Haftalık Burç Yorumları 14-20 Mart 2022

Mart 14, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 14-20 Mart 2022

Haftalık Burç Yorumları 14-20 Mart 2022 haftasından selamlar!

Güçlü başlangıç ve odakların haftasına giriş yapıyoruz 💭

Hafta boyu sert gökyüzü olaylarından ziyade yumuşak bir hava hakim…

☘️ İlişkilerde sürprizlere açık bir hafta

☘️ Eğlence ortamları, sosyal çevre konularına odaklanabiliriz

☘️ Hayal kurmak, duygusal ilişkiler kurmak zaman zaman da hayal kırıklığı yaşama imkanımız var

☘️ 18 Mart’ta ki Başak dolunayı ile hayatımızda belli noktalarda düzenleme, titiz olma ihtiyacımız artar

☘️ Ekinoks günlerine giriş yapıyoruz, hayatlarımızda canlılık ön plana çıkıyor

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Mart 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Odağınız aşk, ilişkiler, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren konular oluyor bu hafta. 18 Mart’ta günlük rutinler ve çalışma hayatınız ile alakalı bazı konularda düzenleme ihtiyacınızın giderilmesi için Başak burcundaki dolunayı kullanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevreden gelebilecek sürpriz hamlelere karşı hazırlıklı olun. Maddi olarak bazı harcamalar yapmanız gerekebilir.Ayrıca ekinoks ile sizin zamanınız başlıyor. Daha çok parlama, ortaya çıkma konusunda gökyüzü sizi destekleyecektir.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Hafta başında odağınız aile, yuva ve özel hayatınızı ilgilendiren konular oluyor. Bu alanda bazı konuları toparlamanız gerekebilir. Aşk, çocuklar ve hobi alanlarınızda bazı düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz. Bekar bir boğa burcuysanız aşk kapınızı bu dönem Başak burcundaki dolunay ile çalabilir. Hafta sonuna doğru kariyer ve statü ile ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde sürpriz ve gergin görünümler oluşabilir.Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı agresif tavırlardan uzak durun.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta yakın çevre olan iletişiminiz, kardeşleriniz ve kısa seyahatleriniz öne çıkıyor. 18 Mart’ta aile, yuva ve özel hayatınız dolunay ile mercek altına alınıyor. Bu alanda bazı önemli kararlar vermek isteyebilirsiniz. Ticaret, eğitim ile ilgili gündemlerinizde kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Haftasonuna doğru gireceğiniz sosyal ortamlarda odağınıza yeni birileri girebilir. Kariyer alanınızda gerçekleşecek olan özel kavuşumla bazı belirsizlikler büyürken, kafanız karışabilir.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Hafta genelinde odağınız maddi konular oluyor. Yeni kaynaklar yaratmak, özgüveninizi yerine getirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. 18 Mart’ta kardeşler, iletişim ve seyahatler alanınızda gerçekleşecek olan dolunay ile bu alanda bazı düzenlemelere gitmeniz gerekebilir. Yeni bir eğitime başlamak veya alım satım konuları ile ilgilenmek için değerlendirilebilir. Haftasonu itibariyle kariyer konuları öne çıkarak bu alanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Otorite figürler ile çatışmamaya özen gösterin.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Haftaya bireysel konularınızı öne çıkartarak başlıyorsunuz. 18 Mart’ta maddi konularınızı mercek altına alan bir dolunay gerçekleşiyor. Bu alanda önemli kaynak arayışlarınız sonuç verebilir, yeni gelirler elde edebilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yabancılar, hukuksal konular ile ilgili gündemleriniz öne çıkarak beklediğiniz gelişmeleri alabilir, odağınızı yeni amaçlara çevirebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Kontrol dışı konuları kontrol etme amacıyla başlıyorsunuz yeni haftaya. Bu sizin için bir hazırlık süreci de olabilir. Bir proje veya girişiminiz varsa bunun son toparlamalarını yapabilirsiniz. 18 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile bireysel konularınızda tamamlanma sürecine giriyorsunuz. Hedeflerinize odaklanarak düzenleme, analiz etme ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Borç, kredi konularında ise önümüzdeki süreçlerde çokça gündeminiz olacaktır.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta ağırlığınızı sosyal çevrenize vererek farklı ortamlara giriş yapıyorsunuz. Arkadaş grupları ile bir araya gelmek, bu alanda atılacak yeni adımlar size katkı sağlayacaktır. 18 Mart’ta ruhsal ve psikolojik konulara odağınızı çeviriyorsunuz. Ancak bu alandaki dolunay kontrol dışı gelişebilecek konuları da beraberinde getirebilir. Çalışma hayatınızdaki belirsiz koşullar canınızı sıksa da önümüzdeki süreçte bazı ilişkilerinizi gözden geçirmeniz için bir adım niteliğinde değerlendirilebilir.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta odak noktanız kariyer konuları üzerine. Bu alanda yaşadığınız bazı sorunların üzerine eğilebilirsiniz.18 Mart’ta Sosyal çevre, arkadaşlar alanında gerçekleşen dolunay ile bazı tamamlanmalar yolda. Dernek, vakıf ve sosyal sorumluluk işleri ile ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda güzel zamanlara giriş yaparken, hayalperest olmamaya özen gösterin. Bekar Akrep burçları için yeni bir ilişkinin çanları çalıyor olabilir.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Hafta odağınız hukuksal konular, yabancılarla ilişkiler, ticaret ve uzak yerlere seyahatlerinizi planlamak üzerine. Yeni bir eğitime başlamak için değerlendirebilirsiniz. 18 Mart’ta kariyer alanınızda gerçekleşecek olan dolunay önemli konuları gündeminize alma zorunluluğunu beraberinde getirebilir. Terfi konuları ile alakalı aceleci davranmamalı, süreci iyi analiz etmelisiniz. Yeni bir hobi edinme yaratıcı projeler geliştirmek için önemli bir süreç sizleri bekliyor.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Borçlar, krediler, sigorta ve krizlerle dolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu alanda önemli girdileriniz olabilir. Eşinizin yada ortağınızın parası ile ilgili konuları gündeminize alabilirsiniz. 18 Mart’ta hukuksal konular, eğitim ve ticaret konularında olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dolunay yaşanıyor. Bu alanda düzenlenmesi, araştırma gerektiren konulara ağırlık verebilirsiniz. Ailenizden gelecek olan tekliflere odaklanmalı, yardım tekliflerini geri çevirmemelisiniz.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Haftaya ikili ilişkiler, ortaklık ve partner konularına ayak uydurmaya çalışarak başlıyorsunuz. Bu alanda bazı ego çatışmaları yaşanabilir. Partnerin parası, borçlar ve krediler ile ilgili 18 Mart’ta gerçekleşen dolunay ile bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Bu düzenleme ihtiyacını ortağınız veya partneriniz ile gerginlikten uzak bir şekilde hayata geçirmeye gayret edin. Akabinde bu yapılandırmalar ile ilişkinizi tatlıya bağlayabilir, maddi konularda toparlanma sürecine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Hafta boyu kontrol alanınız çalışma hayatınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınız üzerine eğiliyor. Bu alandaki düzenlenme ihtiyacı zaman zaman sizi gerebilir. 18 Mart’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay ile ikili ilişkilerinizde önemli tamamlanma sürecine geçiş yapabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde partnerinizler birlikte önemli adımlar atmak için görüşmeler yapılabilir. Detaylarda boğulmamaya özen göstermeli, ilişkiyi canlı tutma gayretinizi ortaya çıkarmalısınız.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!