Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları

Temmuz 1, 2022by ecem0

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları hazır!

Yepyeni ve dolu dolu bir aya yeniden merhaba diyoruz. Bu ay yine gökyüzünde yok yok ! Öncelikle 5 Temmuz’da iki önemli gezegen burç değiştiriyor.

İlk olarak Mars’tan bahsedelim.

Mars uzun süren Koç burcu seyahatini geride bıraktı ve ağır olduğu Boğa burcuna geçiş yapıyor. Mars Boğa enerjisinde hareket kabiliyetimiz daha sınırlıdır. Zaman zaman tembelliğe veya değişime kapalı olmaya daha meyilli oluruz. Tabi ki ülkemizin burcunun tam karşısında olması bizim için önemli.

Bu ay Mars ile Uranüs ve Ay düğümü kavuşumları gerçekleşeceğinden konular oldukça çeşitli olabilir. Geçtiğimiz ay yaşanan skandal konuları yine Dünya ve ülkemiz üzerinde bir devamlılık niteliğinde gözlemleyebiliriz.

Bu kavuşumlar 19 Kasım 2021,30 Nisan 2022 ve 16 Mayıs 2022 tutulmalarını da tetikleyeceğinden çok daha detaylı incelememiz gerekir. 11. Evden alacağımız bu etki ile birlikte belediyeler, sivil örgütler, göç konuları, yönetim kadrolarını ve spor klüplerini temsil eder. Aynı zamanda meclisi de temsil eden bir alan olması sebebi ile bu dönem beklenmedik ani ve skandal konular çokça duyulabilir. Ayrıca Mars ile birlikte askeri bir hareketlilik sınır ötesi operasyon kararları da alınacağını söyleyebiliriz. Bunun yanında sabit burçlardaki toplanma sebebi ile Dünya ve ülkemiz üzerinde orta ölçekli depremler gözlemlenebilir.

Merkür Yengeç burcunda;

Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi 19 Temmuz’a kadar halk ve halkın genel sağlığının çokça konuşulduğu bir döneme işaret etmekte. Bu alana 18 Temmuz’da Venüs eşlik edecek olup halk üzerinde keyfi konular ve kadınlar üzerindeki söylemlerde bir artış gözlemlenebilir. Yine şeker fiyatlarına gelen zamlar çok konuşulur veya lüks tüketimdeki vergi dilimlerinde büyük ölçüde artış beklenebilir.

19 Temmuz itibariyle Merkür burç değiştirerek ülkenin mal varlığı ve ekonomisi üzerine çokça kafa yoracağımız bir döneme götürüyor bizleri. Halkın yatırım araç-gereçleri çok fazla gündeme gelebilir ve tartışılabilir.

Bu ayın ilk Dolunayı ise;

Oğlak burcunda 13 Temmuz’da gerçekleşiyor. Sert bir Dolunay olması sebebi ile özellikle gençleri, çocukları ve eğitim sistemini ilgilendiren konularda önemli adımlar atılmasını beklememiz mümkün. Katı kuralları uygulamaya koymak zaman alabilir ancak bu alanda yapılacak yeni düzenlemeler genel olarak yılın başında konuşulan konular çevresinde olacaktır. Ayrıca yatırımlar ve vergi dilimleri ile ilgili yeni düzenlemeleri beklemek yine mümkün görünen diğer konulardan.

28 Temmuz’da ise Aslan burcundaki Yeniay;

Ülke kaynakları konusunda yeni adımlar atılabileceğini bizlere gösterebilir. Güneş’imizin üzerine sert açı almamız sebebi ile yine ufak tefek yer hareketliliği gözlemlenebileceği gibi ülke yöneticilerinin bazı yaptırımları ve önemli kararlarına da şahit olabiliriz.

