Haftalık Burç Yorumları 7-13 Mart 2022

Mart 7, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Mart 2022

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Mart 2022 haftasından selamlar!

Kolay olmayan bir haftaya merhaba diyoruz 🙋🙋‍♂️

Gerek bireysel gerekse global olarak zor zamanlardan geçiyorken, ne kadar iyi olabiliriz ki değil mi ?

Ancak yine de günlük hayatımızı kolaylaştırmak, ufak bir tebessüm katmak her zaman mümkün.

📌Bu hafta bolca sosyal ortamlara gireceğiz.
📌Yeme içme konularına çok odaklanacağız.
📌Zaman zaman asi, isyankar tavırlar sergileyeceğiz.
📌Ancak sevgi ve şifa,empati duygusunu da açığa çıkartacağız.
📌Çokça hareketin kısıtlandığına şahit olacağız ve özgürlük en temel konumuz olacak !

Şimdiden Dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızın günü olan #8martdünyakadınlargünü
Kutlu olsun 🌺

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Mart 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Hafta başında odak noktanız kazançlar ve özgüven konuları olurken, ruhsal şifalanma beraberinde geliyor.Genel bir inziva sürecine girebilir, hayata geçirmek istediğiniz projeleriniz için hazırlık sürecinde olabilirsiniz. Kaynak yaratmak ile ilgili bazı fikirler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.İlahi gücün yanınızda olması, ummadığınız kişilerden gelecek destekler ile kolaylıkla amaçlarınız için ilerleyebilirsiniz. Zihnin bulanıklığını göz önünde bulundurarak önemli kararlarınız için temkinli olmakta yarar görünüyor.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bireysel hedef ve sağlık konularına odaklanmanız ani gelişmeleri ve zorlanmaları da beraberinde getiriyor. Bu hafta ani iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlarınız ile olan diyalogları geliştirmek amacı ile adımlar atabilirsiniz. Zaman zaman net olmayan durumlara karşı atacağınız adımlarda dikkatli olmalısınız. Bu hafta sosyal çevreden alacağınız desteklerle bazı hedeflerinize daha fazla odaklanabilir, arkadaşlık ilişkilerinizde varsa eğer problemleri çözmek için adımlar atabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta zihinsel odaklarınız oldukça yoğun. Kontrol dışı konular zaman zaman sizi zora sokabilir.Hukuksal konularda bazı zorlanmalar yaşanabilir, hazırlıklı olmalısınız. Kariyer ve statü alanınızda ise bazı belirsiz durumların yaşanması canınızı sıkabilir. Hafta boyu hangi işe koşacağınızı şaşırabilirsiniz. İş yerinizde bazı yanılgılar sonucu yaşanacak problemlere karşı dikkatli ve hazırlıklı olmalısınız. Mevcut işinizi iyileştirmek için yeni projelere başlamak veya önemli görüşmeler yapmak için değerlendirebileceğiniz bir hafta oluyor.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Odak noktanız bu hafta sosyal çevreniz. Bolca sosyalleşebilir, farklı ortamlara girebilirsiniz. Seyahat, ticaret ve eğitim konularında hafta boyu şans ve fırsat yanınızda olacak. Yeni bir eğitime başlamak için oldukça uygun. Deniz aşırı seyahatler veya hukuksal konular için harekete geçmek gibi bir düşünceniz varsa gökyüzü sizi destekliyor. Ancak bu aşamalarda net olmayan durumlara karşı temkinli olmalısınız. Ticaret ile uğraşıyorsanız bazı aksamalar yaşanabilir. Unutkanlık bu hafta en zayıf noktanız.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Hafta boyu kariyer konularında ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu alanda stabil kalmak zor olabilir. Hafta ortasında maddi konuların öne çıkacağı bir süreç var. Eşinizin, ortağınızın parası veya ortak gelirler ile ilgili olumlu küçük destekler alabilirsiniz. Kredi, borç, vergi ve sigorta ile ilgili konularda bazı yapılandırmalar gündeme gelebileceği gibi, bankalarla görüşmeleriniz artabilir.Kredi alımlarında sözleşme ve şartlara çok dikkat etmeli, net olmayan değişken koşullara karşı temkinli olmalısınız.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Hafta genelinde odağınız hukuksal konular, ticaret ve eğitim. Bu alanlarda yerinizi sağlamlaştırmak için adımlar atabilir, desteklenebilirsiniz. Ancak bir diğer odak noktanız ikili ilişkiler, ortaklar, rakipler ve eşiniz. İkili ilişkilerde bazı sorunlar büyürken, bazıları ise çözüme kavuşabilir. Önemli görüşmelerinizde bazı kafa karışıklıkları açığa çıkarsa beklemek daha iyi olabilir. Kısa vadede sorunların çözümü sizin açınızdan zor olsa da koşullara ayak uydurmanız işleri kolaylaştırabilir.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Odak noktanız bu hafta para konuları. Giderleriniz ile ilgili ani değişimler gözlemlenebilir. Eşiniz veya ortağınızın parası ile ilgili beklentilerinizde yanılabilir, ancak rutin para çıkışları da canınızı sıkabilir. Sağlık, günlük rutin ve çalışma hayatınızla ilgili bazı belirsiz durumlar açığa çıkabilir. Mevcut sağlık sorunlarınızda gözle görülür şifalanmalar yaşayabilirsiniz. Günlük hayatınızda kafa karışıklıkları ve yanılsamalar yaşanabilir. Hayatınızı düzenlemek için itinalı olmalı, acele etmemelisiniz. Belli ki bu hafta temponuz yoğun olacak !

