Haftalık Burç Yorumları 17-23 Ocak 2022

Ocak 17, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 17-23 Ocak 2022

Haftalık Burç Yorumları 17-23 Ocak 2022 haftasından selamlar!

Gökyüzünün ağır abisi Plüto etkili bir haftaya giriyoruz!

Bu hafta bilincin ışığı Güneş hala derin dönüşümlerin gezegeni Plüto’nün etkisinde olmaya devam ediyor. Haftanın genel atmosferinde hepimiz sistemlerimize yöneliyoruz! İşlemeyen sistemlerimizdeki eksik, bozuk veya kırık yapıları fark etmeye yönelik temalar yaşayacağız. Karanlığın ortasına doğru yürüyüp yatağımızın altındaki canavara meydan okuyacağız. Fakat onun sadece bir gölge oyunu olduğunu göreceğiz. Yani cesaret; bu hafta çok işimize yarayacak bir erdem olacak!

Geçen haftadan devam eden yönsüzlük duygusu hala aktif! Ne tür bir aksiyon alacağımıza karar veremiyoruz. Belki de etki altında kalma ve yanlış yönlendirilme gibi temalar yaşıyoruz. Bunların hepsi Mars-Neptün karesinden kaynaklanıyor. Sisli zeminde yürümeye çalışan hallerimiz haftanın sonuna doğru yavaş yavaş azalıyor!

Haftanın ikinci günü 18 Ocak 2022’de;

Yengeç Dolunayı’na giderken sık sık aklımızda Temmuz 2021 nostaljileri olacak! Bu dönemde neler yaşıyorsak, bu hafta Yengeç Dolunayı bu uzun soluklu süreci bitiriyor!

Bu hafta istek ve ihtiyaçlarımız arasındaki köprü önem kazanıyor! Bireysel hayatlarımızda bu hafta beklentilerimizle ilgili bazı realiteleri fark edeceğiz. Bireysel ilişkilerimizde de Ay – Venüs karşıtlığı aktif. Bu da bize sevdiklerimizle veya maddi ilişkiler içinde olduğumuz kişilerle ilgili bazı yüzleşmeler yaşatacak. Anlaşılan kimin neye önem verdiği veya hangi gündemi daha önemli bulduğu hakkında bazı anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. Şunu bilelim ki aslında bu durum bizim kendi içsel çelişkilerimizin bir yansıması olabilir.

Yine aynı gün yani 18 Ocak’ta;

Ağustos 2021’den bu yana retro olan Uranüs kendini hatırlatıyor! Şimdi; bu süreçte önümüze çılgın olaylar atmayı durduran Uranüs, artık ileri hareketine başlıyor. Ağustos’tan bu yana elektriklenmeye ve sizleri değişimle karşılaştırmayı durduran alanlar artık hareket kazanıyor! Belki de bu arayı siz belirli nedenlerle kendiniz de vermiş olabilirsiniz. Şimdi Uranüs’le beraber değişim rüzgarları da esmeye başlıyor.

2021 boyunca birkaç kez yaşadığımız ve toplulukların sistemlerini değiştiren etkiyi hatırlıyoruz! Satürn Uranüs karesi bu hafta aralarına iletişim gezegeni Merkür’ü de alıyor. Haftasonunda retro Merkür bilincin ışığı Güneş’le kavuşum yapacak! Hali hazırda retro olan iletişim gezegeni hepimizin işlerini yavaşlatmaya devam ediyor. Belki de bizlere eski konuları toparlama süresi tanıyor. Bunun yanısıra alışılagelmiş kalıplarımızın dışına çıkma için neler yapmamız gerektiği konusunda bizi düşündürüyor. “Tıpkı önceki yıl gibi zam beklemeli miyim yoksa birkaç zaman içinde yeni bir iş araştırmasına girmeli miyim?”. “Bu ilişkiye önceki gibi bir şans vermeli miyim yoksa sıfırdan yoluma bakmalı mıyım?” … gibi hayatınızın pek çok alanını etkileyecek kararlar zihninizde belirmeye ve şekil almaya başlayacak! Şimdi ihtiyacımız olan çözüm veya farkına varmamız gereken durum bu hafta zihnimizi aydınlatacak!

Keyifli haftalar olsun!

Haftalık Burç Yorumları 17-23 Ocak 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

En temel ihtiyaçlarınız vurgulanıyor! Özel hayatınız, eviniz, yuvanız aileniz mercek altında! Kariyer ve toplumsal sorumluluk alanınızdaki baskıyı hissediyorsunuz! Belki kendi özel hayatınızın ihtiyaçlarını göz ardı ettiniz veya tüm yükleri üzerinize aldınız. Yengeç Dolunayı’yla şimdi Temmuz 2021’den beri yaşanan süreci tamamlıyorsunuz. İyileşmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Uranüs’ün retro bitimi yine Ağustos’tan bu yana durgun olan maddi kazanç giriş çıkışlarında tekrar uyanan değişikliklere dikkat çekiyor. Hafta sonunda uzak çevre ve sosyal bağlantılarınızla ilgili konular aktifleşiyor! Bir süredir sizi meşgul eden gündemleri nasıl çözeceğiniz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz!

