Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Ağustos 3, 2022by ecem0

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları hazır!

Tam anlamıyla bomba gibi bir Ağustos ayına giriş yapıyoruz. Mars, Ay düğümü ve Uranüs kavuşumunu ayın ortasına kadar hissedeceğiz. Bu kavuşum büyük skandalları beraberinde getireceği gibi hem Dünya hem de ülkemiz üzerinde oldukça baskın bir enerjiye sahip. Bu tarz kavuşumlarda ciddi doğa olaylarını ve yer hareketliliğini sıkça gözlemleriz. Ayrıca yine suikast veya aşırılıklarla ilgili sıkça haberler karşımıza çıkabilir. Meclis ve meclis içi yapılanma oldukça dikkat çekiyor ! Tabi bir de tutulma derecelerinin tetiklendiği bazı önemli tarihler de var. 14 Ağustos civarı özellikle 2021 Kasım ayında yaşanan durumları yeniden önümüze getirebilir. 

Gelelim gezegen geçişlerine;

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçerek Türkiye haritası üzerinde ulaşım konularını,üretim faaliyetlerini yeniden konuşmaya itiyor bizleri. Bu konuda komşu ülkelerle yapılacak anlaşmalar olabileceği gibi, artan Covid vakaları sebebi ile bazı kısıtlamaların getirilme söylentilerini duyabiliriz.(yurtdışına çıkışlarda veya aşı zorunluluğu vb. gibi) Bu bağlamda herhangi bir kapanma durumu olmasa dahi sektörel bazda zorlanmalar yaşabilir.

11 Ağustos’ta ise;

Venüs’ün Aslan burcuna geçişi tekstil ve güzellik,estetik ürünlerinin tedariğiyle ilgili zaman zaman bizleri zorlayabilir. Fiyat güncellemeleri vs. beklenebilir. Lüks tüketim adı altında herşey için bu konuyu değerlendirebiliriz. Ayrıca kadın örgütlerinin hareketlenmesi de olasılıklar arasında. Zaten 12 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunay’ı da bunun genel anlamda temsilcisi niteliğinde. Bu dolunay ile 2022 Şubat ayını yeniden masaya yatırabilir,kadın faaliyetlerinde artışlar gözlemlenebilir.

20 Ağustos’ta Mars İkizler burcuna geçerek uzun bir süre kalıyor. Ocak 2023 ortasına kadar etkisini bir ileri bir geri hissedeceğimiz Mars özellikle ülkemizde Ay’ımızı tetiklediği için dönem dönem halk huzursuzluğu pasif agresif olarak gözlemlenebilir. İletişim kanallarında problemler,sosyal medya yasalarına uyum sağlayıp-sağlamama veya eğitim ile ilgili konularda sıkça tartışmalar yaşanabileceği gibi,hastaneler ve hapishaneler ile ilgili yeni düzenlemelerinde gündemde olabileceğini söylemek mümkün.

24 Ağustos’ta

Uranüs Ocak ayına kadar kış uykusuna yatıyor. Artık olayları sindirme zamanındayız. Özellikle meclis kaynaklı konuların yeniden gözden geçirileceği bu süreçte rutinin dışına çıkmak yerine ayak uydurma evresinde olacağımızı söylemek mümkün. Ancak burada alınan kararların yeniden değişkenlik gösterebileceğini de unutmamak gerek. 

26 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiş yaparak üretim konusunun daha çok tartışılacağı bir sürece doğru götürüyor bizleri. Üreticiyi desteklemek amacıyla bazı önemli kararlar alınabilir,muhalefet partileri bu konuda baskılarını artırabilir. Yine birtakım destekleyici ve bütünleştirici girişimlerde bulunmak açısından daha yumuşak bir dil tercih edileceğini söylememiz mümkün görünüyor.

