!

Cumartesi;

İletişim gezegeni Merkür, bolluk, bereket, şans, fırsatlar gezegeni Jüpiter’e karşı gelirken; “abartmaya” açık olabiliriz. İlişkilerde bencilce davranışlar sebebiyle karşımızdakilerle arayı bulmakta zorlanabiliriz. Pek çok şey gözümüze “olduğundan daha önemli / büyük” gelecek. Bu sebeple “ belki de bazen diğerlerinin onayına ihtiyaç duyduğumuzu” hissedeceğiz. Kafamız kendi gündemimizle dolup taşarken rutinlerimizde unutkan, kafası karışık ya da dalgın olabiliriz. Ben – Sen iletişimlerinizde ölçülü ve dengeli olmanızı ek olarak  olayları olduğundan da fazla büyütmemenizi tavsiye ederiz. 

Keyifli ve farkındalığı yüksek bir hafta olsun!

Haftalık burç yorumları 29 Ağustos – 4 Eylül 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 29 Ağustos - 4 Eylül 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında “düzene ihtiyaç duyduğunuz” bir hafta sizi bekliyor. Bu hafta iletişimin her türlüsü sizin için oldukça önemli olacak! Yakın çevrenizdeki hareketliliğin yüksek enerji talep etmesinden ötürü agresyon yaratmamaya, iletişimleri tartışmaya çevirmemeye gayret edin.  Ayrıca geçtiğimiz haftadan etkileri devam eden aşk, çocuklar, yaratıcılık ve kişisel projeler ile ilgili engel ya da blokajlar hala aklınızda olsa da sorunlarınıza çözüm bulma için kendinize ve emeklerinize zaman verin! 

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “eleştirel bir titizlik” göstereceksiniz! Hatta kendinizi geliştirmek ya da konuları çözümlemek adına oldukça azimli hissedebilirsiniz! Hafta boyunca maddi harcamalar, masraflar veya özgüveninizi zorlayan koşullar hassasiyet gösterecek. Bu temalar etrafında yoğunluk ve koşuşturmacalarınız olur. Maddi her türlü konuda temkinli olun. Geçtiğimiz haftadan etkisi devam eden ev,aile, özel hayat konularında kariyerinizi de kapsayan blokaj temaları devam ederken, olası gerginliklerinizi çalışma hayatı veya rutinlerinizdeki iletişimlerinize yansıtmamaya özen gösterin.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında “tertip, düzen ve titizlik ihtiyacı” hissettiğiniz ve efor isteyen bazı detaylar olacak! Özellikle ileride daha iyi yaşama ve belki de mevcut borçları ya da ilişki krizlerini daha rahat atlatma adına özel hayatınızda bir şeyleri düzenleme artık bir ihtiyaç olacak. Mars’ı burcunuzda ağırlarken oldukça koşuşturan, ortaya atılan ya da yoğun enerjide olan bir dönem yaşıyorsunuz. Kişisel agresyonunuz yüksek olacak. Projelerinizde birlikte olduğunuz kişiler, çocuklar ve flörtler konularında sosyal boyuttaki iletişimlerinize hafta boyu dikkat edin. Orta noktayı bulmayı çalışın.  

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda “çözümcü, iş bitiren ve tertipleyen” bir yaklaşımınız olacak! Size destek veren bu enerji pek çok şeyi toparlamanıza destek olacak bir azim getiriyor! Hali hazırda aile, özel hayat ve kariyer sorumlulukları adına önemli konuşmalar ya da ortayı bulmanız gereken iletişimler hafta boyunca dikkat çekerken, olayları büyütüp düşman edinmemeye özen göstermelisiniz. Mars 12.evinizde hareket ederken diğerlerinin sizin aleyhinizdeki bazı gizli davranışları söz konusu olacak, dikkat! Belki de planlarınızı gizleyerek hareket etmek isteyen siz de olabilirsiniz! 

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili düzenlemeler, revizeler ve planlamalar yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak ve yaşamınızın daha rahat akmasını sağlamak için kaynak arayışında olmanız kuvvetle muhtemel! İş arayabilir, zam isteyebilir ya da önem verdiğiniz kişilerle problemlerinizi çözmeyi isteyebilirsiniz. İlişkilerle alakalı geçen haftanın blokajlı enerjileri devam ederken, kendinizi göstermenin ya da hak ettiğinizi almanın belki de biraz zamana bağlı olduğunu hissedeceksiniz. Ek olarak sosyal alanlarda iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Haftanın odağı tamamen sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda “düzenlenmesi gereken” konulara odaklanacaksınız.  Kendinizi tüm azminizle ortaya koyarken verdiğiniz somut kararların uygulama aşamasına geçebilirsiniz! Para, gelirler, özgüvenle ilgili iletişimleriniz artarken mesleki araştırmalara veya girişimlere atılmayı isteyeceksiniz. Fakat düşüncesiz atılımlardan kaçının, mutlaka planlı ve temkinli olun. Sandığınızdan daha çok masrafınız olacak! Ek olarak geçtiğimiz haftadan bu yana hayatınızın akışındaki keyifsizliğin etkisi şuan parmak basamadığınız bir kadın figür olacağa benziyor! Mars kariyer alanınızda hareket ederken, agresyona ortak olmak yerine sağduyulu kalmaya  çalışın!

