Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Mayıs 1, 2022by ecem0

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları hazır!

Yılın ilk tutulmasını geride bıraktığımız Nisan ayından sonra Mayıs ayı da beraberinde Retroları,tutulmaları ile birlikte geliyor.

2 Mayıs’ta

Venüs’ün burç değiştirmesi ile birlikte ilişkiler ve değer duygularımızda hızlanmalar gözlemlenecektir.Ülkemizin tepesinde geçen aydan bu yada Venüs’ü ağırlıyoruz ve artık Koç enerjisi ile bu süreç devam ediyor.Ülke yöneticilerini, savcı ve hakimleri, devlet büyüklerini gösteren bir alan olması sebebi ile bu dönem izlenimlerimiz düşünmeden hareket etme yönünde olacak gibi görünüyor. Yönetimde söz sahibi kişilerin risk almaları muhtemel.Ayrıca destekleyici bazı görünümleri ile ülkenin alt yapı durumu,ulaştırma,taşımacılık alanlarında bazı iyileştirmeler söz konusu olabilir.Yine bu dönem komşu ülkeler ile olumlu ilişkiler sürdürerek adımızdan söz ettirebiliriz.

10 Mayıs

itibariyle 3 Haziran’a kadar sürecek bir Merkür retromuz var ve Merkür yönettiği bir burçta Retro hareketine başlıyor. Yani oldukça fazla etkili bir Retro olacağını söylemek mümkün. Kapalı alanlar,hastaneler,hapishaneler alanında gerçekleşecek olan bu Retro ile bu alanlarda bazı gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Belgeler,dökümanlar ortaya dökülebilir. 23 Mayıs itibariyle Boğa burcunda Retrosuna devam edecek olan Merkür parlamento,meclis,belediyeler alanında aynı etki ile bizi zorlayabilir.

11 Mayıs’ta şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yaparak 2023 fragmanı yaşatır nitelikte bir etkiyi beraberinde getiriyor. Retro hareketi ile birlikte Ekim 2022 dönemine kadar etkisini hissedeceğiz ama Jüpiter Koç’un asıl meselesi 2023 yılı olacak.Bu dönemde yaşadığımız birçok konu aslında 2023’e hazırlık süreci diyebiliriz. Ülkemizin tepe alanında gerçekleşecek olan bu etki iktidar,devlet başkanları,valiler,ülke yönetiminde söz sahibi kişileri gösteren bir alanda bazı hızlanmaları beraberinde getiriyor. Jüpiter Balık burcunda iken de tepe noktamızdaydı. Ancak Balık burcundaki seyri ile Koç seyri birbirinden oldukça farklı. Koç burcundaki Jüpiter hava sıcaklığının da beklenenden yüksek olacağını gösteriyor bizlere. Bu yaz yine yangınlar ile uğraşmak durumda kalabiliriz. Ayrıca Koç enerjisi savaşma güdüsünü gösterir. Ülke olarak Dünya üzerinde ani çıkışlar,hukuksal konularda fevri ve inatçı tavırlar takınabiliriz. 

16 Mayıs’ta ise

Yılın ikinci tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma bir Ay tutulması ve 30 Nisan’da gerçekleşen Güneş Tutulmasına kıyas ile daha zorlayıcı etkilere sahip. Akrep burcu bir ülke olmamız sebebiyle bizim için de oldukça önemli bir tutulma. Tutulma ülkemizin Jüpiter’ini direkt olarak tetiklerken büyükelçiler,diplomatlar,kamuya açık alanları,parklar,eğlence yerleri,çocuklar ve cinsellikle alakalı bir alanda gerçekleşiyor. Bu konu ve alanlarda bazı zorlanmalar gözlemlenirken,dünya sahnesinde adımız çokça geçebilir. Halkın zorlandığı bir tutulma olması sebebiyle iktidar ve ülke yönetiminde söz sahibi kişilerinde bazı sırlarının açığa çıkabileceği bir tutulma olma özelliği taşıyor. Kasım 2021,Nisan 2022 tutulmalarının gündemlerinin devamı niteliğinde olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca borsa ve riskli yatırımlar konusunda da dikkat edilmesi gerekilen bir dönem.

