Haftalık Burç Yorumları 1-7 Ağustos 2022

Temmuz 31, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 1-7 Ağustos 2022

Haftalık Burç Yorumları 1-7 Ağustos 2022 haftasından selamlar!

Dolu dizgin bir haftaya hazır mısınız?

Ay Başak etkisiyle başlayan enteresan bir haftaya merhaba diyoruz!

Ay’ın Başak’ta olduğu bu hafta; titizlik, eleştirellik, sağlık, hizmet, hijyen, gıda, çalışma alanları ile ilgili “düzene ihtiyaç” duyarız. Alt bantta bu etkiyi değişen koşullara uyum sağlayarak, ya da mevcut düzende iyileştirmeler yaparak geçireceğiz gibi görünüyor!

Mars’ın Uranüs ve Kuzey Düğümle kavuşumu;

Haftanın alt bandında büyük agresyon, çarpma, kazalar, sel basmaları gibi “ani yüklenen enerji” temalarını vurguluyor olacak. Pamuk ipliğine bağlı pek çok durum özellikle haftanın ilk günlerinde risk uyarıları veriyor! Gerek yerel gerekse globalde halk hareketlilikleri, piyasalarda sert iniş çıkışlar, büyük patlamalar, çöküşler, depremler, yanardağ patlamaları, askeri operasyon – çatışma veya silahlı saldırılar söz konusu olabilir. Ek olarak doğa olayları da söz konusu olacağı gibi bu saydığımız konularda sansasyonel, beklenmedik ve şok eden “ortaya çıkışlar” söz konusu olabilir. Bu nedenle kişisel haritalarımızın Boğa burcunun olduğu alanların işaret ettiği konularda dikkatli olmamız gerekiyor.  

Derece araları biraz açık olsa da Mars Uranüs kavuşumuna Merkür ve Satürn karşıtlığı da eklenince akla mecburi kısıtlamalar, iletişim kanalları ya da haberlerine ambargolar, önü alınamayan olaylara karşı alınması gereken “mecburi” yasaklar geliyor. İkili durumların karşı karşıya kaldığı ve çözümsüzlüklerin yaşanacağını da ekleyebiliriz. Hafta boyunca tedbirli, makul, sakin ve programlı hareket etmek ve dalga dalga yükselebilecek kontrolsüz olaylara karşı olabildiğince esnek davranmak gerekecek.

Venüs’ün;

İyicil kontaklar yapacağı bu hafta ayrıca para, ilişkiler, gıda, beslenme temelli konularda adım atma isteğimizi arttırarak farklı yöntemler denemeye çalışabiliriz. Venüs Yengeç atmosferi ile ailemizi korumak, bağlarımızı kuvvetlendirmek, aileyi maddi – manevi güvende tutmak, yatırımlarımızı değerlendirmek gibi konulara ağırlık verebiliriz. Ülke şartlarında yöneticilerin yapmayı düşündüğü “iyileştirmeler” konuşulabilir. Kadınlar ön planda olabilir.  

Hafta içinde Merkür Aslan’dan çıkarak kendi evi ve yönetim olan Başak burcuna geçiyor. Aslan döneminin ihtişamlı, üstten, direten ya da espriye vuran iletişim tonlamaları artık Başak döneminin pratikliğine, organize olma istekliliğine ve faydacı çalışma tonlarına dönüşüyor. Bu dönemde iletişim, seyahat, medya, haberleşme, yolculuk, planlamalar artık şekillendirilmeye ve sağlam programlar oluşturulmaya başlanıyor. Tarım, beslenme, sağlık, hizmet, çalışma hayatı ile ilgili ülke temaları konuşuluyor. 

Bunca enteresan tonların hakim olduğu haftayı Mars – Satürn karesiyle kapatıyoruz. Engellenmeler, duraklamalar, zorunlu disiplin adımları, kısıtlamalar söz konusu olabilir. Boğa – Kova aksında yeni düzenlerin eski düzenlerle ya da kişisel çıkarlarla çatıştığı temalara sıkça rastlayabiliriz. Yeterince sabırlı olursak konuyu tekrar gözden geçirip eksik kaldığımız adımlarımızda revizeler yapmamız, beklememiz ya da ertelememiz gerekebilir. 

