Aslan Yeniayı 28 Temmuz 2022

Temmuz 27, 2022by ecem0

Aslan Yeniayı 28 Temmuz 2022

Aslan Yeniayı 28 Temmuz 2022 Türkiye Ankara saatiyle 20:55’te Aslan burcunun 5.derecesinde meydana geliyor. 

Ezber bozan Aslan Yeniayı gümbür gümbür geliyor!

Aslan burcu astrolojide;

Bireysellik, çocuklar, keyif veren işler bir nevi hobiler, yatırım araçları, eğlence, gurur, gösteriş, saçlar, kalp ve liderler ile ilişkilidir. Dünya astrolojisinde ise ünlüler, halkın tanınanları, eğlence sektörü, kumarhane benzeri yerler, müzikli alanlar, merkezler (şehir, ülke), sahne dünyası, çocuklar, sanatçılar ve altın ile sembolize edilir.  

Aslan Yeniayı günlük hayat, çalışma hayatı, sağlık, hizmet alanı, evcil hayvanlar, ebeveynlerin kardeşleri, günlük rutinler alanına vurgu yapıyor. Bu alandaki gelişmelerde parlamak, kendimize alan yaratmak, yaratıcı çalışmalara fırsat bulmak, bireyselliğimizi ifade etmek ve keyif almak ihtiyacımızın da arttığını söyleyebiliriz.

Yeniay’a destek veren ve hali hazırda Koç burcunda retro hareketinde seyreden Jüpiter ise özdeğer ve maddi konuların da bu isteğe güçlü bir yoğunluk ve artış kattığını gösteriyor. Hatta büyütülen, abartılan ya da aşırıya kaçırılan durumlar da olası!

Yeniay’ın haritasında;

Sabitlerde meydana gelen büyük kare açı içine Yükselen, Satürn, Uranüs, Mars, Merkürle kavuşan Yeniay ve düğümlerini de alıyor. Kontrolümüz dışında gelen olaylar dizisi bazen yıkım bazen de baştan aşağı değişim getiren durumlar söz konusu olabilir. İlk etapta kendi etrafımızda değişim yapmamız zor görünse de, değişim arzumuz büyük olacaktır. Globalde ve ulusal düzlemde meydana gelecek denge değişimleri, bizleri de günlük hayatımızda oldukça etkileyeceğe benziyor! 

Olası kazalara, aksiliklere ve riskli işlere karşı azami dikkat göstermemiz gerekir. Bu nedenle bedeni aşırı yormamaya özen göstermeliyiz. Araç veya ev içerisinde riskli görünen alan ve eşyaların kontrolünü yapmalıyız (arızalı kablolar, sağlam olmayan dolaplar vs)

Genel anlamda ise;

Liderler, sanat ve eğlence dünyası, dünyanın merkez şehirleri, altın, borsa ile ilgili sürpriz şaşırtıcı olaylar duyulması beklenir. Kripto para borsasında ise oldukça sürpriz değişimler, beklenmeyen iniş çıkışlar yaşanabilir. 

Sabit burçlardaki bu görünüm ve Mars – Uranüs’ün düğümlerle yakınlaşmasını da dikkate alacak olursak; Yeniay öncesi – sonrası bir hafta içerisinde büyük çapta depremlerin, yanardağ patlamalarının, sellerin, patlamaların ve tehlikeli doğa olaylarının dünya basınında sıkça duyulacağını söylemek mümkün. 

Ülkemiz açısından da;

“Ekonomi” yine gündemde olacaktır.  Ülkemizin gerek maddi değerleri, gerekse de milli değerleri açısından ses getiren olaylar duyabiliriz. Meclis alanında mars, uranüs ve kuzey düğümünün de olduğunu ve 2- 9. evlere sert açılar yaptığını düşünürsek; ekonomiye, yasalara, göçmenlere, düşünce özgürlüklerine, bireysel haklara, maliyeye yönelik ciddi açıklamalar yapılacağını söyleyebiliriz. Ek olarak yine beklenmedik Meclis hareketlenmeleri, hatta belki bölünmeler de söz konusu olabilir. 

Aslan Yeniay’ının bizlere farkındalıklar getirmesi dileğiyle!

Aslan Yeniayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Aşk, çocuk, yaratıcılık ve kişisel projeler hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Bu konulara çözüm bulmak için sürpriz paralar harcayabilir ya da özgüvenle ilgili çelişkiler yaşayabilirsiniz. Tedarikli ve makul olun.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ev, aile, özel hayat hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de sallantılı olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için kendinizi, hayat görüşünüzü ve bakışınızı çok reformist olarak değiştirmeniz gerekebilir. İnat etmeden değişime açık olun.

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

İletişim, yakın çevre, kardeş, komşu ve yazı işleri yeni ve şaşırtıcı temalar getiriyor! Bunlara çözüm bulmak için korkularla yüzleşmeli, sakladığınız planlarınızı çok güçlü bir şekilde ilan etmeniz gerekebilir. Bazen de şaşırtıcı ifşalar söz konusu olabilir! Makul olun.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Maddi kazanımlar ve özgüven alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak! Bu konulara çözüm bulmak için sosyal çevrede reformist değişimler yapmanız gerekebilir. Esnek olun.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Kendiniz, bedeniniz, hayat görüşünüz ve bakışınız ile ilgili sürpriz gelişmeler yolda! Bu konuları yoluna koyabilmek için kariyer ve aile görevlerinizde reformist değişimleri karşılamanız gerekebilir. Makul olun, krizleri fırsata çevirin!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bilinçaltı, inziva, gizli gündem, ruhsal süreçler alanı güçlü gelişmeler getiriyor! Uzun soluklu karar ve planlar için hayat görüşü, hukuk, eğitim, medya, uzaklar ve yabancılar konularında reformist değişimler yapmanız gerekebilir. Esnek olun.

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Sosyal çevre, gruplar, yeni hayat planları alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Bu konulara çözüm bulmak için borç, kredi, paylaşılan maddi – manevi değerler konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere karşı makul durmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Kariyer ve aile görevleri alanı büyük ve şaşırtıcı yeniliklerle yolda! Bu konuları düzene oturtmak için partner, ortak, eş ve önemli sözleşmeler konularında orijinal değişimler yapmanız ya da bu şaşırtıcı değişimlere açık olmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Eğitim, medya, hukuk, yabancılar, seyahatler alanı yeni ve sürpriz gelişmeler getiriyor! Bu gelişmeleri karşılarken sağlık, rutin, çalışma alanı konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Paylaşılan maddi manevi gelirler, borçlar ve krediler alanı hızlı ve sürpriz bir gündem getiriyor. Bu gündemleri karşılarken aşk, yaratıcılık, kişisel projeler konularında orijinal değişimler yapmanız ya da bu şaşırtıcı değişimlere açık olmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Partner, eş, ortak, önemli sözleşmeler alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için ev, aile ve özel hayat konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Sağlık, rutinler, çalışma alanı hızlı ve sürpriz bir gündem getiriyor. Bu gelişmeleri karşılarken; iletişim, yazı işleri, yakın çevre, kardeşler ve komşular konularında orijinal değişimler yapmanız ya da bu şaşırtıcı değişimlere açık olmanız gerekebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!