Yengeç Dolunayı 18 Ocak 2022

Ocak 19, 2022by ecem0

Yengeç Dolunayı 18 Ocak 2022

Yengeç Dolunayı 18 Ocak 2022 günü Türkiye Ankara saatiyle 02:48’de gerçekleşiyor!

Dolunay; Ay ve Güneş’in karşı karşıya durduğu ve bizlerin gökyüzünde Ay’ın tam ve parlak halini gördüğümüz zamanlardır. Tıpki mantık ve duygular, ying ve yang, aydınlık ve karanlık, eril ve dişil karşılaşması gibi… Karanlıkta filizlenen niyetler, durum ve olaylar artık ortaya çıkmaya hazırdır. Bunu fark ettiğimizde artık tamamlanma, bitirme, finalize etme güdümüz ortaya çıkacak. Yani Ay’ın ışığı, ele alınması gerekenleri ortaya çıkarır ve yüzleşmemiz gerekenleri halletmek veya düzeltmek için harekete geçmemizi ister. Evren dolunaylarla bizlere “bitişler”, “tamamlanmalar” ve “bilmenin verdiği iç huzurunu” verir.

Yengeç’te gerçekleşen bu Dolunayla birlikte hayatımızdaki duygusal güvenlik alanları, alışkanlıklar, aile ve sevdiklerimiz temaları odak haline gelecek! Bu alanlarda bir önceki Yengeç Yeniayından bu yana (10 Temmuz 2021) şekillenen potansiyeller şimdi ortaya çıkacak. Böylece süreçler tamamlanır.  Artık sonuçları göreceğiz!

Yengeç Dolunayı Türkiye'yi nasıl etkiliyor?

Yengeç Burcu’nda gerçekleşen Dolunay Procyon sabit yıldızı ile kavuşarak ülke haritamızda halkı vurguluyor.

  • Şifa ve iyileşme ile alakalı olan bu yıldız ile gündemimizde olan Covid sürecinde yavaş da olsa iyileşmeler yaşayabiliriz. Yeni tedavi yöntemleri ortaya çıkar. Diğer yandan da maalesef yeni mutasyonlarla ilgili yayılımlar ve bunları kontrol altına alma çabası görürüz.
  • Yengeç vurgusuyla beraber ülkemizin ikinci evinin girişinde gerekleşmesiyle birlikte ülkenin mali durumu da mercek altında! Gerek Türk lirası gerekse piyasalardaki genel durum çok konuşulacaktır.
  • Öte yandan ülkemizde manevi değerler üzerine de oldukça fazla gündem olacaktır. Halkın inanışları, değer yargıları,
  • Ek olarak besin ve gıdalar ve bunların maliyetleri de bir başka gündem konusu olacaktır.
  • İthalat ve ihracatla paralel olarak pek çok gıda ürününde fiyat artışları gözlemleyebiliriz. Gıda fiyatlarının artışı ve stoklama konusunun da üzerine eğileceğiz.
  • Bu aralar toplumca yine dikkatli, temkinli, sakin ve makul olmamızda fayda var. Ay ve Mars’ın deklinasyon dışında olması – özellikle de Ay’ın Procyon koruyuculuğunu düşürür. Duygu ve güdülerimizi daha güçlü hale getirir.
  • Günlük yaşamda pek çok konuda beşeri gündemler bu dönem daha da belirgin olacaktır. Yayıncılık, ticaret, yerel ulaşım, telekominikasyon, madencilik ve devlete ait işletmelerde yabancı ortaklı girişimler medyada yer alır.

Yengeç Dolunayı ile beraber;

  • ikincil gündemlerimiz diplomatlar, ara bulucular, çocuklar ile ilgili sosyal konular, okullar ve eğitim sistemi, eğlence ve spor sektörü, kamu binaları ve cinsellikle ilgili konular olur.
  • Ülkemizin Venüs’ünün yükselmesiyle beraber bunların yanı sıra lüks tüketim, kadınlar, sanat camiası, kazanç – borç, evlilik gibi pek çok ulusal konuyu beraberinde getiriyor.
  • Yükselen derecesindeki yıldız bizlere uyarı niteliğinde! Bu dönem ülkece Venüsyen konularda tedbirli olmalıyız.
  • Ayrıca turizm, eğlence ve spor alanlarında yeni karar ve düzenlemelerle ilgili henüz fikir birliğine varılmamış ama gündeme gelecek düzenlemeler duyabiliriz!
  • Ek olarak yine bu ay ev sahipleri ve kiracılarla ilgili bazı orta yolu bulma çalışmaları da gündeme gelir. Emlak sektörü şişmeye devam edecek.
  • Banka ve krediler konusunda da yeni haberler ortaya çıkar. Maddi kaynaklarımız konusunda da yeni yatırımlar için alternatif yöntem tartışma ve gündemlerini sıkça duyabiliriz.

