Haftalık Burç Yorumları 24-30 Ocak 2022

Ocak 23, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 24-30 Ocak 2022

Haftalık Burç Yorumları 24-30 Ocak 2022 haftasından selamlar!

Bu hafta çoğumuzun bireysel ilişkileri, maddi ve manevi değerleri ile ilgili arayı ve ortayı bulma haftası olacak! Haftaya Ay Terazi enerjisi ile başlıyoruz ve konularımız ilişkiler, sosyal bağlantılar, para, sahip olunan değerler ve genel itibari ile dengelenmeye ihtiyacımız var! Enerji olarak tabiî ki eder-değerin de hesaplandığı bir süreçteyiz. Adeta zam görüşmelerini henüz yapmamış ve piyasa düzlemini görmek isteyen bir firma edası var haftanın görünümünde 🙂

Bu haftanın vurgusu Mars’ın son derece seyri ile farklı bir boyuta geçiyor. İçimizde hırçınlığa müsait bir enerji varken, bu hafta kimlerle neler konuştuğumuza ve nasıl ifadeler kullandığımıza dikkat etmemiz gerekecek. Çünkü bu hafta “hak ettiğimizi alamadığımızı” düşüneceğiz. 29 dereceler bazen kritik bazen de Allahın bir lütfu gibi çalışabilir. Kollektif anlamda bakacak olursak bu hafta anarşik, agresif ve saldırgan etkiler söz konusu olabilir. Bazı kanaat önderleri grupları peşine takıp seslerini duyurmak isteyebilir. Bireysel anlamda ise haritalarında olumlu etkiler olanlar son dakika bazı şans ve fırsatlar yakalayabilir.

Haftalık Burç Yorumları; 24-30 Ocak 2022 Hem Venüs’ün hem de Merkür’ün retro olmasıyla beraber

Yerleşimlerinden sebep kapalı kapılar ardında pek çok durum ve olayın muhasebesinin yapıldığını anlamak güç değil! Ayrıca genel bir kolektif sıkışmışlık ve değişen hayat koşullarıyla ilgili karar vermekte zorlandığımız bir enerjideyiz. Bu haftaki görüşmelerin pek çoğu piyasa koşulları sebebiyle çözümsüz kalabilir, çoğu üst düzey yetkili karar vermek için görüşmelerinizi geçiştirebilir.

Ayrıca kişisel hayatlarımız için bu hafta yine durumlara, insanlara ve koşullara temkinli yaklaşmakta fayda var. Hala bilmediğimiz şeyler olayları anlamamıza engel olurken, bir yandan da aceleci tavırlarımız ilişkilerimizde istenmeyen durumlara yol açabilir.

Haftanın en iyi yanı ise diplomatik, hak bilen ve empatik yaklaşan bir tavırla konuları ele alırsak uzun vadede ihtiyaçlarımızı almak için doğru sapağa girmiş olacağız! Ayrıca şuan değer verdiğimiz şeylerin de değişime açık olduğunu anlamamız gerek. Henüz zarlar yere düşmedi. Pire için yorgan yakmadan emek, azim ve nezaketle yolda devam!

Keyifli haftalar olsun. 