25 Mayıs’ta

Uzun süredir Balık burcunda seyreden Mars kendi yönettiği,söz sahibi olduğu Koç burcuna geçiş yapıyor. Bir süredir uzayan konulara artık daha da kestirip atma eğilimimiz oluşuyor.Ülkemizin tepe alanına yerleşerek özellikle Mayıs sonuna doğru sınır ötesi operasyonları tetikleyebileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca alınacak riskli kararlar da bu dönem çok fazla konuşalabilir. Ani istifa haberleri yine gündemi meşgul edebilir.

28 Mayıs’ta Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile ülkenin dost ve müttefikleri ile lan diyalogları ön plana çıkıyor. Bu alanda önemli meclis gündemleri oluşabilir. Kadınlar ve eğlence yerleri ile alakalı kanun teklifleri üzerinde çalışmalar yapılabilir.Ekonomik faaliyetler ile ilgili de çok fazla konuşmaların açığa çıkması ile yeni düzenlemeler getirilmek istenebilir. Emlak piyasası için revize ihtiyaçlar ve döviz politikası gözden geçirilebilir.

30 Mayıs;

Mayıs ayının son gök olayı 30 Mayıs İkizler burcundaki Yeniay.Aldebaran sabit yıldızı üzerinde gerçekleşmesi sebebiyle oldukça önemli bir yeniay. Tabiki 2021 yılındaki tutulmaların da İkizler-Yay hattında olmasından kaynaklı artık 2021 konuları yavaş yavaş bitirmemiz için de bir ışık niteliğinde.İletişim,ticaret,yazı işlerini anlatan bir yıldızdır.Ancak kraliyet yıldızlarında ahlaklı olmak çok önemlidir. Ülkemizin 12.ev alanında gerçekleşmesi sebebiyle çok görünür olmamak ile birlikte hapishaneler,hastaneler,gizli düşmanlar ve inziva mekanlarını temsil ediyor. Bu alanda her türlü ticari ve iletişim gerektiren konular ile ilgili bir ahlak testinden geçeceğimiz aşikar.Yöneticisi Merkür hala Retro konumda olacağından bu alanda ortaya çıkabilecek belgeler,gizli kapaklı işler ve halkı ilgilendiren konular üzerinde çokça gündemlerimiz olacağa benziyor.

Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Kendinizi ortaya koyduğunuz bir Mayıs ayına hoşgeldiniz. 2 Mayıs’ta burcunuza yerleşen Venüs ve 25 Mayıs’ta ona eşlik etmeye gelen Mars ile bireyselliğinizi ortaya koyma zamanındasınız. Yalnız yükselen Koç burçları bu dönem gözle görünür bir ilgiye mağruz kalabilir. Fiziksel olarak kendinizde değişiklik yapmak isteyebilir,risk alabilirsiniz.

11 Mayıs’ta ek olarak Jüpiter bir süreliğine burcunuza geçerek bu alanda bireysel olarak etkisini gösterecek ve şans ve fırsatlara karşı bir büyüteç görevi görecektir.10 Mayıs’ta ise önce iletişim ve yakın çevrenizde Mayıs ortasında ise maddi ve manevi kaynaklar alanınızda geri hareket edecek olan Merkür biraz kafanızı karıştırabilir.Önemli işlerinizi bu döneme kadar halletmenizi öneririz.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta yılın ikinci tutulması Akrep burcunda bir Ay tutulması olarak kendini gösterirken sizi borçlar,krediler,vergi ve sigorta ödemeleri konusunda biraz sıkıştırabilir. Harcama ve ödeme kontrollerinizi yapmanız gereken bir dönem.

28 Mayıs’ta Venüs burcunuzdan ayrılarak maddi kaynaklarınıza doğru yola çıkıyor. Kazançlarınızda tasarrufa gitme eğiliminiz oluşabilir. Ayrıca oldukça özgüvenli bir dönemde olacaksınız.

30 Mayıs’ta ise İkizler burcundaki Yeniay yakın çevre,kardeşler ve ticaret konularını öne çıkartarak ufak çaplı bir testten geçmenize sebep olabilir.

