Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Mart 31, 2022by ecem0

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları hazır!

Oldukça yoğun bir aya giriş yapıyoruz.Nisan ayı dolu dolu bir ay…

1 Nisan’da Koç burcunda Alderamin sabit yıldızı ile birlikte bir yeniay yaşıyoruz.Bu yıldız genellikle ülkeyi yönetiminde söz sahibi olan ikincil liderleri, lider yardımcılarını gösterir.Aynı zamanda bulunduğu konumu koruma dürtüsünü de açığa çıkartabilir.Demek ki Dünya üzerinde liderlerin ve yardımcılarının bu davranışlarını bu ay içerisinde görebiliriz.Çıkarlar doğrultusunda hareket etme güdüleri oluşabilir.Türkiye haritasında ise bu etkiyi tepe alanımızda iktidar, seçkin kişiler, valiler, belediye başkanları, ülke yönetiminde olanları gösteren bir alanda deneyimliyor olacağız.Merkür ve Chiron’un da bu alanda olması eski defterlerin açılması, söylemlerin keskinleşmesine yol açabilir.İtibarı korumak için tüm imkanlar kullanılabilir.

5 Nisan’da önce Venüs’ün ardından 15 Nisan’da Mars’ın Balık burcuna geçişi ile birlikte uluslararası konular, üniversiteler, din adamları, camiler, kiliseler, kanunlar, hakimler, hava ve deniz yolu ulaşımı ile alakalı gündemlerimiz olacaktır.Bu alanlarda yapılacak yaratıcı girişimler, faydalı değişiklikler ile birlikte statümüz yeniden önem kazanacaktır.Yine uluslararası başarılardan bu dönemde sıkça bahsedebiliriz.

11 Nisan’ da

ise iletişim gezegeni Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile meclis, parlamento, STK’lar, spor klüpleri, halkın geleceğe yönelik beklentileri ve yönetimde 2. Derece söz sahibi kişiler mercek altına alınıyor.Bu alanlarda büyük büyük laflar duyabilir, güven ve finans konuları bolca tartışılabilir.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile ayın başından itibaren süregelen konuları toparlama zamanı… Arcturus sabit yıldızı ile sanatsal ve kültürel anlamda başarı alabileceğimiz bir süreç olabilir.Para piyasaları, borsa, gençler vb. konularda hukuksal alanlarda yeni düzenlemeler yapılabilir, kanun teklifleri verilebilir.

Nisan ayının genel dinamiğine iyicil etkileri yoğun olan Jüpiter’in Neptün gezegeni ile kavuşumu damga vuruyor.Genel anlamda önemli şifaların beraberinde geleceği bu açı ile birlikte bazı çözülmeler de yaşanabilir.Ancak genel itibariyle olumlu yönüyle ülke olarak önemli başarılara imza atabiliriz. Sanat, spor, hukuksal konularda iyileştirme süreçleri yaşanabilir.Özellikle Covid süreci ile alakalı aşı, ilaç çalışmaları olumlu sonuçlarını gösterebilir.

29 Nisan’da

Nisan ayını bitirirken Plüto 9 Ekim 2022’ye kadar sürecek olan uzun retrosuna başlıyor. Vergi ve sigorta konuları ile alakalı revizyonlar, dış borç ve krediler ile alakalı sorunların çözümü ile ilgili konuların üzerinden yeniden geçilebilir.Diğer yandan ise komşu ülkeler, hükümet karşıtları ve ülkenin evlenme-boşanma oranları ile ilgili süreçleri beraberinde getirebilir.Önemli yapı taşlarının değişimi için yeni anlaşmalar veya görüşmelere yapılabilir.

30 Nisan’da ise yılın ilk tutulmasını Boğa burcunda yaşayacağız.Bu tutulma bir Güneş Tutulması olacak olup, 2021 Kasım ayından beri süregelen konuları da önümüze dökecektir.Özellikle para piyasaları, gıda tedariği, güvenlik konuları ön plana çıkarken, diğer yandan meclis ve parlamento içerisinde gençler ve çocuklar ile alakalı gündemler oluşabilir.

Merkür’ün de bu tutulma gününde burç değiştirerek İkizler burcuna geçmesi ile birlikte suç örgütleri, hapishaneler, hastaneler, bakım evleri ile alakalı Mayıs ayı boyunca haberler duyabiliriz.

Keyifli Nisan’lar!

