Oğlak Yeniayı 02 Ocak 2022

Ocak 4, 2022by ecem0

Oğlak Yeniayı 02 Ocak 2022

Oğlak Yeniayı ; 2 Ocak’ta Türkiye Ankara saatiyle 21:33’te gerçekleşiyor!

Yeniay dönemleri yeni başlangıçların filizlendiği zamanlardır. Olaylar, durumlar ve insanlar henüz karanlıktadır; tıpkı Ay’ı göremediğimiz gibi. Bu karanlıkta yeni potansiyeller, yeni niyetler ve durumlar saklıdır. Ay doldukça daha da görünür hale gelirler. Evren yeniaylarla bizlere “yeni süreçler”, “taze başlangıçlar” ve “yeni umutlar” verir.

Oğlak’ta gerçekleşen bir Yeniayla birlikte hayatımızdaki sistemler, kurallar, düzenler ve yapılandırmakla birlikte korumak istediğimiz sütunlar odak haline gelecek. Bu alanlarda yeni potansiyeller şekillenecek, yeni süreçler başlayacak ve yeni niyetler filizlenecek!

Oğlak Yeniayı Türkiye'yi nasıl etkiliyor?

Oğlak Yeniayı bu kez Nunki sabit yıldızı ile kavuşum yapacak. Askerler, devlet işiyle uğraşanlar, açık denizler, denizciler, balıkçılık veterinerler gibi birçok anlamı olan bu sabit yıldız aynı zamanda diplomatları da anlatır. Emek ve zahmet vererek sonrasında mükafatını almakla ilgilidir.

Ülkemizin Plüton’unun tam karşısında gerçekleşen bu yeniay ile Venüs’ün de bu alanda Retro olması sebebi ile uluslararası bazı anlaşmazlıkları, bozulmaları veya  katı kurallar ile yeniden düzenlenmesini getirebilir. Uranüs üçgeniyle bazı kurumsal veya sistematik aksaklıklar için yaratıcı çözümler geliştirilebilir. Ayrıca haritanın tepe noktasının algol derecesine yakın olması geçen yıl atlattığımız 19 Kasım tutulmasının da tetiklenmesine sebep oluyor. Meclis ile ilgili yoğun gündemler söz konusu olacaktır! Bu dönem şaşırtıcı kararlar çıkabilir.

Haritada Yay burcuna oturan Mars, Satürn’den destek alırken uzun dönem planlarına bir çok kişi taşınma, yer değiştirme, evlenme veya boşanma gibi özel gündemler ekleyebilir. Bu dönem kentsel dönüşüm faaliyetlerinde de gözle görünür bir artış olabilir. Bu detayla birlikte Mars’ın üzerinde durduğu 14 derecedeki Sarin sabit yıldızıyla gelebilecek zehirlenmeler, mikrop türevleri veya zarar verici etkileri de göz önünde bulundurmakta fayda var! Ayrıca tehlikeli tutkuları da kontrol altına almakta fayda var!

Oğlak Yeniayı bize neler getiriyor?

Bireysel anlamda ise Yeniay 5.evde meydana geliyor. Hayattan aldığımız keyif, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projeler, riskli yatırımlar (bitcoin, kripto para, altın, borsa vs) ve sahne işleri ön plana çıkıyor. 

Yöneticisi Satürn’ün 6.eve yerleşmesiyle birlikte çalışma hayatından ya da hayatın genel akışından duyulan tatminsizlik, Koronavirüs sebebiyle yapılan yeni düzenlemelerden etkilenen sosyal yaşantıyla gelen zor koşullar odağa oturuyor. Oğlakta bir stelyumla karşıladığımız bu ay çok ciddi gündemlerimiz olacaktır! Ay’ın sınır aşımında olmasıyla birlikte pek çok devlet uygulamasına da aşina olabilir, günlük hayatımızda uymamız gereken yeni düzenlemeler veya yönetmeliklerle tanışabiliriz.

Özellikle Venüs Retrosuyla birlikte ilişkiler ve maddi kaynaklar zorlanıyor. Önümüzdeki süreçte yine euro, dolar ve altınla ilgili değişimlere hazırlıklı olmak gerekiyor. Ankara’ya göre çıkardığımız haritada 1 derece Başak Jüpiter’e karşı yükselirken Regulus yıldızının etkilerini büyük ölçüde hissedeceğiz. Bir kraliyet yıldızı olan Regulus büyük güç ve destekler verir fakat karşılığında emeğe dayalı bir çaba görmek ister. Bu dönemde başlamaya niyetlendiğiniz ne varsa mutlak bir dürüstlük, sabır ve emekle yönetmelisiniz!