Haftalık burç yorumları 1-7 Ağustos 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 1-7 Ağustos 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 1-7 Ağustos 2022

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında “düzene ihtiyaç duyduğunuz” bir hafta sizi bekliyor. Bu hafta maddi konularda enteresan ya da riskli meseleler sizi bekliyor, tedbirli olun. Bu para meselesi değilse özgüven konusunda zorlu bir sosyal deneyim de söz konusu olabilir. Bu durum ardından hafta sonu maddiyatla gelen ve sosyal anlamda hareketinizi kısıtlayan bazı şartlar söz konusu olabilir. Ayrıca ev, hane, özel ihtiyaçlar alanında yeni adımlar atmak, kendinizi güvenceye almak ihtiyacınız artabilir.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Haftalık Burç Yorumları 1-7 Ağustos 2022

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “eleştirel bir titizlik” göstereceksiniz! Hafta içinde kendinize, bedeninize, genel olarak gösterdiğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz.

Kazalar, aksilikler, sürpriz sağlık operasyonları, kendinizle ilgili beklenmeyen büyük reformlar söz konusu olabileceği gibi kendinizi çok yüksek tonda ve agresifçe ifade etmek zorunda kalacağınız stresli durumlarla da karşılabilirsiniz. Bu durumlar kariyer ya da aile görevlerini de kapsayarak sizi engelleyecek ya da zorlayacak şartlar oluşturabilir. Temkinli olun.

Hafta boyunca iletişim, kardeş, komşu, satış, ticaretiniz yazı işleri, kısa seyahatler ile ilgili güvenli bağlar ve koşullar arayışında olabilir ve bunun için yeni yollar arayabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında “tertip, düzen ve titizlik ihtiyacı” hissettiğiniz ve efor isteyen bazı detaylar olacak!

Şimdi ay boyunca gelirleri arttırmak ya da özdeğerinizi kanıtlamak için bazı örtülü aksiyonlar alabilirsiniz. Bir ihtimal planlarınız ve hareketleriniz ifşa olabilir, diğer bir ihtimal de arkanızdan dönen olaylar bir anda önünüze dökülebilir.  Bu durumla beraber eğitim, medya, hukuk, yabancılar, otoriteler, ikinci dereceden akrabalar temalarında bazı engellere takılabilirsiniz.

Sosyal çevreyle ihtilafa düşmemeye, maddi ya da manevi fikir çatışmalarına karşı temkinli olun. Ayrıca maddi konularda hafta boyunca güvence duymak için bazı yeni ve farklı yöntemler üzerinde durabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda “çözümcü, iş bitiren ve tertipleyen” bir yaklaşımınız olacak! Bu hafta sosyal çevrelerdeki duruşunuzla ilgili sürpriz bir çıkış yapabilir, bir diğer ihtimalle oldukça şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Agresyonu arttırmaya ya da gelen konuları makul karşılamaya çalışın. Bu durumların sonucunda maddi anlamda zorlanabilir, ilişki paylaşımlarınızda engellerle karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca görünümünüz, ilişkileriniz, genel maddi – manevi güvenceleriniz konularında yeni, farklı tercihler üzerine düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili düzenlemeler, revizeler ve planlamalar yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Eforunuzu kendinizi ortaya koymaya ve kariyer/aile görevleriniz alanında enerji harcamaya yönlendirdiğiniz bu haftada büyük değişimler, şok gelişmeler ya da agresif çıkışlarla karşılabilirsiniz.

Bu durumlar bazı örtülü maddi planların, gizli ilişkilerin ya da gizlenen gündemlerin de garantiye alınmaya çalışılmasına sebep olabilir! Haftasonunda ise kariyer ve aile gerilimleri partner, yeni sözleşmeler ya da önemli kişilerle aranızda engellere, kısıtlamalara veya ertelemelere yol açabilir.  

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Haftanın odağı tamamen sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda zihniniz “düzenlenmesi gereken” konulara odaklanacak. Eforunuzu eğitim, seyahat, yasal konular, medya, yabancılar temalarına yöneltirken bu alanda sürpriz değişimler, agresif çıkışlar söz konusu olabilir.

Yolculuklarınızda riskli durumlara karşı dikkatli olun. Haftasonunda ise bu süreçler sizleri rutin hayatınızda, sağlık, hizmet ve gündelik iş yüklerinizde bazı engellerle karşılaştırabilir, sorumluluklar sizi duraklatabilir.  Ek olarak hafta boyu sosyal anlamda yerinizi sağlamlaştırmaya ya da maddi-manevi bağlarınızda güvenceler oluşturmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. 