Yengeç Dolunayı bize neler getiriyor?

Bireysel anlamda ise Dolunay 9.evde meydana geliyor. Yasalar, eğitim, dış ticaret, yabancılarla ilişkiler, yüksek mevkiler ve hayat felsefemizle ilgili güven duygumuza odaklanıyoruz. İçten içe doğru olanı biliyor fakat duygusal baskı hissediyor olabiliriz. Ek olarak önemli kararlar arifesinde olmak ama henüz gideceğimiz yeri tayin edememe çelişkisi yaşayabiliriz.

Önemli olan önce ruhumuzu şifalandırmak, kabullenmek, barışmak ve güvenlik korkumuz her neyse onu çözümlemek. 10 Temmuz 2021’den bu yana getirdiğimiz gündemler artık günışığına çıkmaya hazır. Şimdi iletişim hatları biraz karışık olduğundan ve ortada hepimiz için ciddi gündemler bulunduğundan empati zamanı!

Bir yanda özdeğer ve maddi problemler, diğer yandan gündelik yaşantının getirdiği stresler ve diğer yandan tabiî ki “ne olacak bizim evin halleri” gibi kaygılar yaşayabiliriz. Yönsüz, karışık ve ne yapacağımızı bilemez halde oluruz. Aslında Mars ve Ay’ın deklinasyon aşımı bu hisleri her zamankinden daha çok yaşayacağımızı anlatıyor. Bu sebeple pozitif iyimserlikle kendimizi akışta sürükleme arasındaki çizgiyi iyi belirlememiz gerekiyor. Nihayetinde bu süreci iyi yönetirsek, kaygılarımız yerini düzene bırakabilir.

Yengeç Dolunayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Eviniz, aileniz, yaşam alanınız, ebeveynler ile ilgili sorunları çözebileceğiniz ve iyileştirici bir sürece girebilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Yakın çevreniz, kardeş, kuzen ve iletişimde olduğunuz kişilerden destek ve yardımlar görebilirsiniz!

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Kazançlarınızı artırma yöntemlerini gözden geçirebilir ve karşılığını alabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Mevcut askıda kalan konuları, bireyselliğinizi ortaya koyarak çözüme kavuşturmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz! Durumlar şekilleniyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Stresle baş etme adına sakinleştirici ve sağlık anlamında iyileştirici bir süreç! Özellikle meditasyon veya bilinçaltı çalışmaları size iyi gelecek!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Şimdi sosyal çevre, arkadaşlar veya bağlı olduğunuz gruplar ile problemleri çözmek veya varolan gündemleri netleştirmek için adım atabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Kariyer alanınızdaki problemlerin yavaşça çözümlendiğini, üstleriniz ile alakalı gerginliklerin yerini düzenli ilişkilerin aldığını gözlemleyebilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Yabancılar ile ilişkiler, ticari faaliyetler, hukuksal konular ve eğitim alanınızda beklediğiniz iyileşmeyi hissedebilir, empati duygusunu kucaklayabilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Ortak gelirler, borçlar, krediler, sigorta ve vergi konularını çözümlemek için gerekli destekleri bulabilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Evlilik, eş, partner, ortak veya rakipler ile ilgili önemli ve duygusal kararlar vermek gerekebilir. İlişkilerinizi bir üst boyuta taşıma girişiminde bulunabilirsiniz!

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Kendinizi işe verebilir, zihninizi biraz rahatlatabilirsiniz. Evcil hayvanlar, bireysel sağlık veya çalışma ortamıyla ilgili problemleriniz varsa şimdi şifalanıyor!

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Çocuklarla ilgili sorunları yoluna koyabilir, aşk hayatınızda iyileşme yaşayabilirsiniz. Hobinizi işe dönüştürmek için yakın çevre ve kardeşlerinizden destek görebilirsiniz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!