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Nisan ayının ilk gününe burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile başlıyoruz. Bireysel anlamda koşullarınızı koruma gayretinde olacağınız bu dönemin neticelerini 16 Nisan’da karşıt burcunuzdaki Dolunay ile alabilirsiniz.

Evlilik, ortaklık veya rakipleriniz ile ilgili önemli kazanımlarınız olabilir.Nisan ayının genel çerçevesinde Jüpiter Neptün kavuşumunu bilinçaltı alanlarınızda deneyimleyerek bazı kuruntularınızı geride bırakarak şifalandırabilirsiniz. Venüs ve Mars’ın da bu alanda olması bu ay yoğun gündemleriniz olsa da biraz daha içe dönük olmanızı sağlayabilir.Merkür ise Boğa burcuna geçerek maddi alanlarınızı daha çok irdelemenize sebep olacaktır.

Kariyer alanınızda Plüto’nun Retro hareketi ile Ekim ayına kadar çeşitli revizyonlar yapabilirsiniz.

30 Nisan’da ise yılın ilk Güneş tutulmasını maddi kaynak ve kazançlarınız ile alakalı alanda yaşıyorsunuz.Kasım 2021’den bu yana gelen konuları yeniden gündeminize alarak yeni kazanç yöntemleri deneyimlemek isteyebilirsiniz.

Aynı gün Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile yakın çevre, kardeşler, medya, yayıncılık, seyahat ve pazarlama alanınız aktive olarak daha fazla iletişimi ön plana almak isteyebilirsiniz.

1 Nisan tarihinde Koç burcunda gerçekleşen yeniay oto kontrolünüzün olmadığı bir alan olan 12. Evde gerçekleşiyor. Bu yeniay ile birlikte kendinizi yeni bir hazırlık sürecine doğru götürebilirsiniz.

16 Nisan’da ise Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile bu sürecin getirilerini elde edebilirsiniz.Sağlık açısından böbrek ve çevresi hassaslaşabilir.Evcil hayvanı olan bir Boğa burcuysanız eğer bu dönem onlara daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

Ayın genelinde ise Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumu sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile çeşitli yaratıcı projeler üretebileceğiniz, küslük-kırgınlık durumlarınız varsa bunları rahatlıkla çözebileceğiniz bir süreç olabilir. Mars ve Venüs’ün de bu alana ay içerisinde eşlik etmesi yeni sosyal çevrelere girme, sosyal çevrenizden fayda görme anlamında destekleyici olacaktır.

11 Nisan’da Merkür’ün burcunuza geçiş yapması ile söylemleriniz ve kararlarınız ile çokça konuşulacağınızı söyleyebiliriz.

30 Nisan’da Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile ise bireysel konuların yerini maddi kaynaklarınız alacaktır.Ay sonu Plüto retrosunun başlaması ile ise bazı ticari, eğitim, seyahat, hukuksal faaliyetlerinizde yeni revizyonlara gitmeniz gerekebilir.

Son olarak bu ayı burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulması benliğinizi ortaya koyacağınız Kasım 2021’den bu yana süregelen konuların üzerine daha fazla eğileceğiniz bir sürece ön ayak olacaktır.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Nisan ayının ilk günü sosyal çevrenizi hareketlendirecek olan Koç burcundaki Yeniay yaşanıyor. Yeni ortamlara girebilir, mevcut ilişkilerinizi korumak için adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Bu süreçte sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan gelecek olan desteği 16 Nisan’da Terazi burcundaki Dolunay ile sonuçlandırabilirsiniz. Aşk, ilişkiler ve çocuklar ile ilgili gündemlerinizi ve hobilerinizi gözden geçirebilir bu alanda gerekli olan hakkı teslim etmek veya teslim almak isteyebilirsiniz.

Nisan ayı genelinde kariyer alanınızda oldukça önemli bir rol üstleniyor.Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumu aynı zamanda Venüs ve Mars’ın da bu alana geçişi ile birlikte beklediğiniz terfi, statü ile alakalı gündemleriniz için olumlu süreçler yaşayabilirsiniz. Bu dönem ekstra bireysel ihtiyaçlarınızı da ön plana koymanız gerekebilir.

11 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile fikirlerinizi kendinize saklayacağınız ve bunları çevreniz ile paylamak için bir takım hazırlıklara gireceğiniz bir dönem olacaktır.Zihinsel olarak yorgun düşebilirsiniz ancak ay sonu burcunuza geçen Merkür ile kendinizi çok daha iyi ifade edebileceğinizi söyleyebiliriz.

