Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Şubat 1, 2022by ecem0

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları; Ocak ayındaki çılgın trenden sonra Şubat ayında gökyüzü yine hız kesmiyor!

  • 1 Şubat’ta Kova’da ana teması sosyal yaşantı ve bireysel gelecekte reform olan yeni düzlemler filizlendirecek bir Yeniay meydana gelecek!
  • İletişim gezegeni Merkür 4 Şubat’ta retrosunu bitiriyor! Yaşasın kesintisiz iletişim!
  • 14 Şubat’ta Merkür Kova burcuna geçiyor ve global, hümanist ve toplumsal konuşmalar başlıyor! Geleceği konuşmaya başlıyoruz!
  • 16 Şubat’ta Aslan’da ana teması kendimizi sahneye koymak olan durum ve konuları tamamlanma evresine getirecek bir Dolunay yaşayacağız!
  • 16 Şubat’ta evrenin aşıkları Venüs ve Mars kurumsal Oğlak burcunda kavuşurken bazılarımız yepyeni güzel başlangıçlarla karşılaşırken bazılarımız da çıkar ilişkilerinin arasında kalacak!
  • 18 Şubat’ta Güneş aşkınlığın, empatikliğin ve fedakarlığın burcu Balık’a geçiyor! 

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları içeriğini Yükselen Burçlara göre okumak için sayfayı aşağıya kaydırabilir veya burç ikonunuzun üzerine tıklayabilirsiniz!

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşen yeniay ile birlikte sosyal çevre,arkadaşlar,dernek ve vakıflar alanında önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.Bu alanda yaşanabilecek sorunlara çözüm bulma konusunda otoritelerden destek alabilirsiniz.16 Şubat’ta ise hobiler,çocuklar,aşk,fölrt ve sahne alanınızda gerçekleşen Aslan Dolunayı ile girişimlerinizin sonuçlarını alabilir,bu alanda atacağınız adımların tamamlanma sürecine geçebilirsiniz.Kariyer alanınızda sona eren Merkür Retrosu ise iş ve statü alanlarınızı rahatlatacaktır.Yeni iş sözleşmeleri,anlaşmalar yapmak için değerlendirebilirsiniz.

Şubat ayının ilk haftasında Kova burcundaki yeniay ile birlikte kariyer alanınızda gerçekleşen yeniay statü değişikliği,iş hayatında rasyonel kararlar almanız için sizi tetikleyecektir.Ancak 4 Şubat’a kadar Merkür’ün Retro olduğunu unutmayın.Yurtdışı,yabancılar ile ilişkiler,eğitim ve seyahat alanlarınızda oluşan aksamalar ile alakalı sorunlar yavaş yavaş çözüme kavuşacaktır.Beklediğinizdava,mahkeme sonuçlarını alabilirsiniz.16 Şubat’ta ise aile,yaşam alanı ile alakalı konularda önemli tamamlanmalar yaşanabilir.Aile bireyleri içerisinde gergin konular konuşularak,çözümler üretilebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

1 Şubat’ta hayaller,umutlar,medya,yayıncılık,seyahat,ticaret ve eğitim alanınızda Kova burcunda bir yeniay gerçekşerek bu alanda hayatınızı dinamize etmeye hazırlanıyor.Bu alandaki girişimleriniz için 4 şubat itibariyle Merkür retrosubiterek,hız kazanması sağlanacaktır.Maddi olarak yaşadığınız zorlukların üstesinden gelebileceğiniz bir ay olacaktır.16 Şubat’ta Aslan burcundaki Dolunay yakın çevre,kardeşler,komşular alanınız ile alakalı somut sonuçlar alabileceksiniz.Bu alanda yaşanabilecek ego problemleri can sıkıcı olabilir.

Şubat ayının ilk günü sigorta,vergi,borçlar ve krizler alanınızda gerçekleşen Kova yeniayı ile birlikte ortak gelirlerinizde önemli değişiklikler yaşanabilir.Eşiniz,ortağınızın parası ile alakalı bazı krizleri çözmek zorunda kalabilirsiniz.Borçlarınızıödemek,toparlamak için 16 Şubat’ta karşıt alandaki Dolunay sizi destekleyecektir.Yeni maddi kaynaklar bulmak,gelirlerinizi artırmak için çabalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz.4 Şubat itibariyle ikili ilişkiler,evlilik ortaklık alanınızdaki Merkür retrosu sona ererek bu alandaki iletişimlerinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu ayın gündemlerinden biri sizsiniz.İlk olarak karşıt burcunuzda 1 Şubat’ta Kova yeniayı yaşanarak ikili ilişkiler,ortaklık,evlilik konularında önemli adımlar atmak için önayak olacaktır.Mevcut ilişkilerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.16 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen Dolunay size kendinizi ortaya koymak için fırsatlar sunacaktır.Egoyapmamaya,risk almamaya özen gösterin.4 Şubat’tan itibaren sağlık,günlükrutinler,evcil hayvanlarınız ile alakalı sorunların Retro bitimi ile birikte düzene girebileceğini söyleyebiliriz.

