Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Mart 11, 2022by ecem0

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Mart 2022 Aylık burç yorumları sizi şaşırtabilir…

Zira, Mart gümbür gümbür geliyor. Her gün yepyeni bir temayla karşılacağımız Mart ayı kimseyi boş geçmeyecek!

  • 2 Mart’ta Balık burcunda Jüpiteryan bir Yeniay gerçekleşecek.
  • Yine aynı gün İletişim gezegeni Merkür, Sert öğretmen Satürn deli ve dahi Kova burcunda kavuşacaklar! Şimdi geleceğe dönük ciddi ve resmi kararlar zamanı!
  • 3 Mart’ta Gökyüzünün aşıkları Venüs ve Mars, büyük dönüşümün gezegeni Plüto’yla kavuşuyorlar. Bu kavuşum oldukça mistik ve derin olmakla beraber pek çok konuyla ilgili hırs ve takıntılardan arınmamız gereken bir süreç yaşayacağız. 
  • 5 Mart’ta bilincimizin ışığı Güneş, bolluk bereket ve şans gezegeni Jüpiter’le evrensel duygudaşlık burcu Balık’ta kavuşuyor. Bu kavuşum bazılarımıza yılın en şanslı günlerinden birini yaşatırken, bir kısmımızı da odağından uzaklaştıran bir rehavete davet ediyor.
  • 6 Mart’ta gökyüzünün aşıkları Venüs ve Mars, deli ve dahi burç Kova’ya geçiyor. Pek çoğumuz için ilişki, para ve hedefler açısından yepyeni başlangıçlar yolda!
  • 10 Mart’ta iletişim gezegeni Merkür evrensel duygudaşlık burcu Balık’a geçiyor. Zihnin sınırları flulaşırken empati duygusu titreşimleri artıyor!
  • 13 Mart yılın en dağınık enerjili günlerinden olacak. Ulu vizyon ve illüzyonların gezegeni Neptün Güneş’le kavuşuyor. Kimimiz için bir sis perdesi içinde yürümek, kimimiz için ise esinlenme zamanı!
  • 18 Mart’ta Başak burcunda ihtiyacımız olan düzeni kurmak için gerekli iradeyi arayacağımız bir Dolunay gerçekleşecek! 
  • 19 Mart’ta sevgi, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, sürprizler ve isyan gezegeni Uranüs’e kare görünüm yaparken farklılıklar daha da gözle görünür olacak!
  •  20 Mart’ta zodiağın yeni yılına giriş yapıyoruz ve bilincimizin ışığı Güneş; deneyimi ilk elden yaşamanın burcu Koç’a geçiyor!
  • 21 Mart’ta iletişimin gezegeni Merkür, bolluk, bereket ve genişlemenin gezegeni Jüpiter’le kavuşurken ufuk açacağız!
  • 22 Mart’ta aksiyon ve mücadele gezegeni Mars, sürprizler ve isyan gezegeni Uranüs’e kare görünüm yaparken atacağınız adımlarda kontrolü elden bırakmama zamanı!
  • 23 Mart’ta iletişim gezegeni Merkür, illüzyonlar ve vizyonlar gezegeni Neptün’le kavuşurken planlarımız hiç olmadığı kadar mümkün ya da imkansız görünebilir. Her iki durumda da realiteyi elden bırakmamak gerek!
  • 27 Mart’ta Merkür de zodiağın ilk burcu Koç’a geçiş yaparak bir yılı kapatıp yepyeni bir zodyak yılı için aktivasyonunu arttırıyor. 
  • 28 Mart’ta sevgi, aşk ve güzellik gezegeni Venüs, kısıtlayan, disipline eden ve düzen getiren Satürn kavuşuyorlar! Şimdi geleceğe bakarak ciddi değerleri merkeze alma zamanı!

Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Mart ayı gündem yoğunluğunuz sosyal çevreniz oluyor.6 Mart’ta sosyal çevre, arkadaşlar alanınıza geçen Mars ve Venüs bu alanı hareketlendirerek, farklı ortamlara dahil olmanızı sağlayacaktır. 2 Mart’ta 12. Ev alanınızda gerçekleşen yeniay ile birlikte olaylara bakış açınız değişebilir, farkındalıklarınız artabilir.10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna  geçişi ile terapiler, meditasyonlar, bilinçaltı çalışmalarına başlayabilirsiniz.18 Mart’ta sağlık alanınızdaki Dolunay ile devam eden sağlık problemleriniz varsa tedavi süreçlerini hızlandırmak isteyebilirsiniz.Günlük rutinlerinizi düzenleme, çalışma koşullarınızı iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz.Evcil hayvanınız varsa bu süreçte onların sağlığı ile alakalı konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.27 Mart’ta burcunuza geçen Merkür ile düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebilecek, kurduğunuz cümleler, verdiğiniz kararlar ile dikkat çekebileceksiniz.