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta dış etkenlerin hayatınıza getirdiği etkiler, bilinçaltı ve kontrol dışı temalar ile birlikte bir inziva havasında olabilirsiniz. Söylentiler, konuşmalar ya da konuşulmayanlar aklınızı dolduracak. Şimdi maddi paylaşımlar, krediler, borçlar ve ikili ilişkilerdeki özel meselelerde ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bazı maddi-manevi bağlar kopabilir. Haftasonunda ise bu konu sizi hayattan aldığınız keyif, kişisel projeler, çocuklar,riskli yatırımlar ve flört konularında zora sokabilir. Ek olarak hafta boyu Kariyer ve aile görevleri alanınızda güvence isteğiniz artabilir ve buna yönelik farklı, yenilikçi planları düşünmeye, bağları kurmaya başlayabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Yeni düşünce ve planlarınız üzerinde revizelere ihtiyaç duyabilir, titizlenebilir, işlerinizi halletmek için uygun koşullar arayabilirsiniz.

Tüm eforunuzu bireysel ilişkiler, yeni sözleşme ve birliktelikler kurmaya yöneltmişken beklenmedik ikili agresyonlar, kopuşlar yaşanabilir. Fiziksel agresyona dönüşmemesine dikkat edin. Ayrıca bir imza, bir belge ya da kişiyle ilgili öğreneceklerinize hayli şaşırabilirsiniz. Haftasonunda bu durumun yansımaları sizi ev, aile ve özel hayat şartlarında zora sokabilir, engelleyebilir. Hafta boyunca eğitim, medya, hukuk, seyahat, 2.derece akrabalar, uzmanlar, otoriteler, eril figürler konularında güvence arayışında olabilirsiniz.  

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Konuşmalarınız ve düşünceleriniz bu düzlemde yoğunlaşırken “bir şeyleri düzeltmeye, toparlamaya” aşırı önem vereceksiniz. Tüm eforunuz sağlık, rutin, çalışma hayatına yönelmişken bu alanda sürpriz, beklenmeyen ve ani durumlar olabilir.

Çalışma ortamınızda ya da günlük işlerinizi hallederken tartışmalardan ve riskli adımlardan kaçının. Haftasonunda bu durum iletişim, seyahat, satış, yazı işleri, kardeş ve kuzenlerle aranızda engeller yaratabilir. Bazı sorumluluklar ağırlaşabilir. Hafta boyunca paylaşılan paralar, borç, kredi ve bireysel ilişkilerin paylaşımlarında güvence isteğiniz artabilir ve iyileştirmeler yapmak isteyebilirsiniz. 

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili oldukça iş bitirici olmanız ve ya düzen istemeniz de olası! Hali hazırda tüm eforunuzu yönlendirdiğiniz keyifli meseleler, yaratıcılık, aşk, çocuklarla ilgili temalarda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Büyük riskler almak isteyebilir ya da normal tavrınızdan farklı çıkışlar yapabilirsiniz. Bu durum haftasonunda maddi kazançlar ya da manevi değerler konularında bazı engel ya da kısıtlamalarla karşılaşmanıza sebep olabilir.Hafta boyunca partner, ortak, eş ve sözleşmelerde güven ihtiyacınız artabilir ve güven ortamı için yeni ve farklı yöntemler üzerine düşünebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Konuşma ve görüşmelerimizde hep bu konu etrafında titizleneceğiz! Hali hazırda efor sarfettiğimiz ev, hane ve özel hayat temalarında yepyeni, sürpriz ve beklenmeyen durumlarla karşılaşabiliriz.

Aile anlaşmazlıkları, mülklerin elden çıkarımı, konut restorasyonunu gerektirecek zararlar, ev kazaları ya da ev sahibi- kiracı çatışmaları temalarına dikkat etmek gerek. Bu durum haftasonunda üzerinizdeki baskı ve sorumluluğu arttırabilir, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Hafta boyunca sağlık, rutinler, gündelik yaşantı, sağlık ve hizmet alanında güvence ihtiyacınız artarken, şartları iyileştirmek için gereken planları yeni ve farklı bakış açılarıyla değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Diğerleri (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onları dinlemeli, fikirlerini anlamalı ve ihtiyaçlarına özen göstermeliyiz. Bu alanda bizim fedakarlığımıza ve emeğimize ihtiyaçları olabilir! Hali hazırda iletişim çevremizde hareketlilik devam ederken, sürpriz durumlar, sözlü agresif tartışmalar, yolculuklarda aksilikler, sırlarda ifşalarla karşılaşabilirsiniz. Makul olun. Haftasonunda bu durumla beraber baskı, engellenme ve kısıtlama hissedebilir, önemli gelecek adımlarınızda blokajlarla karşılaşabilirsiniz.

Ek olarak hafta boyunca aşk, çocuklar, kişisel projeler, hayattan aldığınız keyif ve riskli yatırımlarla ilgili güvence isteğiniz artarken yeni bağlar ve maddi planlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!