Haftalık Burç Yorumları 31 Ocak 6 Şubat 2022

Şubat 1, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 31 Ocak 6 Şubat 2022

Haftalık Burç Yorumları 31 Ocak 6 Şubat 2022 haftasından selamlar!

Kendi zihnimizde yaşadığımız enteresan bir haftadan selamlar olsun! Neyse ki bir retroyu atlattık ve bu hafta Venüs’ün normal seyrinde ilerliyor. İlişkiler ve para anlamındaki problemlerimizi bir nebze toparlayabileceğimiz süreçlerdeyiz.

Bu hafta çoğunlukla sistematik konulara odaklı olacağız ve çoğumuz kendi problemlerimizi kendimiz çözmek için içimize döneceğiz. Enerji akışı bu hafta düşük olabilir, işler hızlı ilerliyor gibi gözükse de tam beklentiyi bu hafta almak zor. Düşünmemiz gereken şeyler, almamız gereken kararlar var fakat elimizdeki veriler oldukça yetersiz kalabilir ve üzerimizdeki baskı gözümüze göründüğünden de büyük gelebilir.

Böyle yavaş yürüyen bir hafta da yine güzel şeyler oluyor!

Daha önce gösterdiğimiz performanslar, emekler ve etik tutumlar bu hafta beklenmedik karşılıklarla bizlere yeni kapılar açabilir. Bu belki uzun vadede bir terfi sözü belki düşünmemiz gereken, belki bir teklif ya da en basit haliyle şartları iyileştirecek gelişmeler olabilir.  Bunun için yine eforunuzu faydalı kullanmakta ve pes etmemekte fayda var! Çalışan kazanacak, elması kızaracak!

Ayrıca yine değişim rüzgarlarından bireysel anlamda nasibimizi alacağımız bir süreçteyiz. Kendi hayatımızda zorlanan yapılarla birebir yüzleştiğimiz bu haftada sistemlerimizdeki çatlağı fark etmek adına olaylar dizileriyle karşılaşabiliriz. Örneğin uzun süredir tutulmayan sözler verilen bir iş yerinde çalışıyorsanız, bu işi değiştirmek için tekrar bir sebebiniz olabilir! Aynı şekilde ilişkilerin de önemli dönemeçlerinde olanlar bir şans daha mı yoksa veda zamanımı olduğuna karar vermeye çalışabilirler. Gözünüz değişim kıvılcımlarında olsun ve bu sefer direnç göstermek yerine esnemek için alternatif çözümler düşünün!

Keyifli haftalar olsun!