Borçlar, krediler ve ortak gelirler alanınızda 29 Nisan’da Plüto uzun sürecek olan retrosuna başlayarak bu alanda önemli karar ve düzenleme ihtiyacı olduğunu size hatırlatacaktır.

30 Nisan’da ise yılın ilk tutulması görünmeyen alanınız olan 12. Evinizde gerçekleşiyor.Boğa burcundaki bu tutulma ile 2021 Kasım ayından beri süregelen konularınızı yeniden ele alabilir, üzerinde gerekli koşulları sağlamak için hedefler belirleyebilirsiniz.

Nisan ayına hızlı başlayanlardansınız sevgili yükselen Yengeçler…1 Nisan’da kariyer alanınızda gerçekleşen Yeniay ile birlikte bu alanda yeni girişim ve oluşumlar, mevcut konumun korunması için çabalar gözlemlenebilir.

16 Nisan’da ise Terazi burcundaki Dolunay ile ev, aile, yuva alanınızda bazı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Taşınma gündeminiz bu ay sonuç verebilir.

Bu ay güçlü bir kombinasyon olan Jüpiter-Neptün kavuşumu ve buna eşlik eden Venüs ve Mars’ı eğitim, hukuksal konular, yabancılar ile ilişkiler ve ticaret alanınızda deneyimliyorsunuz. Odak noktanızı buraya vermeniz ile birlikte bu alandaki problemlerinizi hızlı bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Görünmeyen ellerden gelecek olan destekler şans ve fırsatlarınızı artırabilir.

11 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile sosyal çevre ile olan iletişiminiz artabilir, kariyer getirileriniz üzerine planlamalar yapabilirsiniz.Ay sonuna kadar sürecek olan bu etki ile temponuz yoğunlaşacak ancak

30 Nisan’da Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile genel bir inziva sürecine girebilirsiniz.29 Nisan’da ise karşıt burcunuzda Retro hareketine başlayacak olan Plüto ikili ilişkiler ve ortaklarınız ile ilgili bazı sorgulamalara gitmenize neden olabilir.

Son olarak bu ayı 30 Nisan’da Boğa burcundaki Güneş Tutulması ile Kasım 2021’den bu yana süregelen konuları yeniden ele alabilir, sosyal çevre ve topluluklarla yeni projelere girebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Oldukça yoğun gündemleriniz olan Nisan ayına Koç burcundaki Yeniay ile seyahat, ticaret, eğitim ve hukuksal konular alanında atacağınız adımlar ile başlıyorsunuz. Bu alanlarda bir yanınız risk almak isterken diğer yanınız ise mevcut konumuzu korumak için gayret edebilir.

16 Nisan’da Terazi Dolunayı ile yakın çevre, kardeşler alanınız tetiklenerek girişimleriniz için aradığınız desteği bulma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Ortak gelirler, krizler, vergi, sigorta ve borçlar ile alakalı olarak Nisan ayı genelinde Jüpiter Neptün kavuşumuna eşlik eden Venüs ve Mars’ın da etkisi ile kaynak arayışlarınız çözümlenebilir.Çeşitli yapılandırmalar için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

11 Nisan’da Boğa burcuna geçiş yapan Merkür ise kariyer ve statü alanında sizleri zaman zaman çelişkiye götürebilir.Önemli konuşmaları yapmadan önce fevri olmamanız yararınıza olacaktır.Çeşitli inatlaşmalar ortaya çıkabilir.

Ay sonu ise sosyal çevre alanınıza geçecek olan Merkür farklı ortamlara girmenize, fikir alışverişinde bulunmanıza veya yeni projelere başlamanıza destek olacaktır.

29 Nisan’da sağlık, günlük rutin ve çalışma hayatınızı durağanlaştıracak olan Plüto Retro hareketine başlayarak bu alanda Ekim ayına kadar çeşitli reformları yapmanıza olanak tanıyacaktır.

Son olarak ayı kariyer alanınızda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ile kapatıyorsunuz. Kasım 2021’den bu yana süregelen gündemlerinizi görünür vaziyete çevirecek olan bu tutulmada hayat alanlarınızı çok önemli ve radikal düzenlemeler bekliyor.

