Haftalık Burç Yorumları 27 Haziran – 3 Temmuz 2022

Haziran 26, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 27 Haziran - 3 Temmuz 2022

Haftalık Burç Yorumları 27 Haziran – 3 Temmuz 2022 haftasından selamlar!

Haftaya Ay İkizler enerjisiyle başlıyoruz, balsamik faz etkisini de dikkate alırsak fazlasıyla içe dönük ve aklımız düşüncelerle dolu bir hafta bizi bekliyor olacak! Normalde Ay İkizlerde olan haftalarda oldukça dışa dönük, sosyal, konuşkan, gezenti bir atmosfer olur, fakat balsamik etkisi sirayetiyle bu aktiviteler olabildiğince yakın çevreyle sınırlandırılabilir! Ya da pek enerjimiz yerinde olmayabilir! İleriyi düşünme ihtiyacımız fakat karşılaşabileceğimiz şeyleri bilmediğimizi hissetmemiz de fikirlerimize değişkenlik katabilir!

Pazartesi;

Mars ve Satürn sekstili ile beraber;  güvenilir, istikrarlı, kararlı, sabırlı, amaçlı bir hareket enerjimiz olur! Sorumluluklarla ilgilenmek ve onları halletmek için güzel bir atmosfer!

Salı;

Neptün retrosu başlıyor! Şimdi Neptün’ün ileri harekette yaydığı sis yavaş yavaş dağılmaya, geri çekilmeye ve içe dönmeye başlıyor. Bizi belirsizliğe sevk eden konuları şimdi içimizde süzme, içselleştirme, kabullenme ve mevcut durumda yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çabalama zamanındayız.  

Çarşamba;

Yengeç burcunun 7.derecesinde bir Yeniay gerçekleşiyor! Yengeç dönemi resmen daha da hissedilir bir şekilde başlıyor! Haritamızın yengeç burcunun olduğu alanlarda yeni başlangıçlar filizlenecek!

Yine aynı gün Jüpiter Güneş’le zorlu bir açıdayken, diğer yandan Venüs’e ise destek veriyor. İçimizdeki iyimserlik, sevilme arzusu, büyüyen arzularımız bizi bazı aşırılıklara sürükleyebilir, kontrollü büyüme bizim elimizde olacak!

Cumartesi;

Yine oldukça yoğun! Aksiyon gezegeni Mars ile derin dönüşümlerin gezegeni Plüto zorlu bir açıyla temas halinde! Hırslarımız, “yetmiyormuş gibi” hissettiklerimiz, reddedilmekten ya da kabul edilmemekte doğan hırçınlıklarımız olabilir. Güç savaşlarından kaçınmamız gerek!

Yine aynı gün iletişim gezegeni illüzyonlar gezegeni Neptün’le zorlu, disiplin gezegeni Satürn ile de destek açıda olacak. İleriye dönük iletişimler, planlar ve düşünceleri temellendirmek için güzel zamanlar fakat yolda bazı değişimleri şuan pek farkedemiyor olabiliriz! 

Burç bazında yorumlar için sayfayı aşağı kaydırın!

Haftalık Burç Yorumları 27 Haziran - 3 Temmuz 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftalık Burç Yorumları 27 Haziran – 3 Temmuz 2022;

Haftanın genel etkisiyle; zihniniz çoğunlukla yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış-pazarlama, komşular ile ilgili temalarda olacak! Salı günü ise geçtiğimiz Aralık ayından bu yana bilinçaltınızı bulandıran ve günlük hayatı da karıştıran belirsiz atmosferin dinmesiyle şimdi görüşünüz netleşiyor, dış etkilerle hayatınıza sirayet eden değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile birlikte ev, aile, özel hayat ile ilgili yeni açılımlar size merhaba diyecek! Haftasonu ise sosyal çevrenizle ilgili esnek planlar yapmak isteyebilirsiniz. Kariyer ya da ailede güç çekişmelerine girmemeye özen gösterin!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Haftalık Burç Yorumları 27 Haziran – 3 Temmuz 2022