Başak Yeniayı

Ağustos ayını 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Başak Yeniayı ile kapatıyoruz. Ay genelinde üretimden oldukça fazla bahsettik ve Başak yeniayı da bunu destekler nitelikte. Bazı zorlanmalar yaşansa da özellikle memur,işçi ve üreticiler hakkında onları teşvik etmek açısından yeni kararlar alınabilir,toprağa yatırım yapılması için devlet arazileri devreye girebilir. Bununla ilgili halkın yararına temel gıda ürünlerine erimişi kolaylaştırmak için faaliyetler yürütülebilir.

Ağustos 2022 Aylık burç yorumlarını yükselen burçlar bazında okumak için sayfayı aşağıya kaydırın!

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları;

Ağustos ayı sizin için düzen ayı olacak ! 4 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcuna geçişi gündem konularınız sağlığınız, günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınız üzerinde. Bu alanda yeni düzenlemelere ihtiyaç duyuyorsunuz ve bunun için çok fazla detaya takılıyorsunuz. Evcil hayvan sahiplenme veya mevcutta bulunanların sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. 11 Ağustos’ta Venüs’ün Aslan burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirerek yalnız Koç burçları için sürpriz ve eğlenceli aşk fırsatları getirebilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız da bu dönem yine bu konu ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

12 Ağustos’ta;

Kova Burcunda gerçekleşecek Dolunay sosyal çevrenizde maddi manevi özgüven konularında bazı çekişmelere yol açabilir. Güven konuları sorgulanabilir. 20 Ağustos’ta ise Mars uzun süre kalacak olduğu İkizler burcuna geçerek yakın çevre ve kardeşler üzerinde fazlaca efora neden oluyor. Akabinde Uranüs önümüzdeki yılın başına kadar sürecek olan retro hareketi ile maddi manevi kaynaklarınızda gelişen aniliklere kısa da olsa bir mola vermenizi sağlamaya hazırlanıyor.

Ay sonuna doğru burç değiştiren Merkür iletişim dilinizi ikili ilişkilerden yana kullanmanız için sizi genel hatlarıyla zorlayabilir. Karşı tarafın ne söylediği sizin için daha önemli olabilir. Ayı 27 Ağustos’ta Başak Burcunda gerçekleşecek Yeniay ile kapatıyoruz. Mevcut rutininizi devam ettirmek isterken aynı anda çalışma ortamındaki yeniliklere adapte olmak durumunda kalabilirsiniz.Kardeş ve yakın çevre ile olan diyaloglar restleşmeye dönüşebilir. Dikkat !

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları;

Zor bir ay için kemerlerinizi bağlayın ! 4 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile aşka hayatınıza yeni bir düzen getirmek durumunda kalabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi veya gelişimi ile ilgilenmeniz gerekirken aynı zamanda sağlık konuları da önem kazanıyor. 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçerek güvenli alanlarınızı ve yaşadığınız çevre aile alanınıza renk katmaya hazırlanıyor. Pahalı harcamalar yapmak isteyebilir, özellikle hane içindeki kadınlar ile diyaloglar sıklaşabilir. 12 Ağustos’ta kariyer alanınızdaki Dolunay ile bireysel alanlarınıza müdahale edildiğini düşünebilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğun tempo kendinize ve ailenize ayıramadığınız vakit sinir kat sayınızı artırabilir.

20 Ağustos’ta;

Mars uzunca sürecek olan İkizler burcuna geçerek maddi manevi özgüven alanınızı hareketlendiriyor. Hızlı para giriş çıkışlarına hazır olun. Aynı zamanda yeni kazanç kaynakları yaratmakla ilgili olarak bazı girişimlerde de bulunmak isteyebilirsiniz. 24 Ağustos’ta burcunuzda geri hareket edecek olan Uranüs bireysel olarak sizi yavaşlamaya davet ediyor ve yıl sonuna kadar nispeten daha monoton bir hayat sizleri bekliyor !

26 Ağustos’ta sağlık ve günlük rutin alanınıza geçen Merkür ile iletişim konularınız değişerek rutin konular üzerine eğiliyor. 27 Ağustos’ta ise hobi,çocuklar ve aşk alanınızdaki Yeniay bu konular üzerinde yeni bir düzen ve efor girişiminde bulunacağınızı gösteriyor. Önemli bir para çıkışı yaşanabilir. Hazırlıklı olun !