2 Mart’ta sosyal çevre,arkadaşlar alanınızda gerçekleşen Yeniay ile yeni sosyal ortamlara geçiş yapıyorsunuz.Bozulan ilişkilerinizi tamir etmek için de bu dönem oldukça iyileştirici olabilir.Yeni arkadaşlar edinebilir,mevcut dostluklarınızı pekiştirebilirsiniz.10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile sosyal çevrenize daha fazla vakit ayırarak,iletişimlerinizi artırabilirsiniz.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın Kova burcuna geçişi kariyer,statü alanınızı hareketlendirerek,agresyonu da artırabilir.Maddi konular,otorite ile olan çekişmeler streste sebep olabilir.18 Mart’ta aşk,flört,çocuklar ve hobi alanınızda Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile aşk ve çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde mevcut problemlerinizi çözmek için adımlar atabilir,detaylara odaklanabilirsiniz.Bu alanda eleştiriye açık olmamanız problemleri büyütebilir.27 Mart’ta Merkür’ün Koç seyahati ile ileriki dönemleriniz için hazırlıklar yapmanız gerekebilir.Bilinçaltınızı öne çıkartacak çalışmalar yapabilir,zihninizi oyunlarla meşgul etmek isteyebilirsiniz.

 

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte kariyer ve statü alanınıza yeni bir soluk geliyor.Yeni bir işe başlamak,statü değişikliği için önemli görüşmeler yapmak,evlilik için adımlar atmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcu seyahati ile yeni iş teklifleri alabilirsiniz. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün hukuksal konular,eğitim,seyahat ve ticaret konularını gündeminize alarak adımlar atmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz.Bu alanda yeni ilişkiler kurabilir,önemli ticari anlaşmalar ve seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.18 Mart’ta Başak burcundaki Dolunay ile aile,yuva,ebeveynler alanınızda önemli tamamlanma süreçlerini gündeminize alabilirsiniz.Bu alanda düzenleme ve çözümlemeye gitmek ihtiyaçlarınız arasında olacaktır.27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile sosyal çevreniz hareketlenerek,eğlenceli ortamlara dahil olabilirsiniz.

Mart ayına hukuksal konular,seyahatler ve ticari konular alanında gerçekleşen Yeniay ile giriş yapıyorsunuz.Bu alanda yeni girişimlerde bulunabilir,önemli seyahatler ve ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.10 mart’ta Merkür’ün de bu alana geçişi ile yayıncılık,reklam,pazarlama alanları ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın borçlar,krediler alanınıza geçmesi ile ödemeleriniz artabilir.Gerekli maddi desteği bulmak için arayışa girebilirsiniz.Sigorta,vergi konularında düzenlemelere gitmeniz gerekebilir.18 Mart’ta Başak burcundaki Dolunay ile birlikte kardeşler,yakın çevre,komşular,seyahatler ve yazılı sözleşmeler ile alakalı konularda önemli kapanışlar yaşanabilir.Kısa seyahatler,eğitimler zorunluluk gerektirebilir.27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi kariyer alanınızda hızlı kararlar almaya,söz sahibi olmaya itebilir.Önemli görüşmeler ve sözleşmeler öncesi risk alma ihtimalinizi dikkatli bir şekilde gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

