Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ağustos 2022

Ağustos 21, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ağustos 2022

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ağustos 2022 haftasından selamlar!

Ağustos ayı hız kesmeden devam ederken, yine güven arayışı içinde olacağımız enteresan bir haftaya giriş yapıyoruz!

Haftaya Ay Yengeç burcunda ve Güneş 29 (son) derece Aslan burcunda başlıyoruz! 

Ay Yengeç etkisiyle bu hafta güven arayışında, zaman zaman dalgalanan modda, korumacı, duygusal, empatik ve hassas olabiliriz. Sahip olduklarımızı ve sevdiklerimizi korumak, koşullarımızı sağlamlaştırmak bizi rahatlatacaktır. Sıkça aile temaları ön planda olacak ve zaman zaman nostaljik hissedeceğiz. 

Pazartesi;

Haftaya başlarken iletişim gezegeni Merkür ile büyük ve derin dönüşümlerin gezegeni Plüto arasında bir destek görünüm oluşuyor! Karar vermekte iradeli, detaycı ve titiz olabiliriz. Çözümler ararken alternatiflere dikkatlice kafa yorarız.

Salı;

Bilincin ışığı ve aylık odaklarımızı ifade eden Güneş, mantıklı, pratik, mükemmeliyetçi ve çalışkan Başak burcuna geçiyor! 23 Eylül’e kadar da burada olacak! Şimdi bir aylığına Başak burcu ile rezone olan analizci, detaycı, iş bitiren, düzen arayışında olan, mükemmelleşme isteği duyan, hizmet eden, diğerlerine yardım eden, eleştiren bir bilinç düzeyinde olacağız. 

Çarşamba ;

Devrimci, isyankar, özgürlük düşkünü ve şok getiren marjinal Uranüs, retro hareketine başlıyor! İçinde bulunduğumuz çılgın trenden inme ve bir sonraki rounda kadar değişimlere alışmamız için bizlere zaman tanıyacak! Uranüs Retrosu 23 Ocak 2023’e kadar devam edecek. Bir süre büyük hayat meselelerinde çılgın değişimlere mola vereceğiz.

Cuma;

İletişim gezegeni Merkür politik, nazik ve ikili ilişkilere önem veren Terazi burcuna geçiyor! Bir süredir Başak burcunda devam eden alçak gönüllü, titiz, detaycı, akılcı ve çalışkan iletişim tonları, şimdi adaletli, sosyal, eşitlikçi, estetik kaygıları olan ve denge arayan Terazi burcunun tonlarına bürünüyor! Minik bir spoiler; Merkür’ün 10 Eylül’de Terazi burcunda retroya başlayacağını ve 2 Ekim’de Başak burcunda retrosunu bitireceğini hatırlatmamız gerek! 

Cumartesi;

27 ağustos günü Türkiye Ankara saati ile 11:17’de Başak burcunun 4.derecesinde bir Yeniay meydana geliyor! Şimdi düzene ihtiyaç duyuyoruz ve bunu sağlamaya çalışırken esnek ve politik iletişimler yürütmek durumunda olacağız!

Aynı gün;  

Sevgi, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, sürprizler ve isyan gezegeni Uranüs’e kare görünüm yaparken, Satürn’e de karşıtlık yapacak! Şimdi farklılıklar ve eksiklikler daha da gözle görünür olacak! Bu etki bazen uzun zamandır yaşadığımız kısır döngüden özgürleşmek için isyan etme, bazen de bir anda bir ilişkinin içine düşünmeden karışmak gibi karşımıza çıkabilir. Satürn’ün etkisini de göz önüne alırsak ilişkiler ve maddi alanlarla alakalı bazen yalnız ve çaresiz hissetsek de aslında gerçekçi bakış açısıyla eksik, yanlış ve hatalı olduğumuz noktaları objektif bir şekilde farketmeye başlarız. Bu süreçte genel olarak keyifsiz, tadı kaçmış, enerjisi düşük ve isteksiz davranışlarda olabiliriz.

Aynı gün;

Bilincin ışığı Güneş ile aksiyon, savaş ve mücadele gezegeni Mars arasında sert bir açı gerçekleşiyor! Hedeflerimiz için şansımızı zorlamak, mücadele etmek ve tartışma – rekabet başlatmak için yüksek enerjilerde olabiliriz!

Haftalık burç yorumları 22-28 Ağustos 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 22-28 Ağustos 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında güvene ihtiyaç duyabilir, bu konularda hassas ve korumacı hissedebilirsiniz! Hafta boyunca mevcut rutininizi devam ettirmek isterken aynı anda çalışma ortamındaki yeniliklere adapte olmak durumunda kalabilirsiniz. Kardeş ve yakın çevre ile olan diyaloglar restleşmeye dönüşebilir. Şimdi maddi alanınızı bir süredir sarsan etkiler 2023’e kadar yavaşlamaya başlarken, ikili ilişkilerinizdeki diyaloglarınız da artıyor! Ek olarak hafta boyunca sürpriz harcamalara ve sosyal ilişkilerinizdeki gerginliklere dikkat !

