Kova Dolunayı 12 Ağustos 2022

Ağustos 11, 2022by ecem0

Kova Dolunayı 12 Ağustos 2022

Kova Dolunayı 12 Ağustos’ta Türkiye Ankara saatiyle 04:35’da Kova burcunun 19.derecesinde meydana geliyor! 

Dolunay; Ay ve Güneş’in karşı karşıya durduğu ve bizlerin gökyüzünde Ay’ın tam ve parlak halini gördüğümüz zamanlardır. Ay’ın ışığı, ele alınması gerekenleri ortaya çıkarır ve yüzleşmemiz gerekenleri halletmek veya düzeltmek için harekete geçmemizi ister. Evren dolunaylarla bizlere “bitişler”, “tamamlanmalar” ve ne olursa olsun “artık biliyor olmanın rahatlamasını” verir.

Kova etkisiyle birlikte ;

Teknoloji, Uzay, İnternet, elektrik, arkadaşlık, insan hakları, buluş ve icatlar, hümanizm, objektiflik, modern bireysellik, gelecek, dernekler ve sivil toplum kuruluşları, özgürlük arayışı, reform arzuları, astroloji ve pek çok bilim dalı konuları ve bu konularla ilgili “ortaya çıkışlar”, “karşılaşmalar”, “aydınlanmalar” vurgulanır. 

Ek olarak; Sosyal birlik, halkı temsil eden sosyal gruplar, küçük ve yerel yönetimler, sosyal veya bilimsel reformlar, eski yapıların modernize edilmesi, meclis, göç, enternasyonel uluslararası birlikler, teknolojiyle gelişme, gruplar da sık sık bahsedilen temalardan olacaktır.

Kova Dolunayı’nın genel etkilerinde bizleri neler bekliyor?

  • Bireyselliğimizi korumaya çalışırken,güven ihtiyacımız da artıyor !
  • Şimdi son 6 ayın hesap dökümünü alıyor ve bizi sıkıştıran durumları mevcut şartları kullanarak nasıl iyileştirebiliriz bunu düşünüyoruz.
  • Yakın zamanda somut plan ve adımlar atabiliriz, fakat şimdi değerlendirme zamanı!
  • Kadınlar,estetik,güzellik ayrıca altın konuları gündemde !
  • Bireyselliğimizi korumaya çalışırken,güven ihtiyacımız da artıyor !
  • Ani ve beklenmedik,skandallara açık bir dönem !
  • Çeşitli yer ve volkanik hareketlilik gözlemlenebilir
  • Banka,bankacılık ve para piyasalarında spekülasyonlara dikkat!
  • Şubat 2022 konuları bu Dolunay ile birlikte yeniden masaya yatırılırken,devam eden süreç yeni bir aşamaya geçiyor!

Ülkemize ne tür etkiler getiriyor?

  • Haberleşme, sosyal medya, iletişim ve ayrıca yayıncılık konularında çekişmeler ve skandal konular gündeme gelecek!
  • Toplu taşıma, demiryolları, karayolları ve ek olarak otomobiller ile ilgili fiyat güncellemeleri yolda!
  • Havayolu, deniz trafiği gibi konularda bazı zorlanmalar yaşayabiliriz. Artan maliyetler sebebi ile bazı taşkınlıklar görebiliriz!
  • Üniversiteler,mahkemeler,din eğitimi veren kurumlar,kiliseler ile ilgili yeni bir düzenlemeye ihtiyaç duyulacaktır.
  • Meclis gündemleri ağırlıklı olarak bu konu üzerinde olsa da beklenmedik tatsız konular basında yer alacak!
  • Depremler,yer hareketliliği ve yangınlara karşı da dikkatli ve temkinli olmamız gereken bir süreç.
  • Şubat 2022 konuları yeniden masaya yatırılarak bu süreç içerisinde alınan aksiyonlar yeniden değerlendirmeye tabi olacaktır.

