Haftalık Burç Yorumları 7-13 Şubat 2022

Şubat 6, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Şubat 2022

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Şubat 2022 haftasından selamlar!

Aşk, para ve “herşey zamlandı” röportajlarından geçilmeyecek bir haftaya merhaba diyoruz!

İçinde bulunduğumuz dönemin Kova dönemi olduğunu tekrar hatırlatmak ve genel bantta “kollektif, yerel ve global” duyarlılığımıza, ayrıca kalabalıkların faaliyetlerine tekrar dikkat çekmekte fayda var.  

Bu hafta Ay Boğa ile hepimiz elimizdeki kaynaklara odaklanıyoruz. 

  • Ana konularımız ekonomi, para, maddi ve manevi değerler, gıda, emlak ve toprak mahsül meseleleri olacak.
  • Genellikle çok odaklı olacağımızdan inat edebilir, ayak direyebilir ve hedefimize ulaşmak için durumları zorlayabiliriz. 
  • Hafta boyunca iştah konuları da gündemde olacaktır! Yine ikiye ayrılıyoruz ; diyete başlayanlar ve her salı diyetini bozanlar! Yağlı gıdalar, hamur işleri ve kremalı kahveler bu hafta çok şeker yükseltebilir – dikkat!
  • Ayrıca bu hafta sürpriz ve beklenmeyen olaylar (çoğunlukla sebebi para ve değerler olacak) pek çoğumuzu şaşırtabilir. 
  • İlişkiler ve para konularında şaşırtıcı gelişmeler bekleriz. Özellikle ikili ilişkilerde hırs ve intikamcılıktan uzak durmak ve objektif kalmaya çalışmak en iyisi! Sürpriz birleşmeler veya ayrılıklar yaşayabiliriz. 
  • Hafta boyunca aşırı hareketlerden kaçınarak elimize geçen fırsatları iyi değerlendirmeli ve “yeniliğe” yer açmalıyız! Hareketlerimizde ve aksiyonlarımızda beklenmeyen riskler almak arzusunda olabileceğimiz bir hafta! Çünkü orijinalliğimizi stratejik bir yöntemle ortaya koymamızı bekleyen bir gökyüzü altındayız! Ani gelen fırsatları iradeli ve sistematik bir şekilde değerlendirmemiz gerek. Kendi farklılığını cesaretle ve azimle ortaya koyan kazanır! 
  • Hafta boyunca zihin oldukça “gizli” veya “aşırı ciddi” meseleler üzerinde yoğunlaşacağız. Belki de oldukça uzun zamanlara yayılacak planlar yapacak ve ciddi kararlar alacağız.

Yılbaşından getirdiklerimizin izleri de var…

  • Zihnimizi hem Aralık hem de Ocak aylarının sonlarıyla birlikte saran bazı düşünceler vardı. Ve şimdi onları şekillendirme zamanındayız. Korkularımızla yüzleştik, binbir senaryoyu kafamızda kurduk, zihnimizde hayali olarak planlar denedik. İşte şimdi bütün hepsini dibine kadar eleme, ayrıştırma ve özüne varma zamanındayız! Kesinlikle bu hafta kimseyle tartışmalara girilecek bir hafta değil. Takıntılı durumlar sebebiyle konular çok uzar!
  • Sosyalleşmeye ihtiyaç duyacaksınız. Sevdiklerinizi sürekli yanınızda görmek isteyeceksiniz. Sıkça toplaşmalar da yaşanacağından kalabalıklar, arkadaş grupları ve topluluklarda hareketli günler görebilirsiniz. 
  • Kariyer konuları pek çok anlamda yine en çok konuşulan gündemlerden olacak!
  • Haftanın en güzel olayı ise; ayakları yere basanlar her daim planlarını tıkır tıkır işletecek olmaları!

Ülkemiz açısından bu haftaya kısa bir bakış atacak olursak; 

Kova Yeniayı (1 Şubat) etkilerini gittikçe büyütürken, kollektif olarak “maddi” meseleler konusunda sivil organizasyonlar görmek mümkün! Yılın başından beri süregelen ekonomik düzlem artık kendini fazlasıyla gösteriyor ve buna kayıtsız kalamayacağız!

Dış ilişkilerle alakalı ülkemize bazı yaptırımların olabileceğini duyabiliriz. Çeşitli uluslararası yaptırım gücü olan oluşumlar ülkemize uyarı niteliğinde söylemler gerçekleştirecek. 