2 Mart’ta Balık burcundaki yeni ay ile ortak gelirler,borçlar,krediler alanınız ile alakalı girişimlerde bulunmanız gerekebilir.10 Mart’ta bu alana geçen Merkür ile birlikte likidite bulmak için arayışlara girebilirsiniz.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın karşıt burcunuza geçerek bu alanı hareketlendirmesiyle ilişkileriniz,evliliğiniz,ortaklığınız ile alakalı konularda gerilimler yaşanabilir.Bekar Aslan burçları ilişkilerini bir adım öteye taşımak için adımlar atmak isteyebilirsiniz.Önemli ortaklıklar için de kullanabileceğiniz bu geçiş ile marjinal konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir.Ego problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.18 Mart’ta para alanınzda önemli bir Dolunay gerçekleşiyor.Gelirlerinizi düzenlemek,yeni maddi kaynaklar yaratmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile önemli seyatler,yabancılar ile ilgili konular,eğitimler ve hukuksal konularla ,ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu ay sizin için gündem yoğunluğunu üstlendiğiniz bir ay olacak.İlk olarak 2 Mart’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile birlikte mevcut ikili ilişkileriniz,evliliğiniz ve ortaklığınız ile alakalı konularda yeni adımlar atmanız gerekebilir.Burada affedici rol üstlenebilirsiniz.10 Mart’ta Balık burcuna geçen Merkür ilişkilerinizde net olmayan durumları beraberinde getirirebilir.Önemli sözleşmeler,anlaşmalar yaparken şartları iyi değerlendirmelisiniz.6 Mart’ta Venüs ve Mars sağlık,günlük rutin ve çalışma hayatınızı mercek altına alarak hızlandırıyor.İş ortamında gerginlikler yaşanabilir,fazla mesai yapmanız gerekebilir.Özellikle kadınlar ile ilişkilerinizde gerginlikler gözlemlenebilir.18 Mart’ta burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile birlikte hayatınızı kökten ilgilendiren konular ile alakalı önemli kararlar,tamamlanmalar,düzenlemeler yapabilirsiniz.27 Mart’ta ise borçlar,krediler alanınıza geçen Merkür bu alanda yeni kaynaklar bulmak için kolları sıvayacağınız bir döneme işaret ediyor.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Mart ayına sağlığınızı ilgilendiren bir Yeniay ile başlıyorsunuz.Çalışma hayatınız,ortamınız,sağlık,rutinleriniz ve evcil hayvanlarınız ile ilgili girişimleriniz artabilir.Bu alana 10 Mart’ta Merkür’ün de geçişi ile birlikte iletişimleriniz ağırlıklı olarak bu yönde olacaktır.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın Kova burcuna geçişi aşk hayatınızı hareketlendirerek,bekar Terazi burçları için flört ve aşk fırsatları sunacaktır.Çocuğu olan bir Terazi burcuysanız eğer,bu dönem onlarla fazladan ,ilgilenmeniz gerekebilir.18 Mart’ta 12. Ev alanınızda gerçekleşen Dolunay ile birlikte bilinçaltı konuları,terapiler,meditasyonlara ilginiz artabilir.Bu alanda bir düzenlenme,toparlama ve temizlik ihtiyacı hissedebilirsiniz.27 Mart’ta Merkür’ün karşıt burcunuza geçişi ikili ilişkilerde karşınızdaki kişiler ile diyaloglarınızı arttırırken,fikir ayrılıklarına da düşebileceğinizi işaret ediyor.

Yalnız ve bekar Akrep burçları için Mart ayı hızlı başlayarak,Balık burcundaki Yeniay ile birlikte aşk hayatınıza yenilik getiriyor.2 Mart’ta gerçekleşen Yeniay bu alanda mevcut ilişkilerinizi daha romantik bir evreye götürebilir.Çocukları olan bir Akrep Burcu iseniz; bu süreçte onların gelişimi ile alakalı daha yoğun bir tempoya girebilirsiniz.10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçecek olması önemli teklifler alabileceğinizi gösteriyor.Bu bir itiraf olabilir.Yine yeni bir hobiye başlamak,sanatsal faaliyetler ile ilgilenmek için de uygun bir dönem sizler için.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın aile,yuva,ebeveynler alanınızda harekete başlaması ile bu alandaki ilişkileriniz artabilir.Bazı zorlu kararlar ve sorumluluklar almanız gerekebilir.18 Mart’ta Başak burcundaki Dolunay kariyer ve statü alanınızda etkili olarak,bu alanda önemli tamamlanma ve toparlanma sürecine işaret ediyor.Beklediğiniz iyileştirmeler için fırsat kollayabilirsiniz.27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcu seyahati sağlık,çalışma ve günlük rutin hayatınızda diyalogların artabileceği bir süreç olabilir.Öfke kontrolü,sivri dilli olmak bu dönem işlerinizi zorlaştırabilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte aile hayatınız,yaşam alanınız ve ebeveynleriniz ile alakalı konular gündeminizi oluşturuyor.Bu alanda yeni vizyonlar geliştirebilir,yaşadığınız yerleşim alanınız ile alakalı yeni girişmlerde bulunmak isteyebilirsiniz.10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçişi ile taşınma,alım-satım konuları için görüşmeler yapabilirsiniz.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın Kova seyahati yakın çevre,kardeşler ve komşular alanınıza ışık tutarak,bu alandaki ilişkilerinizi hızlandırabilir.Kısa yolculuklar planlayabilir,eğitimlere katılabilirsiniz.18 Mart’ta kariyer alanınızda gerçekleşen Dolunay özellikle üzerinde çalıştığınız konuların sonuçlarını alabileceğiniz bir zaman dilimi olabilir.Mevcut işinizi bırakmak,statü değişikliği beklentilerinizin geribildirimlerini alabilirsiniz.27 Mart’ta Koç burcuna geçen Merkür ile aşk hayatınız,çocuklarınız ile alakalı konularla meşgul olabilirsiniz.Yalnız Yay burçları bu dönem heyecan verici ilişkilere çekilebilir.Yeni hobiler edinmek için de bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Yakın çevre,kardeşler,komşular alanınızda 2 Mart’ta gerçekleşen Yeniay ile bu alanda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.Yakın çevrenizin desteğini üzerinizde hissedecek,yardım taleplerinize karşılık bulabileceksiniz.10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçişi iletişimlerinizi hızlandırarak yeni eğitim ve kısa seyahatler için size fırsatlar sunacaktır.6 Mart’ta Venüs ile Mars öz kaynaklar alanınıza geçerek maddi kazançlarınızı hızlandırıyor.Kazançlarınızı artırmak için,ek gelirler elde etmek için adımlar atabilirsiniz.Ancak maddi kazançlarınız artarken,harcamalarınızın da kontrol altında olması gerektiğini unutmamalısınız.18 Mart’ta Başak burcundaki Dolunay yabancılar,ticari faaliyetler,hukuksal konular ile alakalı önemli sonuçları alabileceğiniz bir dönem.Eğitim ve seyahat konularını düzenlemek,toparlamak ve detaylandırmak için gerekli adımları atmanız gerekebilir.27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi aile,ebeveynler ile alakalı konularınızı gündeminize anlamanızı sağlayarak,diyalogları sıklaştırabilir.Ayrıca bu dönem taşınmak,yer değiştirmek için görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