Kova Dolunayı 12 Ağustos 2022 Youtube videomuz yayında! Youtube videomuz ve yükselen bazında dolunay yorumları için sayfayı aşağıya kaydırın!

Şimdiden farkındalığı yükseltecek ve sorunlara çözüm getirecek bir Kova Dolunayı dileriz.

Sevgi ve farkındalıkla!

Kova Dolunayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Dolunayla gelen koşullar sosyal çevrenizde maddi manevi özgüven konularında bazı çekişmelere yol açağa benziyor. Güven konularını sorgulayabilirsiniz. Şimdi ait olduğunuz yer için emek ve gayret gösterme zamanı!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Kariyer alanınızdaki Dolunay ile hayatınıza müdahale edildiğini düşünebilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğun tempo kendinize ve ailenize ayıramadığınız vakit sebebiyle gerginlikleriniz artacağa benziyor. Hakedişleriniz için sabretme zamanı!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Eğitim, hukuk, medya, seyahatler ve yabancılarla ilgili şartlarınızı sorgularken bazı gecikmeler yaşanabilir veya istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ancak uzun vadede kazançlı çıkacağınızı söylemek mümkün.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Borçlar, krediler ve ikili özel paylaşımlar alanınızda sıkıştıran koşullar sizi zorda bırakabilir. Bazı zevklerinizden ödün vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem ödemelerinizi toparlamak veya kısıtlı harcama yapmak yararınıza olacaktır.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Karşıt burcunuzdaki Dolunay bazı ikili ilişkilerinizde sona geldiğinizi söylüyor. Güven problemi yaşadığınız ortamlardan kendinizi uzaklaştırırken kendi değerinizden ödün vermek istemeyeceksiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Günlük rutininiz, çalışma hayatınız ve sağlığınız açısından bazı “mecburiyetler” söz konusu! Şartlara güvenememekle ilgili bazı problemler yaşanabilir. Ayrıca bu dönem sağlığınız, fazladan iş yükü ve evcil hayvanlarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Aşk, çocuklar ve hobiler alanınızda önemli problemleri masaya yatırmanızı gereken bir dönemdesiniz! Şartların sizi sıkıştırmasını bir fırsata çevirip mantığınızı ön plana koyarak hareket ederseniz bu işin üstesinden gelebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Aile hayatınızda sizi sıkıştıran bazı sorunların üzerine gitmek durumunda olduğunuz bir dönemdesiniz! Otorite figürler ile çatışmamaya ve uzun vadeli düşünmeye özen göstermelisiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

İletişim dilinizi, çevrenizdeki şartları ve genel iletişim akışınızı mutlak olarak değiştirmek durumunda olabilirsiniz! Yakın çevre ile olan iletişiminize mesafe koymak zorunda olacağınız olaylar da yaşamanız mümkün!

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Maddi açıdan zorlanmaların getirdiği koşullarla birlikte birikim yapma veya yeni kaynak yaratma düşüncesi açığa çıkabilir. Kısır döngüden bir çıkış noktası bulup üzerine düşünebilirsiniz! Mevcut bir işinizi düzenli gelir haline getirebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Burcunuzdaki Dolunay adeta hayata ve kendinize karşı güveninizi sorgulatırken, aldığınız ve alacağınız kararlar üzerinde yeniden düşünmeniz gerektiğini de vurguluyor. Uzun soluklu planlarınızda şimdi eksikleri nasıl gidereceğinizi düşünmeye başlıyorsunuz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Bilinçaltı konularınızda önemli bir farkındalık yaşarken geçmiş konuları arkanızda bırakmak için destekler alabilirsiniz. Şimdi gözünüzü geleceğe odaklayıp hayatınızın temellerini nasıl atacağınızı ya da sağlamlaştıracağınızı değerlendirme zamanı!

Kova Dolunayı 12 Ağustos 2022 Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!