Haftalık Burç Yorumları 18-24 Temmuz 2022

Temmuz 17, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Temmuz 2022

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Temmuz 2022 haftasından selamlar!

Hesap defterlerini kapatacağımız, önümüze bakacağımız ve şifalanıp yaralarımızı saracağımız bir haftaya merhaba diyoruz!

Ay Balık enerjisiyle Neptün kavuşumlu duble leyla bir atmosfere giriyoruz. Hülyalı, rüyalı, kaçışa yatkın, adaptasyona rıza gösteren ve akışta kalmaya ihtiyaç duyan bir psikolojide olabiliriz.

Hafta başında;

İletişim gezegeni Merkür’ün dönüşüm gezegeni Plüto’ya kafa tutmasıyla bizi bu zamana kadar getiren ve bir noktada kısır bırakan düşünce kalıplarımızı fark eder ve bizi beslemeyen noktalarını dönüştürme farkındalığına sahip oluruz. 

Aynı gün Venüs’ün Yengeç’e geçişiyle sevdiklerimizle yakın bağlar kurmak, onları ağırlamak, ziyaret için onlarla bir araya gelme, birikim yapma ve özel alanlarımızı güzelleştirme gibi isteklerimiz olabilir. Medya’da nostalji furyası başlar, bizler de “eskileri sıkça anarız”.  

Salı ;

İletişim gezegeni Merkür Aslan’a geçiyor ve iletişimin tonu değişiyor! Aslan’ın renkli atmosferine giren Merkür; sıcak, samimi, iddialı, alkışı seven, esprili, oyuncu, kişisel zevkleri ön plana koyan, spontan, eğlenceli, oldukça yaratıcı, motive eden ve yönetmeyi seven bir iletişimi benimseyecek! 

Ayrıca yaralı şifacı Chiron retrosuna başlıyor! Chiron 19 Aralık 2021’den bu yana ileri hareketindeyken haritamızın Koç burcu ve onunla etkileşimde olan alanlarında bizlere bazı acı deneyimler yaşattı. Şimdi retro hareketiyle beraber bizlere bir sindirme, alışma ve yaralarımızı sarmamız için süre vermeye hazırlanıyor! 

Yine Salı ; bilincin ışığı Güneş, dönüşüm gezegeni Plüto’ya kafa tutarken son 6 ayımızın hesap dökümüyle yüzleşiyor ve bize hizmet etmeyen şeylerle vedalaşmaya hazırlanıyoruz. Dönüşmemiz ve dönüştürmemiz gereken alanlarda güçlü bir dikkat toplanması yaşayabiliriz. Enerji seviyelerimiz düşebilir!

Çarşamba;

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte yazın en sıcak günlerine merhaba diyoruz! Bir aylığına  ; motivasyon, özdeğer, liderlik, çocuklar, eğlence, yaratıcılık, hobiler, sahne, sanat, keyif temalarına odaklanacağız! Bir yandan pozitif, motive edici ve sempatik yönetken tavırlar sergilerken, diğer yandan da gösteriş ve şaayı abartabilir kendimizi ve egomuzu ön plana koyabiliriz.

Hafta sonunda ise;

İletişim gezegeni Merkür ile şans,fırsatlar ve genişleme gezegeni Jüpiter arasında pozitif bir açı olacak. Bilgiye aç olmak, öğrenme yeteneğini sonuna kadar kullanmak, akıl vermek – danışmak, uzun vade planlar için “uzmanlardan” fikir almak, yeni eğitimlere başlamak, önemli işlere imza atmak ve fikir birliklerine adım atmak için elverişli zamanlar!

Keyifli haftalar!

Haftalık burç yorumları 18-24 Temmuz 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Temmuz 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Temmuz 2022

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz, bir nebze inziva istediğiniz bir havada olabilirsiniz. Hayatın genelinde akışta kalmak istediğiniz, belki ipin ucunu bıraktığınız bir atmosfer var! Hafta başında aile meseleleri ve kariyer gündeminizde! Yapmanız gereken harcamalar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri içinden geçtiğiniz bireysel zorlu süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız aşk, çocuklar, yaratıcılık ve kişisel projelerinize yönelecek ve bu yönde letişimleriniz artacak. Arkadaşlardan destek alabilir ve projelerinizi geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Temmuz 2022

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Arkadaşlarınıza destek olmak ya da çevrenizden destek beklediğiniz bir atmosfer var! Hafta başında iletişim, yakın çevre, evrak işleri, kardeş ve komşular gündeminizde! Bazı yüzleşmeler ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri dış koşulların psikolojinizi fazlasıyla etkilediği süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız ev, aile, özel hayat temalarına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda beklenmeyen otoritelerden ya da koşullardan destek alarak koşullarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda fedakarlığınız gittikçe artarken mecburen akışta kaldığınız süreçler yaşayabilirsiniz. Hafta başında maddi ve manevi değerlerle alacak verecekler gündeminizde! Bazı hesaplaşmalar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri sosyal değişimlerin sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız iletişim, yakın çevre, kardeş, komşu, yazı işleri temalarına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda sosyal çevrelerden destek alarak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili geçmiş fedakarlıklar, belirsizlikler ve kafa karışıklıkları belki de “artık vazgeçmek” gereken şeyleri işaret ediyor olabilir. Hafta başında kişisel görünümüze önem vermek isteyebilirsiniz. Beğenilecek ve göz önünde olacaksınız! Bununla beraber ikili ilişkilerde bazı hesaplaşmalar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri kariyer ve ailedeki değişimlerin sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi maddi ve manevi kaynaklar temalarına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda aile,eş veya kariyer otoritelerinden destek alarak koşullarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Fedakarlıkla yapmanız beklenen bazı harcamalar söz konusu olabilir. 