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalar odağınızda! Anaç, destekleyici ve şefkatli hissedebilirsiniz. Hafta boyunca hobi,çocuklar ve aşk alanınızdaki geçişler ve Yeniay bu konular üzerinde yeni bir düzen ve efor girişiminde bulunacağınızı gösteriyor. Önemli bir para çıkışı yaşanabilir. Hazırlıklı olun ! Şimdi uzun zamandır devam eden kişisel reformlarınız etkilerini 2023’e kadar azaltırken; rutinler, sağlık, çalışma hayatı ile ilgili diyaloglarınız artacağa benziyor. Hafta sonunda ise aile, kariyer ve özel hayatı da içine alan bazı açmazlar sizi zora sokabilir, ders çıkarıp yola devam edin!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili güven ihtiyaçlarınız olabilir! Hafta boyunca  aile, özel hayat ve ev meseleleri alanınızdaki geçişler ve Yeniay yepyeni gündemleri önünüze getiriyor! Uzunca bir süredir sürekli dış etkilerden gelip hayatınızı sarsan değişimler dozunu azaltırken; aşk, çocuklar, flört, kişisel projelerinizle ilgili diyaloglarınız artmaya başlıyor! Hafta sonunda ise iletişim, eğitim, seyahat gibi alanlarda kısıtlı imkanlar iletişim becerinizi kullanmanızla beklemediğiniz farkındalıkları yaratabilir!  

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta sahne sizin! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etme güdüsünde olacaksınız. Hafta boyunca hassasiyet ve duygusallığınız yüksek! İletişim, kardeş, komşu, yazı işleri, kısa seyahat ve eğitim alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile birlikte şimdi yepyeni bir sürece adım atıyorsunuz! Ticaret, seyahat veya yazı işleri alanı hareketleniyor! Sosyal çevrenizdeki çılgın değişim rüzgarları dozunu yıl sonuna kadar azaltırken,  aile, ev, özel hayat ile ilgili görüşme, konuşma ve iletişimleriniz gündeme geliyor! Ek olarak hafta sonuna doğru harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz ve kendinizi arka planda bulduğunuz bir atmosferde hissedebilirsiniz. Bir süre dinlenmek de isteyebilirsiniz. Hafta boyunca kaynak yaratma ve gelirler alanınızdaki geçiş ve Yeniay ile birlikte yeni bir bakış kazanıyorsunuz. Bu dönem yeni girişimlerde bulunurken sosyal çevrenizden beklenmedik tepkiler almanız mümkün Dikkat ! Uzunca bir süredir kariyer ve aile görevleri alanınızda devam eden ani değişim fırtınası şiddetini dindirmeye başlarken; iletişim, kardeş, komşu, yazı işleri, kısa seyahat ve eğitim alanınızda diyaloglarınız artmaya başlıyor! Ek olarak hafta sonuna doğru ikili ilişkiler (resmi ya da samimi) gerilmeye müsait görünürken, temkinli olun!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Desteklemeyi ve destek bulmayı önemseyeceksiniz! Ayın genel etkisini en çok hissedeceğiniz bu haftada burcunuzdaki geçişler ve Yeniay ile birlikte artık hedeflerinize karar vermiş ve üzerine gitmeye hazır hissedeceksiniz ! Bu dönem atacağınız adımlar her anlamda sizler için önemli olacaktır ! Uzunca bir süredir medya, hukuk, eğitim, yabancılar ve uzak seyahatler alanınızda devam eden ani değişim rüzgarları etkisini azaltmaya başlarken; maddi kaynaklar ve yeni kazanımlar temalarıyla ilgili iletişim, diyalog ve görüşmeleriniz artacağa benziyor! Ek olarak hafta sonunda bazı yüzleşmeler ve ortaya çıkışlar dengeleri değiştirebilir!  

Ek olarak sizin için önemli kişilerden moral, motivasyon veya maddi destekler söz konusu olabilir. Gizli ve sakıncalı işlerden kaçının! Haftasonunda ise Ekim ayına kadar kariyer alanınızda yaşanacak hareketliliği hissetmeye başlıyorsunuz.  