Bu ay etrafınızda birşeyler olurken genel olarak kendinizi seyirci gibi hissedebilirsiniz. 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve 25 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçiş yaparak görünmeyen ev alanınızı işgal ediyor. Bilinçaltı konuları üzerine çalışmalar yapabilir,terapi ve meditasyonlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönemi önemseyin. Zira belli ki önünüzdeki birkaç ay için bir hazırlık dönemindesiniz.

Yılın ikinci tutulması

Bireysel olarak kendinizi Nisan’da gerçekleşen tutulma ile ortaya koysanız bile 16 Mayıs’ta karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile ikili ilişkilerinizi yönetmek zor olabilir. Dikkat edilmesi gereken bir süreç. 10 Mayıs’ta iletişim gezegeni öncelikle maddi ve manevi kaynaklar alanınızda ardından kendi burcunuzda Retro hareket edecek. Bu döneme kadar önemli işlerinizi halletmeye bakın. Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler yaşanabilir,unuttuğunuz bir ödeme birden bire ortaya çıkabilir.

28 Mayıs’ta ise burcunuza geçiş yapacak olan Venüs yalnız Boğa burçları için güzel aşk fırsatlarını doğurabilir. Fiziksel değişiklikler için bu süreci değerlendirebilirsiniz.

30 Mayıs’ta maddi manevi kaynaklar alanınızda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte yeni kaynaklar yaratma arayışı içine girebilirsiniz. Özellikle ticaret yapıyorsanız etik ve ahlaklı olmak için uzun uğraşlar vermeniz gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Sosyal çevrenizin hareketlendiği bir aya merhaba diyorsunuz. 2 Mayıs’ta ilk olarak Venüs, ardından 11 Mayıs’ta Jüpiter ve 25 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçiş yaparak bu alanda heyecan,şans,fırsat ve belki de aşkı beraberinde getiriyor. Yalnız İkizler burçları sosyal çevrelerinden yakın dostlukların özel ilgilerini üzerlerinde hissedebilir. Ayrıca yeni projeler üzerine çalışmalar başlatacağınız bir sürece geçiş yaptığınızı unutmayın.

10 Mayıs’ta öncelikle burcunuzda ardından Boğa burcunda Retro hareket edecek olan Merkür bireysel olarak sizi içe kapanık yapabilir. Bu dönem yeni işlere başlamaktan ziyade mevcut işlerinizi toparlamak için değerlendirmenizi öneririz.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta sağlık,günlük rutin,çalışma hayatınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren alanınızda Akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Sağlık kontrollerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz.Kasım 2021’den gelen bir sürecin yansıması ortaya çıkabilir.

28 Mayıs’ta Venüs bilinçaltı ve psikolojik alanınıza geçiş yaparak burada yüzeysel iyileşmeler getirebilir.

30 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay ile bireysel olarak farkındalığınızı ortaya koyabileceğiniz ve yeni adımlar atabileceğiniz bir sürece geçiyorsunuz. Etik ve ahlaklı olmak bu dönem en önemli kriteriniz olacaktır.

Kariyerde hareketli bir aya giriş yapıyorsunuz. 2 Mayıs’ta öncelikle Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve 25 Mayıs’ta Mars Koç’a geçiş yapıyor. İş hayatınızda görünür olduğunuz bu dönemde önemli şans ve fırsatlar sizleri bekliyor alabilir. Ancak bunun için bazı riskler almanız gerekebilir. Özellikle otorite ve kadın figürler ile çatışmalardan uzak durmalısınız.

10 Mayıs’ta öncelikle bilinçaltı ve psikolojik alanda ay ortasında ise sosyal çevre alanınızda Retro hareket edecek olan Merkür sizi genel olarak durağanlaştırabilir. Bu süreçte var olan işlerinizi toparlamak yerinde bir hareket olacaktır. Yeni bir işe başlamak için doğru bir zaman değildir.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması yalnız yükselen Yengeç’lere aşk fırsatları sunuyor. Ayrıca yaratıcılık gerektiren işlerinizde de aradığınız ilhamı bulabilirsiniz.

