Haftalık Burç Yorumları 28 Mart – 03 Nisan 2022

Mart 28, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 28 Mart - 03 Nisan 2022

Haftalık Burç Yorumları Haftalık Burç Yorumları 28 Mart – 03 Nisan 2022 haftasından selamlar!

Baharı getiren, yüzümüzü geleceğe döndüren ilginç ve marjinal bir haftadan selamlar🙋🏻‍♀️

Haftaya Ay Kova’nın yenilik, sıradışılık ve farklılık getiren enerjileriyle tanışarak başlıyoruz!

Bu hafta;
👉🏻Genel olarak gelecek kaygıları ve hayalleri ile ilgili pek çok konuda ihtiyaçlarımızı kovalayacağız!
👉🏻Gözümüz kulağımız yine sosyal medya ve iletişim araçlarında olacak ve “global haberlere” duyarlılık göstereceğiz.
👉🏻Genel olarak hafta boyunca tepkilerimiz ve algılarımız duygusallıktan ziyade daha zihinsel olacak!
👉🏻Güneş ve Merkür’ün Koç enerjisiyle hareket etmesiyle beraber bu hafta “sözler” oldukça vurgulu ve direkt söylenecek.
👉🏻Çoğu zaman ani, direkt, vurgulu ve dobra sözler haftayı hareketlendirecek!
👉🏻İlişkilerde sosyal anlamda farklılıklar dikkatten kaçmazken; karşılıklı iletişimin, fikir beyanlarının ya da “kimin düşüncesini nasıl ifade ettiği” önemi daha da belirginleşecek!
👉🏻Bu hafta sorumluluklar alarak uzun soluklu sözler vermek gerekecek!
👉🏻İlişki veya para ile ilgili “sorumluluktan kaçanlar” için bazı sonlar kuvvetle muhtemel olabilir.
👉🏻Yeni projeleri başlatmak, fikirleri hayata geçirme cesareti ve yeşertilen kararları konuşmak haftanın önemli yansımalarından olacak!
👉🏻1 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Yeniay ile birlikte ise; “özgürlüğü birlikte deneyimlemeye hazır olanlar” için keyifli etkiler yolda!

Mutlu haftalar olsun!