Oğlak Yeniayı Yükselen Burçları nasıl etkiliyor?

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Ocak ayında ana gündeminiz kariyeriniz olacak.2 Ocak’ta Oğlak burcundaki yeniay  kariyerinizde maddi konularla alakalı yeni kararlar almanızı gerektirebilir

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Sevgili Boğa’lar uzak seyahatler, eğitimler, yabancılarla ilişkiler, ticaret, medya, hukuksal konular alanında 2 Ocak’ta gerçekleşecek Oğlak Yeniayı ile birlikte önemli bir yenilik yapabilirsiniz. Ayrıca eğitimlere başlayabilirsiniz. Eğer böyle bir gündeminiz varsa ticari olarak yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

2 Ocak’ta Oğlak burcundaki yeniay ile birlikte ödemeler,vergiler,borçlar alanınızı düzene sokabileceğiniz hamleler yapabilsiniz.Ortak paylaşılan gelirlerde artışlar yaşanabilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak ayı ikili ilişkilerinizin ön plana çıktığı bir ay oluyor.2 Ocak’ta Oğlak burcundaki Yeniay ile birlikte eşiniz,ortağınız,rakibiniz olan kişilerle hem mücadele edecek hem de problemleri çözebileceksiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Sevgili Aslan’lar; Bu ay günlük rutininiz,çalışma ortamınız ve sağlığınız en önemli meşguliyetiniz oluyor.2 Ocak’ta Oğlak burcundaki yeniay ile rutininize bir düzenleme,toparlamagetirebilirsiniz.Sağlık ile alakalı diz,diş,kemik problemlerinizin çözümü için yeni tedavilere başlamanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu ay gündem yoğunluğunuz aşk,çocuklar,hobileriniz,sahne alanınız oluyor.2 Ocak’ta gerçekleşecek Oğlak yeniayı ile yeni hobiler edinebilir,çocuk sahibi olmak istiyorsanız bunun için somut adımlar atabilir,çocuklarınızın sorumluluklarını daha fazla üstlenmek için çeşitli kurallar getirebilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Aralık ayından bu yana aile içerisindeki ilişkilerinizde yaşadığınız problemler Ocak ayı sonu itibariyle stabile dönecektir.2 Ocak’ta Oğlak burcundaki Yeniay ile bu alanda yeni bir kural ve düzenleme gerekebilir.Taşınma,yerdeğiştime,tadilat konuları için Mars ile gerekli motivasyonu bulabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

2 Ocak’ta yakın çevre,kardeşler,komşular alanınızda gerçekleşen Oğlak burcundaki Yeniay ile birlikte bu alandaki sorumluluklarınız artabilir.Venüs’ün hali hazırda bu alandaki retrosu gerginlikler yaratsa da ay sonu itibariyle bu ilişkileri düzene koyabilirsiniz.Yakın yerlere seyahatler,küçük sertifika programlarına katılımlar yapabilirsiniz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Maddi konularınızın ön plana çıktığı Ocak ayına 2 Ocak’ta gerçekleşen Oğlak yeniayı ile başlıyorsunuz.Kazançlarınızı düzenlemek,yeni kazanç yöntemleri keşfetmek için uygun bir zaman olmakla beraber Merkür’ün Kova burcuna geçişi ile yakın çevre ve kardeşlerinizden destek alabileceğinizi söyleyebiliriz.

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu ayın gündemi sizsiniz ! Burcunuzda gerçekleşen 2 Ocak Oğlak yeniayı, Mars’ın bu alana geçişi, Venüs’ün devam eden burcunuzdaki retrosu ile kendi benliğiniz en önemli gündem kendiniz olacaksınız. Yeni başlangıçlarla kendinize yatırım süreci başlıyor.

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Ocak ayı sizin için kontrol dışı bir ay oluyor. 12.Ev alanınızda Oğlak burcunda bir yeniay yaşıyorsunuz 2 Ocak’ta. Aynı tarihte Merkür burcunuza geçerek kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, bireysel farkındalığınızı artırabileceğinizi gösteriyor. Meditasyon,terapiler bu alanda size iyi gelebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Sosyal çevre ilişkileriniz bu ay yoğunlaşıyor.2 Ocak Oğlak Yeniayı ile birlikte yeni ortamlara girebilir,mevcut ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.Merkür’ün Kova seyahati ile bilinçaltı konularına eğiliminiz artabilir,Uranüs’ün bu ay bitecek olan retrosuyla bu alanlarda yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!