Haftalık Burç Yorumları 4-10 Temmuz 2022

Temmuz 4, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Temmuz 2022

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Temmuz 2022 haftasından selamlar!

Ay’ın Başak’ta olduğu bu hafta; titizlik, eleştirellik, sağlık, hizmet, hijyen, gıda, çalışma alanları ile ilgili “düzene ihtiyaç” duyarız. Alt bantta bu etkiyi değişen ekonomik koşullara uyum sağlayarak geçireceğiz gibi görünüyor!

Mars’ın anaretik derecesi;

(son derece, krizli, problematik) haftanın alt bandında agresyon, bireysel çaba, ateşli hastalıklar, çarpma, kazalar, sel basmaları gibi “ani yüklenen enerji” temalarını vurguluyor olacak. Pamuk ipliğine bağlı pek çok durum özellikle haftanın ilk günlerinde risk uyarıları veriyor! Geçen haftadan getirdiğimiz kafa karışıklıkları, bilinmezliklerimiz, çözümleyemediğimiz fikir ve planlarımızla; bu hafta ilişkilerde bazı açmazlar yaşayabilir, para ve değerlerimiz konusunda ikilemlerde kalabiliriz. Her şeye rağmen Ay’ın Dolunay’a yürüdüğü bu hafta önümüzdeki koşulların yavaş yavaş şekillendiğini göreceğiz.

Bu hafta 2 gezegenin burç değiştirmesiyle;

Hayatlarımızdaki tempoda değişimler yaşayacağız! Aynı gün aksiyon şeklimizi anlatan Mars istikrar, güven ve sabit düzenlerin burcu Boğa’ya geçerken, iletişim gezegeni Merkür de Yengeç burcunun duygusal, hassas ve anaç sularına giriyor! Bir süre kol kola birbirlerini destekleyerek empatik, duygusal, hassas şekilde istikrar sağlamak için uğraşacaklar. Artık düşüncelerimizde daha duygusal, aksiyonlarımızda daha temkinli olacağız. 

Haftanın sonuna doğru;

İletişim gezegeni Merkür, genişleme, şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter’le kare görünüm yaparak “spekülasyon rüzgarlarına” sebep olabilir. Sosyal medyada hareketlilik, konuşmalarda hararet, bilgi akışında düzensizlik ya da “yalan haber” faktörü etkili olacağa benziyor. Merkür’ün Yengeç’te, Jüpiter’in Koç’ta olduğunu hesaba katarsak “besin, gıda, aile yapısı, güvenlik, ülke” adına pek çok spekülasyon doğabilir. Ayrıca bireysel hayatlarımız için; otoritelerle ters düşme temasına benzeyen bu etki belki de tüm noktalar değerlendirildiğinde “zam artışları” konusuna değinecek olabilir! 

Haftasonu ise;

Bilincin ışığı Güneş, isyanlar, devrim ve sürprizler gezegeni Uranüs’le üçgen açıya girerken “enteresan” bir gün yaşayacağız. Küçük gündemlerde beklenmeyen sürprizler, rutin dışına çıktığımız günler, önü alınamayan ani haber ve gelişmeleri ifade edebilir. Bazen de pozitif anlamda hedeflerimize “modern, orijinal ve farklı” bir gözden bakmamıza sebep verebilir. Liderler hakkında sürpriz gelişmeler ya da açığa çıkmasıyla herkesi şaşırtan durumları duyabiliriz!