Haftalık Burç Yorumları 24-30 Ocak 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta karşımızda duran kişilerle istek ve ihtiyaçlarımız konularında ters düşebiliriz. Sizin beklentiniz artmış veya karşı tarafın talepleri gün yüzüne çıkmış olabilir. Önünüzü göremezken durum sizi sıkıştırabilir. Sosyal çevreniz desteği- belki de “destek sözü” ile bu durumu hafifletebilirsiniz! Ayrıca iş ortamıyla ilgili teklemeler devam ederken maddi alanda da sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu hafta yasalar, eğitim, uzak seyahatler, dış ticaret, yabancılar ve eşin kardeşleriyle ilgili konularda tansiyona dikkat etmeli, ilişkilerinizde tartışmaya mahal vermemelisiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bir yöneticiyseniz bu hafta yöneticilerinizin direktiflerini uygulamak baya hassasiyet gerektirebilir. Aksine kendi işinizle ilgileniyorsanız günlük temponuzda hazırlandığınız bir projenin vaat ettiği potansiyelin büyümesi sebebiyle yoğunluk yaşayabilirsiniz. Hem kendinizin hem de bakımını üstlendiğiniz kişi ve evcil dostların sağlık, uyku ve beslenme düzenine dikkat etmelisiniz. Harcamalar, borçlar, krediler ve diğerleriyle paylaştığımız özel konularla ilgili bazı riskler söz konusu olabilir. Bu hafta borç almak vermek veya birileriyle sır paylaşmak için pek uygun değil. Ayrıca yine aynı sebeplerden kimseyle ters düşmemek gerek.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Üzerinde çalıştığınız bir proje, bir kalbi mesele ya da çocuklar bu hafta odakta. Bunlar için yapılan harcamalar ve kullanılan kaynaklarla ilgili bazı ayarlamalar sizi bekliyor. Konu herhangi bir kaynak meselesi değilse, kişisel ilişkilerde birilerini ikna etmeniz gerekebilir ve bu hafta zorlanabilirsiniz. Ayrıca diğerleri ile ilgili bu hafta tansiyonu yükselten gündemlere karşı makul olmanız gerek. Karşınızda her kim ve ne varsa aşırılığa meyilliyken konuyu politik bir şekilde idare edebilirseniz, uzun vadede kazançlı çıkabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta çok özel bir gündemle beraber sevdiklerinizle bir orta yol bulma halinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili bir ihtiyaç, eşiniz veya değer verdiğiniz kişilerin isteklerine ters düşebilir. Ayrıca beklediğiniz ödemeler veya eşin paralarıyla ilgili henüz elinizde bir bilgi olmayabilir. Empati uzun vadede size ve karşınızdakilere yardımcı olacak tek anahtar olacak! Günlük hayatta da ufak tefek kaza ve aksiliklere karşı dikkatli olmalı ve çalışma ortamınızda tansiyondan uzak durmalısınız.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Eğer ticaret ile uğraşıyorsanız, çalışanlarınızın işlerini kontrol etmeniz gerekebilir. Bir dikkatsizlik bazı işleri sekteye uğratabilir. Eğer konu bu değilse önemli bir konuşmayı yapmanız beklenebilir ya da siz isteyebilirsiniz. Konu her neyse fikrinizi paylaşırken aradaki dengeyi uzun vadeyi düşünerek idare etmeniz bekleniyor! Ayrıca kişisel anlamda flört, çocuklar ve kişisel projelerle ilgili beklemediğiniz bir aksiyonu hızla almanız gerekebilir. Acele etmeden ve agresyona mahal vermeden bu durumu iyi yönetmelisiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Geçmiş proje ve işlerinizden beklediğiniz paranın bir kısmı bu hafta elinize ulaşabilir fakat onun da bir ödeme yeri olabilir! Konu paraysa bu hafta ekonomi haftası! Riskli yatırımlardan kaçının. Konu para değilse flört ve çocuklarla ilgili bazı konular sizi baskılayabilir. İhtiyacınız olan değeri görmediğinizi düşünebilirsiniz. Makul olun, diğerlerinin içinde bulunduğu durumu anlamaya çalışın, uzun vadede konu faydanıza çözülecektir. Bu hafta ev içerisinde küçük aksiliklere veya kazalara dikkatli olmakta fayda var. Farklı bir açıdan hızlıca almanız gereken aksiyonlar söz konusu olabilir. Aşırıya kaçmamalısınız. 