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta odağınız ikili ilişkiler ! Partner ve ortağınız ile ilgili bazı konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkinizi bir adım öteye taşımak ile alakalı girişimleriniz olabilir. Bunun yanında aşk, flört ve çocuklar ile ilgili verimli, kaliteli zamanlar geçirmek için de oldukça uygun bir hafta. Yeni bir projeye veya hobiye başlamak için bazı adımlar atılabilir. Geçmişte hayal kırıklığı yaşadığınız konularda bazı şifalanmalar ve affedişler size iyi gelecektir. Bu konuda daha ılımlı olabilir, empati geliştirebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta odak noktanız çalışma hayatınız ve günlük rutinleriniz. Bu alanları düzenlemek, sıraya koymak için girişimleriniz artıyor.Çalışanlarınız varsa onların sorunlarına odaklanabilir, görevleri ile ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailevi konularda, özel hayatınızla ilgili kafa karışıklıklarınız artarken, bazı çözülmeler de beraberinde gelebilir. Ancak taşınma, yer değiştirme gibi gündemleriniz varsa şartların olgunlaşmasını beklemek daha doğru olacaktır. Sabırsızlığa bu hafta yer yok !

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Hafta boyu odağınız aşk, çocuklar ve yaratıcılık konularında eğilim gösteriyor. Duygusal olarak bazı konuları ele almak isteyebilir, romantik ilişkilere çekilebilirsiniz. Yakın çevrenizin de desteği ile mevcut problemleri gözlemlemek, yönlendirmeler almak kolaylaşabilir. Kardeşler ve kısa seyahatler ile bazı çözülmeler peş peşe gelebilir. İletişim diliniz hayalcilikten uzak realist olmalı zira hafta boyu ciddi konulara eğilmeniz zor görünüyor.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Haftanın genel gündemi ev, aile ve özel hayat konuları. Bu alanda ani değişimler yaşanabilir, agresyon artabilir. Sakin kalmak en büyük şansınız olacak ! Maddi konulara da odaklanmak istiyorsunuz ancak gelirlerdeki belirsizlikler canınızı zaman zaman sıkabilir. Özgüven eksikliği hissettiğiniz, motivasyonunuzun düştüğü noktalarda aile üyelerinizden destek alabilirsiniz. Yeni kaynaklar yaratma ihtiyacı ve gelir kaynaklarınızı geliştirmek için sabırlı ve sakin olmalısınız. Ani para çıkışları ve girişleri mevcut konumunuzu muhafaza etmeniz gerektiğini de gösteriyor.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Haftanın geneli iletişim, ticaret ve kardeşler konuları üzerinde odaklı. Kısa seyahatler planlayabilir, ticaret konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bireysel kararlarınızı dikte etmek sizi zora sokabilir. Ancak yakın çevrenizden alacağınız destekler ile kararlarınızı rayına oturtabilirsiniz. Zaman zaman yön kaybı yaşıyormuşsunuz hissi oluşsa da hassas dönemlerden geçiyor olmanız sizi hedeflerinizden uzaklaştırmasın. Harekete geçmek için doğru zamanı kollamaya özen gösterin.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!