Haftalık Burç Yorumları 28 Şubat – 6 Mart 2022

Şubat 28, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 28 Şubat - 6 Mart 2022

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Şubat 2022 haftasından selamlar!

Oldukça kritik tabiri caizse bomba gibi bir haftaya giriş yapıyoruz.Her anını dolu dolu yaşayacak, hafta sonuna doğru ‘’Biz ne yaşadık ?’’ dedirtecek…⚠️

⚡İçe kapanık enerjileri içinde bulunduran hafta genelinde isyan bayrakları açılıyor.Hem Dünya hem Türkiye hem de bireysel olarak herkes payına düşeni alıyor.

♒Ay Kova enerjisi ile girdiğimiz haftada Ay’ın Uranüs ile kurduğu sert kontak sebebi ile ani gergin,skandal durumları yaşama ihtimalimizi güçlendiriyor.Piyasalarda ani dalgalanmalar yaşanabilir,yatırımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

♒Merkür ve Satürn’ün kavuşumu ise sabit fikir ve söylemlerin yarattığı baskılayıcı ruh halini maksimum seviyede güçlendiriyor.Bu hafta büyük lokma yemeli,büyük söz konuşmamaya özen göstermeliyiz.

⚡Ayrıca iletişim ağlarında yaşanabilecek sorunlar,kısıtlamalar işlerin aksamasına sebebiyet verebilir.

💠Devam eden zaman diliminde Plüto’ya doğru giden Mars ve Venüs para piyasalarını hareketlendirirken,içinde bulunduğumuz ‘’savaş’’ ortamında güçlü manevralar alma zorunluluğunu beraberinde getirecektir.

☝️Türkiye açısından özellikle bu kavuşumun keskinleşmesi ile müttefikler ile alakalı önemli karar ve yaptırımlar devreye girebilir.

☀️Olumlu açıdan Güneş ve Jüpiter kavuşumu ile nispeten global konularda yumuşama,akışa dönme enerjisi hafta sonuna doğru kendini gösterecektir.

Keyifli bir hafta geçirmeniz dileğiyle 🌺

Haftalık Burç Yorumları 28 Şubat - 6 Mart 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Haftaya kalabalıklarla iletişim halinde giriş yapıyorsunuz. Maddi olarak ani değişimlere karşı temkinli olmanızda fayda olacaktır. Kariyer konularında önemli bazı kararların arifesinde olabilir, yada verdiğiniz kararların sorumluluklarını üstlenme noktasında desteğe ihtiyacınız olabilir. Bu destek arayışını sosyal çevrenizden karşılayabilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuzun çözümü Balık yeniayı ile kendini gösterecektir.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Hafta genelinde kariyer konuları ağırlıklı olmak ile beraber, seyahat, yabancılarla ilişkiler konularında oldukça yoğun bir tempo sizleri bekliyor. Dava, ticaret, eğitim süreçleri ile ilgili konularda önemli kararların alınacağı, değişim ve dönüşümün beraberinde geleceği aşikar. Otorite figürler ile diyaloglarınızda ani çıkışlar yapmamalısınız. Balık yeniayı ile gireceğiniz sosyal ortamlarda fayda sağlayıcı, önemli kişiler ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Maddi olarak zorlanabileceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Borç, alacak verecek konularında bazı önemli adımlar atmanız, vergi sigorta ile alakalı yapılandırma gündemlerini kovalamanız gerekebilir. Ticari konularda veya devam eden eğitim konularında bazı zorlanmalar yaşanabilir. Ani verilen kararların sonuçları ağır olabilir. Aman dikkat ! Balık yeniayı ile kariyer ve statü alanında önemli bir terfi, görev ve sorumluluk üstlenmeniz beklenebilir.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

