Yengeç Yeniayı 29 Haziran 2022

Haziran 28, 2022by ecem0

Yengeç Yeniayı 29 Haziran 2022

Yengeç Yeniayı 29 Haziran 2022 Türkiye Ankara saatiyle 19:56’da gerçekleşiyor!

29 Haziran’da Türkiye Ankara saatiyle 05:52’de Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor!

Yeniay, yeni niyetler ve yeni olayların filizleneceğinin işaretidir. Ay büyüyene kadar yepyeni kişi, olay ve durumlar hayatımızda boy göstermeye başlar. 

Yengeç’te gerçekleşen bir Yeniay ile birlikte huzur, güven, empati, sevme – sevilme ve güvence ihtiyacı temaları vurgulanır. Aile, yakınlarımız, beslenme, güvenli alanlarımız, memleketimiz, geçmişimiz, anılarımız, alışkanlıklarımız ile ilgili konulara ışık tutulur.

Yengeç Yeniayı oldukça vurgulu!

Yükselenle aynı derecede buluşan Ay ve Güneş’ten anlayabiliriz! Ek olarak 7 derecede Mirzam sabit yıldızı da etkili olacaktır. Hayırseverlik, güzel şans ve iyi ahlaklı sadakat ile yorumlanır. Yalnızca Jüpiter karesiyle birlikte istek ve ihtiyaçlarda bencillik  ya da aşırıya kaçma eğilimleri görebiliriz!

Ülkemiz genelinde ise yine beslenme, gıda, ülkenin toprak güvenliği, genel güvenliği, emlak sektörü, tarım, anne ve çocuklar konusunda yeni düzlemlerle karşılacağımızı söylemek mümkün! Ayrıca ülkemizdeki göçmenlerle ilgili yeni haberler ve kararlar da duyabiliriz.

Burç bazında etkiler için sayfayı aşağı kaydırın!

Yengeç Yeniayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Ev, aile, özel hayat ile ilgili yeni açılımlar size merhaba diyecek! Pek çok alanda orta yolu bulmanız gereken bu süreçte kariyer alanında gerilimlere karşı pozitif tutumlar sergilemelisiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Yakın çevre, iletişim, medya, satış, pazarlama, kardeşler, komşular, kısa mesafe seyahatlerle ilgili yeni bir dönem kapıdayken, geçmiş anlaşmazlıkları arkada bırakma zamanı!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Maddi kazançlar ya da özgüven konularında yeni bir dönem kapıda! Konuşuluyor ve konuşuyorsunuz! Sosyal ortamlarda agresyona dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Yeniayın başrolü sizsiniz! Kendinizle ilgili yepyeni gündemler ve tazelenmeler yolda! Söylentilere ya da derin düşüncelere daldığınız temalarda ise açığa kavuşacak şeyler olacak! Resmi ya da samimi ikili ilişkilerde gerilime dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Zihninizde bir berraklık hissedecek, tüm kuruntularınızdan kurtulma cesareti bulacaksınız. Sosyal hareketlilik devam ederken, yüksek mertebeli makamlarla agresyona dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Sosyal kelebeklik döneminiz açıldı! Yeni kişilerle sıcak ilişkilere merhaba diyebilirsiniz. Gizler, sırlar, flört, keyfi harcamalar gibi temalarda agresyona dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Kariyer ve aile sorumluluklarınız adına yepyeni bir düzleme adım atıyorsunuz! Şimdi uzak çevrelerden bilgi alma zamanı. İkili ilişkilerdeki gerilime ve tansiyona dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu ay bir seyahat ya da uzaklara bakış sizi tazeleyecek ve ferahlatacak gibi görünüyor! Sıkça paylaşımlar yapabilir, ikili ilişkilerde bilgi alışverişi artabilir. Rutin işlerdeki yoğunluk ve agresyona dikkat!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Keyfi masraflara, flört, çocuk, hobi konularında gerginliklere, yoğunluk ve agresyonlara dikkat edin!

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Hayatınızdaki önemli kişiler (eş, ortak, partner) konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Ayrıca bu süreçte ev kazalarına, kapalı alan işlerinin getirdiği risk, yorgunluk ya da agresyonlara dikkat edin!

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlar ile ilgili yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Ek olarak yakın çevrenizde çekişmelerden uzak durun. Yolculukta ya da el emeği isteyen işlerde alet ve gereçlerin getirdiği risk ya da agresyonlara dikkat edin!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında yeni açılımlar var! Ek olarak sosyal çevrenizden kaynaklanan harcamalar ya da özdeğer konularını içine alan çekişmelerden ve agresyonlardan kaçının. Maddiyatta tutumlu olun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!