Güneş Kova burcunda!

Ocak 19, 2022by ecem0

Güneş Kova burcunda!

Güneş Kova burcunda konumuzdan önce Güneş’in temsil ettiği konuları hatırlayalım!

Astrolojide Güneş en temel ifade ile genel karakterimizi, irademizi ve dinamik gücümüzü gösterir. Bir başka anlamda hayat canlılığımızı ifade eder. Bu yaşamda hangi ilkeleri somutlaştırmamız ve ifade etmemiz gerektiğini temsil eder. İçimizdeki ışık, bize ilham veren ve bir amaç duygusu veren konuları söyler. Baba ve ikincil olarak eş figürünü temsil eder. Doğduğumuz anda güneşin nerede olduğuna bakar isek neyi başarmak istediğimizi görebiliriz. Bir başka deyişle mirasımızın veya hayat hikayemizin neleri içereceğini daha iyi anlayabiliriz.

Güneş Kova burcunda 20 Ocak 2022 ile 18 Şubat tarihleri arasında seyredecek!

Güneş Kova burcunda iken ne tür konulara odaklanırız?

Şimdi kolektif temalar zamanı! Arkadaşlar, sosyal çevre, geleceği düşünmek, teknolojiyi takip etmek, geleneklere karşı modern çıkışlar yapmak, diğerlerini düşünmek ve desteklemek için harika bir dönem!

Çünkü dünyanın “hepimiz için ideal bir hale gelmesi” düşüncesi hepimizin davranışlarının altına yerleşecek. Bu nedenle toplumları ilgilendiren konular, teknolojik gelişmeler, uzay gündemleri, siyasi görüşmeler, her türlü grup – ekip – dernek ve sivil oluşumlar sık sık gündemde olacak.

Güneş Kova burcundayken mevsimsel yansımaları nasıl olur?

Kova mevsimi kışın tam ortasıdır!

Soğuk rüzgarlar ve yağmurlar dünyamızı en soğuk haline getirir!

Bu dönemde her şey kendini “gelecek vaadi” için saklar ve derinliklerinde “gelecek tomurcuğunu” canlı tutar.

Böyle bir dönemde doğa ve tüm tabiat üyeleri geleceği için kendini düşünmeye odaklanır. Bu nedenle Kova burcu hem bireyselliğin, hem de geleceğe bakmanın burcudur!

Bunu yaparken tüm tabiat şartları kısıtlandığından “düşünerek”, “fikir üreterek” ve “hedef belirleyerek” yapar! Yani hava grubunun “pratik” değil “teorik” yanını temsil eder!

Gelecek hedefine hizmet etmeyen her türlü bagajla vedalaşması gerektiğini bilir ve “ideal gelecek” için hemen yollarını ayırır. En büyük enerjisinin “bağımsızlık” olması bundandır.

Güneş Kova bireysel haritalarda nasıl çalışır?

Güneş Kova burcunda; Güdüsel olarak sıradışı, humanist, arkadaşçıl, sağduyulu, entellektüel, eşitlik yanlısı, sosyal hakların savunucusu, tarafsız, dışadönük, mesafeli ama sosyal, özgürlük ihtiyacı olan, farklı yapılarda olabilir.

Öğrenmesi gereken; İsyan etmek için isyan etmek yerine bireyselliğini objektif ortaya koymak

Ben Kova burcuyum!

(+) Gözlemci, objektif, orijinal, farkını ortaya koyan biriyim. Ayrıca zeki, yenilikçi, sempatik, arkadaşçıl ve hoşsohbetimdir.

(-) Gölgemde içe kapanık, egosu zayıf, sağı solu belli olmayan biri olabilirim. Ayrıca inatçı, duygulardan korkan, yalnız, mesafeli, aykırı ve özel haklarım olduğunu düşünen gölgelerim olabilir.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!