Haftalık burç yorumları 4-10 Temmuz 2022 haftası burçlara neler getiriyor; sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Temmuz 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Temmuz 2022;

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında “düzene ihtiyaç duyduğunuz” bir hafta sizi bekliyor. Bireysel olarak gergin bir Haziranı kapatırken, bu hafta maddi konularda efor harcayacaksınız ve yakın çevre iletişimlerinizden keyif almaya başlayacaksınız. Maddi meseleler çoğunlukla ev, hane, özel ihtiyaçlar alanına yönelebilir. Yine bu alanda olası fikir ayrılıkları ve tartışmalardan kaçının. Ayrıca haftasonu yine maddi kaynaklarla ilgili parlak fikirler bulabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Temmuz 2022

Bu hafta aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında “eleştirel bir titizlik” göstereceksiniz! Haziran’da hallaç pamuğuna dönen bilinçaltınız bu hafta sakinleşerek kendinizi daha aktif hissedeceğiniz bir atmosfere bürünüyor. Hafta boyunca kendi atılımlarınız için keyifli iletişimler kurmaya yatkın olabilirsiniz. Bunu yaparken tutamayacağınız sözler vermemeye ya da herkese hemen inanmamaya çalışın. Ayrıca haftasonu kısa bir yolculuk, keyifli bir telefon görüşmesi ya da sürpriz mesajlar sizi bekliyor olabilir! Yeniliklere açık olun.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarında “tertip, düzen ve titizlik ihtiyacı” hissettiğiniz ve efor isteyen bazı detaylar olacak! Haziran’da sosyal ortamlardaki çalkantı ve hararet şimdi size yepyeni aksiyon planları yapmak üzere sahne arkasına alırken; şimdi ay boyunca gelirleri arttırmak için nasıl örtülü aksiyonlar alacağınızı planlayabilirsiniz. Yine haftanın sonunda sosyal çevreyle ihtilafa düşmemeye, maddi ya da manevi çıkar çatışmalarına karşı temkinli olun. Ayrıca para giriş çıkışlarıyla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda “çözümcü, iş bitiren ve tertipleyen” bir yaklaşımınız olacak! Haziran’ın getirdiği kariyer ve aile sorumluluklarındaki hararet yavaş yavaş yerini sosyal çevrelerde yerinizi kazanma arzunuza bırakırken, şimdi iletişiminizi arttırıyor ve kendinizden söz ettiriyorsunuz! Hafta sonuna doğru otoriterle ters düşmemeye özen gösterin. Ayrıca sosyal çevreden gelen bir haberle kendinizi ortaya koyma fırsatı bulabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar ile ilgili düzenlemeler, revizeler ve planlamalar yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Haziran’da yaşadığınız eğitim,yabancılar,yasal konular,medya temalarının hararetleri dinerken şimdi eforunuzu kendinizi ortaya koymaya ve kariyer/aile görevleriniz alanında enerji harcamaya yönlendiriyorsunuz. Bunu yaparken bazı örtülü fikirler ya da gizlenen gündemler de söz konusu olabilir! Hafta sonu resmi kurumlarla ilgili işlerinizde “bilginin doğruluğundan” emin olmanız gerekebilir. Ayrıca kariyer konusunda sürpriz ve bilinmeyen şeyler açığa çıkabilir!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Haftanın odağı tamamen sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda zihniniz “düzenlenmesi gereken” konulara odaklanacak. Haziran’ın karıştırdığı kredi, borç, paylaşılan gelirler ve ikili ilişkilerin paylaşımları alanınızdaki hararet yavaş yavaş diniyor. Şimdi eforunuzu eğitim, seyahat, yasal konular, medya, yabancılar temalarına yöneltiyorsunuz. Bunu yaparken sosyal çevrenizden destekleyici fikirler alabilirsiniz. Hafta sonunda ikili ilişkiler ve sosyal ilişkilerle ilgili söylentilere ya da tartışmalara dikkat edin. Pazar günü uzaklardan sürpriz haberler alabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta dış etkenlerin hayatınıza getirdiği etkiler, bilinçaltı ve kontrol dışı temalar ile birlikte bir inziva havasında