Haftalık Burç Yorumları 10-16 Ocak 2022

Ocak 9, 2022by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 10-16 Ocak 2022

Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizle sizlerleyiz!

Enteresan bir haftaya giriş yapıyoruz! Bu hafta yok yok!

İlişkilerin ve paranın sıkça konuşulacağı süreçlerden geçiyoruz. Euro, dolar ve altın gibi değerlerle ilgili pek çok gündemimiz olabilir. Venüs’ün Lucifer konumu hafta ortasından itibaren ay sonuna kadar hepimizi zorlayacak gibi görünüyor. Bu nedenle bu hafta harcamalarınıza dikkat edin. İlişkilerde olabildiğince şeffaf, dürüst ve düşünceli olun.

Bu hafta bireyselliği ifade etmek ve yanlış anlaşılmamak biraz zor olabilir. Kişisel hırslardan, bölünmelerdan, gruplaşmalardan ve gittikçe büyüyen tartışmalardan uzak durun. Eris etkisiyle birlikte küçük kıvılcımlar büyük alevlere dönüşüp planlarımızı başka düzlemlere taşıyabilir! Ülkemizde bu etki meclis ve ülkemizin dostları alanında olumsuz etki gösterebilir.

Bu hafta aksiyon planı çıkarmak da zor. Özgürlük arzumuzun artması için uğraşırken toplumsal durumların günlük hayata yansımasıyla dikkatimiz dağılıyor olabilir.

Evet, maalesef iyi bir hafta değil! Fakat tedarikli ve hazırlıklı olmak elimizde!

Olumlu açıdan belki sağlık ve çalışma hayatında iyileştirme ve yeni yapıcı adımlar atılabilir, Fakat genel olarak ülke gündemi açısından da pek parlak görünmüyor. Dış ilişkiler, politik açıklamalar, dövize müdahale çalışmaları gibi konular sık sık gündemde olacak.
Cuma günü Merkür’ün Kova’daki retrosuyla birlikte iletişim hatları karışacak gibi görünüyor. Ülke gündeminde dış borçlar, piyasalar, yatırım araçları konuları ve bunların sosyal hayata yansımaları konusulacaktır. Sendikalarla İktidar görüşmeleri söz konusu olabilir, bir süre çözümlemeye çalışacakları bazı süreçler gündemi meşgul edebilir.

Keyifli haftalar olsun!

Haftalık Burç Yorumları 10-16 Ocak 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Odakta siz varsınız! Kişisel hırslarınızı dizginlemelisiniz. Çünkü bu hafta bir irade sınavınız olacak ve sonuçlarından pek çok alanda etkileneceksiniz. Dürüst, açık, kabullenici olun ve doğru olanı yapın! Geçtiğimiz haftanın gündemleri devam ederken iş ilişkileri, kariyer alanınızda verilen sözler, para konuları tıkanabilir, hazırlıklı olun! Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla sosyal çevrenizle ilgili bir süreci tekrar gözden geçirmeniz gerekecek.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bilinçaltınızda yatan sıkışık hisleri kariyer alanınızdaki stresle yönetmeniz gereken bir hafta! Bir şeyler olduğundan daha fazla gözünüze batıyor olabilir veya arkanızdan bir şey döndüğü hissi taşıyor olabilirsiniz. Sağlıklı bir şüphe en iyisidir ve örtülü davranışlarınızın başka sorunlara yol açmasına izin vermemeniz gerekir. Geçen haftanın alt gündemleri devam ederken eğitim, hukuk, yurtdışı, uzun seyahatler ve yabancılarla ilgili işler beklediğiniz gibi gitmeyebilir, hazırlıklı olun! Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla kariyer alanınızda iletişim hatları karışabilir ve yeni sorumluluklar için hazırlıklara girişebilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Sosyal çevrenizde bir bölünmenin veya fikir ayrılığının dikkat çektiği bir hafta olabilir. Özellikle bu hafta sırlar konusunda hassas olun, durumların nereye gideceğini öngöremeyebilirsiniz. Borçlar, krediler, ödemeler ve eş-ortağın parası konusunda bazı tıkanık süreçler yaşayabilirsiniz. Borçlanmamaya özen gösterin. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla eğitim, hukuk, yurtdışı, uzun seyahatler ve yabancılarla ilgili temalarda duraklama veya gözden geçirme sürecine giriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Kariyer alanınızda bir anlaşmazlığın sakız gibi uzayabileceği bir hafta olabilir. Güç denemelerine şahit olabilirsiniz. Olabildiğince tarafsız kalın! Sizin için önemli kişiler kendi gündemlerine fazlaca odaklanmış, sizi ihmal etmiş veya bir anlaşmazlık sebebiyle size arkasını dönmüş olabilir. Bireysel ilişkilerle ilgili gerek maddi gerekse manevi beklentiler bu dönem sizi zorlayabilir. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla borçlar, krediler, ödemeler ve eş-ortağın parası konusunda duraklama veya gözden geçirme sürecine giriyorsunuz!

