Haftalık Burç Yorumları 21-27 Şubat 2022

Şubat 20, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Şubat 2022

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Şubat 2022 haftasından selamlar!

Bu hafta dengelerin kritik ahenklerine odaklanıyoruz! İlişkiler, özel paylaşımlar, arzular, istekler, hak, hukuk, adalet ve tabi maddi temalar odakta! 

Şubat başından getirdiğimiz konularda artık resmin pek çoğunu görmüş ve fikir edinmiş halde olduğumuzdan şimdi rötüş zamanı!

Bu hafta derinlerde çözemediğimiz, bastırdığımız ya da düğüm haline getirdiğimiz pek çok durumu önümüze getirme haftası olacak! Hafta boyunca masaya yatırılacak önemli ve duygu dünyamızı etkileyen gündemler bizleri “tamam mı, devam mı?” noktasına getirebilir. Bu tür görünümlerde genellikle konu üzerine pek çok tema yaşar ve düşünmeye başlarız; “Yarınıma taşımalı mıyım? Yoksa dünümde bırakmalı mıyım?”…

Dolayısıyla sistemimizde faydası kalmayan ya da o çok uğraşarak yaratmaya çalıştığımız ahengi bozan her türlü temayı zihnimizde ve kalbimizde muhakeme edeceğiz. 

Bu farkındalığa eriştiğimizde;

  • Artık bizi motive eden işleyiş şekline ulaşmak isteyeceğiz. Kimilerimiz için ilişkiler önem taşıyan bir esinlenme yaratırken, kimimiz için de “hayatı güzelleştirmek” adına yepyeni bir duyguyla tanışacak!
  • Böylesine esinlenmiş bir şekilde geleceğe bakarken ayaklarımızın yere basmasını, plan ve fikirlerimizin her aşamasının objektif değerlendirilmesi gerektiğini anlayacağız. Önümüzü fikirlerimizi test eden, neyin işe yarayıp neyin kaos yaratacağını anlatan işaretler düşecektir. 
  • Farklı fikirlere “ihtimal” gözüyle bakan, düzeni bozmak için değil iyileştirmek için “fikir üreten”, pot kırmak için değil “dürüstçe durumu çözmek isteyen” kazanacak.
  • Bu hafta içerisinde mevcutta duygusal hassasiyetlerimiz olduğundan iletişimde temkinli olanlar şimdiden daha avantajlı olacak! 

Türkiye açısından bakacak olursak; 

  • Bu hafta yargı, yürürlükteki uygulamalar, resmi pek çok durum odakta olacak!
  • Bunun detayında elçiler, diplomatlar, arabulucular sıkça anılacak, gerek yerel gerekse global çoklu görüşmeler ve ortayı bulma – ya da bilerek yokuşa sürme temaları kendinden söz ettirecektir. 
  • Ek olarak basın yayın organları, gazeteciler ve haber temaları da aktif olacak. 
  • Bu süreç içerisinde torba yasalarla halkın hayatını kolaylaştırmaya yönelik bazı adımlar atılabilir, düzenlemeler yapılabilir. 
  • Kadınlar, çocuklar, eğlence, kültür ve spor adına yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle de yaşamı tehdit eden unsurlarla ilgili ciddi konuşmaların aktif olacağı bu süreç önümüzdeki ay karşımıza bir “pozitif bir uygulama” olarak çıkabilir. 
  • Kadın politikacıların ya da gazeteci / habercilerin aktif olacağı bu süreçte pek çok muhalif görüşün tehlikeli boyutta yükseleceğini öngörebiliriz. 
  • Ülkeler arası gelişmeler devam ederken Türkiye geçmişinde yer alan mafyatik kişilerin tekrar gündeme gelmesi olası!

Keyifli haftalar olsun!

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Şubat 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Şimdi partner, ortak veya eşle ilişkilerinizin gidişatı hakkında bazı değerlendirmeler yapma zamanı! Anlaşılan o ki ortak bir noktaya gelebilmek için objektif bakış açınızı kullanmalı ve ulaşmak istediğiniz sonuçlar için somut adımlar atmalısınız! Şimdi kariyer ya da aile sorumluluklarınızda almak istediğiniz sonucu şekillendirme zamanı! Diğer yandan neyin değerli, neyin önemli ya da doğru olduğu konusunda gruplar, kalabalıklar ve sosyal çevrenizle ilgili gözlemler yapmak durumunda olabilirsiniz. Bazen iletişimin “nasıl olmaması gerektiğini” görmek de doğru yolun tayini için elzemdir!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta hayatı kolaylaştırmak adına atılacak adımlarda “bilgiyi” bir güç haline gelebilir. Kimimiz bu hafta ihtiyaç duyduğu o kapıya kendini ulaştıracak aracılar ararken kimimiz de almak istediğimiz sonuç için isteklerimize rağmen emek verme eğiliminde olabiliriz. Yasal ve sağlık konuları olanların özellikle bilir kişiyle çalışması gereken bir süreç! Öte yandan bir seyahat, eğitim, hakediş hayali; sizi tekrar motive edip yarım bıraktığınız uğraşlarınıza geri dönmenizi sağlayabilir. Hafta boyunca iş, kariyer ve aile sorumluluklarınızla ilgili iletişimde dikkatli olmalı, sabır göstermelisiniz. Tarafsız bakarsanız, olayın iç yüzünü çok net göreceksiniz! 