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları;

Yorucu ve fazla efor sarfedeceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz Sevgili Yükselen İkizler Burçları ! Öncelikle 4 Ağustos’ta Başak burcuna geçen Merkür ile aile, ev, özel hayat konularını masaya yatırmanız gerektiğini yeniden hatırlatıyor sizlere. Evi düzenlemek, taşınmak veya alım satım konuları üzerine kafa yormanız gerekebilir.

Özellikle 20 Ağustos itibariyle burcunuza yerleşecek Mars ile bu konuda ay sonuna doğru kendinizde yeterli motivasyonu bulabileceksiniz. Mars ikizler geçişi ile birlikte kazalara da açık olabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Evde delici kesici alet kullanımına ekstra özen gösterin ! 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçerek yakın çevre ile olan diyaloglarınızı artırıyor. Kardeşler ile olan iletişiminiz gösterişli olabileceği gibi bu dönem pahalı eğitim veya sehatlere ilgi duyabilirsiniz. 12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay bazı güven meselerini sorgulatırken hukuki alanda beklediğiniz gelişmeler için de bazı gecikmeler yaşanabilir veya istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Ancak bu işten uzun vadede kazançlı çıkacağınızı söylemek mümkün.

24 Ağustos’ta;

Uranüs yıl sonuna kadar yavaşlayarak zihninizi dinlemenize yol açıyor. Bilinçaltı ve olağandışı konuları bir süreliğine rafa kaldırıyorsunuz. Bunu bir inziva gibi düşünebilirsiniz. 26 Ağustos’ta iletişim dilimiz değişerek zıtlaşmaları bir kenara bırakıyoruz. Yalnız bir ikizler burcuysanız bu dönem flörtlere açık olabilirsiniz. Aşk hayatınız  ve çocuklarınızla ilgili konular daha önemli olabilir. Yine bu dönem yeni bir eğitime başlamak için de değerlendirilebilir.

Ağustos ayını 27 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay ile kapatıyoruz. Ay boyu aile ve ev meseleleri ile olan ilginiz yeni bir şeylerin filizlenmesi için ön ayak olabilir. Aileye yeni katılacak bir üye herkesi şaşırtabilir.

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları;

4 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcuna geçişi yakın çevre, kardeş ve komşularınızla iletişiminizi artırırken, küçük seyahatler veya eğitim programlarına katılma açısından verimli olabilir. 11 Ağustos’ta maddi kaynaklar alanınız hareketleniyor ve lüks ve gösterişe olan yönelim artıyor. Bu dönem ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız önemli çünkü 12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay borçlar, krediler alanınızı tetikleyerek sizi zorda bırakabilir. Bazı zevklerinizden ödün vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem ödemelerinizi toparlamak veya kısıtlı harcama yapmak yararınıza olacaktır.

20 Ağustos’ta;

Mars ikizler geçişi bilinçaltı konularınızı açığa çıkartıyor. Uzun sürecek olan bu geçişte kendinizi içsel olarak huzursuz hissedebilir, kuruntulu olabilirsiniz. Bu dönem meditasyon yapmak çeşitli terapi ve destek programlarına katılmak için değerlendirilirse oldukça verimli olabilir. Aynı zamanda bunu bireyselliğinizi ortaya koymak için bir hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz.

24 Ağustos’ta Uranüs Retro pozisyona geçerek özellikle sosyal çevrenizde yıl sonuna kadar değişim rüzgarlarını yavaşlatıyor. 26 Ağustos Merkür Terazi geçişi ise nispeten aile konularının gündeme gelmesi alım-satım veya yatırım işlerinin takibi gibi konularda sizleri zorlayabilir. Ayı 27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeniay ile kapatırken ay genelinde iletişim dilinizi kullanarak kolaylıkla halledebileceğiniz işlere şöyle bir uzaktan bakabilirsiniz. Online ticari faaliyetle ilgili bir girişimde bulunmak istiyorsanız bu dönem tam zamanı !