28 Mayıs’ta Venüs’ün Boğa burcuna geçişi sosyal çevrenizde ilişkilerinizi artırırken,para harcamalarınızı da gözden geçirmeniz gerektiğine işaret ediyor.

30 Mayıs’ta bilinçdışı alanda gerçekleşen Yeniay zihnen biraz dinlenmeniz gerektiğini gösteriyor.Meditasyon yapmak,terapilere katılmak için uygun bir dönemdesiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Hayat planlarınız ve umutlarınız üzerinde yoğunlaştığınız bir ay oluyor Mayıs ayı ! Öncelikle 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile eğitim,ticaret,seyahat ve hukuksal konularınızda hareketlenmeler mevcut. Yüksek öğrenim ve seyahat planlamaları yapabilir,yabancılarla olan ilişkilerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz.

10 Mayıs’ta sosyal çevre ve projeler alanınızda geri hareketine başlayacak olan Merkür bu alanda iletişim krizlerini getirebilir.Ay ortasında ise iş hayatınızda bazı gerginliklere karşı temkinli olmalısınız.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta ev,aile,özel hayat gündemleriniz Akrep burcundaki Ay tutulması ile kendini gösterebilir. Kasım 2021 döneminden getirdiğiniz bu süreci yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

28 Mayıs’ta kariyer alanınıza geçiş yapan Venüs ile iş hayatınızda kadın figürler ile olan iletişimlerinizde artış olurken maddi olarak kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

30 Mayıs’ta kalabalıklar arasında olmak isteyeceğiniz bir yeniay ile ayı kapatıyorsunuz. Etik ve ahlaki değerleri sorgulamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu süreçte yazı işleri ile alakalı yeni projeler başlatma girişimlerinde bulunabilirsiniz.

Maddi konular üzerine yoğunlaştığınız bir ay oluyor Mayıs ayı !Öncelikle 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile ortak gelirleriniz,eşiniz veya ortağınızın parası ile ilgili önemli ve hızlı gelişmeler yaşanabilir. Önemli ticari faaliyetler yürütmek için adımlar atabilirsiniz.Borçlar,krediler,vergi ve sigorta ödemeleri ile ilgilenmeniz-yapılandırmanız gerekebilir.

10 Mayıs’ta önce kariyer alanınızda ardından yeni hayat planlarınız üzerinde Retro hareket edecek olan Merkür hayatınızda birçok konuyu gözden geçirmeniz için size biraz dur diyor. Eğitim,ticaret ve hukuksal konularda baz gecikmeler yaşanabilir.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta iletişim,kardeşler,yakın çevre ve ticaret alanınızda Akrep burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Kasım 2021 den bu döneme getirdiğiniz süreçleri yeniden ölçüp tartmanız gerekecektir.

28 Mayıs’ta hukuk,eğitim ve ticaret konularında ilişkilerinizi daha iyi yönetmeye başlayabilirsiniz. Ayın kapanışını İkizler burcundaki Yeniay ile yapıyoruz.

30 Mayıs’ta kariyer ve statü konularında etik ve ahlaki olarak zorlayıcı bir süreç yaşayabilirsiniz. 

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

İkili ilişkilerinizin her zamankinden daha önemli olduğu bir ay Mayıs ayı ! 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile evlilik,ortaklık ve rakipler ile ilgili konularda önemli gündemleriniz var. Yeni ticari anlaşmalar,ortaklıklar için adımlar atabilirsiniz. Risk almak zorunda kalacağınız bir dönem. Ayrıca bu dönem mevcut ilişkilerinizi bir adım öteye götürmek için de kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Merkür retrosu ile eğitim,ticaret ve hukuksal konularda bazı aksaklıklar yaşanabilir. Ayın ikinci yarısında ise ortak gelirler ve borçlar ile ilgili unutkanlık,anlaşmazlıklar açığa çıkabilir.Harcamalarınızı kalem kalem yazmak işe yarayacaktır.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta maddi manevi kaynaklar alanınızda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile Kasım 2021 döneminden getirdiğiniz bir sürecin üzerinden geçmeniz gerekebilir.Yeni kaynaklar yaratmak,kazançlarınızı artırmak için adımlar atmak isteyebilirsiniz.