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta yakın iletişim çevrenizde beliren gündemler eforunuzu istiyor! Bu konu ticaret, satış veya arabanızı ilgilendirebilir. Belki de bir yazı ve evrak işiyle bir seyahati de işaret ediyor! Temmuz 2021’den bu yana gelişen süreç Yengeç Dolunayı’yla şekil alıyor. Uranüs retro bitişiyle artık Ağustos’tan bu yana durgunlaşan kişisel değişim süreci tekrar harekete geçiyor.  Hafta sonuna doğru kariyer ve toplumsal sorumluluklar alanında bir süredir devam eden keşmekeşin aslında “neden bu hale geldiğini” fark edebilir, çözüm yolları düşünmeye başlayabilirsiniz!

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Ödemeler, taksitler, krediler veya diğerlerinin sizden bekledikleri üzerinizde baskı oluşturuyor! Ama her ne kadar baskı uyandırsa da bu hafta neye ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Alacaklarla ilgili haberler alabilirsiniz. Henüz elinize ulaşmasa da ileriyi planlayabilirsiniz. Yengeç Dolunayı ile bu hafta gelirler ve özgüveniniz anlamında Temmuz 2021’den getirdiğiniz gündemleri finalize ediyorsunuz! Ayrıca Ağustos’tan beri durulan bilinçaltı yoğunluğu şimdi tekrar aktive olacak. Böylelikle hayatınızı nasıl değiştirebileceğinizle ilgili uyanışlar kapınızda belirecek! Hafta sonuna doğru eğitim, yurtdışı, diş ticaret, yasalar, büyük seyahatler ile ilgili konular aktifleşiyor! Böylece yaşadığınız karışıklıklara nasıl düzen getirebileceğinizi fark edeceksiniz!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta “siz hepiniz, ben tek” modunda olabilirsiniz! Çünkü bireysel ve özel konulardaki ihtiyaçlarınız vurgulanacak. Diğerlerinin istek ve ihtiyaçları sizi bir nebze baskı altına almış olabilir. Yine de karanlığın içinden Yengeç Dolunay’ı ile geçme ve kalben doğru kararlar verebilme farkındalığında olacaksınız! Temmuz 2021’den bu yana oluşan süreç artık ortaya çıkıyor. Ayrıca Ağustos’tan bu yana sosyal çevrelerinizde devam eden durgunluk artık yerini harekete bırakıyor. Hafta sonuna doğru borçlar,krediler, diğerleriyle özel paylaşımlarınızda bir süredir karışan hatların “neden bu halde olduğu” hakkında bir zihin aydınlanması yaşayacaksınız! Işığı takip edin, çözüm yakında!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Günlük hayatınızın yoğunluğu, çalışma hayatınız veya rutin sorumluluklarınızla üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Şimdi zihninizi ihtiyaç duyduğu sakinlikle şifalandırma zamanı. Kötü hisler ve duygular beslemek yerine Temmuz 2021’den bu yana süregelen ve artık önünüzde şekillenen olayları makul değerlendirin. Gizlenen ve saklanan her neyse şimdi onunla tanışma zamanı. Ağustos 2021’den beri kariyer alanınızda devam eden sükunet şimdi yerini hareketli günlere bırakıyor. Böylece sizin de reform istekleriniz artıyor. Hafta sonu diğerleriyle iletişiminizde veya beklentilerinizde bir süredir devam eden anlaşmazlık veya bekleyiş yerini yeni farkındalıklarla çözüm sürecine bırakacak! Yeter ki çözüm odaklı olun!

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta ait olduğunuz gruplar ve alanda kendinize ihtiyaç duyduğunuz yeri açma veya bir arkadaşlığın başka bir aşamaya geçme haftası! Bu süreci Temmuz 2021’den bu yana şekillendirdiğinizi düşünürsek, artık cesaretle ortaya çıkma zamanı! Hemen aksiyon almayı zor bulabilirsiniz. Ama yeni hayat planlarınızda nerede ve kimlerle olmak istediğinizi düşünme zamanı! Ağustos 2021’den bu yana uzak seyahatler, eğitim, yasalar, yabancılarla ilişkiler konusunda durulan kanallar şimdi hareketlenmeye başlayacak. Sürprizlere hazırlıklı olun, ya da onları gerçekleştirmeye! Hafta sonu ise bir süredir günlük hayatınızı arap saçına çeviren gündemleri hangi düğümden çözeceğiniz konusunda bir fikir zihninizi aydınlatacak! Bu sefer “Neden olmasın” demelisiniz!