Bu hafta gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar gündeminizde olacak! Gelir-gider temalarında planlar yapmak isteyebilirsiniz! Salı günü ise geçtiğimiz Aralık ayından bu yana sosyal çevre, hayaller, portföy bağlantıları alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle şimdi görüşünüz netleşiyor ve bu alandaki değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile birlikte yakın çevre, kardeşler, arkadaşlar, iletişim, yazı işleri, kısa yolculuklar, araba, satış pazarlama, komşular ile ilgili yeni açılımlara merhaba demeye hazırlanın! Haftasonu ise yüksek mercilerle, yabancılarla, hali hazırda husumetiniz olan kişilerle çekişmelerden uzak kalmaya gayret edin.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Haftanın odağı tamamen sizsiniz! Özel hayatınız, bedeniniz, sağlığınız, hayat hedefleriniz gibi pek çok konuda zihniniz yoğunlaşacak! Konuşacak ve konuşulacaksınız! Aralık ayından bu yana kariyer ve aile sorumlulukları alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle şimdi görüşünüz netleşiyor ve bu alandaki değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile birlikte gelirler, kazançlar, özdeğer, maddi ve manevi kazanımlar temalarınde yeni niyetler filizlendirebilirsiniz! Haftasonunda ise sosyal çevrenizle çıkar çatışmaları gibi sebeplerden tartışmalara girmekten kaçının!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta dış etkenlerin hayatınıza getirdiği etkiler, bilinçaltı ve kontrol dışı temalar ile birlikte bir inziva havasında olabilir. Söylentiler, konuşmalar ya da konuşulmayanlar önem arzedecek! Aralık ayından bu yana yabancılar, uzak yolculuklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, uzak akrabalar alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle görüşünüz netleşiyor ve değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile birlikte fiziksel görünüşünüz, aile, iş ve partner ile yaşantınız gibi önemli hayat konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise iş ortakları, eş ve aile büyükleri gibi önemli kişilerle sürtüşme yaşamaktan kaçının!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller alanınız bu hafta odağınızda! Yeni düşünce ve planlarınız üzerinde yoğunlaşarak iletişiminizi yoğunlaştırıyorsunuz! Aralık ayından bu yana maddi ve manevi paylaşım konuları, sırlar, krizler, sağlık problemleri alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle görüşünüz netleşiyor ve değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile dış etkenlerin hayatınıza getirdiği etkiler, bilinçaltı ve kontrol dışı temalar  konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise çalışma hayatı, genel sağlık, evcil hayvanlarınız ile ilişkili kişilerle sürtüşme yaşamaktan kaçının!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile ilgili bir hafta sizi bekliyor! Konuşmalarınız ve düşünceleriniz bu düzlemde yoğunlaşıyor! Aralık ayından bu yana partner, ortak, evlilik ve önemli ilişkiler, sözleşmeler alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle görüşünüz netleşiyor ve değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile sosyal çevre, portföy, arkadaşlar ve hayaller konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise ikili ilişkilerdeki maddi-manevi paylaşımlar ve borçlar hakkında diğerleriyle sürtüşme yaşamaktan kaçının!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medyaya odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Bu temalarla ilgili bir takım ayarlamalar üzerine yoğunlaşıyorsunuz! Aralık ayından bu yana çalışma hayatı, genel sağlık, evcil hayvanlarınız alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle görüşünüz netleşiyor ve değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile kariyer, mesleki atılımlar, aile sorumluluklarınız ile konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise hali hazırda karşı karşıya geldiğiniz kişilerle -özellikle eş ve aile büyükleri- sürtüşme yaşamaktan kaçının!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar alanınız bu hafta odağınızda! Konuşma ve görüşmelerimizde hep bu konu etrafında olacağız! Aralık ayından bu yana aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle görüşünüz netleşiyor ve değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile yabancılar, uzak yolculuklar, hukuk, eğitim ve medya konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise yolculuk ya da gündelik koşuşturmacalarla ilgili agresyonlara dikkat etmelisiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Diğerleri (eş, ortak, partner) bu hafta odağımızda! Onları dinleyecek, fikrimizi beyan edecek ve planlarımızı netleştirmek için sıkça görüşüp konuşmak isteyeceğiz! Aralık ayından bu yana ev, aile, özel hayat, konut alanınızı bulandıran belirsiz atmosferin dinmesiyle görüşünüz netleşiyor ve değişimleri içselleştirmeye başlıyorsunuz! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar, kriz, kredi ve borçlar konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise keyfi masraflara, flört, çocuk, hobi konularında gerginliklere ve genel agresyonlara dikkat edin!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınıza odaklandığınız bir hafta sizi bekliyor. Rutinlerinizi oturtmak için planlama ve ayarlamalarınıza eğilebilirsiniz! Aralık ayından bu yana iletişim, kardeşler, yakın çevre, arkadaşlar, komşular, kısa seyahatler, satış ve pazarlama alanınızı bulandıran belirsiz atmosfer yerini dinginleşip içselleşen bir sürece bırakıyor! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile hayatımızdaki önemli kişiler (eş, ortak, partner) konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise ev kazalarına, kapalı alan işlerinin getirdiği risk ya da agresyonlara dikkat edin!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta odağınızda aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konuları var! Bu temalarla ilgili düşünüp, konuşup, planlamak istediğiniz pek çok detay zihninizi meşgul edecek! Aralık ayından bu yana gelirler, kazançlar, özdeğer alanınızı bulandıran belirsiz atmosfer yerini dinginleşip içselleşen bir sürece bırakıyor! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile çalışma hayatı, rutin, genel sağlık, evcil hayvanlarınız konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise yakın çevrenizde çekişmelerden uzak durun. Yolculukta ya da el emeği isteyen işlerde alet ve gereçlerin getirdiği risk ya da agresyonlara dikkat edin!

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta aile, özel hayat, konut temalarına eğiliyorsunuz! Makul düzlemlerde diğerleriyle konuşarak planlamanız gereken konulara yoğunlaşıyorsunuz! Aralık ayından bu yana hayatın genelinde yönünüzü bulmanızı zorlaştıran belirsiz atmosfer yerini dinginleşip içselleşen bir sürece bırakıyor! Çarşamba Yengeç Yeniayı ile   aşk, flört, çocuklar, hobi, yaratıcılık ve riskli yatırımlar konularında yepyeni bir dönemi karşılıyorsunuz! Haftasonu ise sosyal çevrenizden kaynaklanan harcamalar ya da özdeğer konularını içine alan çekişmelerden ve agresyonlardan kaçının. Maddi sarfiyat yapmamak özen gösterin!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!