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Ağustos ayı genelinde odak noktanız maddi konular üzerinde. Öncelikle 4 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile birlikte maddi kazançlarınızı artırmak amacıyla yeni kaynak yaratma girişimlerinde bulunabileceğiniz gibi yeni iş sözleşmeleri için de önemli bazı fırsatlar yakalanabilir. 11 Ağustos’ta Venüs’ün burcunuza geçişi gözle görünür farklılığınızı herkesin içinde ortaya koyabileceğinizi gösteriyor. Yalnız yükselen aslanlar bu dönem oldukça dikkat çekerken Eros’un oklarını istemeden de olsa birilerine fırlatabilir.

12 Ağustos’ta karşıt burcunuzdaki Dolunay bazı ikili ilişkilerinizde sona geldiğinizi söylüyor. Güven problemi yaşadığınız ortamlardan kendinizi uzaklaştırırken kendi değerinizden ödün vermek istemeyeceksiniz. 20 Ağustos’ta Mars uzun sürecek olan İkizler burcu seyahatine başlıyor.Sosyal çevreniz hareketlenirken diğer yandan çokça dedikodu kulağınıza çalınabilir. Kiminle ne konuştuğunuza dikkat edin !

24 Ağustos’ta;

Uzun süredir bitmek bilmeyen iş hayatınızdaki aniliklere bir es geliyor ve nispeten yıl sonuna kadar Uranüs retrosu ile birlikte daha sıradan bir iş ortamı sizleri bekliyor. Yada artık herşey size daha sıradan gelecek olabilir. Kararı siz verin ! 26 Ağustos Merkür Terazi geçişi iletişim dilinizi yakın çevre ve kardeşler alanınıza çevirerek daha yumuşak bir geçişi beraberinde getiriyor. Yeni bir eğitime başlamak, seyahatler planlamak için değerlendirilebileceği gibi kendi bireysel iletişimimizi kullanarak kuracağımız yeni ilişkilere de kapı açıyor.

Son olarak Ağustos ayını 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Başak yeniayı ile kapatıyoruz ve bu yeniay ile birlikte ay boyu üzerinde yoğunlaştığımız kaynak yaratma ve kazanç sağlama maddelerine yeni bir bakış getiriyoruz. Bu dönem yeni girişimlerde bulunurken sosyal çevrenizden beklenmedik tepkiler almanız mümkün Dikkat !

Ağustos ayı sizin ayınız Sevgili Yükselen Başaklar ! 4 Ağustos’ta burcunuza geçen Merkür bireysel kararlarınızı almanız için size ön ayak olurken iletişim dilinizi kuvvetlendirerek,ne istediğinizi daha iyi ifade etmenizi sağlıyor ! Sözleriniz hiç olmadığı kadar önemli ! 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiş yaparak size beklenmedik harcamalar yaptırabilir. Bunun dışında gizli saklı yürütülen ilişkiler bu dönem oldukça tehlikeli dikkat !

Zira 12 Ağustos Kova Dolunay’ı günlük rutininiz, çalışma hayatınız ve sağlığınız açısından sizleri uyarıyor. Güven problemine bağlı bazı problemler yaşanabilir. Ayrıca bu dönem evcil hayvanlarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 20 Ağustos Mars İkizler geçişi Ocak 2023’e kadar ileri geri hareketi ile birlikte sadece kariyerinizi değil statü, aile ve genel ilişki dinamiklerinizi de etkisi altına alıyor. Pasif-agresif ilerleyeceğimiz bu süreçte riskli adımlar atmaktan kaçının !

24 Ağustos’ta;

Uranüs uzun sürecek olan retrosuna başlıyor ve hayallerinizi yeniden revize ederken daha mantıklı ve tutarlı olmak için sizleri genel hatlarıyla destekliyor. 26 Ağustos’ta para konuşma başlıyorsunuz. Özellikle bireyselliğinizin getirilerini kullanarak yeni kazanç yöntemleri denemek isteyebilir,bunun için yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Ayı burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile kapatıyoruz.