29 Temmuz’da ayı Jüpiter’in Retro hareketine başlaması ile kapatıyoruz. Ortalama yıl sonuna kadar sürecek olan bu etki bizlere özellikle 2023 fragmanını gösterdi. Ani sıcaklık artışları, askeri hareketlilik gibi konuları adeta gözümüze soktu. Jüpiter evrenseldir ve bireysel olarak değerlendirmeye almamız güçtür. Global olarak ise tüm dünya üzerinde ekonomik bir buhrana şahit oluyoruz. Jüpiter’in seyahat olduğunu düşünürsek bireysel seyahatlerin uçak, otobüs biletlerine gelen zamların ne kadar önemli bir yer tuttuğunu anlamış oluruz. Çip krizi de bunlardan biri.

Yıl sonuna kadar bu sıkıntıları kısa vadeli çözmek için evrensel düzeyde adımlar atılabilir, yeni yöntemlere teşvikler oluşturulabilir.

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları; Temmuz ayının genel gündemi maddi konular üzerinde yoğunlaşıyor.5 Temmuz’da Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte maddi manevi özgüven konularınızda hızlanmalar yaşanacağı gibi, ani para giriş ve çıkışları da sizleri bekliyor. Aynı gün Merkür önce Yengeç ardından 19 Temmuz’da Aslan burcuna geçiş yaparak aile, ev, yuva, hobiler, çocuklar konusunda sizleri meşgul edecektir.

Aile içi toplanmalar ile 18 Temmuz’da Venüs’ün Yengeç burcu seyahati de eklenerek ev içi dekorasyon, alım-satım konuları konuşulabilir. 13 Temmuz’da kariyer alanınızda gerçekleşecek Dolunay ise geçen aydan kalan kariyer veya aile ilgili konuların daha görünür sonuçlarını alabilmek adına size rahat bir nefes aldırabilir. 28 Temmuz’da ise yalnız Koç burçları Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay’ın da etkisi ile aşk hayatlarında heyecan verici yeniliklere yelken açabilir. Yeni bir hobiye başlamak veya çocuklarınızla ilgilenmek için de oldukça verimli süreçler.

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları; Bu ay sizi ilgilendiren birçok konu ile gündeminiz oldukça yoğun. 5 Temmuz’da Mars burcunuza geçiş yaparak hayatınıza motivasyon ve hız getiriyor. Ancak ani kazalara karşı dikkatli olmanız çok önemli. Aynı gün Merkür Yengeç burcuna geçiş yaparak yakın çevre ile olan diyalogları artırırken diğer yandan yazılı medya işleri ile ilgilenmenizi de gerektirecek konular ortaya çıkartabilir. Yeni bir eğitime başlamak için oldukça verimli bir dönem. 19 Temmuz’da iletişim dilinizi aileden yana çevirerek bu alanda evle ilgili konuları çokça irdeleyebilirsiniz.

18 Temmuz’da Venüs’ün Yengeç seyahati yakın çevre,uzun zamandır görmediğiniz akrabaları görmek veya iletişime geçmek için sizleri destekliyor. 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay bir önceki aydan getirdiğiniz ticari veya eğitim,seyahat konularını önünüze döküp toparlamak için bir fırsat niteliğinde. Ayı 28 Temmuz’daki Aslan Yeniayı ile kapatırken ailevi konular su üzerine çıkarak bizi gerginliğe itebilir. Yer değişikliği veya alım-satım meseleleri ile kafanızı meşgul etmek durumunda kalabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları; Psikolojik olarak yoğun bir aya giriş yapıyorsunuz. 5 Temmuz’da burç değişiren Mars kontrol dışı meselelerin artması açısından canınızı biraz sıkabilir.İşler genel olarak umduğunuz gibi gitmeyebilir. Aynı gün Yengeç burcuna geçen Merkür maddi manevi konuların gündem oluşturması ile birlilkte para kelimesini size sıkça kullandırmak için hamle yapıyor. Yeni anlaşmalar,sözleşmeler yapmak için para konuları sıkça konuşulabilir. Akabinde 19 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte beklediğiniz sözleşme ve görüşmeler gerçekleşecektir. Yakın çevrenizden de bu konuda gerekli destekleri görebilirsiniz.

