Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ağustos 2022

Ağustos 14, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ağustos 2022

Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ağustos 2022 haftasından selamlar!

Ay Koç enerjisiyle ilginç bir haftaya giriyoruz! Geçtiğimiz haftanın yoğun etkilerinden nasibimizi aldık ve Kasım 2019 ile Mayıs 2022 dönemlerini hatırladık! Şimdiyse elimizi taşın altına koyup harekete geçme zamanı geldi! 

Hafta boyunca enerjimizi hırslı, mücadeleci ve bazen de abartılı olarak ortaya koyabiliriz! Uzunca bir süredir Ay Koç’tayken bir haftaya başlamamıştık. Şimdi yoğun Ağustos ayının getirdiklerini tepkisel, enerjik, zaman zaman agresif, sabırsız ve hızlıca yoluna sokmaya çalışıyoruz! Bencilce, agresif ve olumsuz hareketlerden mümkün mertebe kaçınmak haftanın en önemli noktalarından! 

Haftanın alt bantında ise;

Kişisel paylaşımlar, maddi kaynaklar, şahsi istek ve ihtiyaçlar, ilişkiler ve yakın bağlar yatıyor! Henüz vedalar yapılmamış, yeni başlangıçlara adım atılmamış olduğundan “yarım kalanları toparlama” ya da “adaptasyon” etkisi de söz konusu! Tabiki yeniliklere ayak uydurmak gerekliliğini ve sürpriz gelişmelerin devam edeceğini de unutmayalım!

Pazartesi;

Geçtiğimiz haftadan etkisi devam eden Mars – Plüto üçgeni ile haftaya yılmadan usanmadan hedefe odaklı enerji ile hareket etme güdüsüyle başlıyoruz! Her türlü dirence karşı yılmak bilmez bir mücadele azmi bulabiliriz. Gücü elimizde tuttuğumuzu hissedeceğiz. Uzunca süredir cesaret edemediğimiz ya da enerji bulamadığımız adımlar için uygundur!

Salı ;

Merkür ile Uranüs gökyüzünde üçgen enerjiyle destekleşirken; iletişimde ve düşüncelerde hız, ani farkındalıklar, parlak fikirler, özgün, yaratıcı ve esnek bakışla “işte bu” diyebileceğimiz gelişmeler yaşayabiliriz. Konulara “farklı açıdan bakmak” için birebirdir! Farklı, orijinal ve yeni olan şeylerin açacağı kapılara şaşıracağız!

Perşembe;

Venüs ile Jüpiter gökyüzünde üçgen enerjiyle destekleşirken; ilişkilerde pozitif gelişmeler, yeni ilişkiler kurmak için fırsatlar, kazançları arttırma potansiyelleri bulabiliriz! Oldukça pozitif hislerle hareket etme eğilimi gösteririz. Barışmalar, iyileştirmeler, ilişki kurmada şanslar, güven tazelemeler ve ya güven kazanmalar söz konusu olabilir!

Haftasonu ise;

Yıla damgasını vuracak olan Mars, İkizler burcuna giriyor! Ekim’de yine bu burçta retro yapacak olan Mars’ın 2023’e kadar  retro olacağını unutmamak gerek! Dolayısıyla bu ay itibariyle Ekim ayına kadar 1,5 yıllık değişim rüzgarlarının ilk ayak seslerini hissedeceğiz! Mars İkizlerde zihinsel süreçlerimize büyük bir hız getirecek! Pek çok anlamda “yayılmaları” arttıracak ve belki bir yandan pratik yaşama ve bilgi toplamaya hizmet ederken bir yandan da agresyonu yükseltecek!

Yine haftasonu;

Merkür – Neptün karşıtlığıyla birlikte bu zamana kadar farkedilmeyenlerin dibini görebileceğiz ve önümüzdeki hafta oluşacak toprak üçgeniyle sağlam adımlarımızı atmak için gereken “fikire” sahip olacağız! Yüzeysel davrananlar ise görünüşe aldanabilir ve olayın özünü kaçırabilir!

Haftalık burç yorumları 15-21 Ağustos 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ağustos 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta sahne sizin! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda isteğiniz doğrultusunda güçlü bir hareket etme güdüsünde olacaksınız. Belki biraz gergin ya da aceleci hissedebilirsiniz! 

