Oğlak Dolunayı 13 Temmuz 2022

Temmuz 12, 2022by ecem0

Oğlak Dolunayı 13 Temmuz 2022

Oğlak Dolunayı 13 Temmuz 2022 Türkiye Ankara saatiyle 21:37’de Oğlak burcunun 21.derecesinde meydana geliyor. 

Dolunay’ın ışığı, ele alınması gerekenleri ortaya çıkarır ve yüzleşmemiz gerekenleri halletmek veya düzeltmek için harekete geçmemizi ister. Evren dolunaylardaki bu “karşıtlık” temasıyla bizlere “bitişler”, “tamamlanmalar” ve “bilmenin verdiği iç huzurunu” verir.

Oğlak burcunda meydana gelen bu dolunayla;

Hayatımızdaki sistemler, kurallar, ana temeller, disiplin isteyen noktalar, kariyer ve devlet temaları netleşmeye başlar.  

Bu süreç aslında Ocak 2022 ile başlayan ve Haziran 2022 ile son halini alan bir dönemecin sonuna geldiğimizi anlatıyor. 

Ay’ın Plüto’ya kavuşuma gitmesi ciddi dönüşümlerin eşiğinde olduğumuzu ifade ediyor. Gücü kontrolü elde tutma çabası, hırslar, büyük ve güçlü hisler de cabası. 12-6 aksında gerçekleşen Dolunay şu anda yaşanılan süreçlerin “pek elimizde olmayan koşullar” getirdiğini anlatıyor.

Güneş’in Merkür’le Yengeç’te oturması ise güvenliğe duyduğumuz ihtiyacı perçinliyor. Dolunay’ın yöneticisi Satürn ise gerek global gerekse yerel piyasalarda yarattığı zorlukların yanısıra, Venüs’e destek verip bir nebze koşulları esneterek bizi maddi ve manevi sorumluluklar almaya itiyor. Uranüs’ün ve ona yaklaşan Mars’ın görünümü ise adeta reformların gümbür gümbür geldiğini, çalkantılı haberler ve değişimlerin yolda olduğunu anlatıyor! Tabi değişen koşullardan maksimumda faydalanıp krizleri fırsata çevirmek gerekecek!

Ülkemiz açısından da;

Sert bir Dolunay olması sebebi ile özellikle gençleri,çocukları ve eğitim sistemini ilgilendiren konularda önemli adımlar atılmasını beklememiz mümkün. Katı kuralları uygulamaya koymak zaman alabilir ancak bu alanda yapılacak yeni düzenlemeler genel olarak yılın başında konuşulan konular çevresinde olacaktır. Ayrıca yatırımlar ve vergi dilimleri ile ilgili yeni düzenlemeleri beklemek yine mümkün görünen diğer konulardan.

Ayrıca ulusal anlamda gerek örtülü gerekse de açıktan yürütülen dış ilişkiler dikkat çekici temalar yaratacağa benziyor. Ülkemizdeki göçmenler, besin, gıda fiyatları, sağlık ve çalışma hayatı da yine ek gündemlerden!

Dolunayın hepimize esenlikler getirmesi dileğiyle!

Oğlak Dolunayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Kariyer ve aile sorumluluklarınız adına artık sonuçlar görebilirsiniz! Kontrolü ve gücü elinizde tutma ihtiyacı arttıkça, zor şartları makul bir şekilde ve adım adım ele almanız gerekecek. Bu dolunayla maddi koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Yabancılar, eğitim, seyahat, medya, uzak yolculuklar konularında finale yürüyorsunuz. Bunu yaparken kişisel olarak sürpriz kararlar verme, reformsal değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Paylaşılan maddi-manevi değer, borç ve krediler anlamında bir devrin kapanışını göreceksiniz. Zamanında sizi şaşırtan şartları şimdi avantajınıza dönüştürün ve maksimumda değerlendirin!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Hayatımızdaki önemli kişiler (eş,partner) ve sözleşmeler anlamında bir dönemin sonuna geldiniz. Bu güçlü karşılaşmaları karşılarken; sosyal çevreden gelen sürpriz koşullardan maksimum faydalanın!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Sağlık, çalışma hayatı ve rutin işler anlamında bir dönemi kapatmaya hazırlanıyorsunuz! Sıkışsanız da yine kariyer ve aile otoritelerinden gelen sürpriz koşulları avantaja çevirmelisiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Aşk, çocuklar, yaratıcı işler ve riskli yatırımlar anlamında bir sürecin sonuna geleceksiniz. Uzaklardan, yabancılardan, yasa, eğitim ya da medya kurumları ve ilgili kişilerden gelen sürpriz koşullardan maksimumda faydalanmaya bakın!

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Ev, aile ve özel hayat anlamında bir konuyu kapatmaya çok yakınsınız! Paylaşılan para, kredi, borçlar anlamında şaşırtıcı koşullar gelişirken, krizi fırsata çevirmek için kolları sıvamanız gerekecek!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Yakın çevre, iletişim, kardeşler, yazı işleri, satış ve pazarlama, kısa seyahatler ile ilgili bir sürecin sonuna geleceksiniz. Partner, ortak ve eş temalarından gelen sürpriz desteklerden maksimum faydalanın!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi değerler anlamında bir devri kapatacaksınız. Bir borcun bitişi ya da netleşmesi söz konusu olabilir. Rutin hayat, sağlık ve çalışma hayatındaki beklenmedik değişimleri avantaja çevirmeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Kişisel anlamda oldukça önemli süreçlerle ilgili bir devri kapatacaksınız. Hayatınızı nasıl yöneteceğiniz bu hususta çok önemli! Yaratıcılık, aşk, çocuklar ve kişisel projelerle ilgili sürpriz değişimlerden maksimumda faydalanın!

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Yıl başından bu yana arka planda yaşadığınız, inzivada kaldığınız, eylemsiz gözlem yaptığınız ya da sizi etkilemiş dış koşullarla ilgili bir sürecin sonuna geliyorsunuz. Ev, hane, aile ve özel hayat ile ilgili sürpriz değişimlerden ya desteklerden maksimumda faydalanın!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar ve yeni hayat planları ile ilgili bir sürecin sonuna geliyorsunuz. İletişim, yakın çevre, kardeş, komşu, yazı işleri ile ilgili meydana gelen enteresan gelişmeleri kendi avantajınıza çevirmeniz gerekebilir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!