28 Mayıs’ta Boğa burcuna geçen Venüs ortak gelirlerinize katkı sağlayabilecek ilişkiler geliştirebileceğiniz bir dönem olabileceğini gösteriyor.

30 Mayıs’ta hukuksal konular,eğitim,ticaret ve seyahat alanınızda önemli bir yeniay gerçekleşerek bu alanda yeni adımlar atmanız etik ve ahlaki konular üzerine eğilmenizi gerektirebilir.

Çalışma hayatınız,rutin ve sağlık alanınızın aktif olduğu bir aya giriş yapıyorsunuz ! 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ilerutin hayatınıza hız geliyor. Sağlık açısından kontrollerinizi aksatmamaya özen gösterin. Bu dönem evcil hayvan sahiplenebilir,bu alanda özel çalışmalar yapabilirsiniz.Önemli fırsatlar yakalacağınız bir dönem.

10 Mayıs’ta ortak gelirler ve borçlar alanında geri hareketine başlayacak olan Merkür maddi açıdan beklentilerinizi yarıda bırakabilir.Ayın kalan yarısında ise ortaklar ve partnet alanında bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Önemli anlaşma ve sözleşmeleri Haziran ayına bırakmanızı öneririz. 

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması Kasım 2021 döneminden getirdiğiniz konuların üzerine yoğunlaşmanızı gerektiriyor. Bireysel olarak bazı zorlanmalar yaşasanız bile sonuçları için sabretmeye değer bir süreç içindesiniz.

28 Mayıs’ta karşıt burcunuza yerleşen Venüs ile ikili ilişkilerinize yeni bir soluk geliyor. Mevcut ilişki ve ortaklığınızı bir adım öteye taşımak için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

30 Mayıs’ta ise borçlar,krediler,vergi ve sigorta konularında önemli gündemleri başlatan bir yeniay gerçekleşiyor. Etik ve ahlaki ölçülere önem vermeniz gerekirken diğer yandan ortak gelirleriniz ile ilgili girişimler kendini gösterecektir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Eğlence,aşk,flört,çocuklar ve hobilerinizin üzerinde yoğunlaştığınız bir ay oluyor Mayıs ayı ! 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile öncelikle yalnız Yay burçlarının aşk hayatlarına renk geliyor. Heyecan ve tutku dolu bir ay için kemerlerinizi bağlayın ! Riskli yatırımlar,borsa ile ilgili önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Bebek sahibi olmak,mevcut çocuklarınızla ilgilenmek sizlere iyi gelebilir.Bu dönem bunlar için şansınız yüksek.

10 Mayıs’ta karşıt burcunuzda Retro hareket edecek olan Merkür ikili ilişkileriniz ve ortaklık konularında işleri biraz durağanlaştırarak karışıklığa sebep olabilir. Bu dönem yeni bir işe başlamak için uygun olmamakla beraber mevcut işlerinizi toparlamak için değerlendirilmelidir.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta bilinçaltı ve ruhsal alanınızda gerçekleşen Ay tutulması ile Kasım 2021 döneminden getirdiğiniz konular üzerine eğilmeniz gerekebilir. Sağlık açısından biraz stresli olabilirsiniz. Kontrollerinizi aksatmamalı,meditasyon ve terapiler ile ruhunuzu rahatlatabilirsiniz.

28 Mayıs’ta çalışma hayatınız ve rutin işlerinizde ikili ilişkilerin artışı söz konusu. Özellikle kadınlar ile olan diyaloglar ön plana çıkıyor.

30 Mayıs’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile birlikte etik ve ahlaki ölçüleri göz önünde bulundurarak yeni bir ortaklık veya partner gündemleriniz oluşabilir.