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili güven arayışında olduğunuz bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız artarken hayli hassas hissedebilirsiniz! Hafta boyunca zihinsel olarak tek bir konuda fazlaca kafa yorabiliriz! Bilinçaltı, gizlenen olaylar ve dış etkiler alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile birlikte hedef ve kararlarınızı ortaya koymadan önce her detayı gözden dikkatlice geçirmeniz gerekebilir. Bu süreci iyi yönetirseniz içten içe ihtiyaç duyduğunuz düzeni kurabilirsiniz! Ortak gelirler, borçlar, kriz alanınızda uzun zamandır devam eden çılgın değişim fırtınası şiddetini azaltırken; şimdi fikirlerinizi ortaya koyup, ikili ilişkilerde söz sahibi olmaya başlıyorsunuz! Hafta sonunda ise ikili ilişkileriniz, maddi-manevi özel paylaşımlarınız ve sosyal ortamları da içine alan temalarda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz! Taraf olmaktan kaçının!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Sevdiklerinizle özlem gidermek ya da kafanızı dinlemek için bir seyahate çıkmanız da olası! Hafta boyunca sosyal çevre ve yeni hayat planları alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile beraber yeni sosyal ortamlara giriş yapabilir veya uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeleriniz için önemli bir adım atabilirsiniz. Uzunca bir süredir partner, ortak ve eş alanınızdaki çılgın değişimler şimdi dozunu azaltırken; zihninizi meşgul eden bir takım konulara yormaya başlayabilir ve ya geçmişe takılı kalabilirsiniz. Kuruntulardan uzak durmalı ve bu süreci zihninizi sakinleştirici aktivitelerle atlatabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sizin de içinize çekileceğiniz zorlu bir atmosferle karşılaşabilirsiniz. Kadınlar ve otoritelerle ilişkilerinize dikkat edin!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Diğerlerinin kaynaklarına hassasiyetle ihtiyaç duyabilirsiniz! Hafta boyunca kariyer ve aile sorumlulukları alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile birlikte kariyerinize farklı bir bakış açısı getirmeyi kendinize amaç edinebilirsiniz. Ayrıca beklediğiniz bir terfi varsa bu dönem geç bile olsa o haberi almanız mümkün ! Uzunca bir süredir sağlık, rutin hayat ve çalışma alanınızdaki değişimler hız keserken; şimdi sosyal gruplar, yeni hayat planları ve çevreler alanında diyaloglarınız artıyor! Hafta sonunda ise iletişim, eğitim, seyahat gibi alanlarda rutininizi ve çalışma hayatınızı de etkileyen kısıtlı imkanlar iletişim becerinizi kullanmanızla beklemediğiniz farkındalıkları yaratabilir!  

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, yakınlık göstermek, birlikte sosyalleşmeye ihtiyaç duyabiliriz – veya onlar bize hassas bir ihtiyaç duyuyor olabilir! Hafta boyunca eğitim,medya, yabancılar, hukuk alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile birlikte özgelişiminiz için güzel bir atım atmayı düşünebilirsiniz. Ufuk açan bir seyahat, ses getiren bir medya işi veya yeni bir eğitime katılmanız olası! Uzunca bir süredir aşk, flört, yaratıcılık, projeler ve çocuklar alanınızda devam eden çılgın değişimler hız keserken, şimdi kariyer, mesleki atılımlar ve aile görevleriniz ile ilgili iletişim, diyalog ve görüşmeleriniz artıyor! Hafta sonuna doğru ise her türlü maddi planlamada dikkatli adım atmanız ve uzun soluklu bütçe kararları almanız gerekebilir.   

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında hassas ve korumacı olacağınız ya da güvene ihtiyaç duyduğunuz bir hafta sizi bekliyor. Hafta boyunca paylaşılan gelirler, borç, kredi ve eşin gelirleri alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile beraber; maddi krizlerinize yeni bir yön vermek veya eşinizin gelirinde yaşanacak bir değişim ile daha düzenli bir sürece geçme konusu gündeminizde yer alacaktır. Uzunca bir süredir aile, ev ve özel hayatınızda maruz kaldığınız türbülanslar hız keserken; şimdi eğitim, seyahat, medya, hukuk ve yabancılarla ilgili iletişim ve diyaloglarınız artıyor! Ek olarak hafta sonunda ikili ilişkilerinizde sizden talep edilen şeylerle birlikte sorumluluklarınızı tekrar önünüze koyup düşünmek durumunda kalabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “anaç, destekleyici ve şefkatli” bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi meseleler söz konusu olabilir! Hafta boyunca ikili ilişkiler ve önemli sözleşmeler alanınızdaki geçişler ve Yeniay ile birlikte mevcut ilişkilerinize yeni bir boyut getirmek veya yeni ilişkilere atılmakla ilgili temalar yolda ! Bu alanda yaşanacak veya atılacak her türlü adım için aileden onay alma ihtiyacı hissederken,bireyselliğinizi ortaya koymak içinde içsel olarak huzursuz olabilirsiniz. Uzunca bir süredir iletişim çevresi, kardeş, kuzen, komşu, yazı işleri, ticaret, kısa seyahat ve eğitimler alanınızdaki çılgın değişimler hız keserken şimdi paylaşılan gelirler, borç, kredi ve özel ilişki paylaşımları alanınızdaki diyalog, fikir ve iletişiminiz artıyor! Hafta sonunda ise özellikle kadın ve otorite olabilecek kişilerle iletişimleriniz gerilirken, bu soruna şartları zorlamadan çözüm bulmanız gerekebilir!

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!