Haftalık Burç Yorumları 25-31 Temmuz 2022

Temmuz 24, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Temmuz 2022

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Temmuz 2022 haftasından selamlar!

Dengelerin değiştiği bir haftaya merhaba diyoruz!

Haftaya Ay İkizler enerjisiyle başlıyoruz! Konuşmak, bilgi edinmek, meraklı davranışlar sergilemek ve iletişimin dozunu arttırmak söz konusu olacak! 

Haftanın alt bandında Ay’ın Satürn’e pozitif ve Neptün’e negatif kontağı hissedilecek. Duygu dünyamızın güvenliği için sorumluluk almak gerekirken ileriyi görememekle ilgili kaygılarımız olabilir. Adeta “yaklaşan fırtınalı günleri” sezermiş gibi bir girişle haftayı açıyoruz! 

Pazartesi;

Sevgi, ilişkiler ve para gezegeni Venüs, şans, fırsatlar, büyüme gezegeni Jüpiter’le zorlu bir açıda olacak! Aşk, sevgi ve parada; kontrolsüz istek ve arzulara karşı dikkatli olmamız gereken süreçlerdeyiz!

Salı;

İletişim gezegeni Merkür ile aksiyon gezegeni Mars arasında zorlayıcı bir açı oluşuyor! Genel anlamda bu etki çoğumuzu hırçınlaştırabilir. Sivri dilli konuşmalar, hırçın çıkışlar, istediği olmayınca yıkıcı davranan kişileri görmek mümkün olabilir. Eleştiri konusunda dozajı kaçırabiliriz. 

Perşembe günü;

Aslan burcunda ezber bozan bir Yeniay doğuyor! Aslan sezonu katmerlenirken sabit düzenlerdeki sarsılmalara, zorlu ve sürprizli koşullara rağmen alanımızı olabildiğince korumaya, geliştirmeye ve şansımızı zorlamaya çalışabiliriz.

Aynı gün şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Koç burcundan Balık burcuna gerileyeceği retro sürecine başlıyor. Bizlere Mayıs’tan beri 2023 Koç alanı fırsat getirecek ya da genişleyecek alan ve temaların fragmanlarını gösteren Jüpiter, şimdi yaşadığımız tüm bu çılgın değişimlere adaptasyon için Kasım sonuna bize bir zaman tanıyor!  

Haftanın sonunda;

Merkür’ün Uranüs ve Satürn ile zorlu kontakları; iletişim, planlar ve fikirler anlamında büyük sıkışmalar, zorluklar ve çalkantıların habercisi olacağa benziyor! Anlaşılan zihinsel aydınlanmalar kolay gelmeyecek!

Haftayı bilincin ışığı Güneş ile şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter arasında keyifli bir açı olacak. Yaşanılanlara rağmen herşeyin mümkün olduğu inancını yeşertiyoruz! Jüpiter’in retroda olduğunu varsayarsak yaşadığımız çılgın süreçte yüzeysel bakıp geçtiğimiz bazı fırsatları yeniden gözden geçirmemizi söz konusu olabilir!

Haftalık burç yorumları 25-31 Temmuz 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Temmuz 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Temmuz 2022

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda ikilemde kalabileceğiniz, çoklu durumlar söz konusu olabilir. Araştırma veya merak ihtiyacı duyabilirsiniz. Hafta başında ailevi ihtiyaçlarla mecburen ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca aşk, çocuklar, yaratıcılık ve kişisel projeler hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için sürpriz paralar harcayabilir ya da özgüvenle ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Tedarikli ve makul olun. Haftasonunda ihtiyacınız olan hedefler şekillenecek ve kendinizi gösterme şansınız olacak!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Temmuz 2022