Meclisin bu hafta maşallahı var. Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ve belediyelerle ilgili pek çok konu gündemde olacaktır. Dokunulmazlıkların kaldırılma istemleri hatta kaldırılmaları söz konusu olacak. Bazılarını birleşirken, bazılarını da karşı karşıya gelirken görebiliriz. Halkın devlet veya özel (enerji, kaynak, sivil) kurumlara tepkisine şahitlik edebiliriz.

İşçi, işveren, çalışan gibi pek çok temayı günlük hayatımızda vurgulu göreceğiz.Yeni işe girenler, işten çıkanlar, hakettiği maaşı artık alanlar veya hakettikleri için pek çok konuda tepkisini gösterenleri görmek mümkün! Bu hafta işçi ve işveren sözleşmeleri ya da hakları konusunda bir tasarı üzerinde konuşulması da olasıdır!

Özellikle Jüpiter’in ülkemizin Güney Düğümünden geçmesiyle beraber ülkemizin yakın siyasi tarihi açısından bir döneme damga vurmuş konu, kişi ve durumlar tekrar ortaya çıkar. 

Önümüzdeki günlerin görünümleri bizlere pek çok sosyal medya çağrısına dikkatli olunması gerektiğini hatırlatıyor! Herkes herşeyi konuşacak, çok laf manipülasyonsuz olmaz! 

Bizden söylemesi;

Şimdiden Aslan Dolunay’ına (16 Şubat) giderken sağlam planlarınız ve uzun zamana yayabileceğiniz sistematik fikirleriniz olsun!  

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Şubat 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta aklınızda para ve özdeğeriniz olacak! Hali hazırda kazançlarınız ile ilgili beklentileriniz varsa bu hafta bazı sürprizli durumlar yaşayabilirsiniz. Kariyer alanınızda Aralık’tan bu yana gelişen koşullar şimdi sizden sağlam bir plan ışığında ve dozunda cesur adımlar bekliyor! Bu yıl ki hedefleriniz bu hafta daha da belirginleşiyor, hayalini kurduğunuz sosyal çevre için hedeflerinizi belirliyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu haftanın başrolü sizde! Fazlasıyla kişisel, ailevi ve ihtiyaçlarınıza yönelik konular gündeminizde olacak! Bireysel sürpriz değişiklikler yapabilirsiniz. Veya ilişkilere dair sürprizler yaşayabilirsiniz. Medya, seyahat, eğitim ve hukuk gibi ufku geniş konularda bu hafta gökyüzü yeni bir siz yeni bir bakış açısı diyor! Farklı ama tutarlı girişimler sonuç verecek. Hayalini kurduğunuz yeni kariyer planı için Aralık ayından bu yana oluşturduğunuz önemli bir karar veya görüşme tekrar gündemde! 

