Aslan Dolunayı 16 Şubat 2022

Şubat 16, 2022by ecem0

Aslan Dolunayı 16 Şubat 2022

Aslan Dolunayı 16 Şubat 2022 Türkiye Ankara saatiyle 19:56’da gerçekleşiyor!

Dolunay; Ay ve Güneş’in karşı karşıya durduğu ve bizlerin gökyüzünde Ay’ın tam ve parlak halini gördüğümüz zamanlardır. Tıpki mantık ve duygular, ying ve yang, aydınlık ve karanlık, eril ve dişil karşılaşması gibi… Karanlıkta filizlenen niyetler, durum ve olaylar artık ortaya çıkmaya hazırdır. Bunu fark ettiğimizde artık tamamlanmak, bitirmek, finalize etme güdümüz ortaya çıkar. Yani Ay’ın ışığı, ele alınması gerekenleri ortaya çıkarır ve yüzleşmemiz gerekenleri halletmek veya düzeltmek için harekete geçmemizi ister. Evren dolunaylarla bizlere “bitişler”, “tamamlanmalar” ve “bilmenin verdiği iç huzurunu” verir.

Aslan’da gerçekleşen bir Dolunay ile;

Yaşamak için en temel haklarımız, özel hayatlarımız, bireyselliğimiz, kişisel istek ve ihtiyaçlarımız, çocuklar, hobiler, hayattan aldığımız keyif, riskli yatırımlarımız ve kişisel egomuz ön planda olacak. Dolunay’ın zorlayıcı görünümü sebebiyle kişisel hayatlarımızda çoğumuz kendimizi ifade etmede zorluklar veya aşırılıklar gözlemleyebiliriz. Bazen de kilitlendiğimiz ve hareketimizin zorlandığı temalar yaşayabiliriz. Şimdi 8 Ağustos 2021 döneminden bu yana açılım gösteren bir devrin başka bir sürece evrilmesine ve 1 Şubat Kova Yeniayı’nın etkilerinin artışına tanıklık edeceğiz. Ankara’ya göre çıkardığımız haritada dengeli ve adil yaklaşımı vurgulayan nokta, İstanbul haritasına göre çıkarıldığında ise bilgece hareket etme ve hak gözetme konularının önemine dikkat çekiyor. 

Aslan Dolunayı 16 Şubat 2022 Türkiye'yi nasıl etkiliyor?

Dolunay’ın Ankara saatine göre çok gizli ve mistik bir ev olan 12.evde gerçekleşmesi sebebiyle Toplumsal olarak da pek çok olayın aynı anda su yüzüne çıkacağına tanıklık edeceğiz. Her türlü iletişim kanalı pek çok konudan haberler yayınlayacaktır. Böyle bir düzlemde asparagas haber riskini düşünmemiz gerekecek. Sabit burçlarda zorlu görünümler veren bu tür Dolunaylarda yer sarsıntıları gözlemleyebiliriz. Aynı zamanda Merkür’ün görünümleriyle beraber hava muhalefetinde özellikle yağış ve “rüzgarlar” konusunda olası zararlar söz konusu olabilir. 

Türkiye haritasında ise eğitim, ulaşım, iletişim ve bu hizmet kollarının sektörleri alanını mercek altına alıyor. Yine bir 12.ev dolunayı’nın bu alana düşmesinin de halkın üzerinde hissettiği bireysel pek çok kısıtlamanın fazlaca konuşacağını işaret ediyor. Gıda ve enerji konusu gittikçe dikkati çekerken bu konulara lüks tüketim, ulaşım, özel eğitim ve yeni vergiler gibi gündemler de ekleneceğe benziyor. İç ve Dış Siyasette de gerginlikler ve kutuplaşmalar dikkatimizi çekecektir. İktidar ve muhalefet partileri hareketlilikleri gözlemleyeceğiz. Liderlerin sağlıkları ve özel hayatları konuşulacak. Ülkemize siyasi ve politik yaptırım söylemleri, dış ilişkilerle ilgili sansasyonel durumlar, önemli görüşmeler duyacağız! İnternet ve gelişen teknoloji konusunda sıkça konuşacağız. En çok da Amerika, Rusya gibi büyük dünya ülkelerinin global medya da sıkça tezahürlerini göreceğiz.

Aslan Dolunayı 16 Şubat 2022 Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Aslan Dolunayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Yaratıcı projeleriniz, aşk ve çocuklar gündemlerinizde parlıyorsunuz! Yeterki gelirler, borçlar ve sosyal alanlarınızdaki ilişkilerinize hassasiyetle yaklaşın!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Eviniz, aileniz, yaşam alanınız, ebeveynler ile ilgili temalarınız sizi değişim yapmaya yöneltiyor! Öyle ki kendiniz ve partner ya da ortağınızla beraber kariyer konularınızda da değişimler yolda! Esnemeniz gerekebilir!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Yakın çevrede; evrak ve iletişim içeren ticari, resmi konular da dahil; şartlar olgunlaşmak üzere! Yüksek mevkideki kişilerle ilişkilerinizde hassasiyet gösterin.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Kazançlarla ilgili şartlar belirginleşiyor; diğer yandan da kredi ve borçlar temaları devam ediyor. Konu para değilse manevi olarak ne kadar desteğe ihtiyacınız olduğunu partnerinize içtenlikle ifade etmelisiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Şimdi odakta siz varsınız. Hayatın pek çok alanı ilginizi aynı anda isterken, siz de ne istediğinize ve neye ihtiyaç duyduğunuza dair önce kendinize sonra diğer herkese karşı dürüst olmalısınız!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Şimdi farkında olmadığınız pek çok konunun ortaya çıkışını izleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Çalışma hayatında yapılacak bir düzenleme sizi de etkileyecek olabilir! Alternatif olarak bağışıklığınızı desteklemelisiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Şimdi sosyal çevre, arkadaşlar veya bağlı olduğunuz gruplar ile ilgili bir sonuç evresindesiniz. Gruplaşmalarda taraf olmamalı, bu süreci kendi projelerinizi geliştirerek geçirmelisiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Kariyer alanınızda bir sürecin sonuna yaklaşıyorsunuz. Öyle ki başta sosyal çevre olmak üzere siz, partneriniz ve aileniz de bu değişimden etkilenecek. Şartları objektif ve esnek değerlendirmelisiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Yabancılar ile ilişkiler, ticari faaliyetler, hukuksal konular ve eğitim alanında bir sürecin meyvesini almak üzeresiniz. Ortaklarınız ve iletişim çevresiyle beraber yasal evraklarda daha dikkatli olmalısınız.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ortak gelirler, borçlar, krediler, sigorta ve vergi konuları ile ilgili bir finale yaklaşırken şimdi ileriyi düşünme zamanı. Kendinizi en iyi şekilde ortaya koymak için kaynak arayışınızda esnek ve objektif olmaya devam edin!

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Eş, ortak ve rakiplerle ilgili önemli bir sürecin sonuna yaklaşıyorsunuz. Şimdi sağduyu ile karşılıklı isteklerin dürüstçe konuşulma zamanı! Partnerle birlikte ev, hane ve iş konuları da değişime açık olabilir!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Sağlık veya çalışma ortamıyla ilgili bir sürecin sonuna yaklaşıyorsunuz. Bir süredir perde arkasında bir değişiklik yapmak için beklemiş olabilirsiniz. Şimdiyse sosyal çevre desteğiyle işinizde bir değişiklik olabilir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!