Başak Yeniayı 27 Ağustos 2022

Ağustos 26, 2022by ecem0

Başak Yeniayı 27 Ağustos 2022

Başak Yeniayı ; Düzen zamanı!

27 Ağustos’ta 11:17’de Başak’ın 4.derecesinde bir Başak Yeniayı meydana geliyor!

Yeniay dönemleri; yeni başlangıçların filizlendiği zamanlardır. Evren yeniaylarla bizlere “yeni süreçler”, “taze başlangıçlar” ve ayrıca “yeni umutlar” verir.

Başak’taki Yeniay ile;

Mükemmeliyetçilik, eleştirellik, düzen, tertip, detaycılık, analiz, vicdanlı dürüstlük, hizmet etmek, “işleri diğerleri için kolaylaştırmak”, bakım, hesap, plan, tedbir, alçakgönüllülük, pragmatizm, sağlık, beslenme tarzı, psikosomatik rahatsızlıklar, mide, sindirim sistemi ve ayrıca bağışıklık temalarıyla ilgili konular gündemimizde olacak. Düzen isteyerek “başlayacağımız” yepyeni serüvenler yolda!

Başak Yeniayı genel etkilerinde;  

👉🏻Bu yeniayda hem harekete geçerek bir şeyleri değiştirmek isteyecek hem de koşullarımızı korumak isteyeceğiz.

👉🏻1 Şubat 2022 döneminde aldığımız kararları sorgulayacağız ayrıca Mart 2023 için zemin hazırlayacağız!

👉🏻Çok fazla efor göstereceğiz. Ama sonucunda karşılığını almadığımızı düşüneceğiz.

👉🏻Bu dönem adımları duygudan uzak,mantık çerçevesinde atacağız ancak ilişkilerde egosal çatışmalar yaşanabileceğini unutmamalıyız !

👉🏻Tepkilerimiz abartılı olacak ayrıca dedikodu ve asparagas haberler duyacağız!

👉🏻Manipüle edeceğiz ve ya edileceğiz !

👉🏻Güçlü ortaklık veya iletişim kurmak için avantajlı bir yeniay !

Başak Yeniayı ülke genel etkilerinde;

👉🏻Ulaşım,taşıtlar,eğitim,yayıncılık ve ayrıca ticari konularda yenilikler yaşacak. Otoriteler bu alandaki kararları çok fazla inceliyor ve ayrıca fazlasıyla konuşuyor olacak!

👉🏻Gıda tedariği,çiftçi üretim desteği,sağlık ve ayrıca hizmet sektörü ile ilgili yeni düzenlemelerden bahsedilebilir.

👉🏻Ayrıca mülk sahiplerini ilgilendiren yeni kararları konuşacağız. (ev sahibi-kiracı ilişkisi vs.)

👉🏻Halk sağlığını ilgilendiren konularda çeşitli haberler duyabileceğimiz gibi ek olarak sağlık sisteminde,hastane ve hapishane gibi kapalı alanlarda bazı sorunlar yaşanabilir.

Başak Yeniayı 27 Ağustos 2022 Youtube videomuz yayında! Youtube videomuz ve ayrıca yükselen bazında dolunay yorumları için sayfayı aşağıya kaydırın!

Şimdiden farkındalığı yükseltecek ve pek tabi sorunlara çözüm getirecek bir Başak Yeniayı dileriz.

Sevgi ve farkındalıkla!

Başak Yeniayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Çalışma hayatı, sağlığınız, rutininiz, yanınızda çalışanlar ve evcil hayvanlar konularında yeni bir sürece giriyorsunuz!

Paylaşılan paralar, borçlar, krediler, sigorta veya eşin geliri konularını bu Yeniay’da vurguluyoruz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Aşk, çocuklar, yaratıcılık, hayattan aldığınız keyif, kişisel projeler ve riskli yatırımlar konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Diğerleri, partner, ortaklar, evlilikler ve yeni sözleşmeler konuları bu Yeniay’da vurgulanacak!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Ev, hane, aile, aile mülkü, alışkanlıklar ve özel hayat konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Çalışma hayatı, sağlığınız, rutininiz, yanınızda çalışanlar ve evcil hayvanlar konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Yakın çevre, iletişim, ticaret, satış, kardeşler, kısa yolculuklar ve yazı işleri konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Aşk, çocuklar, yaratıcılık, hayattan aldığınız keyif, kişisel projeler ve riskli yatırımlar konuları bu Yeniay’da vurgulanacak!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Gelirler, sahip olunan mülk ve kaynaklar ve özgüven konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Ev, hane, aile, aile mülkü, alışkanlıklar ve özel hayat konuları bu Yeniay’da vurgulacak!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Hayata bakış, bireysel hedefleriniz, hayat kararlarınız, genel beden sağlığınız ve sorumluluklarınız konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Yakın çevre, iletişim, ticaret, satış, kardeşler, kısa yolculuklar ve yazı işleri konuları bu Yeniay’da vurgulanacak!

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Kontrol dışı konu ve olaylar, dış dünyadan gelen ve müdahalesi zor olan konularda yeni bir sürece giriyorsunuz! Gelirler, sahip olunan mülk ve kaynaklar ve özgüven konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Sosyal çevreler, topluluklar, çalışıyorsanız portföy bağlantıları ve yeni hayat planları konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Hayata bakış, bireysel hedefleriniz, hayat kararlarınız, genel beden sağlığınız ve sorumluluklarınız konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Kariyer, toplumsal sorumluluklar, statü, aile işi, mesleki faaliyetler konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Kontrol dışı konu ve olaylar, dış dünyadan gelen ve müdahalesi zor etkiler konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Eğitim, hukuk, yurtdışı, seyahat ve yabancılarla faaliyetler konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Sosyal çevreler, topluluklar, çalışıyorsanız portföy bağlantıları ve yeni hayat planları konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Paylaşılan paralar, borçlar, krediler, sigorta veya eşin geliri konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Kariyer, toplumsal sorumluluklar, statü, aile işi, mesleki faaliyetler konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Diğerleri, partner, ortaklar, evlilikler ve yeni sözleşmeler konularında yeni bir sürece giriyorsunuz! Eğitim, hukuk, yurtdışı, seyahat ve yabancılarla faaliyetler konuları bu Yeniay’da vurgulanıyor!

Başak Yeniayı 27 Ağustos 2022 Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!