Hafta başında psikolojiniz, hazırlıkta olduğunuz kişisel planlarınız ya da bir süredir gizli devam eden perde arkası temalarla beraber çalışma, sağlık ve rutin hayatı da ilgilendiren bazı hesaplaşmalar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri uzaklar, yabancılar, medya, eğitim, hukuk alanındaki değişimlerin sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi bireysel görüşünüz, genel sağlığınız, kararlarınız ve hayat planlamalarınıza yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda eğitim, medya, hukuk ve yabancı temalarından destek alarak şansınızı deneyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlara fedakarlık yapmak, destek olmak ya da ihtiyaçlarına kulak vermek isteyebiliriz. Hafta başında sosyal çevrenin getirdiği keyifli etkilerle rahatlayabilirsiniz. Bu rahatlamayla beraber yine aynı alanda bazı hesaplaşmalar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri borçlar, krediler, maddi paylaşım çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi iç dünyanıza yönelecek ve hayatınızı güzelleştirmek için içsel bir düşünme sürecine gireceksiniz. Bu konulara hafta sonunda maddi – manevi destek alarak rahatlamak için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında fedakarlık yapmanız ya da akışta kalmanız gereken bir hafta sizi bekliyor. Sağlık konunuz varsa şifa bulmanız olası! Hafta başında kariyer ve aile görevlerinin getirdiği güvence istekleriniz olabilir. Yine aynı alanda özel hayatı ilgilendiren bazı duygusal yoğunluklar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri partner, eş, ortak ile ilgili çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi sosyal çevrelere yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda partnerden destek alarak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “fedakar, akışta kalan ve kabullenici” bir eğilim göstereceksiniz! Aşık olabilir, gözünüze perde indirecek yoğun hissiyatlar duyabilirsiniz. Hafta başında yabancılar, uzak seyahatler, eğitim, medya, hukuk alanlarında keyifli koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine aynı alanda yakın çevre, iletişim, yazı işleri, kardeş ve koşulları ilgilendiren bazı duygusal yoğunluklar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri sağlık, çalışma hayatı ve rutinlerle ile ilgili çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi kariyer ve aile görevlerine yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda sağlık ve hizmet anlamında destek bularak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temaları odağınızda! Aileye fedakarlık yapmak, destek olmak ya da ihtiyaçlarına kulak vermek gerekebilir. Hafta başında paylaşılan paralar, kredi ve borç anlamında bir nebze rahatlayabilirsiniz. Yine aynı alanda gelirlerinizi de ilgilendiren bazı duygusal yoğunluklar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri aşk, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projeler ile ilgili çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi yabancılar, seyahat, medya, eğitim ve hukuk alanına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda aşk, çocuk ve yaratıcılık anlamında destek bularak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda “fedakar, akışta kalan ve kabullenici” bir eğilim göstereceksiniz! Empati duyabilir ve yoğun hissiyatlarınız olabilir. Hafta başında hayatınızdaki önemli ilişkiler ve sözleşmeler anlamında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine aynı alanda kendinizi, bireysel kararlarınızı ve görünüşünüzü de içine alan bazı duygusal yoğunluklar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri aile ve özel hayat ile ilgili çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi paylaşılan gelirler, kredi, borçlar alanına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda aileden destek bularak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar odağınızda! Maddi fedakarlıklar yapmak ya da maddi – manevi bir takdire ihtiyaç duymak da olası! Hafta başında sağlık, rutinler, çalışma hayatı anlamında rahatlatan gelişmeler yaşayabilir, güven ihtiyacınız artabilir. Yine aynı alanda psikolojinizi de içine alan bazı duygusal yoğunluklar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri iletişim, yakın çevre, kardeş, komşu ve yazı işleri ile ilgili çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi partner, eş, ortak ve sözleşmeler alanına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda yakın çevreden yazılı-sözlü bir destek bularak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Haftanın odağı sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konu sizi bekliyor! Yaşadığınız yoğun duygular (fedakarlık ya da güçlü ihtiyaçlar) haftaya damga vuruyor. Hafta başında aşk, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projeler anlamında rahatlatan gelişmeler yaşayabilir, güven ihtiyacınız artabilir. Yine aynı alanda sosyal çevrenizi de içine alan bazı duygusal yoğunluklar ya da vermeniz gereken kararlarla ilgili güçlü farkındalıklar sizi bekliyor!

Aralık 2021’den beri maddi kaynaklar ve özgüven ile ilgili çalkantılarının sizi fazlasıyla acı deneyimle tanıştırdığı süreçler şimdi duraklayarak size iyileşmek için zaman tanıyor. Ek olarak odağınız şimdi odağınız sağlık, rutinler, çalışma hayatı alanına yönelecek ve bu yönde iletişimleriniz artacak. Bu konulara hafta sonunda maddi kazanç fırsatları bularak şartlarınızı geliştirmek için şanslar elde edebilirsiniz!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!