2 Mart’ta maddi kaynaklarınızı artırmak,ek kaynaklar bulmak için Balık burcundaki Yeniay size çeşitli fırsatlar sunacaktır.Gelirlerinizi iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz.10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçişi ile çeşitli anlaşma ve sözleşmeler sayesinde bu alandaki kazanımlarınızı artırabileceğiniz bir süreç olacaktır.6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın burcunuza geçişi özgüveninizin artması,çevrenizde daha görünür olmanızı sağlayacaktır.Bu dönem öfke kontrolü ve insan ilişkilerinde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.Sakin olmalısınız.Ayrıca Mars’ın bu alanda olması bazı kazalara açık olabileceğiniz konusunda sizleri uyarıyor.18 Mart’ta Başak burcundaki Dolunay borçlar,krediler,krizler,vergi ve sigortalar alanınızda gerçekleşerek bu konuları düzenlemek için çalışmalar yapmanızı gerektirebilir.Eşiniz veya ortağınızın gelirleri ile alakalı konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.27 Mart’ta Merkür’ün Koç burcu geçişi ile yeni sözleşmeler,taşınma,eğitimlere başlama gibi konuları ön plana çıkartacaktır.Yakın çevre ve kardeşler ile olan diyaloglarınızda artış olabilir.

2 Mart’ta burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile bireysel farkındalığınız artarak hedeflerinize ulaşmak için çeşitli yöntem arayışlarına girebilirsiniz.Ayrıca kendiniz ile alakalı değiştirmek,geliştirmek istediğiniz özellikleriniz,fiziksel değişimleriniz için de uygun olan bir dönem.10 Mart’ta burcunuza yerleşen Merkür size bu konularda destek vererek,kendinizi daha iyi ifade etme fırsatları sunacaktır.6 Mart’ta 12. Ev alanınız hareketlenerek Venüs ve Mars’ın bu alandaki seyahati başlıyor.Ruhsal çalışmalar yapmak,terapiler almak,meditasyonlar yapmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.18 Mart’ta karşıt burcunuzdaki Dolunay ikili ilişkiler,ortaklık ve evliliğiniz için sizi biraz zorlayabilir.Bu alanda bazı elemeler,düzenlemeler yapılması gerekebilir.27 Mart’ta para alanınıza giren Merkür maddi kaynaklar bulmak,gelirlerinizi artırmak için arayışlarınızı artırırken,mevcut hobilerinizi işe dönüştürmek,gelir elde etmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Mart 2022 Aylık Burç Yorumlarını Youtube Kanalımızda uzun uzun anlattık!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!