Haftalık Burç Yorumları 31 Ocak 6 Şubat 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta kariyerinizde ciddi bir odaklanma var! Bir yandan geniş zamanlı düşünceler zihninizi meşgul ediyor. Fakat diğer yandan yine bu alandaki emeklerinizin karşılığını manevi anlamda alabilirsiniz. Üstleriniz size rutinlerinizi rahatlatacak bazı fırsatlar sunabilir. Bu da beklemediğiniz birinin referansıyla gerçekleşebilir! Bir başka ihtimalle kendinize yaptığınız maddi yatırımlar size kariyer alanında şimdi fayda sağlayabilir! Hali hazırda sosyal çevrenizde fazlaca enerji ve para harcamanızı gerektirecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Bu da size artık nereye ait olduğunuz hakkında ipuçları verecektir!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Büyük bir başarı konusu bu hafta kafanızı meşgul ediyor. Bu ticari, eğitimsel, yasal veya seyahatlerle ilgili olabilir. Uzun vadede üzerinizde baskı oluşturabilir. Olumlu olarak bu alana kısa vadede verdiğiniz emeklerin bir kısmını alarak memnun olabilirsiniz. Alternatif olarak tanıştığınız kişiler ummadığınız kolaylıklar sağlayabilir. Ayrıca kariyer alanınızda olduğunuz kişiyi değiştirebilecek bazı olayları deneyimlemeniz de olası! Bunca zaman sizi tatmin eden işiniz artık değişiminizle sizi doyurmuyor. Alternatif olarak bu konu evlilik ve aile sorumlulukları ile ilgili öne çıkıyor gibi hissedebilirsiniz. Şimdi “imkansız gibi görünenleri nasıl imkan düzlemine getireceğinizi” düşünme zamanı!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta eder – değer üzerine fazlaca odaklanıyorsunuz. Gerek maddi ödemeler gerekse de manevi değerinizi ilgilendiren konularda pek önünüzü göremeyebilirsiniz. Fakat yine de emeğinizin küçük bir karşılığını alabilirsiniz. Hem de beklenmeyen bazı fırsatlar özel hayatınız ya da evinize bir güzellik getirebilir. Ayrıca hayata bakışınız, yasal, eğitimsel ve seyahat anlamında zor koşullarla ilgili içgörülere sahip olabilirsiniz. Sistemde bazı çatlaklar var. Şimdi tamir etmek ya da sistemi terk etmek tamamen sizin vereceğiniz karara bağlı olacak. Bu büyük çapta bir taşınma veya ufuk açma teması gündemde. Şimdi değişen koşullara nasıl direnmeden adapte olabileceğinizi düşünmeye başlama zamanı!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta diğerleri önünüzde sıra olmuş ve hepsi sizden alaka bekliyor gibi! Baskıyla gelen süreç hem bazı kararları hem de eforunuzu talep ediyor. Bu zamana kadar bu alana verdiğiniz emeklerin küçük bir karşılığını alacaksınız. Bu da sosyal çevre yardımıyla iletişim alanınızda bir rahatlamaya sebebiyet verebilir! Bazen güzel bir teklif, bazen de ihtiyacınız olan bir konuşma size daha da ilerisi için motivasyon verecektir! Ayrıca borçlar, krediler, diğerleriyle maddi ve manevi paylaşımlarınız konusunda sistemdeki çatlaklar tekrar kendini gösterebilir. Çevreniz değişirken sizin de özgüven tazeleyeceğiniz şartlar için şimdi olasılıkları gözden geçirme zamanı!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta iş ortamı ve rutin işler raydan çıkmak üzere! Bu alanı düzenlemek ihtiyacınız ve üzerinizdeki baskı artıyor. Yine de emeklerinizin küçük de olsa bir karşılığı maddi anlamda geliyor. Bazen bir prim, bazen ek bir çalışma karşılığı olsa da getirisi olacaktır. Eşinizin veya ortağınızın gelir ve destekleri de mümkün! Ayrıca partner, diğerleri, hayatınızda önem verdiğiniz ilişki ve imzalar alanında da uzun süredir direndiğiniz bazı değişimler varsa şimdi daha da yakından bakma zamanı! Mesleğinizin ya da ailevi sorumluluklarınızın akışı hala elektrikli bir ortamda devam edip değişirken sizin de buna adapte olmanız ya da sistemi terk etmeniz üzerine alternatifleri düşünme zamanına giriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta kendinizi kanıtlamak, ortaya koymak veya en temel anlamda hayattan keyif almak ihtiyacınız vurgulanıyor. Genel eforunuz yükselmiş. Bu da sizi baskılıyor. Şimdi bu eforun karşılığını küçük de olsa alabilirsiniz. Bu diğerlerinin yardımıyla size kişisel gelecek bir güzellik olabilir! Her ne olursa olsun hayata bakışınız değişiyor. Rutinlerinizdeki sorumluluklar konusu tekrar gündeme gelip size sistem açıklarınızı hatırlatırken daha farklı çözümler arama veya sistemi değiştirme ihtiyacı gündemde olacak! Çocukların bakımı, kişisel projelerin yasal veya ticari yansımaları söz konusu olabilir. Olmuyor dememek gerek, nasıl olacağına bakmalı!