18 Temmuz’da Yengeç burcuna geçen Venüs lüks tüketim harcamalarınızı artırabileceği gibi bazı yatırım konularını da önünüze getirebilir. 13 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak Dolunay’ı geçen aydan kalan konularınızı özellikle borç ve krediler ile ilgili bazı problemlerin açığa çıkması ve çözülmesi gerektiğine işaret ediyor. 28 Temmuz’da ise yakın çevre ve kardeşler alanınızda gerçekleşecek ayın son gök olayı Aslan Burcundaki yeniay olurken bu alanda bazı yenilik ihtiyaçlarınızı gözden geçirmeniz gerektiğini vurgular nitelikte.

Adınızdan söz ettirdiğiniz bir ay oluyor Temmuz ayı. 5 Temmuz’da Merkür’ün burcunuza geçişi ile birlikte kararlarınızdan sıkça söz ettireceksiniz. Aynı gün Mars’ın Boğa burcuna geçişi ise sosyal çevre ve portföy alanınızda hızı artırmanıza neden olurken bazı agresif tutumları da beraberinde getirebilir. Dikkat ! 19 Temmuz’da Merkür maddi manevi özgüven alanınıza geçiş yaparak para konularını gündeminize almanıza neden oluyor. Harcamalarınız artarken ek kazanç sağlamak için de bazı fikirler edinebilirsiniz.

13 Temmuz’da ise geçen aydan kalan konularınızı yeniden önünüze getiren ve karşıt burcunuzda gerçekleşecek bir Dolunay karşılıyor. İkili ilişkilerinizi masaya yatırarak ortak veya evlilik konularını yeniden gözden geçirmeniz gerektiği bir süreç içindesiniz. 28 Temmuz’da kazançlarınızı toparlamak, iyileştirmek veya artırmak için atmak istediğiniz adımları atabilmeniz için Aslan burcundaki Yeniay size göz kırpıyor. Bu yeniay ile birlikte özgüveniniz tazelenirken diğer yandan cebinizdeki parayı hiç olmadığı kadar düşünmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Sizin için kolay olmayan bir ay Temmuz ayı. 5 Temmuz’da Mars’ın tepe noktanıza gelişi kariyer ve statü konularında bazı zorlanmaları beraberinde getirebileceği gibi ani değişiklikler için de sizleri uyarıyor. Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ise sizin dışınızda gelişen konu veya olayların seyrini değiştirmesi ile alacağınız aksiyonlar için sizleri hazırlayacaktır.

19 Temmuz’da ise sizin devriniz başlıyor. Merkür’ün Aslan burcuna geçişi adınızdan çokça söz ettirmenize yardımcı olurken, kararlarınız sorgulansın istemeyeceksiniz. Buna 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniayı da katkı sunacaktır. 18 Temmuz’da Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi bazı gizli kapaklı ilişkilerin veya ortamların içine istemeden de olsa çekilebileceğinizi gösteriyor. Dikkat ! 13 Temmuz’da Oğlak Burcundaki Dolunay geçen aydan süregelen konuların üzerinden yeniden geçmeniz gerektiğini vurgularken özellikle çalışma hayatı, evcil hayvanlarınız ve sağlığınıza özen göstermeniz için sizleri uyarıyor.

Bu ay gündeminiz yoğun. 5 Temmuz’da Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile eğitim,ticaret ve seyahat alanında aksiyonlarınız hızlanırken olumlu sonuçlarını alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi sosyal çevrenizde yeni insanlar tanımak ve kendinizi göstermek açısından da önemli bir durum. 18 Temmuz’da Venüs’ün de bu alana geçişi ikili ilişkilerde güzel vakit geçirmek sosyal çevreden romantik ilişkilerin doğmasına da sebebiyet verebilir.

