Haftalık Burç Yorumları 11-17 Temmuz 2022

Temmuz 10, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Temmuz 2022

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Temmuz 2022 haftasından selamlar!

Hareketli bir hafta bizi bekliyor!

Haftaya Ay Yay enerjisiyle başlıyoruz!

Jüpiter’in desteği ile Umut etmek, pozitifi beslemek, sevgi ve neşeye ihtiyaç duymak, belki biraz sorumluluk ve negatif duygulardan kaçma ya da abartma eğilimi gösterebiliriz. Özgürlüğe ihtiyacımız artıyor! Kısa seyahatler, yabancılar, eğitim, medya, hukuk ve yaz tatili temaları da cabası! 

Hafta başında;

Optimizm ihtiyacımıza rağmen bazen kararsızlık, bazen de çekimserlik hissiyatlarımız olabilir. Geçtiğimiz haftanın çalkaltıları ardından şimdi dayanışma, yardımlaşma ve sorunlarımızı paylaşma temalarımız da olacaktır.

Çarşamba günü;

Oğlak Dolunayı ile iş, çalışma, sağlık, rutinler, kariyer ve aile konularında oldukça sıkışık şartlarda hissedebilir, buna rağmen elimizi taşın altına koymamız gerekebilir. Yılbaşından beri gelişen koşullar, Haziran sonu yaşadıklarımızla beraber artık finalize oluyor. Şimdi hareket edemiyor olsak da sorunlarımız için yaratıcı ve yenilikçi fikirler bulmamız, hayatımızdan bir şeyleri tamamen silmemiz ya da yeni şeyleri davet etmemiz gerekebilir.

Aynı gün Venüs ile Satürn’ün destekte olmasıyla; geleceğe bakarak arzuları yapılandırmanın, ciddi değerleri merkeze almanın, “yeni sözler vermeye” ve bunun sorumluluğunu almaya hazırlanın tam zamanı!

Perşembe günü;

Venüs’ün uzun soluklu adımlarına Neptün’ün sert açısı “seçenekler arasında kaybolma” teması yaratabilir. Realist olun ve esnek kalın.

Haftanın sonuna doğru iletişim gezegeni Merkür ardı ardına Uranüs, Güneş ve Neptün’le kontak yapacak. Bugünlerde gerçekten özel hayatımızda tek bir noktaya odaklanıp vizyonumuzu genişletmek için büyük bir ihtiyaç duyabiliriz. Kafamızı meşgul eden konulara yaratıcı, marjinal, geniş açıdan bakıp çözüm üretmeye yatkın olacağız.

Pazar günü;

Güneş – Neptün kontağı ile bu hedefe odaklı zihin enerjisi içinde bize ait vizyonu görmek için hazırız. Kolay affeder, unutur, daha esnek ve hassas olabiliriz. Ayrıca Venüs’ün İkizler’in son derecesinde seyretmesiyle ikilemler, sosyal ve bireysel ilişkilerde kafa karışıklıkları, gel – geç niyetlerle sergilenen tavırlar ve sözlü iletişimde uçlarda seyreden temalara karşı dikkat etmeliyiz. 

Keyifli haftalar olsun!

Haftalık burç yorumları 11-17 Temmuz 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Temmuz 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Temmuz 2022;

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili genişlemek, büyümek, optimistik ve keyifli olmayı istediğiniz durumlar olabilir! Hafta ortasında Oğlak Dolunayı size ev, özel hayat, ailevi meseleler ve kariyer konularında sonuçlar getirecek. Fakat maddi anlamda sürprizlere açık olun. Hafta sonuna doğru özel hayat, ev ve ailenizle ilgili bir meseleye fazlaca odaklanmak, işin içine maddi değerleri katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Temmuz 2022

