Haftalık Burç Yorumları 21-27 Mart 2022

Mart 21, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Mart 2022

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Mart 2022 haftasından selamlar!

Baharın gelişi ile birlikte yeni bir haftaya giriş yapıyoruz 🥳

🌺🦋☘️

Hafta geneli yumuşak bir hava hakim olsa da Mars Uranüs sert kontağı bizi oldukça stresli bir haftanın beklediğini gösteriyor ⚠️

Tüm burçlar için ;

💨Hafta boyu kimse ile tartışmaya girmemeye özen gösterin.

💨Her türlü düşme,çarpa,delici kesici alet ve yanığa dikkat edin.

💨Gereksiz risk almaktan kaçının.

💢 Ülkemiz ve Dünya genelinde çeşitli bölgelerde yer hareketlilikleri gözlenebilir 💢

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Mart 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta maddi konularla alakalı sürpriz harcamalar gündeminizde olabilir. Arkadaş çevrenizde mevcut sorunlarınıza hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor, beklemedik karşılıklar görebilir, tartışma içerisinde girebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak, bilinçaltı konuları ile ilgilenmek için güzel zamanlar. Hafta sonuna doğru iletişim gücünüz artarak hızlı ve agresif kararlar alabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken kelimeleri dikkatli kullanmaya özen gösterin.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta sosyal çevrenizle yapacağınız görüşmelerin oldukça faydasını görebilirsiniz. Küs, kırgın ilişkiler için toparlanma yaşanabilecek bir dönemdesiniz. Empati kurmanız daha kolay olacaktır. Ayrıca ortak bazı projeler üzerinde çalışmalar yapılabilir. Kariyer ve statü konularında gergin olan bir hafta olduğundan otorite figürler ile çatışmamaya özen gösterin. Önemli görüşmeler, terfi konuları konuşmak için uygun bir hafta olmayabilir.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta yoğun bir tempo sizleri bekliyor. Her türlü resmi işler, eğitim, seyahat ve hukuksal konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Olaylar göründüğünden farklı gelişebilir. Ancak kariyer konularında oldukça şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. İş ilişkilerinde toparlanma, önemli görüşmeler yapmak için şans yanınızda görünüyor. Uzak yerlere seyahat planlarınız varsa tüm hazırlıklarınızı yaptığınızdan emin olun. Hafta sonundan itibaren yeni sosyal çevrelere girebilir, projeler üzerinde çalışabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta borçlar, krediler konularında zorlu, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Unutulan bir vergi, sigorta ödemeniz varsa canınızı sıkabilir. Yeni bir eğitime başlamak, seyahat planlaması yapmak veya mevcut hukuksal bir konuda önemli destekler almak için bu hafta oldukça şanslı görünüyor. Hafta sonu itibariyle kariyer alanınız bir anda hız kazanıyor ve iletişimler artıyor. Ani kararlar almadan önce iyi düşünmeli, yakınlarıızdan fikirsel destekler alabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta ilişkiler, ortaklık, evlilik konularıda beklenmedik ani gelişmeler yaşanırken, can sıkabilir. İş hayatında ise yine agresyona karşı dikkatli olmalı, köprüleri yıkmamaya özen göstermelisiniz. Banka, kredi, vergi veya sigorta ödemeleriniz ile alakalı olarak yapılandırma, ödeme kolaylığı yada eş veya ortağınızın parası ile ilgili olarak önemli ve sevindirici gelişmeleri beraberinde getirebilir. Hafta sonu itibariyle yeni hayat planlarına doğru yönelebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik ile ilgili konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak abartıya kaçmamaya özen gösterin. Günlük rutin ve fiziksel sağlık konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem. Çalışma ortamında agresyon artabilir, pire için yorgan yakmayın ! Hafta sonuna doğru eş veya ortağın parası, ortak gelirler ile ilgili görüşmeler artarken, yeni bir anlaşma durumu söz konusu olabilir.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta sağlığınızla ilgili önemli iyileşme, şifalanma sürecindesiniz. Mevcut sağlık sorunuz ile ilgili doktor görüşmeleri yapabilirsiniz.  Ayrıca günlük rutinlerinizde bazı dağılmalar da gözlemlenebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel dostluklar kurabilirsiniz.Hafta sonu itibariyle ortaklık, evlilik ve ikili ilişkilerinizde bazı fikir ayrılıklarına girilebilir. Önemli bir iş anlaşması kapınızı çalabilir. Aşk hayatınız veya çocuklarınız ile ilgili konularda gerginliklere karşı sakin kalmalısınız !

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta odak noktanız aşk hayatınız, çocuklar, hobiler ve yaratıcı projeler üzerine. Bir konu hakkında hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanarak güzel işler ortaya çıkartabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak, aşk hayatınızda romantik ve empatik olmanız kaçınılmaz görünüyor. Hafta sonuna doğru günlük rutinler sağlık alanınız hareketlenerek iletişimi bu yönde artıracaktır. Çalışma ortamında iletişim kazalarına dikkat. Aile ve ikili ilişkiler alanlarınızda beklenmedik sorunlara karşı temkinli olmalısınız.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta genel odağınız aile, yuva ve güvenlik alanlarınız. Önemli bir konuyu aileniz ile kolayca paylaşabilir, empatik bir yaklaşım içine girebilirsiniz. Gayrimenkul veya taşınma işleri ile ilgileniyorsanız nispeten şanslı bir dönemdesiniz. Hafta genelinde günlük hayatınızda gerginlikler yaşanabilir, kalp kırmamaya özen gösterin. Yaratıcılık faaliyetleri ile ilgili girişimleriniz hız kazanarak yeni bir hobi edinme ihtiyacı açığa çıkartabilir.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta odak noktanız yakın çevre, kardeşler, eğitim ve kısa seyahatler alanında. Yeni bir sertifika programına başlayabilir, kardeşler ile olan ilişkilerinizde önemli şifalanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak hafta boyu maddi açıdan gergin görünümler mevcut. Bu alanda oluşabilecek ani para çıkışlarına hazırlıklı olmalısınız. Özgüven konusunda ise bazı iniş çıkışlar yaşanabilir. Dikkat!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta maddi olarak önemli gelirler ve yeni kazanç kaynakları elde edebilirsiniz. Bu kaynaklar önemli yaratıcılıkla bir projenin devamı niteliğinde olabilir. Ev, yuva, aile konularında bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Ani çıkışlar kavgaya dönüşmesin dikkat ! Hafta sonu itibariyle yakın çevre kardeşler ile ilgili konularda bazı iletişim faaliyetlerinde artış yaşanabilir. Kısa bir seyahat, eğitim programına kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta gündemde siz varsınız. Bireysel kararlarınızı ortaya koyarken şans sizden yana görünüyor. Çeşitli eğitim ve seyahat planlamaları yapabilirsiniz. Yakın çevre ile olan ilişkilerde gergilikler söz konusu olabilir. Bununla beraber hafta sonuna doğru maddi olarak kendinizi zorlamanız gereken harcamalar çıkabilir. Kaynak yaratmak ile ilgili yaratıcılık yönünüzü kullanarak yeni gelirler elde etme arayışı içine girebilirsiniz.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!