İkili ilişkilerin mercek altında olduğu bu hafta sizi oldukça zorlayabilir. Partner, ortak veya eş ile olan ilişkilerin gerginliği bazı krizleri beraberinde getirirken, maddi konuları da masaya yatırmanız gerektiğini söylüyor. Ödemelerinizi düzenlemek, ortak gelirlerinizde ani çıkışların yaşanması sizi zora sokabilir. Beklenmedik bir ödeme planına karşı hazırlıklı olmalısınız. Balık yeniayı ile ticari, yurtdışı, hukuki konularda ufak bir rahatlama yaşayabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Ev, eş, partner, ortaklar ile ilgili konularda ani değişimlere açık bir haftaya giriş yapıyorsunuz. İlişkilerde yaşadığınız kısıtlanmalar tadınızı kaçırabilir. Bununla beraber sağlık konuları, günlük rutin işleriniz ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili konulara odağınızı çevirmeniz gerekebilir. Balık yeniayı ile bazı krizlerin çözülmesi, eş veya ortağın parası, borçların gündeme gelmesi olası görünüyor.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Günlük rutin ve sağlık anlamında bazı önemli durumların açığa çıktığı bu hafta bazı zorlanma ve kısıtlanmaları beraberinde getirebilir. Çalışma koşullarınızın zorluğunu sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Aşk, flört, çocuklar ve hobileriniz ile ilgili konularda önemli kararların alınacağını söylemek mümkün. Balık yeniayı ile birlikte ilişkilerde bazı gelişmeler yaşanabilir, eş, ortak ve partner ile ilgili bir adım atılabilir.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Aşk, çocuklar ve hobiler alanında ani para çıkışı ve kriz konuları dikkat çekiyor. Ev, yuva ve güvenli alanlarınız ile ilgili bazı agresyon ve değişim rüzgarlarını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bununla birlikte yine çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili konularda baskı altında hissedebileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Balık yeniayı ile birlikte sağlık ve günlük rutinlerinizde bazı adımlar atma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Partner ve ortaklarınız ile ilgili bazı güven sorunlarını aşmanız gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Önemli konuları konuşmak için doğru bir zaman olmayabilir. Aileniz ile ilgili bazı zorlukların da eklenmesi muhtemel görünüyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkilerinizde bazı sorumluluk ve hareket dürtüsü açığa çıkarken evrak işleri ile ilgilenebilirsiniz. Balık yeniayı ile bekar akrepler için yeni bir aşk fırsatı gelişebilir.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Kardeşler, yakın çevre ve satış pazarlama ile ilgili konularda yaşanacak ani gelişmeler tadınızı kaçırabilir, sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Evrak, eğitim, ticaret konularında bazı zorlanmalar yaşanabilir. Maddi konularda oluşacak sert durumlar planlarınızı aksatabilir buna hazırlıklı olmalısınız. Balık burcundaki yeniay ile ev, aile konularında bazı sorunların çözüme kavuşması muhtemel görünüyor.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Maddi konularınızın ön planda olduğu bu hafta çocuklar ve hobileriniz ile ilgili ani para harcamaları söz konusu olabilir. Ayrıca beklediğini paralarda bazı gecikmeler yaşanabileceğinden temkinli harcamalar yapmaya özen göstermelisiniz. Bireysel konularda tavrınızı ortaya koyabilecek gücü kendinizde bulabileceksiniz. Balık yeniayı ile yakın çevre, kardeşler ile olan diyalogların sıklaşması ile beklenen desteği bulmak için adımlar atılabilir.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Hafta boyunca ani kararlar vermek zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Baskılara maruz kalmak güvenli alanlarınızdan vazgeçmenize neden olabilir. Bireysel kararlarınızı ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Aile ve otorite ile çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Ruhsal ve psikolojik olarak yorgun ve bitkin olsanız da maddi ve manevi olarak harekete geçirecek olan enerji Balık yeniayı ile size gelecektir. Sakin kalmak önemli !

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Zihinsel olarak yorgun ve yoğun hissetmeniz çok normal. Hafta boyu yakın çevre ve kardeşler ile olan iletişimler artabilir ve kendinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak zorunda olduğunuz bir dönemde olduğunuz bu süreçte agresyonlara karşı dikkatli olmalısınız. Bu ortamlarda tanışabileceğiniz önemli bir kişinin desteğini alabilirsiniz. Balık yeniayı ile birlikte bireysel olarak alacağınız kararlar önem kazanıyor.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!