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Gereksiz harcamalar sebebiyle maddi kaynakları kontrol altına alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile yabancılar, eğitim, seyahat, medya, uzak yolculuklar konularında sonuçlar alabilirsiniz. Bunu yaparken kişisel olarak sürpriz kararlar verme, reformsal değişiklikler yapmanız gerekebilir. Haftasonunda ise iletişim çevresi, kardeş, komşu, kısa yolculuk ve yazı işleriyle ilgili bir meseleye fazlaca odaklanmak, işin içine yapmak istediğiniz reformları katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Önem verdiğimiz kişiler (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onlarla vakit geçirmek, yakınlık göstermek, birlikte sosyalleşmek ya da ihtiyaçlarına kulak vermek isteyebiliriz. Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile paylaşılan maddi-manevi değerler, borç ve krediler anlamında bir devrin kapanışını göreceksiniz. Beklenmedik şartların size avantaj sağlayan yönlerini maksimumda değerlendirin! Haftasonunda ise maddi ve manevi kaynaklarla ilgili bir meseleye fazlaca odaklanmak, işin içine sürpriz koşullardan sağlayacağınız avantajları katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında “bir nebze özgürlüğe ve keyfe” ihtiyaç duyduğunuz bir hafta sizi bekliyor. Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile hayatımızdaki önemli kişiler (eş,partner) ve sözleşmeler anlamında bir dönemin sonunu göreceksiniz. Sosyal çevreden gelen sürpriz koşullardan maksimum faydalanın! Haftasonunda ise kendinize, görünüşünüze ve hayati meseleleriniz ile ilgili bir konuya fazlaca odaklanıp, işin içine sosyal çevreden gelen sürpriz avantajları katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “pozitif, atak ve neşeli” bir eğilim göstereceksiniz! Kalbi istekler söz konusu! Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile sağlık, çalışma hayatı ve rutin işler anlamında bir dönemin sonunu göreceksiniz. Kariyer ve aile otoritelerinden gelen sürpriz koşullardan maksimum faydalanın! Haftasonunda ise uzun zamandır aklınıza takılan önemli bir hayat kararına fazlaca odaklanıp, işin içine kariyer ve aileden gelen sürpriz gelişmeleri katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında “bir nebze özgürlüğe” ihtiyaç duyduğunuz ama yine de büyüyüp sizi oyalayan bazı detaylarla ilgileneceğiniz bir hafta olabilir. Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile aşk, çocuklar, yaratıcı işler ve riskli yatırımlar anlamında bir sürecin sonuna geleceksiniz. Uzaklardan, yabancılardan, yasa, eğitim ya da medya kurumları ve kişilerden gelen sürpriz koşullardan maksimum faydalanın! Haftasonunda ise uzun zamandır aklınıza takılan sosyal çevre, gruplar ve hayallerinizi ilgilendiren bir konuya fazlaca odaklanıp, işin içine yabancılardan gelen bu sürpriz gelişmeleri katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda “şen şakrak, pozitif, dışa dönük, sosyal ve özgürlüğünüze düşkün” bir yaklaşımınız olacak! Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile ev, aile ve özel hayat anlamında bir dönemin sonuna geleceksiniz. Paylaşılan para, kredi, borçlar temalarından gelen sürpriz koşullardan maksimum faydalanın! Haftasonunda ise uzun zamandır aklınıza takılan kariyer, aile sorumlulukları ve meslek alanını ilgilendiren bir konuya fazlaca odaklanıp, işin içine maddi kaynaklardan gelen bu sürpriz gelişmeleri katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili pozitifliğe ihtiyaç duyduğunuz bir atmosfere adım atıyorsunuz. Para harcamak tatlı gelebilir! Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile yakın çevre, iletişim, kardeşler, yazı işleri anlamında bir sürecin sonuna geleceksiniz. Partner, ortak ve eş temalarından gelen sürpriz koşullardan maksimum faydalanın! Haftasonunda ise uzun zamandır aklınıza takılan yabancılar,uzaklar, medya, eğitim ve hukuk alanını ilgilendiren bir konuya fazlaca odaklanıp, işin içine yine partner alanından gelen bu sürpriz gelişmeleri katarak mevcut şartlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Haftanın yıldızı sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda “artık rahat bir nefes almak”, “hayattan aldığınız keyfi arttırmak”, “önemli duygusal bir ihtiyacınızı gidermek” isteyeceksiniz! Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile maddi ve manevi değerler anlamında bir devri kapatacaksınız. Rutin hayat, sağlık ve çalışma hayatındaki sürpriz değişimlerden maksimumda faydalanın! Haftasonunda bu değişimleri avantaja çevirip şimdilerde çok yoğunlaştığınız paylaşılan gelirler, borç ve kredilerle ilgili konularında şartlarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta diğerlerinin hayatlarını izlediğiniz, bir nebze inziva istediğiniz bir havada olabilirsiniz. Hayatın genelinde pozitif düşünceye ihtiyaç duyacaksınız. Hafta ortasında burcunuzda gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile kişisel anlamda önemli kararlarla ilgili bir devri kapatacaksınız. Yaratıcılık, aşk, çocuklar ve kişisel projelerle ilgili sürpriz değişimlerden maksimumda faydalanın! Haftasonunda bu değişimleri avantaja çevirip şimdilerde çok yoğunlaştığınız partner, eş, ortak ile ilgili konularda şartlarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek ve paylaşımlar yapmak isteyeceksiniz! Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile yıl başından bu yana arka planda yaşadığınız, inzivada kaldığınız, eylemsiz gözlem yaptığınız ya da sizi etkilemiş dış koşullarla ilgili bir sürecin sonuna geliyorsunuz. Ev, hane, aile ve özel hayat ile ilgili sürpriz değişimlerden maksimumda faydalanın! Haftasonunda bu değişimleri avantaja çevirip şimdilerde çok yoğunlaştığınız sağlık,rutin hayatı kolaylaştırma ya da çalışma hayatı ile ilgili konularda şartlarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Bu alanda uğraşlarınız gittikçe artarken bir nebze molaya ya da pozitif gelişmelere ihtiyaç duyduğunuz süreçler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasındaki Oğlak Dolunayı ile sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar ve yeni hayat planları ile ilgili bir sürecin sonuna geliyorsunuz. İletişim, yakın çevre, kardeş, komşu, yazı işleri ile ilgili sürpriz değişimlerden maksimumda faydalanın! Haftasonunda bu değişimleri avantaja çevirip şimdilerde çok yoğunlaştığınız aşk, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projelerle ilgili konularda şartlarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!