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar odağınızda! Yatırım ve kazançlarla ilgili geleceğinden emin olamadığınız noktaları araştırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Hafta başında uzun soluklu planların bir parçası olan yakın çevre, iletişim ve yazı işleri şartlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca ev, aile, özel hayat hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için kendinizi, hayat görüşünüzü ve bakışınızı çok reformist olarak değiştirmeniz gerekebilir. İnat etmeden değişime açık olun. Haftasonunda yine bu durumları iyileştirmek ve vites arttırmak için destekler bulabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Haftanın odağı sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda sorumluluk almanız ama önünüzü göremediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta başında sosyal yerinizle ilgili planların bir parçası olan maddi şartlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca iletişim, yakın çevre, kardeş, komşu ve yazı işleri hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için korkular, çekinceler, şimdiye kadar sakladığınız planlarınızı çok güçlü bir şekilde ilan etmeniz gerekebilir. Bazen de şaşırtıcı ifşalar söz konusu olabilir! Makul olun. Hafta sonunda yine iletişim alanını iyileştirmek ve vites arttırmak için sosyal destekler bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz, bir nebze inziva istediğiniz bir havada olabilirsiniz. Hayatın genelinde netleştiremediğiniz bazı düşünceleri kafanızda derinlemesine incelemek isteyebilir, gizli konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta başında kariyer ve aile görevleriyle ilgili planların bir parçası olarak kendi değerleriniz, dış görünüşünüz, kendinize yaptığınız yatırımlar ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca maddi kazanımlar ve özgüven alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için sosyal çevrede reformist değişimler yapmanız gerekebilir. Esnek olun. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için aile büyükleri ve kariyer otoritelerinden destekler bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Yeni ilişkiler kurmak isteyebilir ama yine de güven konularındaki belirsizliklerinizi konuşmak, araştırmak isteyebilirsiniz. Hafta başında eğitim, medya, hukuk, yabancılar ve seyahatler ile ilgili planların bir parçası olarak örtülü harcama, maddi plan ya da ilişkilerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca kendiniz, bedeniniz, hayat görüşünüz ve bakışınız hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için kariyer ve aile görevlerinizde reformist değişimleri karşılamanız gerekebilir. Makul olun. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek ve vites arttırmak için yabancılar, eğitim, medya, hukuk alanlarından destekler bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile görevleri ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda merakınız ve iletişim ihtiyacınız gittikçe artarken ikili durumlarla ilgilenmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Hafta başında paylaşılan maddi gelirler, borçlar, krediler ile ilgili planların bir parçası olarak sosyal ihtiyaçlar ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca bilinçaltı, inziva, gizli gündem, ruhsal süreçler alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için hayat görüşümüz, hukuk, eğitim, medya, uzaklar ve yabancılar konularında reformist değişimler yapmanız gerekebilir. Esnek olun. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için kredi, borç gibi maddi ya da moral motivasyon gibi manevi destekler bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu alanda konuşacak, iletişim kuracak ve bilgi edinmek isteyeceksiniz. Hafta başında partner, eş, ortak ve yeni sözleşmeler ile ilgili planların bir parçası olarak kariyer ve aile görevleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca sosyal çevre, gruplar, yeni hayat planları alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için borç, kredi, paylaşılan maddi – manevi değerler konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere karşı makul durmanız gerekebilir. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için partner, eş ve ortaktan destekler bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Önünü ardını iyice araştırmanız gereken şeyler söz konusu olabilir. Hafta başında sağlık, rutin, çalışma alanı ile ilgili planların bir parçası olarak eğitim, hukuk, medya, yabancılar, seyahatler ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca kariyer ve aile görevleri alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için partner, ortak, eş ve önemli sözleşmeler konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için sağlık, hizmet, çalışma alanından fırsatlar bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Karşılıklı iletişimlere ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız! Hafta başında aşk, çocuklar, kişisel projeler ile ilgili planların bir parçası olarak paylaşılan maddi manevi değerler, borç ve krediler ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca eğitim, medya, hukuk, yabancılar, seyahatler alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için sağlık, rutin, çalışma alanı konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için aşk, çocuklar, kişisel projeler ile ilgili fırsatlar bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız bu hafta odağınızda! Önünü ardını iyice araştırmanız gereken şeyler söz konusu olabilir. Hafta başında aile, özel hayat ve ev ile ilgili planların bir parçası olarak partner, ortak ve eş ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca paylaşılan maddi manevi gelirler, borçlar ve krediler alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için aşk, yaratıcılık, kişisel projeler konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için aileden gelen fırsatlar bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “meraklı, konuşkan, iletişime açık” bir eğilim göstereceksiniz! Hafta başında iletişim, yazı işleri, yakın çevre, kardeş, komşular ile ilgili planların bir parçası olarak sağlık, rutin, çalışma alanı ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca partner, eş, ortak, önemli sözleşmeler alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için ev, aile ve özel hayat konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için iletişim çevresinden gelen fırsatlar bulabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temaları odağınızda! Aile için bilgi toplamak, araştırma yapmak ya da pratik ihtiyaçlarına kulak vermek gerekebilir. Hafta başında maddi ve manevi değerler ile ilgili planların bir parçası olarak aşk, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projeler alanı ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca sağlık, rutinler, çalışma alanı hem yeni gelişmelerin eşiğinde hem de hassas olacak. Aslan Yeniayı ile gelen bu konulara çözüm bulmak için iletişim, yazı işleri, yakın çevre, kardeşler ve komşular konularında reformist değişimler yapmanız ya da bu değişimlere açık olmanız gerekebilir. Hafta sonunda yine bu hassas alanda şartları iyileştirmek için maddi kazanç ya da manevi destek fırsatları bulabilirsiniz.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!