Haftalık Burç Yorumları 14-20 Şubat 2022

Şubat 16, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 14-20 Şubat 2022

Haftalık Burç Yorumları 14-20 Şubat 2022 haftasından selamlar!

Çarpıcı bir haftaya hazır mısınız? Gerek global gerek ise yerel, her bakımdan unutamayacağımız bir 7 gün bizi bekliyor!  

Bu hafta hepimiz evimize, ailemize, memleketimize, maddi veya kalbi güvenlik meselelerimize ve globaldeki çalkantılı sürece odaklanıyoruz! Bir yanda global savaş gündemleri, diğer yandan memleket meseleleri derken, 14 Şubat gibi tatlı bir günü de haber izleyerek geçireceğiz gibi görünüyor!

Bizi neler bekliyor?

  • Oldukça dalgalı, değişken ve iniş çıkışları olan bir süreçte olacağız! Konular kontrolsüz büyüyebilir. Fazla duygusal kararlar alma eğiliminde, hemen hınçlanma veya küsme gibi modlarda olabiliriz! Bu da olayın odağını kaybettirebilir.
  • İstek ve ihtiyaçlarınızı ifade ederken ilişkileri koparmamak çok önemli!
  • Bu hafta hırsa, ihtirasa ve hazza yenilmemeliyiz! 
  • Kimileri derdine şifa, yarasına merhem bulurken kimileri de artık ona hizmet etmeyen kişi ve durumları net olarak görüp yol ayrımını düşünmeye başlayacak. 
  • Haftaya bakışta pek çok önemli sabit yıldız etkisi ve zorlu bir Dolunay olduğundan, bu hafta söyleyeceğiniz her söze, atacağınız her adıma ve ilişkide olduğunuz insanlara nasıl davranacağınız çok önemli!  
  • Maddi konular konusunda planlamalar yaparken etik değerlere odaklanmalıyız! Gökyüzü bizi izliyor!
  • Hafta boyunca karşımıza detay isteyen uğraşlar, takıntılı kişiler ve uğraştırıcı işlemler çıkabilir. Sabırla, emekle ve yaratıcı çözüm üreten kazanır! 
  • 16 Şubat günü gökten Aslan Dolunayı yükselirken ego ile kalbin saf dengesi arasında kalabiliriz. Mesajını gönülden iletip arkasında duranlar kendi alanlarını koruyacaktır. Kibire, gurura ve çocuksu hezeyanlara kapılanlar ise kendilerini bir çıkmazda bulacak!

Ülkemizin genel hafta gündemlerine bakacak olursak; 

    • Haftaya halk, Türk aile yapısı, memleket toprakları, gıda sektörü, kadınlar, çocuklar ve halkın hizmet sektöründe çalışan kesimi (esnaf) damga vuruyor!
    • Döviz, bankalar, emekli maaşı, mafyatik işler konuşulurken, ani bir vergi yükselişi sürprizi ile karşılaşabiliriz!
    • Özellikle İstanbul’u hareketli günler bekliyor. Hizmet sektörlerinde aksama söz konusu. Ek olarak Gıda fiyatlarının artışı farklı meslek kollarının da tepkisi ile büyüyebilir.
    • Büyük kurumsal firmaların küçük firmaları satın aldığı veya ortaklıkların başladığı görülecek!
    • Yargı, Eğitim, Yurtdışı, Medya gibi konularda reform niteliğinde düzenlemeler veya yasa tasarıları gündemde!  
    • Sanat, spor, dernek ve siyaset mensuplarının kadın ve çocuk dayanışmasına desteği artıyor! 
    • Memleket meseleleri globalde yankılanıyor! Özellikle Ukrayna – Rusya hafta başı top 10’da yer alıyor. Diğer yandan kadınlar, çocuklar, gıda ve sağlık gündemleri başrolde!
    • Milli Sporcular ile İlköğretim çağındaki çocukların eğitimi adına yaşanacak gelişmeler yolda! 
    • Bonus Aslan Dolunayı; Pek çok söylenti, yerel ve global gelişmelerle meşgul olacağız! Özetle eğitim, ulaşım, iletişim sektörleri odakta! Liderler ve söylemleri çok konuşulacak! Ek olarak Dış ilişkilerle ilgili ülkemize yaptırımlar söz konusu olabilir! Ek olarak detaylı postu ayrıca paylaşacağız! 

     

    Keyifli haftalar olsun!

Haftalık Burç Yorumları 14-20 Şubat 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Özel hayatınızda sükunete olan ihtiyacınız gittikçe artıyor. Kariyer, sosyal çevre ve gündelik uğraşlar sizi fazlasıyla meşgul edecek. Bu hafta kariyer alanınızda son derece ciddi bir plan yaparken, diğer yandan da önemli bir ilişki,bağ ve oluşumu geleceğe taşıyabilirsiniz! Aslan Dolunayı ile aşk, çocuklar ve kişisel projelerde sonuçlar yolda! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca planlar yapmak üzere perde arkasına çekiliyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ticaret, yazı ve evrak işleri konusunda yasal süreçler, güven ve istikrar önem kazanacak. Alternatif olarak kısa yolculuklar, kardeş, kuzen ve yakın iletişim çevresinde empatiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Şimdi bir belge, evrak, eğitim veya yasal sözleşme bu hafta gündeminizdeyken bazı destekleri geleceğe taşıyabilirsiniz. Aslan Dolunayı ile özel hayatınız, ev, aile ve haneye dair sonuçlar yolda! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca sosyal bağlarınız spotlar altında olacak! 