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta bu temalar etrafında bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bazı durum ve olaylar kişisel hırslar yüzünden büyüyebilir ve bir davanıza, yolculuğunuza ya da eğitiminize olumsuz yansıyabilir. İşinin ehli kişilerle çatışmaya girmemekte fayda var. Çalışma hayatı, sağlığınız, rutininiz ve yanınızda çalışanlar konusunda stres artabilir veya beklentileriniz karşılanmayabilir. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla partner, ortak ve bireysel ilişkilerde iletişim hatları karışabilir ve bir duraklama – gözden geçirme evresine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Paylaşılan gelir ve değerler, yoksa paylaşılamayan mı demeli? Konumuz para veya ilişkilerin paylaşımları olabilir, anlaşılan bazı kişisel hırslar büyüyerek işleri karmaşıklaştırabilir. Bu dönem kimseden borç almamaya ya da özel sırlar paylaşmamaya özen gösterin. Özellikle de konu aşk, çocuklar ve yaratıcı projelerse. Ayrıca yine bu temalarla ilgili beklentilerinizi karşılamayan bir süreç yaşayabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla çalışma hayatınız veya günlük rutininizde iletişim hatları karışabilir ve bir duraklama – gözden geçirme evresine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bireysel iletişim bu hafta sizi oldukça zorlayabilir. Diğerleri ile aranıza sudan sebeplerden sorunlar girebilir ve gereksiz egoyla abartılabilir. Olabildiğince dürüst, hassas, nazik olun ve karşı tarafı da açık konuşmak için gönüllendirin. Ev, hane, aile ve özel hayat konularında bazı süreçler geçici olarak askıya alınabilir, hazırlıklı olun! Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla aşk, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projeler, hayattan aldığınız keyif ve riskli yatırımlar konularında iletişim hatları karışabilir ve bir duraklama – gözden geçirme evresine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta sağlığınıza özen gösterin ve stresin bedeninize yansımamasını sağlayın. Konu sağlık değilse çalışanlarınız veya iş ortamınız alanında bazı sorunlar baş gösterebilir. Bir gruplaşma ya da fikir ayrılığı hafta içinde dikkat çekebilir. Tarafsız kalın. iletişim, ticaret, satış, kardeşler, kısa yolculuklar ve yazı işleri konularında bazı duraksamalar söz konusu olabilir! Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla ev, aile, hane veya özel hayatınız konularında iletişim hatları karışabilir ve bir duraklama – gözden geçirme evresine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Üzerinde çalıştığınız projenizle ilgili bir problem çıkabilir, dikkatli olmanız gerekebilir. Konu bu değilse çocuklarınızın veya flörtünüzün küçük kıskançlıkları büyüyerek başka boyutlara taşınabilir. Belki de kıskançlık hissi sizde olabilir. Konuyu büyütmemek en iyisi! Gelirler, kaynaklar ve özgüven konularında bazı duraksamalar veya beklentilerin karşılanmaması söz konusu olabilir! Harcamalara dikkat! Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla iletişim, ticaret, satış, yazı işleri, kardeşler veya kısa seyahatlerle ilgili iletişim hatları karışabilir ve bir duraklama – gözden geçirme evresine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ev, hane, aile içi anlaşmazlıklara ve huzur kaçırabilecek bölünmelere dikkat edilmesi gereken bir hafta. Başından çözüm odaklı yaklaşılabilecek konuların dallanıp budaklanmasına izin vermemekte fayda var. Bu hafta kendinizle ilgili tatminsizlikler hissedebilir ve sürekli kendinize kusur bulma eğiliminde olabilirsiniz. Kişisel harcamalar güdüsel olarak artabilir. Alternatif olarak zihnen ya da fiziken vakit alan ya da tıkanan bir gündeminiz de olabilir. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla maddi konularla ilgili hatlar karışabilir, alacaklarınız ertelenebilir.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Yakın çevrede maddi veya fikirsel bir çekişme bu haftaya sirayet edebilir. Söylentiler, yanlış anlaşılmalar veya kişisel hırslar fazlaca abartılabilir. Makul ve sakin olmakta, hırsa kapılmamakta fayda var. Bu dönem kişisel, içsel veya farkında olmadığınız –tam parmak koyamadığınız bazı kuruntuları aşamıyor olabilirsiniz. Anlaşılan içinizin rahatlaması ve şüphelerden arınmak biraz zaman alabilir. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla artık hayatınızı düzenlemek veya kafanızı netleştirmek adına bir duraklama – gözden geçirme evresine girebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta özgüven veya gelirlerle ilgili kişisel hırslarınız sizi etkisi altına alabilir. Bu temalarla ilgili kendinize dürüst olmalı ve asıl sorunun kaynağına gitme cesareti göstermelisiniz. Kısa yoldan huzursuzluğunuzu gidermiş olursunuz! Sosyal çevreler, topluluklar, çalışıyorsanız portföy bağlantıları veya yeni hayat planları konularında bazı tıkanık süreçler yaşanabilir ve beklemeniz ya da çözmeye çalışmanız gerekebilir. Haftanın sonuna doğru Merkür Retrosuyla bilinçaltı farkındalıklarınızı arttırmaya başlayabilir ve önemli hayat kararları ihtimallerinizi şekillendirmeye başlayabilirsiniz.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!