Ek olarak sizin için önemli kişilerden moral, motivasyon veya maddi destekler söz konusu olacak. Gizli ve sakıncalı işlerden kaçının! Haftasonunda ise Ekim ayına kadar kariyer alanınızda olası hareketliliği hissetmeye başlayacaksınız.  

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta dış etkenlerin hayatınıza getirdiği etkiler, bilinçaltı ve kontrol dışı temalar ile birlikte bir inziva havasında olabilirsiniz. Söylentiler, konuşmalar ya da konuşulmayanlar aklınızı dolduracak. Tüm bu yaşanamamışlığın getirdiği yoğunlukla yüzleşmek, problemlerinizi çözmek ve içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Hafta içinde ikili yüzleşmeler kaçınılması zor olur! Ne kadar politik olsanız da karşınızdakilerin tepkileri beklediğiniz gibi olmayacaktır. Mars 9.evinizde seyahat ederken yüksek makamlar, yabancılar ve seyahatler ile ilgili işlerinizde aktif olabilirsiniz, otoriteler ya da yabancılarla ters düşmemeye çalışın. 

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve ayrıca hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Yeni düşünce ve planlarınız üzerinde revizelere ihtiyaç duyacaksınız. Titizlenebilir, işlerinizi halletmek için uygun koşullar arayabilirsiniz. Size destek veren bu enerji pek çok şeyi toparlamanıza destek olacak bir azim getiriyor! Hafta boyunca ilişkiler veya hayatınızdaki dengelerle ilgili fikirlerinizi kendinize saklama eğilimi gösterseniz de çalışma hayatındaki bazı olaylar kendinizi tutamamanıza ya da daha da gerilmenize sebep olacağa benziyor. Alternatif olarak birilerinin sizden birşeyi saklaması olası! Mars 8. evinizde seyahat ederken borç, kredi, sigorta, ortak paylaşımlar ve ilişkilerdeki özel paylaşımlar alanı masrafa ve agresyona açık görünüyor. 

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Konuşmalarınız ve düşünceleriniz bu düzlemde yoğunlaşırken “bir şeyleri düzeltmeye, toparlamaya” aşırı önem vereceksiniz.  Şimdi burada toplanan enerjiniz genel olarak sizi zorlasa da maddi anlamda güç edinmek için kolları sıvayabilirsiniz! Hafta boyunca sosyal alanlarda iletişim önem kazanırken sevgilinizin, çocuğunuzun ya da bir projenizin sizi bazı durumlarla yüzleştirebileceğini unutmamak gerek! İletişimlerinizde nazik ve uyumlu olun. Mars 7.evinizde seyahat ederken partner, ortak, eş ve önemli sözleşmelerle ilgili yoğun bir süreçten geçiyorsunuz. Rekabet de olası! Enerjinizi dengeli kullanın ve agresyona geçit vermeyin!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili oldukça iş bitirici olmanız ve ya düzen istemeniz de olası! Size destek veren bu enerji pek çok şeyi toparlamanıza destek olacak bir azim getiriyor! Şimdi hedeflerinizi daha net görüyorsunuz! Hafta boyunca kariyer ve aile sorumluluklarınızla ilgili iletişimler çoğalabilir. Diğer yandan bu süreçte ev, aile ve özel hayat sorumlulukları da sizi bazı yüzleşmelere zorlayabilir! Mars 6.evinizde seyahat ederken gündelik hayatın vites yükselten koşuşturmacasında enerjinizi dengeli kullanmalısınız. Ev sahibi ve kiracınızla makul iletişimde olun ve sağlık kontrollerinizi de aksatmayın.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Konuşma ve görüşmelerimizde hep bu konu etrafında titizleneceğiz! Belki de eş ve ortağın gelirleri ya da genel odağının başka bir yerde olması bir anda gündeme oturabilir. Hafta boyunca eğitim, medya, hukuk, yüksek makamlar, yabancılar ve seyahatler hakkında iletişimleriniz artabilir. Siz çapı daha geniş dengelere odaklanırken, yakın çevrenizde dikkatinizi gerektiren bir yoğunluk oluşabilir. Tartışmalara mahal vermemeye çalışın. Mars 5.evinizde seyahat ederken ürettiğiniz bir proje, çocuklar, aşk ve ya hobiler fazla enerjinizi alıyor olabilir. Plansız riskler almamaya ve enerjinizi dengeli kullanmaya özen gösterin.  

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Diğerleri (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onları dinlemeli, fikirlerini anlamalı ve ihtiyaçlarına özen göstermeliyiz. Bu alanda bizim fedakarlığımıza ve emeğimize ihtiyaçları olabilir! Size dost bir enerjide olduğundan çevrenizden veya size hissettirdiği güçten aldığınız destekle daha da azimli olacaksınız! Hafta boyunca paylaşılan gelirler, borçlar, eşin geliri ve kişisel paylaşımlar ile ilgili iletişimleriniz artacak. Borç veya sır alışverişleri gündeme gelebilir! Temkinli adımlar atın. Mars 4.evinizde seyahat ederken özel hayat, ev, aile, tadilat işleri, alışkanlıklar adına yoğun bir enerjide olabilirsiniz. Evde ve özel hayattaki bu hareketlilikte agresyonların oluşmamasına özen gösterin. 

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!