27 Ağustos’ta Başak Yeniayı ile artık hedeflerinize karar vermiş ve üzerine gitmeye hazırsınız ! Bu dönem atacağınız adımlar her anlamda sizler için önemli olacaktır !

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçerek iç dinamiklerinizi artıyor ve bilinçaltı konuları aktifleşiyor. Bu dönem bazı kuruntularınız artarken zihinsel olarak kendinizi mükemmel olmaya zorlayabilirsiniz. Ayrıca sizin dışınızda gelişen konu ve olaylara karşı da aşırı titiz ve eleştirel davranmanız mümkün.

11 Ağustos’ta Aslan burcuna geçen Venüs sosyal hayatınızı renklendirerek bazı aşk kıvılcımları da çıkartabilir. Eğlenceli mekanlarda bulunmak isteyebilir ve bunu göstermekten çekinmeyebilirsiniz. Ayrıca maddi harcamalarınız da bu yönde artacaktır. Dikkat ! 12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay aşk, çocuklar ve hobiler alanınızda önemli problemleri masaya yatırmanızı destekliyor. Mantığınızı ön plana koyarak hareket ederseniz bu işin üstesinden gelebilirsiniz.

20 Ağustos’ta Mars uzun sürecek olan İkizler seyahatine başlarken yıl sonuna kadar sizi motivasyon konusunda destekliyor. Yurtdışı, yükseköğrenim veya ticari konularda oldukça fazla risk almaya meyilli olabilirsiniz. Ancak alacağınız riskler mantıklı olduğu sürece sizlere fırsat ve kazanç getirecektir.

24 Ağustos’ta;

Uranüs yıl sonuna kadar sürecek olan retro hareketine başlayarak ortak gelirleriniz, paylaşımlarınız ve borçlarınızla ilgili stabilite sağlamak için sizi hazırlıyor. Bu dönem problemlere eğilerek çözmek için değerlendirilirse yıl sonu itibariyle daha rahat nefes alabilirsiniz. 26 Ağustos’ta burcunuza geçen Merkür kendinizi fikirleriniz ve kararlarınızla ortaya koymanızı sağlarken, ikili ilişkilerde söz sahibi olmanızı da bereberinde getiriyor.

Son olarak Ağustos ayını 27 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Başak yeniayı ile kapatıyoruz. Bireysel hedef ve kararlarınızı ortaya koymadan önce bunları yeniden gözden geçirmeli ve bu hazırlık sürecini iyi değerlendirmelisiniz Önünüzdeki 15 gün çok önemli !

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiş yaparak sosyal çevrenizi hareketlendiriyor. Yeni ortamlara giriş yaparken burada çok fazla eleştirel olmak başınıza dert olabilir Dikkat ! 11 Ağustos’ta Venüs Aslan geçişi kariyer hayatınızı masaya yatırırken burada gösterişli harcamalar yapmak veya kadınlar ile olan iletişiminiz ve ilişkilerinizde bazı inatçı tavırlar sergilemenize yol açabilir.

12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay ise aile hayatınızda bazı sorunların üzerine gitmek durumunda olduğunuzu size hatırlatıyor. Otorite figürler ile çatışmamaya özen göstermelisiniz. 20 Ağustos’ta Mars İkizler burcu seyahatine başlayarak yıl sonuna kadar maddi manevi krizlerin üzerine gitmeniz için sizi zorlayabilir. Burada beklenmedik problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız!

24 Ağustos’ta;

Uzun süredir karşıt burcunuzda yer alan ve uzun yıllar daha yer alacak olan Uranüs kış uykusuna yatarak yıl sonuna kadar ikili ilişkilerde size biraz nefes aldıracaktır. 26 Ağustos’ta iletişim dilinizi görünmeyen tarafa çevirirken, geçmişe takılı kalabilirsiniz. Kuruntulardan uzak durmalı ve bu süreci zihninizi sakinleştirici aktivitelerle atlatabilirsiniz.