19 Temmuz’da Merkür görünmeyen alanınıza Aslan burcuna geçerek kafaları biraz karıştırıyor. Psikolojik olarak kendinizi yorabilirsiniz. Aman dikkat kuruntulardan uzak durun ! 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay geçen aydan gelen sürecin tamamlanması için bir fırsat niteliğinde. Aşk hayatınız, hobileriniz veya çocuklarınızla geçireceğiniz kaliteli vakit size iyi gelecektir.28 Temmuz’da Aslan burcundaki Yeniay süreci bazı yapılanmalar öncesi yapacağınız hazırlıklar için sizi öncesinde psikolojik olarak hazırlayacaktır. İnziva için harika bir süreç !

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Maddi konularınızın çokça yer tutuğu bir ay oluyor Temmuz ayı. Mars’ın 5 Temmuz’da Boğa burcuna geçişi ile ortağınızın veya eşinizin parası oldukça gündem oluyor. Kredi veya borçlanma konuları ise sizi yine meşgul edecek olan konular arasında. Aynı gün Yengeç burcuna geçen Merkür kariyer alanınızı hareketlendirirken statü toplantıları yaptırabilir. 18 Temmuz’da bu alan yerleşecek Venüs ile kariyerde özellikle kadınlarla olan diyaloglarınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

19 Temmuz’da Merkür burç değiştirerek Aslan seyahatine başlıyor. Sosyal ortamlarda kendinizden söz ettirebilir, eğlenceli aktiviteler içerisinde girebilirsiniz. 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay geçen aydan getirdiğiniz ailevi konuları tamamlamanız için sizleri zorlayacaktır. Akabinde 28 Temmuz’da sosyal çevre ve portföy alanınızda gerçekleşecek olan Aslan Yeniay’ı yeni çevrelere girerken bu alandan çıkarımlar yapabileceğinizi de gösteriyor.

Bu ay gündeminiz ikili ilişkiler ve ortaklıklar üzerinde ! 5 Temmuz’da karşıt burcunuza geçen Mars bu alanda agresyonu artırırken beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Dikkat ! Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcu seyahati yeni ufuklar konusunda sizleri destekliyor. Yeni bir eğitime başlamak, seyahatler planlamak için oldukça verimli bir süreç. 18 Temmuz’da bu alana geçen Venüs keyif verici aktiviteler ve seyahatler için sizlere ilişki fırsatları sunabilir.

19 Temmuz’da ise gündem değişerek kariyer alanınıza odaklıyor sizleri. Merkür Aslan seyahati iş alanında büyük konuşmalara sebebiyet verebilir, iletişim dilinizi kontrol altında tutmalısınız. 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay geçtiğimiz aydan kalan konuları önünüze sererek yakın çevre ve kardeşler ile olan iletişiminizi mercek altına alıyor. 28 Temmuz’da yine kariyerinizin ön planda olduğu bir yeniay beklediğiniz iş fırsatlarını size sunabilir. Bu konuda beklentileriniz yüksek ise iyi düşünmeniz gerekecektir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Temmuz ayı içerisinde odak noktanız gündelik işleriniz,sağlığınız ve çalışma hayatınız üzerinde ! 5 Temmuz’da Boğa burcuna geçen Mars ile günlük hayatınız hızlanırken diğer yandan kazalara açık bir süreçtesiniz dikkat ! Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi eşinizin veya ortağınızın parasını nabzını tutuyorsunuz. Maddi olarak destek talebinde bulunabilirsiniz. 18 Temmuz’da Venüs’ün de bu alana katılımı ile lüks tüketiminiz artabilir, özellikle ev harcamaları yoğunlaşabilir.

