Mars İkizler Burcunda 2022

Ağustos 19, 2022by ecem0

Mars İkizler Burcunda 2022

Mars İkizler burcunda ; Savaş ve mücadelenin “entellektüel hali”! 

20 Ağustos’ta savaş, mücadele ve aksiyon gezegeni Mars İkizler burcuna geçiyor! Bir süredir Boğa’da seyrederek maddi ve manevi değerler için mücadele eden Mars, şimdi İkizler atmosferine girerek iletişimi hararetlendirecek, merak ettiği bilgilerin peşinden koşacak ve zihinsel mücadelelerle kendine hareket zemini bulmaya çalışacak!

Mars İkizler burcunda Ekim’de retro yapacak!

Bu noktada Mars’ın İkizler yolculuğunun 2023’e kadar devam edeceğini söylememiz gerek! Çünkü astrolojide “küçük kötücül” olarak tabir edilen Mars burada 30 Ekim 2022 ile 12 Ocak 2023 tarihleri aralığında Retro (geri hareket) yapacak. Bu geçiş yerelde ve globalde oldukça zorlu olaylara zemin hazırlayacak bir dönemi işaret ediyor! Bu durum bireysel hayatlarımızda adımlarımızı atarken iyi düşünme ve sağlam aksiyon planları üzerine yoğunlaşma gerekliliğimiz arttırıyor!

Mars astrolojide;

Hareket kaabiliyetimiz, savaşma – mücadele etme tarzımız, rekabet edişimiz, agresyonumuzu ifademiz, enerjimizi ortaya koymamız ile ifade edilir. Ayrıca kesici delici aletler, kazalar, patlamalar, enerji birikimlerinin taşması, hastalıklar, yangınlar, ameliyatlar, askeri konuları da anlatır. 

İkizler burcu ise;

İletişim, konuşma, düşünme, zihinsel süreçler (karar, muhakeme, öğrenme), bilgi edinme, seyahat, eğitim, yazılı – sözlü haberleşme ile sembolize edilir. 

Mars İkizler burcunda zihinsel süreçlerimize büyük bir hız getirecek. Kimi zaman bu hız yoğunluklara sebebiyet vererek sinirsel agresyonu arttıracak. Bu dönem “yayılmalar” her ne olursa olsun (haber, söylenti, bilgi) hızla gerçekleşecek. Bazı durumlarda çoğu kararımızı harekete geçmeden “kafamızın içinde döndürüp” duracağız. Sivri dilli, agresif, kırıcı ve incitici iletişimler sıkça karşımıza çıkabilir. Koşullar oldukça değişken olabilir ya da bizler adım atmada ikilemlere düşebiliriz. Acelecilik, yüzeysellik ve dikkatsizlik de söz konusu olduğundan kazalara ve aksiliklere karşı da temkinli olmak gerekir.

Mars İkizler burcunda bizlere mantıklı aksiyon planları getirsin! 

Ağustos Seminerleri ve Ekim Eğitimleri için www.talksatolye.com’a veya @talksatolye instagram hesabımıza göz atabilirsiniz!

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Astroloji'de Mars

SİMGESİ

Kişisel gezegenlerden olması sebebi ile astrolojide en çok konuşulan gezegenler arasındadır. En temel anlamı ile kendini ortaya koyma, tavır, atağa geçme tarzı, cesaret ve insiyatif alma tarzımızı anlamlandırırız.  Ek olarak rekabet etme, mücadele gösterme, hastalıklara karşı direnç ve fiziksel enerji hakkında bilgi alırız. Ayrıca öfke durumu, aktiflik, hırs, tartışma gibi konularda kişinin tavrı ve tarzı hakkında fikir ediniriz. En nihayetinde Venüs’ün istediğini alma işini üstlendiğini söyleyebiliriz.

Mars aynı zamanda cinsel dürtülerimizi de gösterir. Cinsel ihtiyaçlarımızı karşılama,cinsellikten beklentilerimiz Mars’ın konumu ile ilişkilidir.

Mars dürtüsel bir enerji olduğundan,kontrol edilmesi güçtür. Yer yer ani çıkışlara,öfke patlamalarına sebebiyet verir. Diğer yandan da pasif agresif bir enerji sergileyebilir.

Kaza ve hastalıklarla yakından ilgilidir. Kişisel gezegenlerimize yaptığı açılar bizim hastalıklarla nasıl baş edip,edemeyeceğimizi anlatır. İlkel bir dürtü olan hayatta kalma ve savaşma arzusu kişiden kişiye göre değişse de prensipte aynıdır. Bu nedenle birçok astrolog Mars’ın açılarını oldukça ciddiye alır. Deprem, yıkım, ani kaza, patlama veya savaş olasılığını göz önünde tutarlar.

Mars Koç ve Akrep burcunda yönetici konumdadır. Bir yandan Koç burcunda daha ilkel ve fevri dürtüler ile kendini gösterir. Diğer yandan Akrep burcunda daha temkinlidir.

Terazi ve Boğa burçlarında zararlı ve pasif agresif diye de nitelendirebileceğimiz bir konuma sahiptir. Diğer yandan Yengeç burcunda düşük pozisyondadır.

Mars Retro ise saydığımız özelliklerinin düz hareketteki Marslardan farklı olduğunu söyleyebiliriz. Kişinin hayat temasında bu çerçevelerde kişiden “odaklanma ve derinleşme” beklenir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!