Ayı 27 Ağustos’ta Başak yeniayı ile kapatıyoruz. Yeni sosyal ortamlara giriş yapabilir veya uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeleriniz için sondan bir önceye geçiş yapabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

4 Ağustos’ta Başak burcuna geçen Merkür kariyer hayatınıza can sıkıcı bir hava getiriyor. Rahatlığından ödün vermeyen bir yapınız varsa bu dönem denetimler veya eğitimlerle geçebilir. Hiç olmadığı kadar mesai yapabilir veya toplantıdan toplantıya koşabilirsiniz. 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor ve eğitim, seyahat, hukuk ve ticaret konularında yüzünüzü güldürüyor. Yalnız bir Yay burcuysanız bu süreçte uzak ilişkilere çekilebilir, yabancı kültürlere ilginiz artabilir.

12 Ağustos’ta;

Kova burcundaki Dolunay hali hazırda iletişim dilinizi mutlak olarak değiştirmek durumunda olduğunuzu söylüyor. Yakın çevre ile olan iletişiminize mesafe koymak zorunda olacağınız olaylar yaşamanız mümkün Dikkat !

20 Ağustos’ta Mars karşıt burcunuza yerleşerek yıl sonuna kadar tüm ikili ilişkilerde pasif agresif bir hava yaratmak için hazırlanıyor. Bu süreçte partner veya ortağınızla sürtüşmemeli, riskli kararlardan uzak durmalı ve sivri dilli olmamaya özen göstermelisiniz ! 24 Ağustos’ta Uranüs yıl sonuna kadar sürecek olan retrosuna başlarken sağlık, günlük rutin ve çalışma hayatınızda rahat bir nefes almanız için sizlere fırsat tanıyor.

26 Ağustos’ta ise iletişimin yönü sosyal çevreye kayarak bu alanda daha fazla vakit geçirmek, yeni ortamlara girerek farklı kişilerle tanışmayı da beraberinde getirebilir. Hatta kendinize bu dönem yeni bir iş ortağı bile bulabilirsiniz. 27 Ağustos’ta Başak yeniayı ile ayı kapatırken kariyer alanınıza farklı bir bakış açısı getirmeyi kendinize amaç edinebilirsiniz. Ayrıca beklediğiniz bir terfi varsa bu dönem geç bile olsa o haberi almanız mümkün !

4 Ağustos’ta Başak burcuna geçen Merkür seyahat eğitim ve ticari konularda sizleri desteklerken aynı zamanda zihinsel olarak fazlaca yoruyor. Yeni bir eğitime başlamak için ideal bir zamandasınız ancak çok çalışmanız gerektiğini de bilmelisiniz. 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcu seyahatinde borçlar ve krizler alanında kendini gösteriyor. Bu süreçte harcamalarınız artarken gerekesiz olanları elemek sizin için maddi açıdan daha iyi olacaktır.

12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay ile maddi açıdan zorlanmaların getirdiği koşullarla birlikte birikim yapma veya yeni kaynak yaratma düşüncesi açığa çıkabilir. Mevcut bir işinizi düzenli gelir haline getirebilirsiniz. 20 Ağustos’ta Mars ikizler burcuna geçerek yıl sonuna kadar eforunuzu sağlık, rutinler ve çalışma hayatınız üzerinde yoğunlaşmanıza neden oluyor. Tüm angarya işler size yıkılmış gibi hissedebilir, buna bağlı olarak zihinsel bir agresyon sergileyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile olan iletişiminizi öfkeden uzak bir şekilde ilerletin !

24 Ağustos’ta ise;

Uzun sürecek olan retrosuna giriş yapan Uranüs aşk hayatınız ve çocuklarınız ile olan iletişiminizi yeniden gözden geçirmeniz için size bir durak sağlıyor. Ani gelişen olaylara adapte olmak için harika zamanlar ! Durup,düşünüp harekete geçmek için ideal ! 26 Ağustos’ta iletişim ağımız kariyer alanımıza yönelirken bu dönem terfi veya önemli görüşmeler yapmak için uygun olmayabilir. Çok talepkâr görünebilirsiniz. Ancak bu görüşmelerden kaçamıyorsanız inatçı yapınızı bir kenara bırakmayı denemelisiniz.