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta perde arkasındasınız! İçinize dönmek istediğiniz, sükunet ve güvene ihtiyaç duyduğunuz bir süreç olacak! Bu hafta ikili ilişkilerdeki paylaşımları düzeltmek veya borç alacak işlerini yola koymak için orijinal olmalısınız! Kredi çekmeyi düşünüyorsanız araştırmanızı iyi yapmalısınız. Aralık’tan bu yana hayalini kurduğunuz eğitim, seyahat veya yasal sonuç için sermaye ya da güvence konularınız tekrar gündemde olacak!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta odağınızda kalabalıklar, arkadaşlar ve iş bağlantılarınız olacak! Şimdi sosyal bağlantılar sayesinde partner, ortak veya yepyeni başlangıçlarda cesur olma zamanı! Sizi yüreklendiren dostlarınıza ve yeni insanlara bir şans vermeyi deneyebilirsiniz! Aralıktan bu yana düzene sokmak istediğiniz alacak, borç veya bireysel krizleri çözmek için partnerle uzun vadeli bir plan yapabilir veya yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta kariyer, ailenize sorumluluklarınız ve imajınız odağınızda olacak! Bu hafta çalışanlarınız, yakın akrabalarınız veya çalışma ortamınızla ilgili sürpriz durumlara hızlı çözümler geliştirmeniz gerekecek. Aralık’tan bu yana bu alanda planladığınız uzun dönem değişikleri şimdi odaklanarak uygulama vaktiniz geldi! Mevcut işiniz veya partnerinizle ilgili hayal ettiğiniz sonuca ulaşma için şimdi bir sisteme ihtiyacınız var!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta ölçeği geniş konular mercek altında! Yasalar, eğitim, medya, uzaklara seyahatler, uzak akrabalar konuları haftaya etki ediyor. Riskli bir ticari yatırım, bir projenin medyaya duyurulması, flörtünüzle seyahat veya çocukların eğitimi – konu her ne olursa olsun iradeli ve yenilikçi atılımlar için cesur olmak isteyeceğiniz bir dönem! Aralık’tan bu yana aklınızda dönüp duran bu konularda uzun dönem planlarınızı artık yapabilirsiniz. Yani istediğiniz hayat düzeni için kararlar vermeye başlayabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta diğerleriyle paylaştıklarımız ön planda! İkili ilişkilerdeki karşılıklı beklentiler veya maddi alanda borç ve krediler söz konusu!  Şimdi özel hayat, ev, aile konularında cesur olmak ve iradeli çözümler üretmek zamanı. Aralık’tan beri bu konularda tekleyen planlarınız şimdi düzene girmek üzere. Hayal ettiğiniz projelerinizi gerçekleştirmek için yeni kararlar vermeniz gerekecek.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta sevgiliniz, eşiniz, iş paydaş ve ortaklarınız gündemde olacak! Bu bazen diğerlerinden beklentilerimiz, bir sözleşme veya imza olarak da karşımıza çıkar! Aralıktan beri iş arayanlar belki bu süreçte mevcut işlerindeki durumları düzeltebilirsiniz. Ya da sürpriz bir iş teklifi alarak cesur bir iş değiştirme kararı verebilirsiniz! İş sahipleri yeni ticari sözleşmelere imza atabilirsiniz! Hayalini kurduğunuz düzenli, güvenli ve istikrarlı özel hayat, ev veya aile için şimdi planlar yapma ve kararlar alma zamanı!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta hizmet, çalışma hayatı ve diğerlerine destek olduğumuz konular ön planda. Yardımcılarımız, bize hizmet veren veya evcil hayvanlarımız da söz konusu olabilir. Bu alanlara fazla müdahale şansınız olmayabilir. Fakat yine de Aralık’tan bu yana değerlendirdiğiniz bütçe yönetiminiz için bazı planlar yapabilirsiniz. Cesur olmalı, sürpriz fırsatları iradeli ve sistematik değerlendirmeli ve emek vermeniz gerek! Böylece hayalini kurduğunuz ticaret, iletişim ve başarı yolu açılacaktır!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu haftanın konusu aşk ve tabi ki hayattan yaratıcılığınızı kullanarak keyif aldığınız alanlar olacak. Olmaz olmaz demeyin – çünkü şans kapınızı çalabilir! Önce şaşıracağınız fakat sonra değerlendirmek isteyeceğiniz atılımlarınız olacak! Kendi işinin sahipleri için yaratıcı projelerini başlatabilecekleri, bekarlar için flört yaşayabilecekleri, evliler için çocuk sahibi olmayı konuşabilecekleri bir hafta olabilir. Hayalini kurduğunuz değerlere sahip olmak için şimdi Aralık’tan bu yana gözden geçirdiğiniz konuları planlama zamanı!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Eviniz, özel hayatınız, ebeveynleriniz ve yaşadığınız yer konularının gündemde olacağı bir haftadasınız! Özel hayatınızda bazı sürprizler sizi şaşırtabilir! Aralık’tan bu yana hayatınızı toparlamak için üzerine düşündüğünüz konular şimdi kafanızda şekilleniyor! Genel olarak uzun bir süredir perde arkasında gibi hissediyorsanız bir süre sonra sahne sırasının size geleceğini bilerek şimdiden planlarınızı yapın! Ve tabiki sizden habersiz olan biten şeyleri duyma ihtimaline de hazırlanın.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Telefonlar, mailler, tanıdıklarımız ve tanımadıklarımızla gerçekleştirdiğimiz pek çok görüşme bu hafta gündeminizi meşgul edecek. Aralık’tan beri toparlayamadığınız planlarınız şimdi sosyal çevrenin karışık hatlarının çözülmesiyle daha mümkün! Hatta gruplarda yeni bir fikirle kendinizi gösterebilir, yeni insanlarla tanışıp güzel dostluklar başlatabilirsiniz. Ek olarak ticaret veya pazarlamayla uğraşıyorsanız şimdi şartlar size gülümseyecek!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!