olabilirsiniz. Söylentiler, konuşmalar ya da konuşulmayanlar aklınızı dolduracak. Haziran’ın getirdiği ikili ilişkilerde agresyon teması yerini şimdi maddi paylaşımların yönetimine yöneliyor. Kariyer ve aile görevleri alanına destek veren bu etki gelirleri arttırmaya yönelik plan yapabileceğinize işaret ediyor. Haftasonunda yine önemli ilişkilerinizde sözlü tartışmalardan kaçınmaya bakın! Ayrıca ileriye dönük bir yatırım için kaynak fikri bulma fırsatı yakalayabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Yeni düşünce ve planlarınız üzerinde revizelere ihtiyaç duyabilir, titizlenebilir, işlerinizi halletmek için uygun koşullar bulabilirsiniz. Haziran’da günlük hayat, sağlık ve çalışma ortamındaki hararet şimdi diniyor. Tüm eforunuzu da bireysel ilişkiler, yeni sözleşme ve birliktelikler kurmaya yöneltiyorsunuz. Bu süreçte ikili agresyonlar yaşanabilir. 2.derece akrabalar, uzmanlar, otoriteler, eril figürlerden bu konuları halletmek için destek bulabilir, akıl alabilirsiniz. Hafta sonunda söylentiler olabilir, seyahat izinleri ertelenebilir ya da rutinden farklı olarak çalışmalarınız artabilir. Ayrıca bir imza, bir belge ya da kişiyle ilgili öğreneceklerinize hayli şaşırabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Konuşmalarınız ve düşünceleriniz bu düzlemde yoğunlaşırken “bir şeyleri düzeltmeye, toparlamaya” aşırı önem vereceksiniz. Haziran’da yaratıcılık, flört, aşk, keyif, çocuklar konularına yönelen eforunuz şimdi sağlık, rutin, çalışma hayatına yöneliyor. Yorgunluk ve agresyona dikkat. Belki de bazı faydalı sağlık harcamaları ya da günlük hayatı kolaylaştıracak ürünler almayı da düşünebilirsiniz. Haftasonunda abartılı harcamalardan ve riskli yatırım ve gönül işlerinden uzak durun. Ayrıca sürpriz sağlık tedavileri ya da teknolojik (ev) aletleriyle ilgili gelişmeleriniz olabilir!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili oldukça iş bitirici olmanız ve düzen istemeniz de olası! Haziran ayında özel hayat ve ev oldukça eforunuzu istemiş olabilir. Şimdi daha keyifli meseleler, yaratıcılık, aşk, çocuklarla ilgili alanlara yöneliyorsunuz. Bu yöneliminiz partner tarafından da destek ve takdir görüyor olacak. Haftasonunda özel hayatınızdaki kişilerle fikir ayrılıklarına düşmemeye özen gösterin. Ek olarak ikili ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Konuşma ve görüşmelerimizde hep bu konu etrafında titizleneceğiz! Haziran boyu yoğunlaşan iletişim alanımıza verdiğimiz eforu şimdi ev, hane ve özel hayata yöneltiyoruz. Bu bazı şeyleri yapma zorunluluğumuz olabileceğini de ifade ediyor. Fakat yine de yardımcılar, çalışma arkadaşları, sağlık ve rutinde bize destek olan kişilerle iletişimler bu eforu destekleyeceğe, işleri kolaylaştıracağa benziyor. Haftasonunda kardeşler, çalışma arkadaşları ve rutin konularda abartılı iletişimlerden uzak durmamız gerekecek. Kısa bir süreliğine ev ve özel hayatımızdaki rutinlerimizi etkileyen sürpriz durumlar yaşayabiliriz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Diğerleri (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onları dinlemeli, fikirlerini anlamalı ve ihtiyaçlarına özen göstermeliyiz. Bu alanda bizim fedakarlığımıza ve emeğimize ihtiyaçları olabilir! Haziran ayında cebimizi yakan durumlardan sonra şimdi iletişim çevremizde büyük bir hareketlilik başlıyor. Sıkça konuşacak, gezecek ve yazıp çizeceğiz! Arkadaşlar, flört ve yaratıcı projelerle de birebir ilgili ya da destekçi etkiler görebiliriz. Haftasonunda gereksiz harcamalardan uzak durmalı, ya da aşırı masraflara dikkat etmeliyiz. Ek olarak yine parlak fikirler bulmak ve iletişim ağımızı, fikir ve planlarımızı geliştirmek için sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!