Haftalık Burç Yorumları 28 Mart - 03 Nisan 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Hafta genelinde odak noktanız sosyal çevre ve bu alandaki maddi manevi iletişim ve ilişkiler. Geleceğe dair önemli kararlar almak isteyebilir, mevcut durumlarınızı sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Projeler üzerine yoğunlaşmak veya portföy alanınızı geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen yeniay bireysel olarak kendinizi cesaretle ortaya koyabileceğinizi gösteriyor.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta odak noktanız kariyer ve statü. Yeni iş anlaşmaları yapmak, patron veya işvereninizle ciddi konuşmalar yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak fevri davranış ve inatçı tavırlardan uzak durmalısınız. Özellikle kadın yöneticiler ile çekişmeler yaşanabilir. Terfi görüşmeleri yapmak için bu hafta değerlendirilebilir. Koç burcundaki yeniay hafta sonuna doğru zihinsel olarak sizi farklı konulara odaklayabilir.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta eğitim, yabancılar, yurtdışı ve ticaret alanlarına odaklanarak önemli kararlar almak, ilişkiler geliştirmek için desteklendiğiniz bir dönem. Devam eden bir dava konunuz varsa bu hafta önemli sonuçlarını alabilirsiniz. Eğitim veya uzak yerlere seyahatler ile ilgili ise evrak toparlama, planlama yapma gibi uğraşlarda bulunulabilir. Ticaret ile uğraşıyorsanız bir süredir durağanlaşan hacimlerin artışı için görüşmeler sürdürebilir, önemli iş anlaşmaları yapmak için adımlar atabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta gündeminiz sizin olmayan paralar ve paylaşılan gelirleriniz üzerine yoğunlaşıyor. Partner veya ortağınızın parası ile ilgili bazı kısıtlanmalar yaşanabilir. Vergi, sigorta, kredi, borçlar ile ilgili yapılandırmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak hiç istemeseniz de maddi açıdan destek almak durumunda kalabilirsiniz. Bu açıdan birlikte iş yaptığınız kişilerden destek almanız mümkün. Ancak ödeme planlamalarınızı dengelemek, istişare etmek için partner veya ortağınız ile uyumlu çalışmak durumundasınız.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta tempo yoğunluğu tüm ikili ilişkiler üzerinde ! Mevcut ilişkilerinizi geliştirmek, seviye atlatmak, düzene koymak için adımlar atabilirsiniz. Yeni bir ortaklığa girmeyi düşünüyorsanız bunun için ciddiyetle yaklaşacaksınız ! Eşiniz veya ortağınız ile sorunlar yaşıyorsanız bunun üzerine ciddi olarak eğilim gösterebilirsiniz. Ancak inatçı tavırlar sergilemek ve karşı tarafa bazı yaptırımlar uygulamak sizi zora sokabilir.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Hafta genelinde tabiri caizse başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayabilir. Günlük işlerinizi düzene sokmak, mevcut işlerinizi ciddiyetle ele almak için yoğunlaşabilirsiniz. Sağlık açısından da dikkatli olmanız gereken bir dönem. kontrollerinizi aksatmamalı, yoğun çalışma temposunda kendinizi göz ardı etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler ile bazı sorunlar yaşanabilir. Yeniay ile birlikte maddi manevi krizler ile uğraşmanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta tüm ciddiyetiniz ile çocuklarınız, aşk hayatınız üzerine yoğunlaşıyorsunuz. Çocuklarınızın eğitimi, gelişimi ile ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Mevcut hobilerinizde kendinizi daha fazla geliştirmek için çok daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Aşk hayatınızda uzun zamandır canınızı sıkan bir konuyu çözümlemek için partnerinizle ciddi bir konuşma yapmak isteyeceksiniz. Yeniay ile ortaklık ve partner ile ilgili gündemler söz konusu olabilir.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta odağınız özel hayatınızı ve ailenizi ilgilendiren konular ! Taşınma, mülk alım satım konuları ile ilgili ciddi görüşmeler yapılabilir, gelecek planlamalarınıza dahil edebilirsiniz. Ailenize yeni bir üyenin katılımı bazı dengelerin değişmesi ve buna adapte olmak gibi ekstra özel konularınızda gündem oluşturabilir. Yeniay ile birlikte sağlık ve günlük rutinlerinizde hızlanma gözlemlenebilir.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Hafta genelinde kardeşler, yakın çevre ile olan iletişimde artışlar söz konusu. Her türlü evrak işleri içinde koşturma, iletişimde olma hali baskın görünüyor. Kısa seyahatler planlamak, satış ve ticaret ile ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Yeniay ile birlikte aşk hayatınız renkleniyor ! Çocuklarınız ile ilgili hızlı dönemlere geçiş yapıyorsunuz. Yeni bir hobiye veya spora başlamak için gayet uygun bir dönem !

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Hafta boyu odak noktanız maddi konular üzerinde olacak ! Kazançlarınızı ve harcamalarınızı kontrol altına almak için adımlar atabilirsiniz. Yeni kazanç yöntemleri geliştirmek için tasarruf kapsamında gelir gider dengenizi iyileştirmeniz gerekebilir. Bu konuda aile bireyleriniz ile istişarelerde bulunabilirsiniz. Tartışmadan uzak durmaya özen gösterin ! Özgüveni yüksek bir hafta oluyor !

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta odakta siz ve bireysel kararlarınız var ! Hafta boyu aldığınız kararlar herkes tarafından kabul görmese de, yaptırım gücünüz oldukça yüksek ! Hayatınızı şekillendirmek, düzene sokmak için disiplinli olma girişimlerinizde artış olabilir. Ayrıca bu dönem fiziksel sağlığınıza da ekstra özen göstermelisiniz. Bedeninizi yoracak faaliyetlerden uzak durmalı, tansiyon iniş çıkışlarına dikkat etmelisiniz. Yeniay ile farklı iletişim dilleri geliştirebilir, yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Hafta genelinde kontrol dışı konular ve bilinçaltı konuları oldukça fazla yer tutuyor ! Sizin dışınızda gelişen durumlara çok fazla takılabilir, toparlamak için gayret gösterebilirsiniz. Ancak bunun bir geçiş dönemi, hazırlık süreci olduğunu unutmayın ! Bireysel hedeflerinizi yeniay ile birlikte gözle görünür hale getirebileceksiniz ve bu konuda kazanç sağlamak için çeşitli adımları atmak için yeterli özgüvene sahip olacaksınız! Maddi açıdan da rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!