Mars Oğlak burcunda!

Ocak 24, 2022by ecem0

Mars Oğlak burcunda!

Mars Oğlak burcunda konumuzdan önce Mars’ın temsil ettiği konuları hatırlayalım!

Astrolojide Mars; Kendini ortaya koyma, tavır, atağa geçme tarzı, cesaret, inisiyatif alma, rekabet etme, mücadele gösterme, hastalıklara karşı direnç, fiziksel enerji, öfke durumu, aktiflik, hırs, tartışma gibi konularda bizlerin tavrı ve tarzı hakkında fikir verir. Kısaca Venüs’ün istediğini alma işini üstlenir. Mars zodyakta burç değiştirdikçe biz fanilerin de aksiyon tarzları bu atmosferden etkilenir!

24 Ocak 2022 ile 6 Mart 2022 tarihleri arasında Mars Oğlak burcunda seyredecek!

Mars Oğlak burcunda iken nasıl yansımalar görürüz?

Hızlı ve öfkeli değil; Hırslı ve stratejik olma zamanı!

Mars yücelimde olduğu ve krallar gibi ağırlanacağı Oğlak’ta olacak! Olgun, disiplinli ve oyunu her daim kuralına göre oynayan Oğlak burcuna geçerken bizlerin de bu süreçte motivasyonlarını değiştirecek! Mars’ın Oğlak halini severiz! Çünkü ne Mars Koç gibi fevri ne de Mars Akrep gibi koparana kadar hınçlıdır. Bu iki enerjinin dengelenmiş ve rafine edilmiş haliyle davranacaktır!

Mars Oğlak burcundayken nasıl bir atmosfer bekleriz?

Şimdi kendimizi bir “Oğlak” gibi ortaya koyma zamanı! Şimdi bir çoğumuz azimli, ödün vermeyen, disiplinli, inatçı ve sabırlı bir mücadele ruhuna bürüneceğiz. Bir yandan bir amaç peşindeyken tamamen konsantre halde olacağız. Enerjimiz yoğun odaklı ve kontrollü olacaktır. Diğer yandan da negatif yansımalarıyla acımasız, orantısız güç kullanmaya meyilli, takıntılı ve inatçı tavırlar sergileyebiliriz.

Genel düzlemde aksiyon gezegeni Mars’ın Oğlak burcundaki bu seyahati ile; devlet işleri, hükümet, inşaat, yapı, prestij, iş hayatı ve her türlü yönetim işini sembolize eder. Detayında finansal işler, statüko, kurallar, düzenler, dişler, kemikler, karar mercileri ve asker yöneticileri ifade eder. Ek olarak tarihi temalar ve kurumsal firmalar gibi pek çok konuda alınacak aksiyonları göreceğiz. Bu temalara “düzen getirmek” için “aksiyonlar” alındığını veya “girişimler” yapıldığını göreceğiz.

Mars Oğlak burcundayken ülke gündeminde neler bekleriz?

  • Ülkemizin 6.evinden geçerken 4 Şubat’a kadar çalışan kesim, halkın genel sağlığı veya hastalık ve salgın hastalıklar, sağlık hizmetleri, devlet memurları, genel istihdam, sendikalar gibi alanları hareketlendirecektir.
  • Ülkemizin 7.evinden geçerken 4 Şubat’tan 3 Mart’a kadar ise de uluslar arası politik ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler, siyasi ve ticari görüşmeler konusunda aktivasyon artacaktır.
  • 3 Mart itibariyle de Oğlak’taki son derecelerinde ülkemizin 8.evine ilerleyerek yabancı ülkelerle finansal ilişkiler alanını aktive edecek ve yolculuğunu tamamlayarak 6 Mart’ta Kova burcuna geçecek.
  • Bu dönemde, burcumuz ne olursa olsun 24 Ocak – 6 Mart arasındaki bu süreçte hepimiz Mars Oğlak enerjisinden etkileneceğiz!

Mars Oğlak burcundayken Yükselen burç bazında nelere odaklanırız?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!