Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim 1, 2022by ecem0

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları hazır!

Kemerlerinizi bağlayın! Bu ay başka hiçbir aya benzemiyor. Dolu dolu bir ay olacak olan Ekim ayında gezegen retrolarını sona erdiriyoruz. 

2 Ekim’de Merkür, 9 Ekim’de Plüto, 26 Ekim’de Satürn retrosu sona eriyor. Uzun zamandır özümsemeye çalıştığımız alanlarda hareketlilik hız kazanıyor. 

Özellikle her türlü iletişim konularının düzene girmesi zihinsel olarak tüm dünya üzerinde yaşanan hem karışıklık hem de problemleri geride bırakmamızı sağlayacak. 

Ancak Mars retrosunu unutmamak gerek.

27 Ekim’de savaş ve aksiyon gezegeni Mars bir süredir İkizler burcundaki seyrene retro hareket ile devam edecek. 15 Ocak 2023 tarihine kadar uzunca sürecek olan bu retro döneminde Türkiye haritasında 12. Ev etkili oluyor. Hastaneler, hapishaneler,  gizli düşmanlar ve yeraltı dünyası konuları çokça gündemde olurken, bilgi ve haber alma, halkı ilgilendiren konular ve gazetecilerde oldukça fazla gündemde olacak gibi görünüyor.

Ülkemizin ikincil ilerletim haritasında Ay ile Mars’ın karşı karşıya gelişi ile halk ayağında bazı başkaldılar ve isyankar tavırlar ortaya çıkabileceği gibi, özgürlük teması da gündem oluşturabilir.

Bu ayın içerisinde geçtiğimiz 2021 yılı içerisinde 3 kez yaşadığımız Satürn Uranüs karesi Satürn henüz Kova burcunu terketmeden yeniden gerçekleşiyor. Biz bu temayı geçtiğimiz yıl özgürlük, otoriteye başkaldırı, para piyasalarındaki ani ve beklenmeyen hareketlilik, banka, vergi ve sigorta konularında alınan yeni kararlar ve yeni yöntemler olarak deneyimledik.

Şimdi son düzlükte bu karar ve adımların ne ölçüde işe yarar veya yerinde olduğunu yeniden test edeceğiz. Eski ve işe yaramayan yöntemlerin üzerinde diretmenin zorluklarını çok daha yoğun yaşamak durumunda kalabiliriz. Aynı şekilde bu etki ay boyunca ülkemiz ve dünya üzerinde çeşitli yer hareketliliklerini de beraberinde getirebilir. 

9 Ekim Koç Dolunayı ;

Çeşitli askeri hareketlilik ve muhalefet partilerinin ön plana çıkacağı bir dolunay. Burada kadın yöneticilerin başrol olacağı olaylar silsilesine adım atarken peşi sıra Venüs’ün 23 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ile 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulmasına eşlik etmesi 2022 yılın ana gündem maddesi haline geliyor. 

Bu tutulma ile Princeps sabit yıldızı üzerinde gerçekleşiyor ve astrolojik olarak çok iyi bir yıldız olarak kabul görmeyen bir yıldız. Ülkemiz Güneş’ine de oldukça yakın bir görünümde seyretmesi ülke yöneticileri, kadınları çok fazla ortaya çıkartıyor. Bu alanda gizli kalan konuların ortaya dökülmesi, halk ile yöneticilerin karşı karşıya gelmesi gibi temalar var.

Mc’de ise Unukalhai sabit yıldızı bulunmakta. Bu yıldız ise çocuklarla ilgi sapkınlık ve taciz skandalları, büyük düşüşler veren bir etkisi vardır. Özellikle eğlence sektöründe, park bahçeler, açık alanlada yaşanabilecek tatsız durumlar ortaya çıkabileceği gibi, yine kadın temaları da oldukça sık görünümde olacaktır.

Ayrıca bu tutulma ile banka sistemlerinde, kredi ve faiz konularında ciddi adımlar atılacağını aynı zamanda spekülasyona açık zamanlar olduğunu da söylemek mümkün. 

28 Ekim’de Jüpiter retro sürecine;

Balık burcuna gerileyerek devam edecek ve aslında yılın başından bu yana özellikle Nisan 2022 döneminde yaşanan süreci yeniden masaya yatırmamızı gerektirecek konular açığa çıkartacaktır. Su ile ilgili konular, sel ve zehirlenmelere özellikle dikkat çekmek gerekli.