Kariyer veya aile sorumluluklarınızla ilgili maddi kaynakları arttıracak bir girişimle haftaya başlıyorsunuz ve bunu yaparken günlük hayat, sağlık, çalışma ortamı ve rutinlerinizle ilgili şeyleri de düzenlemek için sürpriz fırsatlarınız ya da ani farkındalıklarınız olabilir! Ek olarak bu hafta kişisel projeler, aşk ve çocuklarla ilgili keyifli bir atmosfer hissedebilirsiniz! Haftasonu Ekim ayına kadar iletişim, yazı işleri, kardeş, komşu ve kısa seyahatler alanınız hareketleniyor! Gergin iletişimlere dikkat!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz fakat bazı sebeplerden sabırsız hissetmenize rağmen kendinizi arka planda bulduğunuz bir atmosferde hissedebilirsiniz. Kişisel olarak oldukça önem verdiğiniz eğitim, hukuk, meslek, medya veya seyahat temalı bir konuyla ilgili sağlam bir adım atmak isteyebilir, bunu yaparken kişisel proje,hobi, çocuklar ya da flörtlerle ilgili şeyleri de düzenlemek için sürpriz fırsatlar ya da ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz!

Ek olarak aile, özel hayat ve alışkanlıklar ile ilgili destek bulsanız da maddi – manevi istekleriniz artabilir, masraf yaratabilir! Haftasonu Ekim ayına kadar devam edecek olan maddi giriş – çıkış hareketliliğiniz başlayacak!  Bu bir kendini kanıtlama serüveniyse uzun vadede sabırlı olmalısınız!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz! Şimdi uzun süredir gizli kalan planların ortaya çıkma arifesindesiniz!

Önemli bir adım için biraz sermaye ya da desteğe ihtiyaç duyabilir, kariyerinizin gidişatından yaptığınız çıkarımlarla ev hayatınızı da kapsayacak şekilde planlamalarınızı netleştirebilirsiniz. Ek olarak sosyal ortamlarda kaçırdığınız fırsatlar tekrar iletişim alanınızda kendini belli ederken keyiflenebilirsiniz! Haftasonu Ekim ayına kadar baştan aşağı hayatınızın pek çok yanını değerlendireceğiniz bir süreç başlıyor! 

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız gittikçe artarken yoğun bir sabırsızlık hissedebilirsiniz! Sosyal çevrenizde bir ileri seviyeye geçerken önemli kişilerin desteğini alabilir ve yakın çevre iletişiminizi maksimum faydanıza kullanırken yepyeni bir farkındalıkla planlamalarınızı netleştirebilirsiniz.

Ek olarak otoriteler, kariyer ve aile sorumlulukları ile ilgili kaçırdığınız fırsatların geri dönüşünü görecek ve maddi manevi kazanç sağlayabileceğiniz şartlar bulabileceksiniz! Haftasonu Ekim ayına kadar ruh – beden anlamında dengeyi bulmanız gereken koşullar kendi belli etmeye başlayacak! Düşman edinmemeye çalışın!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili aşırı arzuladığınız ve bu nedenle sabırsız davranmaya meyilli olacağınız bir atmosfer olabilir! Kariyerinizle ilgili büyük bir değişim adımı atarken çalışma ortamındaki kişilerden destek görebilir ve maddi planlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme fırsatı bulabilirsiniz! Konu kariyer değilse; aile büyükleri ya da sizin ailevi görevleriniz de olabilir!

Ek olarak önemli kişiler (hukuk, eğitim, medya, seyahat, mentor) şimdi sizi farkediyor ve destek görüyorsunuz! Haftasonu Ekim ayına kadar sosyal alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz.  

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Diğerlerinin kaynaklarına sabırsızca ihtiyaç duyabilirsiniz! Eğitim, yabancılar, hukuk, medya, seyahat ve mesleki gelişimle ilgili büyük bir değişim adımı atarken yakın arkadaşlar ve flörtünüzden destek görebilir ve kendi hayat kararlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme ya da ifade etme fırsatı bulabilirsiniz! Kişisel bilgi ve becerilerinizin sergilenmesini talep eden bir görüşme de olası!

Ek olarak sizin için önemli kişilerden moral, motivasyon veya maddi destekler söz konusu olabilir. Gizli ve sakıncalı işlerden kaçının! Haftasonunda ise Ekim ayına kadar kariyer alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz.  