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Kendi özel hayatınızla ilgili baskılar sizi ilerlemekten alıkoyuyor ve kendinizi gerçekleştirmeniz anlamında kariyerinizi ya da görünürlüğünüzü engelliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Şimdi cesaret zamanı, çünkü Temmuz 2021’den bu yana devam eden kariyer ve toplumsal sorumluluk temalarınız gün gibi ortaya çıkacak! Hemen sahneye atlamak yerine şimdi duyguları makulleştirerek “nasıl tanınmak istediğinizi” planlama zamanı! Ağustos 2021’den bu yana durulan borçlar, alacaklar, diğerleriyle paylaştığımız özel konular alanında şimdi yine elektriklenme başlarken, hem bütçe hem de duygudurum olarak hazırlıklı olun. Hafta sonu ise aşk, çocuklar, yaratıcılığınız, hayattan aldığınız keyif ile ilgili hali hazırda karışık olan hatları nasıl çözeceğiniz hakkında bir zihin aydınlanması yaşayabilir veya bu alandaki sorunu tespit edebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Önünüzü görmek ve ufkunuzu açmak için yaptığınız her şey bir şekilde yakın çevre ve odağı daha küçük konular tarafından baskılanıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu bir evrak, bir ticaret veya iletişim konusu olabilir! Şimdi Temmuz 2021’den bu yana ihtiyaç duyduğunuz ortam şekilleniyor ve iş sizin ufukları aşma cesaretinize kalıyor! Ağustos 2021’den bu yana diğerleriyle ilişkilerinizde yaşadığınız sükunet bu hafta yerini aksiyonlu durumlara bırakıyor. Aksiyonu iyi yönetirseniz değişim rüzgarlarını arkanıza alabilirsiniz! Hafta sonu ise bir süredir ev, hane, aile ve özel hayat konularında yaşadığınız karışık sürece bir parmak basma ve sorunun kökünü bulma şansınız olacak!

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta pek çok şey “sizden talep edilenlerle” alakalı! Diğerleri bir şekilde enerjinizi veya kaynaklarınızı istiyor olabilir! Fakat sizin de ihtiyaçlarınızı artık paylaşmanız gerekecek! Temmuz 2021’den bu yana gelen borç, kredi, alacak, duygusal beklenti ve paylaşım konuları artık önünüzde Yengeç Dolunayı ile şekilleniyor. Cesaret sizin diğer adınız, duygularınızı iyi yönetirseniz şans yüzünüze gülecektir! Ağustos 2021’den bu yana günlük hayatınız, sağlığınız veya çalışma alanınızla ilgili durulan gündemler yerini değişimlere açık bir atmosfere bırakacak! Hafta sonu yakın iletişim çevreniz, iletişimleriniz, evrak, yazı veya kısa seyahat işlerinizde hali hazırda karışmış hatlarla ilgili nasıl çözümler üretebileceğiniz hakkında fikir sahibi olacaksınız. Belki de çözüm çok basittir, yeter ki seçeneklerinize yakından bakın!

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Anlaşılan pek çok konuyla aynı anda uğraşırken, karşı tarafınızda kim varsa ihmal edilmiş hissediyor! Konu her ne olursa olsun şimdi diğerleriyle karşılıklı beklentiler üzerine kalbi iletişimler kurma zamanı! Temmuz 2021’den bu yana devam eden partnerlik, eş ve yeni imzalar konuları artık gün gibi ortada! Ne kadar çok değiştiniz, şimdi cesaretle atmanız gereken son bir adım daha var! Ağustos 2021’den bu yana hali hazırda durulmuş olan aşk, çocuklar, kişisel projeler alanı şimdi yerini devinip değişen şartlara bırakıyor. Şimdi sahneye bir şey çıkarmak için planlama zamanı! Hafta sonu ise hali hazırda hayli karışık ve henüz çözülememiş maddi veya manen kendinize verdiğiniz değerle ilgili konularda tünelin ucunu ve size yansıyan ışığı göreceksiniz. Bu henüz başlangıç ve siz yolu buldunuz!

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Elinizde çok fazla müdahale edemediğiniz durum varken, günlük hayatı sakinleştirmek ve çalışma düzeninize huzur getirmeye olan ihtiyacınız büyüyor! Temmuz 2021’den bu yana şekillenen ve şimdi ortaya çıkan durumlar size “nereden nereye” dedirtecek! Henüz elinizde yeterli veri olmasa da “nasıl daha güvende hissederim” sorusuna odaklanarak plan yapın! Gerisi gelecektir! Ağustos 2021’den bu yana sakinleşen ev, aile ve özel hayat konuları yeniden hareket kazanıyor. Şimdi değişimi yönlendirme zamanı! Hafta sonu ise “bu hayat nereye gidiyor” gibi büyük sorularınızın yanıtı evrenden geliyor! Şimdi alternatif çözümleri değerlendirme zamanı!

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta sevme, sevilme, bakım ve ilgi görme sizin için önem kazanıyor! Büyük olasılıkla bir aşk, bir çocuk veya sahneye çıkaracağınız bir proje aklınızda!  Temmuz 2021’den bu yana şekillenen süreci artık tamamlıyorsunuz. Şimdi cesaretle sunma zamanı! Ağustos 2021’den bu yana iletişim, ticaret, yazı ve kısa seyahat işlerinizi askıya almıştınız. Fakat şimdi bu alanda hareket zamanı! Eğer değişim yapmayı siz istiyorsanız, planlamaya başlayın! Hafta sonu ise sizi etkilemesi muhtemel bazı kararlarla ilgili ipuçları alabilirsiniz. Hatta kendi hayatınızla ilgili bazı çözümsüzlüklerinizi giderebilirsiniz!

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!