Nisan ayına 1 Nisan’da gerçekleşecek olan Koç Yeniayı ile başlıyorsunuz. Maddi konular, krediler, borçlar, ortak gelirler ile alakalı olarak koşullarınızı korumak için bazı adımlar atmak isteyebilirsiniz.

16 Nisan’da ise Terazi burcundaki Dolunay ile maddi kaynaklarınız ile alakalı gözle görünür sonuçlar alabilirsiniz.

Venüs ve Mars’ın Balık burcuna geçmesi ek olarak Jüpiter ve Neptün’ün de aynı alanda kavuşum yapması ile ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık, rakipleriniz ile ilgili problemlerin çözümü için adımlar atılabilir. Bazı kafa karışıklıklarını da göz önünde bulundurmalı, partnerinizin size sunduğu konularda empati kurmaya çalışmalısınız.

11 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile eğitim, hukuksal konular, ticaret ve seyahat alanlarınızda yoğun bir tempo yaşayabilirsiniz.

Gündeminiz 30 Nisan ve sonrasında Merkür’ün burç değiştirerek İkizler hattına geçişi ile kariyer alanınıza doğru yönelecektir.Bu alanda kendinizi zaman zaman problemli ilişkiler içerisinde bulabilirsiniz.

29 Nisan’da ise aşk, flört, çocuklar ve hobiler alanınızda Plüto Retro harekete geçerek mevcut konularda değişim ve dönüşüm için size ufak bir mola imkanı verecektir. Ekim ayına kadar sürecek olan bu etki ile çürümeye yüz tutmuş ilişkiler ağınızı çözmek için adımlar atabilirsiniz.

30 Nisan’da yılın ilk tutulmasını Boğa burcunda karşılıyoruz. Kasım 2021’den bu yana süren konuları özellikle hukuk, eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık alanlarında önemli adımlar atmak için işe koyulmak isteyebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

1 Nisan’da karşıt burcunuzda yaşanan Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler, ortaklık ve evliliğiniz ile ilgili konularda şartlarınızı muhafaza etmek için adımlar atabilirsiniz.Yada bu konular için partnerinizden bir adım da gelebilir.

16 Nisan’da ise burcunuzdaki Dolunay sayesinde bireysel farkındalığınız artarken devam eden süreçte önemli tamamlanmalar yaşanabilir.

Günlük hayatınız, çalışma ortamınız, evcil hayvanlarınız ve sağlık alanınızda Venüs, Mars harekete geçerken, Jüpiter ve Neptün kavuşumu da burada gerçekleşiyor. Sizin yada evcil hayvanınızın devam eden sağlık problemleri varsa bu ay içerisinde çözümlenip, şifalanabilir. Ancak yine de Mars’ın bu alandaki seyri bazı alerjik sorunları da beraberinde getirebilir.

11 Nisan’da Boğa burcuna geçen Merkür maddi kaynaklarınızı, borç, kredi ve vergi konularını ek olarak da ortak gelirleri ilgilendiren alanda zihninizi meşgul edebilir. Bu süreçte bu alana kafa yormanız gerekebilir.

30 Nisan’da ise Merkür’ün İkizler seyahati umut verici fikirleri, uzak seyahatleri, hukuksal süreçleri hızlandırabilir.

29 Nisan’da aile, yuva, güven alanınızda Retro hareketine başlayacak olan Plüto ile genel yaşam çerçeveniz içerisinde değiştirmek istediğiniz durumlar için yeniden gözden geçirmeniz gereken bir sürece gireceksiniz. Ekim sonuna kadar hayatınızda revizyon gerektiren tüm konularda özellikle aile ilişkileri sizi oldukça fazla meşgul edecektir.

30 Nisan’da yılın ilk tutulmasını maddi kaynaklarınız, borçlarınız ve ortak gelirlerinizi ilgilendiren alanda gerçekleşerek Kasım 2021 yılından bu yana süregelen konuların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. 

1 Nisan’da sağlık, günlük rutin, evcil hayvanlarınızı ilgilendiren alanda gerçekleşen Koç Yeniayı ile bu alanda koşullarınızı iyileştirmek veya muhafaza etmek için yeni adımlar atabilirsiniz.

16 Nisan’da ise görünmeyen alanınıza düşen Dolunay’ın etkisi ile bu sürece adapte olmak, hazırlık süreçlerini değerlendirmek olasıdır.