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, yakınlık göstermek, birlikte sosyalleşmek için sabırsız bir ihtiyaç duyabiliriz – veya onlar bize talepkar bir ihtiyaç duyuyor olabilir! Borçlar, krediler, paylaşılan gelirler, özel ikili paylaşımlar ve sağlık ile ilgili büyük bir değişim adımı atarken ailenizden destek görebilir ve şuan gizli tuttuğunuz fikirlerinizi yepyeni bir farkındalıkla değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz!

Ek olarak partner, ortak, eş ve sözleşmelerle ilgili kaçırdığınız fırsatların geri döndüğünü ve sosyal duruşunuzu desteklediğini hissedebilirsiniz! Hafta sonunda ise Ekim ayına kadar eğitim, medya, hukuk, yabancılar, seyahatler alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz.  

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında “yüksek bir özgürlüğe” ihtiyaç duyduğunuz sabırsız bir hafta sizi bekliyor. Partner, ortak ve önemli sözleşmeler ile ilgili büyük bir değişim adımı atarken iletişim çevreniz ya da bilgi ve tecrübelerinizden destek alabilir ve sosyal alanda duruşunuzla ilgili kararlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme ya da ifade etme fırsatı bulabilirsiniz!

Ek olarak çalışma hayatındaki gergin akışın durulmasıyla beraber şimdi iş hayatında kendinizi göstermeniz gereken görevleriniz ya da sosyal mecburiyetleriniz olabilir! Hafta sonunda ise Ekim ayına kadar paylaşılan gelirler, borç, kredi, ikili özel paylaşımlar ve krizler alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz.  

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “çocuksu, atak ve sabırsız” bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi istekler söz konusu olabilir, hatta belki de bir aşk! Sağlık, çalışma hayatı ve rutinler ile ilgili büyük bir değişimden geçerken maddi veya manevi birikimlerinizden destek bulabilir ve mesleki duruşunuzla ilgili kararlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme ya da ifade etme fırsatı bulabilirsiniz!

Ek olarak şimdi kişisel projeler, çocuklar ve flörtle ilgili kaçırdığınız fırsatlar geri dönüyor ve size yepyeni sosyal genişleme zemini hazırlıyor olabilir. Bir seyahatte biriyle yakınlaşmanız da olası! Hafta sonunda ise Ekim ayına kadar partner, eş, ortak, sözleşmeler alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz. 

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında “yüksek bir özgürlüğe” ihtiyaç duyup bu konularda sabırsız, atak ve gergin hissedebilirsiniz! Kişisel projeler, yaratıcılık, çocuklar ve aşk ile ilgili önemli bir adım atarken büyük bir gayret gösterebilir ve eğitim, medya, hukuk ve seyahatlerle ilgili kararlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme ya da ifade etme fırsatı bulabilirsiniz!

Ek olarak aile ve özel hayatla ilgili kaçırdığınız fırsatların geri geldiğini görebilir ve  maddi – manevi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta sonunda ise Ekim ayına kadar sağlık, çalışma hayatı, günlük rutinler alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz. 

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalar odağınızda! “Çocuksu, aceleci ve atak” bir yaklaşımınız olacak! Aile, özel hayat ve alışkanlıklar ile ilgili önemli bir adım atarken koşulların sizin faydanıza şekillenmesinden destek olarak; paylaşılan gelirler, borç – kredi ve ikili özel paylaşımlarla ilgili kararlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme ya da ifade etme fırsatı bulabilirsiniz!

Ek olarak iletişim anlamında kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalama şansınız olabilir ve önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz! Hafta sonunda ise Ekim ayına kadar aşk, çocuklar, kişisel projeler ve yaratıcılık alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz. 

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili sabırsız ihtiyaçlarınız olabilir! Para kazanmak ve harcamak ile ilgili tutumlarınızı dengelemeniz gerekebilir. İletişim, yakın çevre, kardeş, komşu, yazı işleri, kısa seyahat ve eğitimlerle ile ilgili önemli bir adım atarken sosyal çevrenizden destek olarak; ortak, partner, eş ve önemli sözleşmelerle ilgili kararlarınızı yepyeni bir farkındalıkla düzenleme ya da ifade etme fırsatı bulabilirsiniz! Bir taşınma veya teklif söz konusu olabilir!

Ek olarak maddi anlamda ertelediğiniz bir harcamayı şimdi günlük hayatınızı kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için gerçekleştirebilirsiniz! Dönemsel olarak masraflarınız artıyor da olabilir! Hafta sonunda ise Ekim ayına kadar aile, ev, özel hayat alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz. 

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!