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta odağınız kendinize ve özel hayatınıza dönüyor. İstek ve ihtiyaçlarınızı kalbinize yakın aile veya aile gibi gördüklerinize anlatırken onların pek de bu enerjide olmaması hayal kırıklığına sebep olabilir. Olay şu ki onlarında geçerli mazeretleri olabilir. Konu bu değilse kendinize ayırdığınız bir bütçenin bir ev masrafı olmak durumunda kalmasını bekleyebiliriz. İletişimsel anlamda hali hazırda hassasiyetlerinizle olması gerektiğinden daha uçlarda olabilirsiniz, bu sebeple kime neyi nasıl aktardığınız hayli önem kazanıyor. Yeni ve hızlı bir sözleşme için iyi bir zaman değil!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Yakın iletişim çevrenizdeki yoğun ve karışık hatlar bir şekilde içinize kapanmanıza sebep oluyor olabilir. Yakın zamanda öğrendiğiniz gizli durumlar sizi şaşırtmış da olabilir. Konu kişiler değilse ticaretiniz ve evrak işlerinizle ilgili olabilir. Sabırla tekrar detayların üzerinden geçin. Aracılar kullarak çözüm yollarını bulabilirsiniz. Belki de aile desteği söz konusu olabilir. Bu hafta harcamalarla ilgili riskli adımlardan kaçınmanız gerek, çünkü bu işin daha da masraflı hale gelmesi olası. Başka bir alternatifte ise parayla ilgili kararlarınızda ani aksiyonlar almak durumunda olabilirsiniz. Mutlaka bir bilene danışın ve araştırmasız hareket etmeyin!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta kendinizi kalabalıklarda göstermek ve kanıtlamak arzusundayken maddi engellere takılabilirsiniz. Konu bu değilse desteğini beklediğiniz grup veya çevre üyeleri farklı gündemler sebebiyle ihtiyaç duyduğunuz ilgiyi tam vermeyebilir. Konu her neyse biraz sabır ve anlayışla uzun vadede dengeyi oturtmak en iyisi olacaktır. Bu hafta kişisel olarak agresyona ve acele sebebiyle kazalara yatkınlığınız olabilir. Her türlü temkinli olmalısınız ve şimşekleri üzerinize çekecek eylemlerden uzak durmalısınız.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Kariyer anlamında ihtiyaçlarınız mevcut düzlemde kendinizle ilgili henüz hazır olmadığınız bir dönemde daha da belirgin olmuş olabilir. Bir başka anlamda ise siz kendi özel durumlarınızla ilgileniyorken işlerin ya da sorumlulukların sizi ikiye bölmesi de muhtemel. Maddi beklentiler için bir süre daha durumu idare etmek gerekebilir. Bu hafta tanımadığınız kişilerle ilgili agresyonlarda dikkatli olmalısınız. Ayrıca medya kullanıcısıysanız paylaşımlarınız beklenmedik bir şekilde tepki çekebilir. Konu bu değilse henüz farkında olmadığınız bir durum veya kişi aleyhinize hareket ediyor olabilir. Ya da alternatif olarak belki de siz gizli bir gündeme hazırlık aşamasının sonundasınız.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Önemli bir belgeye olan ihtiyacınız artıyor fakat ona ulaşmak için gerekli kişilere ulaşamıyor olabilir ya da önemli bir seyahat hazırlığındayken beklenmedik bir iptalle karşılaşıyor olabilirsiniz. Eksiklerinizin olup olmadığını kontrol etmeniz gerekebilir. Mevcut düzlemde uzun vadede çözüm sabır ve emeğinizle mümkün olacaktır. Bu hafta kalabalıklar, sosyal gruplar veya uzak çevre tanıdıklar alanında çıkabilecek agresyonlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Arkadaşlar arasında bir bölünmede taraf olmayın.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bir süre önce aldığınız bir borç ya da vakti gelen ödeme sebebiyle sıkışık hissedebilirsiniz. Ya da siz sıkışık zamanınızda borç veren olabilirsiniz. Konu her neyse işin içinde para veya diğerlerinden beklenti teması olacak. Bu konuyu halletmek için biraz sabır göstermeniz gerekecek. Ayrıca kariyer alanında da değişime gitmek isteğiniz varsa, şimdi hızlı hareket etme zamanı değil! Hele de iş yerinde bir gruplaşma ve bu da yönetime karşıysa taraf tutmak zamanı hiç değil. Makul ve sabırlı olmalısınız. Belki de beklemek, şuan yapılacak en iyi şeydir.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!