19 Temmuz’da gündem maddeniz seyahatler, ticaret ve yeni umutlarınız oluyor. Merkür Aslan burcu geçişi ile birlikte mevcut hayat planlarınız daha da parlayarak görünür kılınıyor. Buraya 28 Temmuz’da Aslan burcundaki Yeniay’da ışık tutarken uzak seyahatler ve yabancılarla ilişkiler konusunda sizleri destekleyecektir. 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay geçen aydan kalan süreci özellikle maddi manevi özgüven konularını gündeminize yeniden almanıza olanak sağlayacaktır.

Bu ay temponuz yoğun ! Mars 5 Temmuz’da aşk,flört ve çocuklar alanınıza yerleşiyor ve yalnız Oğlak burçlarına heyecanlı ilişki fırsatları getiriyor. Sürpriz değişikliklere hazır olun ! Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ikili ilişkiler üzerinde iletişimin artacağı bir sürece işaret ediyor. 18 Temmuz’da bu alana yerleşen Venüs ile mevcut ilişkinizi bir üst boyuta taşımak için adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

19 Temmuz’da Merkür burç değiştirerek Aslan burcu seyahatine başlıyor ve para meseleleri gündeminize oturuyor. Borç alacak verecek veya kredi işlerinizi yoluna koymak ile ilgili düşüncelerinizde karışıklıklar oluşabilir. Artan harcamalarınızı kontrol altında tutmanız zorlaşabilir.13 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay geçen aya atıfta bulunarak bireysel konularınızı masaya yatırmanız gerektiğini ifade ediyor. Fiziksel sağlığınıza da bu dönem ekstra dikkat etmelisiniz. Son olarak ayı 28 Temmuz’da Aslan burcundaki Yeniay ile kapatıyoruz. Bu yeniay sayesinde ortak gelir ve gider dengenizi yeniden gözden geçirebilir,yatırımlarınız üzerinde yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Zorlu bir aya giriş yapıyorsunuz. Mars’ın 5 Temmuz’da Boğa burcuna geçişi ile aile ve güvenli alanlarınızda hareketlenme meydana geliyor.Ani beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.Ev kazalarına da ekstra dikkat etmelisiniz ! Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi gündelik hayatınızda iletişimin artışını beraberinde getiriyor. 19 Temmuz’da ise karşıt burcunuza geçen Merkür ikili ilişkilerde iletişimi ön plana koyarak yeni anlaşma ve sözleşme için sizleri teşvik edebilir.

18 Temmuz’da Venüs’ün Yengeç seyahati ile güzellik, estetik ve bakım konularını gündeminize alabilir, fiziksel görünümünüz ve sağlığınız için vakit ve nakit harcayabilirsiniz. 13 Temmuz’da geçen aydan süregelen konuların üzerinden geçmeniz gereken Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay ile biraz inziva dönemi içine çekilebilir,gözlem yapmanız gerekebilir. Bunu bir hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz. 28 Temmuz’da ise Aslan burcundaki Yeniay partner veya ortağınız ile ilgili önemli yenilikleri ön plana çıkartıyor. Bu alanda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

5 Temmuz’da Mars’ın Boğa burcu geçişi ile yakın çevre ve kardeşler alanınızda agresyon artıyor. Beklenmedik sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun! Aynı gün Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile aşk hayatınız renkleniyor ve iletişim diliniz nispeten daha da yumuşuyor. 18 Temmuz’da bu alana eşlik edecek olan Venüs ile yalnız Balık burçları romantik ilişkilerin içine çekilebilir. Ayrıca eski hobilerinize yeniden ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

19 Temmuz’da iletişim diliniz değişiyor ve günlük hayatınız ile daha fazla ilgilenmeye başlıyorsunuz. Sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Yine bu alanda 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniay’ı rutin hayatınızda bazı yenilikleri beraberinde getirebilir. 13 Temmuz’da ise geçen aydan kalan konular üzerine yoğunlaşmanız gereken bir Dolunay meydana geliyor. Oğlak burcundaki Dolunay özellikle sosyal çevrenizde bazı sorunların çözümü ile ilgili sizleri destekleyecektir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!