Günlük rutinlerinizi,çalışma hayatınızı düzene sokabilmek için 1 Şubat’ta gerçekleşecek Kova yeniayı sizi bu konuda destekleyecektir.Devam eden sağlık problemleriniz varsa bu konuyu hafife almamalı,kontrollerinizi aksatmamalısınız.Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir.Aşk,flört,çocuklar alanınızda bir süredir geri harekette olan Merkür 4 Şubat itibariyle düz seyrine geçerek bu alanda iletişimlerinizi hızlandıracak,problemlerinizi çözmek için destek olacaktır.16 Şubat’ta Aslan burcundaki Dolunay ile zihinsel olarak tamamlanma süreci yaşayabilir,yoga,meditasyon gibi kendinizi zihnen ve ruhen rahatlatacak eylemlerde bulanabilirsiniz.Terapi almak için de oldukça uygun bir ay olabilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Yalnız olan Terazi burçları 1 Şubat’ta gerçekleşen Kova yeniayı ile birlikte güzel aşk fırsatları yakalanabilir.Bu yeniay ile çocuklarınızla ilgili önemli girişimlerin arifesinde olabilirsiniz.Yeni bir hobiye ya da var olan hobinizi işe dönüştürmek için bulunacağınız girişimler için 4 Şubat sonrası Merkür retrosunun bitişini değerlendirebilirsiniz.16 Şubat’ta ise Aslan burcundaki Dolunay sosyal çevre, arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde önemli rol oynamanıza neden olacaktır.Projeleriniz ile alakalı sonuçlar alabilir, beklediğiniz primleriniz varsa bu süreç içerisinde geri dönüşlerini alabilirsiniz.

1 Şubat’ta aile, yaşadığınız çevre alanınızda gerçekleşen Kova yeniayı ile birlikte yer değiştirme,taşınma,aileye yeni bir bireyin katılması gündeminiz olabilir.Taşınma konularınız için 4 Şubat sonrası Merkür Retro bitişini değerlendirebilirsiniz. Sözleşme, yakın çevre, kardeşler, komşular alanınızda geri hareket eden Merkür normal seyrine dönerek bu alanda size yaşadığınız iletişim sorunlarını çözümlemek için fırsatlar sunacaktır.16 Şubat’ta kariyer ve statü alanınızda gerçekleşen Dolunay ile beklediğiniz terfi, zam ve statü değişiklikler ile alakalı sonuçlar alabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi bir üst boyuta taşımak için adımlar atma eğiliminiz olabilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Yakın çevre, kardeşler, komşular, eğitim, yayıncılık ve seyahat alanınızda 1 Şubat’ta gerçekleşecek Kova yeniayı ile birikte bu alanlarda yeni bir sürece girebilirsiniz.Taşınma gündeminiz varsa 4 Şubat ve sonrasını değerlendirmeniz çok daha yerinde olacaktır. Merkür retrosunun bitişi ile geciken gelirlerinizde toparlanma yaşayabilir, beklediğiniz ödemeleri alabilirsiniz.16 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile hukuki konular, eğitim, seyahat ve ticari girişimlerinizin tamamlanma sürecine girerek önemli rol oynayabilir, radikal kararlar alabilirsiniz.

1 Şubat’ta gerçekleşen Kova yeniayı ile birlikte gelirlerinizde artış, yenilik oluşabilir. Maddi olarak kendinizi daha özgür ve güvende hissedebilirsiniz. Burcunuzdaki Merkür retrosu 4 Şubat itibariyle sona ererek bireysel olarak kendinizi daha sağlam ortaya koyabileceğiniz bir döneme giriyorusunuz.16 Şubat’ta ise Aslan burcundaki Dolunay borçlar, krediler, krizler alanınızı öne çıkartarak giderleriniz ile alakalı abartılı durumları doğurabilir.Bu dönem ortak gelirler ile alakalı konuları masaya yatırarak çözüm yolları arayabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Bu ay merkezinizde kendiniz var.1 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen yeniay ile birlikte uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bireysel konuları ortaya çıkartmak, adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz.Ancak 4 şubat’a kadar Merkür’ün hala Retro olduğunu unutmayın.Bir süredir bilinçaltınızı meşgul eden konuları açığa çıkartarak sizi huzursuz eden düşünceleri toparlamak için adımları kolayca atabilirsiniz.16 Şubat’ta karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşen Dolunay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklığınız, evliliğiniz ile ilgili konuların daha somut bir hal alması ile önemli kararlar alabilirsiniz.

1 Şubat tarihinde bilinçaltı, gizli düşmanlar, ön görülemeyen olaylar alanınızda Kova yeniayı gerçekleşerek bu alandaki bakış açınızı değiştirmek, dönüştürmek için bazı yollar arayışına girebilirsiniz. Strese bağlı uykusuzluk, anksiyete problemleri yaşanabilir. 16 Şubat’ta ise sağlık, çalışma ve günlük rutin hayat alanınızda gerçekleşen Dolunay ile birlikte gündem yoğunluğunuz artarak kendinizi daha yoğun bir tempo içerisinde bulunabilirsiniz.4 Şubat itibariyle normal seyrine dönen Merkür sosyal çevre ve arkadaşlarınız ile alakalı konularda yaşadığınız sorunları yeniden gözden geçirebilir, daha fazla çözüm odaklı yaklaşabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!