27 Ağustos’ta ayı Başak burcundaki yeniay ile kapatıyoruz. Bu dönem sağlık açısından olumlu bir sürece geçiş yaparken,evcil hayvan edinmek veya günlük hayatınızı düzene koymak için girşimlerde bulunmanız muhtemel olabilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

4 Ağustos’ta Merkür Başak geçişi ile kriz çözmeye odaklanıyorsunuz. Borçlar,krediler veya ortak gelirleriniz için kafa yorabilir,yeni fikirler üretmeye çalışabilirsiniz. Borçlarla ilgili yapılandırma görüşmeleri yapabilirsiniz. 11 Ağustos’ta karşıt burcunuza yerleşen Venüs ikili ilişkilerinizde kozları karşı tarafın eline vermişsiniz hissiyatını verebilir. Mevcut ilişkinizi bu dönem bir üst boyuta taşımak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

12 Ağustos’ta ise burcunuzdaki Dolunay adeta kendinize karşı güveninizi sorgulatırken, aldığınız ve alacağınız kararlar üzerinde yeniden düşünmeniz gerektiğini de vurguluyor.

20 Ağustos’ta;

Mars ikizler geçişi yıl sonuna kadar aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konularda sizleri desteklerken, risk alma eğiliminizi de açığa çıkartıyor. Bu dönem riskli yatırımlardan yana şansınızı denerken çocuk sahibi olmak isteyenler içinde sevindirici haberler gelebilir.

24 Ağustos’ta Uranüs yıl sonuna kadar aile ve güvenli alanlarınızda gelişen ani olaylara dur demek için retro hareketine başlıyor. Artık ani gelişmelere adapte olabilir, yeni kalıplara rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Ayı Başak burcunda gerçekleşen yeniay ile kapatıyoruz.

27 Ağustos’ta maddi krizlerinize yeni bir yön vermek veya eşinizin gelirinde yaşanacak bir değişim ile daha düzenli bir sürece geçme ile ilgili yeni açılımlar gündeminizde yer alacaktır.

Zorlu bir aya hazır olun ! 4 Ağustos’ta karşıt burcunuza yerleşen Merkür ikili ilişkilerde pasif olabileceğiniz gibi partner veya ortağınızın fikirlerini kabul etmek durumunda kalabileceğiniz konusunda sizleri uyarıyor ! 11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiş yaparak çalışma hayatınızı ve günlük rutinlerinizi bir nebze olsun renklendiriyor. Bu alanda kadınlarla olan diyaloglarınız ekstra önem kazanıyor.

12 Ağustos’ta Kova burcundaki Dolunay ile bilinçaltı konularınızda önemli bir farkındalık yaşarken geçmiş konuları arkanızda bırakmak için destekler alabilirsiniz. 20 Ağustos’ta Mars İkizler burcu seyahatine başlayarak yıl sonuna kadar aile ve güvenlik meseleleri üzerinde daha yoğun bir odak getirebilir. Burada aile bireyleri ile olan iletişimi öfke kontrolünü göz önünde bulundurarak sürdürmelisiniz. Ayrıca taşınma ve yer değişikliği için mutlaka çok iyi araştırma yapın !

24 Ağustos’ta;

Uranüs Boğa burcunda yıl sonuna kadar sürecek retrosuna başlıyor ve özellikle yakın çevre ve kardeşlerle olan iletişiminizi nispeten hafifletiyor. Bu süreçte daha fazla kendinize odaklanabilir ve adaptasyon sürecini daha verimli geçirebilirsiniz. 26 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçerek kriz çözücü bir rol üstlenmeye itiyor sizleri ! Maddi konular üzerine yoğunlaşmak veya ortak gelirler üzerine kafa yormak için zihniniz meşgul olacaktır.

27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeniay ilişkilerinize yeni bir boyut getirmek için geliyor ! Bu alanda yaşanacak veya atılacak her türlü adım için aileden onay alma ihtiyacı hissederken,bireyselliğinizi ortaya koymak içinde içsel olarak huzursuz olabilirsiniz. Dikkat !

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!