Aşk, flört ve çocuklarınız ile bu ay yoğun bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Venüs ve Mars’ın bu alana geçmesi akabinde Jüpiter ve Neptün’ün bu alandaki kavuşumu ile bekar Akrep burçları aradıkları aşkı bulabilir. Ancak burada ayaklarınızın yere sağlam basması gerekir. Kişileri fazla idealize etmek ilerleyen dönemlerde sizi zora sokabilir.

11 Nisan’da Merkür’ün karşıt burcunuzdaki seyri ile ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik ile alakalı gündemler artabilir. Partneriniz ile bazı fikir ayrılıklarına girebilirsiniz.

29 Nisan’da ise Plüto yakın çevre, kardeşler ve iletişim çevrenizi ilgilendiren alanda Ekim ayına kadar sürecek olan Retro hareketine başlıyor.Bu süreçte bu alandaki değişimleri yoluna koyma,adapte olmak için değerlendirilebilir.

30 Nisan’da ise zihinsel odak noktanız ortak gelirler ve borçlar konusunda olacaktır. Aynı gün içerisinde Boğa burcundaki Güneş Tutulması bekar Akrep burçları için ilişkilerini bir adım öteye taşımak için fırsat yaratabilir. Yada iş kurmak, ortaklık yapma düşünceniz varsa özellikle Kasım 2021’den bu yana süregelen konuları toparlamak ve üzerinden geçmek için değerlendirilebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

1 Nisan’da aşk, flört, hobi ve çocuklar alanınızda gerçekleşen yeniay ile bekar Yay burçları için yeni bir aşk fırsatı gelebilir. Diğer yandan yeni bir hobiye başlamak veya çocuk sahibi olmak için de adımlar atmak isteyebilirsiniz.

16 Nisan’da Terazi burcundaki Dolunay ile sosyal çevre, arkadaşlar, topluluklar ile alakalı ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bu süreçte mevcut projelerinizi tamamlamak için farklı çevrelerden destek alabilirsiniz.

Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumuna ek olarak Mars ve Venüs’ün de aile, hane alanınıza geçmiş olması bu alandaki sorunların çözümü için efor sarf etmenizi gerektirebilir. Dargınlıkları bu ay içerisinde sonlandırabilmek için önünüze fırsatlar çıkabilir.

Sağlık, günlük rutinleriniz ve evcil hayvanlarınızı mercek altına alacak olan Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ay boyu sizi yorabilir. 30 Nisan’da ise karşıt burcunuza konumlanarak ikili ilişkiler ve ortaklık konularını daha fazla irdelemenize sebep olabilir.

29 Nisan’da maddi kaynaklarınız, para kazanma alanlarınızda Plüto Retro hareketine başlayarak genel itibariyle alışkın olduğunu maddi koşullarınızı revize etmenize Ekim ayına kadar olanak sağlayabilir.

30 Nisan’da Boğa burcundaki Güneş Tutulması sağlık ve rutininizi tetikleyerek 2021 Kasım’dan bu yana devam eden durumları tekrar önünüze getirebilir.Burada güven duygusunu artırmak için bazı adımlar atmanız gerekecektir.Sağlık olarak ise boyun ve boğaz bölgesi hassaslaşabilir.

1 Nisan’da aile, hane alanında yaşayacağınız Yeniay ile taşınma, mülk alım-satım konuları ile ilgili gündemleriniz artabilir. Devam eden sorunlar varsa bu alanda koşullarınızı korumak için adımlar atmanız gerekebilir.

16 Nisan’da ise kariyer alanınızda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte iş koşullarınızı yeniden ele alarak bazı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Nisan ayı genelinde Mars ve Venüs birlikteliğine ek olarak Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumu da iletişim alanınızda farklı bir vizyona geçmenize olanak sağlayabilir.Yakın çevre, kardeşler, kuzenler ile ilgili sorunlarınızı çözmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte evrak işleriniz, seyahat yada taşınma ile ilgili konularda unutkanlık veya belirsizliklere karşı temkinli olmayı unutmayın.

11 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçerek aşk, flört ve çocuklarla ilgili konularla sizi meşgul edecektir.Bekar bir Oğlak burcu iseniz yeni bir aşk fırsatı yakalayabilirsiniz.Yine bu dönem yeni bir proje veya hobiye başlamak için değerlendirilebilir.

30 Nisan’da ise Merkür’ün İkizler seyahati günlük rutin hayatınızdaki tempoyu artırabilir, yeni bir evcil hayvan edinmeniz için vesile olabilir.