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta aklınızda bir hakediş, alacak – borç meselesi var gibi… Alternatif olarak ilişkilerinizde değer görmeyi önemsiyorsunuz! Paylaşılan gelir, borç, kredi, sigorta gibi bir işlem gündemdeyken diğer yandan da ortak kazançları geleceğe taşıyacak bir adım atabilirsiniz. Aslan Dolunayı ile iletişim, yazı-evrak işleri, kısa seyahatler, kardeş ve kuzenler konularında sonuçlar yolda! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca kariyer konularınız spotlar altında olacak!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Fazlasıyla kişisel, ailevi, sağlık ve ihtiyaçlarınıza yönelik konular gündeminizde olacak! Hafta boyunca eş, partner ve ortaklık konularında bir karar planlaması yapacak ve aynı zamanda bir anlaşmayı veya birlikteliği geleceğe taşıyacaksınız. Aslan Dolunayı ile maddi kaynaklar ve özdeğer duygunuzla ilgili farkındalıklar ortaya çıkacak! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca eğitim, yasalar, uzaklara seyahat ve medya konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta sahne arkasında olmak istediğiniz, sükunet ve güvene ihtiyaç duyduğunuz bir süreç olacak! Çalışma hayatıyla veya sağlıkla ilgili bir kararı hafta boyunca düşüneceksiniz. Ek olarak yeni bir tedavi sürecini başlatmak için adım atacak ya da iş arkadaşlarınızla yeni bir sürece gireceksiniz! Aslan Dolunayı ile hayatınızın ana hatlarının pek çoğu aktive oluyor ve kişisel bir süreci tamamlıyorsunuz! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca paylaşılan gelirler, borçlar, krediler ve ilişki paylaşımları konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta kalabalıklar, arkadaşlar ve iş bağlantılarınızda güven tazeleme ihtiyacımız artıyor! Hafta boyunca bir proje, çocuk veya flört üzerine bir karara odaklanırken diğer yandan bu alanda bir bağı geleceğe taşıyabiliriz. Aslan Dolunayı ile bir sırrın açığa çıktığını göreceksiniz. Yani hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz şeyler hakkında içsel bir farkındalık yaşayacaksınız. Hafta sonuna doğru bir ay boyunca eş, partner, ortak ve sözleşmeler konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta kariyer, ailenize sorumluluklarınız ve imajınız odağınızda olacak! Özel hayat ve aile konusunda bir karara odaklanıyorsunuz. Belki bir alım satım veya tadilat başlatabilirsiniz. Hatta yakınlardan bebek haberi alabilirsiniz! Aslan Dolunayı ile sosyal çevre gündeminizde bir süreci bitiriyorsunuz! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca çalışma hayatı, sağlık, rutin ve evcil hayvan konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta ölçeği geniş konular mercek altında! Yasalar, eğitim, medya, uzaklara seyahatler, uzak akrabalar konuları haftaya etki ediyor. Hafta boyunca bir yazı, evrak ve seyahat işi kararı üzerine düşünebilirsiniz. Ayrıca bazı iletişimleri geleceğe taşımak için adım atabilirsiniz. Aslan Dolunayı ile kariyer gündeminizde bir süreci bitiriyorsunuz! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca aşk, çocuklar, flört ve kişisel projeler konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta ikili ilişkilerdeki karşılıklı beklentiler veya maddi alanda borç ve kredi gündemleri odakta! Gelirleri arttırmak veya yatırım yapmak adına bir karar üzerine düşünüyorsunuz. Dolayısıyla bir gelir hedefini geleceğe taşıyabilirsiniz. Aslan Dolunayı ile yasa, eğitim, seyahat ve medya konularında bir süreç sona yaklaşacak! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca ev, aile, hane, mülk ve özel hayat konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta sevgiliniz, eşiniz, iş paydaş ve ortaklarınız gündemde olacak! Bu bazen diğerlerinden beklentilerimiz, bir sözleşme veya imza olarak da görülebilir! Şimdi şahsi hedeflerinizin peşinden koşmak ve bu hedefleri gerçekleştirmek için karar veya plan zamanı! Aslan Dolunayı ile ortak yatırımlar, ilişkide paylaşımlar konularında bir süreç sona yaklaşacak! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca iletişim, yazı, evrak, medya ve kısa seyahatler konularınız spotlar altında olacak!   

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta çalışanlarınız, günlük rutin, sağlık veya çalışma ortamınızla ilgili konular odakta! Hafta boyunca önemli bir kararı saklıyor olabilirsiniz ya da firmanız, aileniz, arkadaşlar sizden henüz açıklamadığı bir planını saklıyor olabilir. Aslan Dolunayı ile partner ve sözleşmeler konularında bir süreç sona yaklaşacak! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca kazançlar, para yaratım yetenekleriniz ve özdeğer konularınız spotlar altında olacak!  

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta kalbe yakın tuttuklarınız; aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ile ilgili konular odakta! Sosyal ortam veya portföyünüz ile ilgili bir karar üzerine düşünürken bazı kişileri gelecek portföyünüze katabilirsiniz. Bekarsanız flört için bir ihtimal doğabilir! Aslan Dolunayı ile çalışma hayatı, sağlık ve günlük rutin konularında bir süreç sona yaklaşacak! Hafta sonuna doğru bir ay boyunca spotlar sizin üzerinizde olacak ve her alanda kendinizi ifade etmeye başlayacaksınız!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!