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Elde etmeyi istediğimiz pek çok şey sanki bizden uzaklaşıyormuşçasına isteğimizin daha da perçinlendiği bir haftadayız. Bir aşk, çocuk veya hobi… konu ne olursa olsun. Konunun bu noktaya neden geldiği hakkında kendimize objektif bakmamız gereken bir süreçteyiz, risk şudur ki; hırçın davranışlar insanları kırmamıza ya da maddi kayıplar yaşamamıza neden olabilir. Neyse ki maddi-manevi neye yatırım yapacaksak bu hafta bu yatırımın sonucunu hayal etmeye başlıyor ve aslında neye ihtiyacımız olduğu konusunda motive oluyoruz! Ek olarak bu haftanın elektrikli ortamlarında yüksek makam-mevkideki kişilerle iletişimlerimizde veya önemli evrak/teçhizat konularındaki sürprizlere dikkatli olmalıyız. Her koşulda tedbir kazanır!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bir yandan ev, diğer yandan diğerleri derken özel hayatta önemli temaların senkron önümüze geldiği bir hafta yaşıyor olabiliriz! Sevdiklerimiz ya da birebir ilişkilerimiz olan kişilerin talepleri elimizi sıkıştırıyor gibi görünse de şimdi bu durum size asıl ihtiyacınızı hatırlatacak. Bir eş zamanlı benzer olay ya da güçlü kimselerin yardım eli size aslında olması gereken ilişki veya ortaklığı düşündürürken, bunca zamandır çözüm için aradığınız ipucunu yakalayabilirsiniz! Bu hafta para ve ilişkilerle ilgili gizli konularda hassasiyet göstermeli ve müdahil olmamamız gereken konularda fikir beyan etmemeliyiz. Haftanın elektrikli ortamı bizi neyi nasıl ve kime söyleyeceğimiz konusunda dikkate davet ediyor!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta iletişim, ticaret veya evrak,yazı,sosyal medya türevi temalarda ihtiyaçlarınız daha da kendini belli ederken günlük hayatınızı kolaylaştırmak artık elzem olacak! Almanız gereken bir destek ya da yaşadığınız bir problemi çözmek için bir görüşme yapmanız muhtemel! Ulaşmak istediğiniz kolaylıklarla dolu düzen için kaynaklarınızı nasıl kullanmanız gerektiğine dair günlük akışınızda bazı içgörülere ve işaretlere açık olun! Ek olarak partner veya ortağınızın fikirlerine açık olurken mevcut düzlemdeki iş değişkenliğini de dikkate almalısınız.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta ihtiyaç duyduğumuz ilgi, alaka ya da maddi kaynaklar konusunda bir proje, çocuk ya da flört ile ilgili bazı tümsekler atlayabiliriz! İhtiyaç duyduğumuz maddi ya da manevi kaynaklar her neyse şimdi onların üzerine eğilme zamanı! Yakın çevremizdeki kişilerle yaşadığımız eş zamanlı olaylar bizlere arzu ettiğimiz “sevinç kaynağına” nasıl ulaşabileceğimiz konusunda bizlere bazı işaretler verebilir. İş yerinizde veya günlük hayatınızda söylentiler ya da çatlak seslere kulak kabartıp fikir alın fakat sizi tamamen etkisi altına almasına izin vermeyin. Bir süre sonra “kolaylığı” nerede bulacağınızı anlayacaksınız! Ayrıca gündelik hayatınızda kullandığınız elektroniklere dikkat! 