29 Nisan’da ise burcunuzda uzun yıllardır seyir halinde olan Plüto Ekim ayına kadar sürecek olan retrosuna başlıyor.Benliğiniz ile ilgili değişim ve dönüşümü bu süre içerisinde yavaşlatarak ne istediğinizi yada yönünüzü belirlemenizi kolaylaştıracaktır.

Yılın ilk tutulmasını Boğa burcunda bir Güneş Tutulması olarak deneyimliyoruz. Aşk, flört ve çocuklar ile ilgili Kasım 2021’den bu yana süregelen konuları gündeminize yeniden almanız gerekirken, hayatınızı ilgilendiren önemli kararların arifesinde olabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

1 Nisan’da iletişim, eğitim, ticaret, yayıncılık, yakın çevre ve kardeşler alanınızda yaşayacağınız Yeniay ile birlikte bu alandaki şartlarınızı korumak için adımlar atabilirsiniz.

16 Nisan’da karşıt alandaki Dolunay ile ticari, hukuksal faaliyetlerde önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir eğitimi tamamlamak veya seyahat planlaması da mümkün olabilir. Nisan ayı genelinde maddi konularınız ön plana çıkıyor.

Mars ve Venüs’ün bu alana geçmesi ile kazançlarınızda değişimlere gidebilirsiniz. Ancak Jüpiter ve Neptün’ün de bu alanda kavuşum yapması ile kazançlarınızda belirsiz koşullarla da karşılaşmanız mümkündür.Alacak-verecek dengesini iyi oturtmalısınız.

11 Nisan’da Merkür aile, yuva alanınıza geçerek bu alanda iletişimi artırıyor ve mal-mülk konularını da beraberinde getiriyor.

30 Nisan’da ise Merkür’ün İkizler burcuna geçişi aşk, flört, çocuklar ile ilgili konular ağırlık kazanıyor.Bekar kova burçları için yeni bir aşk fırsatı gelebilir.

29 Nisan’da Plüto Ekim ayına kadar sürecek olan Retro hareketine başlayarak sizi biraz inziva ve hazırlık sürecine çekiyor.

30 Nisan’da yılın ilk Güneş tutulması ile birlikte Kasım 2021’den bu yana süregelen konu ve gündemlerinizi özellikle aile, yuva alanlarınıza taşıyarak daha görünür hale getirebilirsiniz. Taşınma, alım-satım gibi konular için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

1 Nisan’da maddi kazançlarınızı ön plana çıkartan bir yeniay yaşıyorsunuz. Bu yeniay ile birlikte yeni kazanç yöntemleri geliştirebilir yada var olan kalemlerinizi korumak adına adımlar atmak isteyebilirsiniz.

16 Nisan’da borçlar-krediler alanında gerçekleşen Dolunay ise ortak giderlerinizi de ilgilendiriyor. Ortak ve eşinizin parası ile ilgili konular şekillenebilir buna istinaden ise giderlerinizi dengelemeniz gerekebilir.

Nisan ayı boyunca burcunuzda gerçekleşen çok önemli kavuşumlar gündemde benliğinizi öne çıkartıyor.Mars ve Venüs’ün bu alanda olması bekar Balık burçları için yeni aşk fırsatlarını beraberinde getirebilir. Aynı zamanda bu alandaki Jüpiter ve Neptün’ün kavuşumu ile yeni bir vizyon geliştirebilir, ilahi eli üzerinizde hissedebilirsiniz.

11 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi yakın çevre ve kardeşler alanında iletişimi hızlandırırken, yeni eğitim ve seyahatleri düşündürebilir.Akabinde gündeminiz 30 Nisan’da aile konuları üzerinde yoğunlaşacaktır.

29 Nisan’da Ekim ayına kadar sürecek olan Retro hareketine başlayan Plüto ile sosyal çevre, arkadaşlar ve topluluklar ile olan tüm gündemlerinizi yeniden şekillendirmek için bir yavaşlama sürecine girebilirsiniz. Bu süreçte çürüyen ilişkileri sonlandırabilir yada farklı bir boyuta taşımak zorunda kalabilirsiniz.

Son olarak yılın ilk Güneş tutulması ile yakın çevre, yayıncılık, eğitim ve seyahat alanınızda Kasım 2021’de bu yana süregelen konuları yeniden gündeme getirerek önemli adımlar atmanız için olanak sağlayabilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!