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta özel hayat, aile ve hane alanınızda ihtiyaç duyduğunuz sükunet gittikçe artıyor. Bu bir taşınma, tadilat veya en temel anlamda özel konuların getirdiği bir yoğunluk olabilir. Uzun vadedeki baskı yüksek fakat kısa vadede uğraşlarınızın karşılığını belki de bilmediğiniz ya da tanımadığınız kişiler sayesinde alabilirsiniz! Tabi bu biraz para çıkışına da sebebiyet verebilir. Yine de günlük hayatı ya da sağlığınızı bir tık daha rahatlatacak şartlar oluşabilir. Ayrıca çocuklar, aşk, kişisel projeleriniz veya hayattan keyif almak adına uzun vadedeki planlarınız hala sıkışıklığını koruyabilir. Hiç değilse şimdi sistem çatlaklarını tekrar görüp, bu paradokstan nasıl çıkacağınız konusunda alternatifleri düşünebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Önce telefona mı bakmalı, maili mi yanıtlamalı yoksa evrakları mı yetiştirmeli? Anlaşılan oldukça yoğun bir iletişim sürecindesiniz ve ileriyi planlamak için inanılmaz bir ihtiyacınız var ama şartlar sizi baskılıyor! Bu zamana kadar gösterdiğiniz eforun küçük bir karşılığı da olsa diğerlerinin sürpriz katılımıyla sosyal ve portföysel anlamda destek bulabilirsiniz. Bazen yeni ve tek seferlik bir müşteri anlık destek sağlayabilir, bazen de bir aracı sayesinde önem verdiğiniz biriyle konuşmanızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca hali hazırda sizi zorlayan ev, hane, aile konularında da direndiğiniz koşullar kendini tekrar hatırlatabilir. Her kriz bir farkındalık getirir. Asla asla dememek gerektiğini bir kez daha hatırlayacak ve her şeyin nasıl farklı hale gelebileceğini düşünmeye başlayacaksınız!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta kendinizi kanıtlamak veya kaynaklarınızı kontrol etmekle ilgili büyük ihtiyaçlarınız var! Bu da üzerinizde bir baskı yaratabilir. Neyin nasıl olması gerektiği uzun vadeli bir planlamaya ihtiyacınız var. Fakat kısa vadede belki küçük bir alacak veya borç ile günlük hayatınızı kolaylaştıracak veya kariyerinizde fayda sağlayacak bazı imkanlar doğabilir. Ayrıca iletişim çevresi, ticaret veya yazı işleriniz alanında bazı şeylerin neden değişmesi gerektiğini bu hafta tekrar görebilirsiniz. Çatlaklar bizi tedirgin etse de içinden sızan ışıklar meseleyi aydınlatacak!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Hayat bu aralar sizi fazlasıyla sıkıştırmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Konu her neyse pek çok uzantısı olması üzerinizdeki baskıyı arttırabilir. Kendinizi ortaya koymak ve fazlaca efor sarfetmek zamanı! Emeklerinizin küçük bir karşılığı olarak aşk, çocuklar veya kişisel projelerinizin; medya, eğitim, seyahat, yasalar gibi konu uzantılarında güzel dönüşler alabilirsiniz. Ayrıca maddi kazançlar veya kendinizi kanıtlama adına sistemlerinizi tekrar gözden geçirebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi öz yaratıcılığınıza güvenerek kazanç yaratma adımlarınızı gözden geçirebilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Uzunca bir süredir kendinizi sahne arkasında bekliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Pek çok işiniz veya planınız diğerlerinin karar veya aksiyonlarına bağlanmış olabilir. Yakın zamanda pek çok bilinmeyen kendini açık edecektir, fakat şimdi zihninizi organize etme zamanındasınız. Belki bu çok bilinmeyenli denklemde olaylar akarken sizin de ailenizden gelen bir destekle eliniz rahatlayabilir. Ayrıca hayatınızın genel anlamda ilerleyişine bir düzen getirmek adına alışkanlıklar, aile konuları ve ev-mülk gibi temalarda neyi değiştirmek gerektiğine dair fikirler edinebileceğiniz bir haftadasınız.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta çevrenizde nasıl göründüğünüz veya nasıl desteklere ihtiyaç duyduğunuz daha da önem kazanıyor! Bu alandaki baskı sizi çözümsüz gibi hissettirse de gösterdiğiniz efor kısa vadede iletişim veya ticaret gibi meselelerle beraber diğerlerinden güzel dönüşler getirebilir. Küçük bir iş veya proje teklifi sizi şaşırtabilir. Ayrıca uzun zamandır sizi baskılayan ve hayatın genelinde stresinizi arttıran sorumluluklarla ilgili – en azından neyin farklı olması gerektiği ile ilgili bir takım temalar yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim, ticaret veya yazı işlerinde belki de almanız gereken bir takım takviye bilgiler bu sorunu uzun vadede nasıl çözebileceğiniz konusunda size yardımcı olabilir!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!