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta sahne sizin! Bireysel istek ve ihtiyaçlarınız ile ilgili arzuladığınız güzel ve uyumlu alanı yaratabilmek önem kazanıyor! Hane içerisinde bir tadilattan tutun da, kendinizi güzelleştirmeye kadar pek çok konuda önem sırasını yapmakta zorlanmanız, bir süre sonra neyin daha önemli olduğu konusunda size fikir verecek! Üstelik her gün önünden geçtiğiniz fakat henüz farkettiğiniz detaylar belki de bir ipucu niteliğinde olabilir! Yatırım yapacağınız kişisel bir projeniz ya da henüz tanıştığınız bir flörtünüz varsa sır vermek ya da hemen para harcamak için pek uygun bir süreç olmayabilir! İlk şaşkınlık anından sonra herşey daha da netleşebilir, biraz sabır!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

İletişimi, ticareti ya da belge evrak işlerini biraz aksatıyor ya da dış bir etkiden dolayı aksaklığa maruz kalıyorsanız, şimdi bunun üzerine eğilme zamanı! İşlemeyen şeyler belki de pek üzerine eğilmediğiniz fakat sizi şaşırtacak kadar birinin incinmiş duygusuna ya da küçük teknik bir detaya bağlı olabilir. Bazen fazla pratiklik duygu dünyasında birşeyleri gözden kaçırtabilir! Neyse ki yine yaratıcı çözümler ve dostlar yardımıyla çözme şansınız var! Ayrıca özel hayatınız ile ilgili fikir ayrılıklarını çok büyütmememiz gereken bir haftadayız. Ek olarak evimizde tesisatlarla ilgili bazı detaylarla ilgilenmemiz gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta kalabalıklarda parlama ya da söz sahibi olma arzunuz gittikçe artarken yeterli özgüvene ya da maddi kaynağa sahip olamamanın verdiği tıkanma hissiyle başlayabilirsiniz. Bazen az kaynak; öz kaynaktır! Bu nedenle neye sahip olmadığınıza değil sahip olduğunuzun değerine odaklanmalısınız! Hatta aileniz ya da değer verdiğiniz kimselerin eş zamanlı deneyimlerinden görerek esinlendiğiniz bir ipucu size bunu doğruluyacak nitelikte olabilir! Yakın iletişim çevrenizde iletişimin hararetlenmesi söz konusu olacağından fikrinizi beyan ederken nasıl bir tarz benimsediğiniz önemli olacak. Ek olarak iletişim cihazlarınıza ve arabanızın aksamına dikkat!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Yeterince iyi olmak ya da olamamak işte bütün mesele bu! Aslında bu hafta herkesle yarışıp mesleğinizde kendinizi gösterme arzunuz olduğunu hissediyorsunuz ama temelde kendinizi yine en iyi versiyonunuzla kıyaslıyorsunuz. İyinin her daim daha iyisi olur, siz kendinizin en iyisi olun! Ne tür bir kişisel yatırıma ihtiyaç duyuyorsanız şimdi fikir alışverişleriniz size ilham kaynağı olacak! Ek olarak yine keyfi ya da proje yatırımı için elinizden bir harcama çıkabilir ya da dostlarla bir fikir üzerine beyin fırtınası yapabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Hazırsanız bir süre öncesinde parmak basamadığınız bir duruma bir dost açıklık getirmek üzere! Kulağına kar suyu kaçmak tam da bu haftanın size getirdiği bir motto olabilir. Ek olarak yasa, eğitim, uzak seyahat ya da medya işleri olanlar için piyasa rakipleri, arka plandaki durum, olay, kişi ve niyetler konusu önem kazanabilir. En iyisi değerlerinizden vazgeçmeden üretmeye devam etmek! Çünkü yakın bir zamanda maddi ve manevi bir destek yolda! Ek olarak özel hayatınızda direkt asabi konuşmalardan kaçınmalı ve objektif olmalısınız.  Özellikle alım satım yapacaksınız değişken koşulları gözardı etmemelisiniz. 

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta özel paylaşımlarımız olan kişilerle aramızdaki istek-ihtiyaç dengeleri önem kazanıyor. Bazen bu bir dostluk, eş, arkadaş paylaşımıyken bazen de karşımıza alacak – verecek konusu olarak çıkabilir. Kurmamız gereken denge nereye ait olduğumuzu bulmakla başlayacak, bu nedenle de bazı kişileri çevremizden çıkarmayı düşünmeye başlayabiliriz. Üstelik bu kendimize yakışanı yaptığımızı hayal etmekle başlayabilir! Bu hafta haberiniz olmayan konuşma ve söylentilerden beklemediğiniz kişilerden bilgi almanız sizi şaşırtsa da aslında bilmek elinizi rahatlatacak! Ek olarak yolculuktaki kayıp eşya ihtimallerine dikkat etmekte fayda var.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!