Ev,aile,yuva konularında hızlı bir aya giriş yapıyorsunuz ! 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile ailede iletişim artarken beraberinde önemli şans ve fırsatları da getiriyor.Taşınma,mülk satışı konularında beklediğiniz fırsatlar için risk almak isteyebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Retro hareketine başlayacak olan Merkür günlük rutin ve çalışma hayatınızı biraz sarsabilir. Akabinde ayın kalan zaman diliminde çocuklar,yaratıclık ve aşk hayatınızda bazı zihinsel ve iletişimsel problemler beraberinde gelebilir.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta sosyal çevre,kalabalık gruplar ve projeler alanınızda gerçekleşecek olan ay tutulması ile Kasım 2021’den getirdiğiniz koşulları yeniden gözden geçirebileceksiniz.

28 Mayıs’ta yalnız Oğlak burçları aradıkları aşkı bulabilir,mevcut ilişkilerinde romantik ve besleyici bir döneme geçiş yapabilir.

30 Mayıs’ta ayın kapanışını İkizler burcundaki Yeniay ile yapıyoruz ve özellikle sağlık ve çalışma hayatınızda yeni bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Adil ve etik olmaya özen göstermeniz gereken bir süreç içindesiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

İletişim trafiği,kardeşler,ticaret,eğitim ve seyahat konularınızın hızla öne çıkacağı bir aya giriş yaptık ! Mayıs ayı boyunca öncelikle 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile bu alanda önemli girişimler hız kesmeden devam edecektir. İletişim dilinizi çok iyi kontrol etmeli,hızlı adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Özellikle yazılı yapacağınız her türlü anlaşma için 10 Mayıs tarihini unutmayın !

10 Mayıs’ta yaratıcılık,yatırımlar,çocuklar ve flört alanınızda geri hareket edecek olan Merkür işleri zorlaştırabilir. Bu dönem yeni bir işe başlamak yerine mevcut işlerinizi halletmek için kolları sıvamanız gerekecektir. Ayın kalan döneminde ise aile ile olan ilişkilerde gergin durumlar söz konusu olabilir.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta kariyer ve statü alanınızda gerçekleşecek olan Ay tutulması Kasım 2021 dönemine atıfta bulunarak bu dönemden getirdiğiniz süreçlerin üzerinden geçmeniz gerektiğini vurguluyor.

28 Mayıs’ta aile ile olan ilişkilerde artış gözlemlenirken 30 Mayıs’ta gerçekleşen Yeniay ile birlikte yalnız Kova burçları için aşk kapıyı çalabilir. 

Maddi manevi kaynaklarınızın önemli olduğu bir ay oluyor Mayıs ayı ! 2 Mayıs’ta Venüs,11 Mayıs’ta Jüpiter ve son olarak 25 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna geçişi ile maddi kaynak yaratma beceriniz üzerine yoğunlaşıyorsunuz. Bu dönem dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey para çok hızlı gelebilir,aynı hızla da gidebilir. Harcama kontrolünüzü iyi yapmalısınız.

10 Mayıs’ta aile,özel hayat konularında geri hareket edecek olan Merkür bu alanda iletişimi zorlaştırabilir.Taşınma alım-satım gündemleriniz varsa Retro sonrasına bırakmanız tavsiye edilir. Ayın kalan döneminde aynı kargaşa yakın çevre,kardeşler ve ticari konularda oluşacaktır. Her türlü imza işinden bu dönem uzak durmanızda yarar var.

Yılın ikinci tutulması

16 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması sizi Kasım 2021 dönemine geri götürerek o dönemden getirdiğiniz konuların üzerine yoğunlaşmanızı gerektirecek gibi görünüyor.Eğitim,ticaret,hukuksal konular veya yurtdışı ile ilgili gündemleriniz varsa bu dönem bu alana daha yoğun bir enerji harcamak durumunda kalabilirsiniz.

28 Mayıs’ta yakın çevre,kardeşler alanınıza geçiş yapan Venüs bu alandaki ilişkilerinizi güçlendirmek için sizi destekleyecektir.

30 Mayıs’ta ise aile,yuva,özel hayat alanınızda gerçekşecek olan Yeniay ile birlikte etik ve ahlaki olarak bazı sınavlara tabii tutulabilirsiniz. 

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!