Son olarak Ülkemizin doğum gününde 29 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiş yaparak birçok konu hakkında derinleşme, sessizleşme durumlarını beraberinde getirecektir. Ancak tutulma dönemi olduğundan bu dönem yaşanılacak herhangi bir konunun +- 2 ay kadar etkili olduğunu unutmamak gerekir.

Ekim 2022 Aylık burç yorumlarını yükselen burçlar bazında okumak için sayfayı aşağıya kaydırın!

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Ocak 2022 Burç YorumlarıKoç Burcu

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları;

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür, 9 Ekim’de Plüto, 23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile günlük rutin ve sağlık, kariyer ve sosyal çevre projeler alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de burcunuzdaki Dolunay ile;

Bireyselliğinizi ön plana çıkartırken Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Özellikle paylaşılan gelirler,eş veya ortağın parası ile ilgili gelişmeler kapıda. Borçlar,krediler,sigorta ve vergi ödemeleri ile ilgili girişimlerde bulunabilir veya bu alanda çeşitli adımları planlayabilirsiniz.

29 Ekim itibariyle;

Merkür’ün de bu alana geçişi evrak işleri ilgili gündemleriniz artabilir. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu kardeşler,eğitim,seyahat,ticaret ve satış pazarlama,reklamcılık gibi alanları mercek altına alarak Ocak 2023 ortasına kadar buradaki varlığını yoğun bir şekilde hissettirecektir. Yakın çevreniz,kardeşler ve komşularla yaşanabilecek gerginliklerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak yeni kazanç yöntemleri geliştirmek konusunda sizi yeniden bir sınava tabii tutabilir. 

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları;

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile aşk,çocuklar,riskli yatırımlar,eğitim,ticaret,pazarlama, seyahat,kariyer ve statü alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı;

Görünmeyen alanınıza ışık tutarak elinizde olmayan durumları beraberinde getirebilir. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. İkili ilişkiler,ortaklık,evlilik veya rekabet içinde olduğunuz kişilerle ilgili konular gündeminizde olurken,kadınlarla ilgili konular ön plana çıkabilir.

29 Ekim’de;

Merkür’ün de bu alana geçişi ile ilişkilerinizde imza veya önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu maddi alanlarınızda bazı aksaklıkları beraberinde getirebileceği gibi Ocak 2023 ortasına kadar gelir-gider dengenizi zorlayabilir. Bu dönemde gereksiz özgüvenden uzak durmalı harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak bireysellik ve statü açısından değiştirmeniz gereken konuları yeniden masaya yatırmanızı gerektirecektir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıBoğa Burcu

Ocak 2022 Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları;

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile ev,aile,yuva ve güvenli alanlar,ortak gelirler,sigorta ve borçlar, eğitim,seyahat,satış pazarlama alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç  burcunda gerçekleşecek olan Dolunay;

Sosyal çevre,projeler ve arkadaşlarınızla ilgili konuları önünüze getirecektir. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Günlük rutinleriniz,sağlık ve evcil hayvan konuları önem kazanırken özellikle çalışma hayatınızda kadınlar ile kurduğunuz diyaloglara ekstra özen göstermenizi tavsiye ederiz. Sağlık açısından da kontrollerinizi aksatmamalı,özellikle genital bölge hassasiyetiniz varsa dikkatli olmalısınız.

29 Ekim’de;

Merkür’ün de bu alana geçişi çalışma alanınızda iletişimin artması ve bazı gizli görüşmeler yapabileceğinizi de gösterebilir. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu burcunuzu özellikle etkiliyor. Bu dönem pasif agresif tutumlar sergileyebileceğiniz gibi,kazalara da açık bir durumda olabilirsiniz. Yanıklar,çarpma, düşme gibi konulara ve sakarlıklara Ocak 2023 ortasına kadar ekstra dikkat etmelisiniz. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak seyahat,hukuksal konular, eğitim,ticaret konuları ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabileceğini göz önünde bulundurarak hareket etmenizi öneririz.

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları;

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile yakın çevre,kardeşler,eğitim,ticaret,ikili ilişkiler,ortaklık ve rekabet konuları,borçlar,krediler,ortak gelirler alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile;

Kariyer ve statü alanınızda önemli girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken aşırı riskli konularda uzak durmanız olacaktır. Beklenmedik sorunlar açığa çıkabilir veya asparagas haberler canınızı sıkabilir. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Aşk hayatınız,çocuklar,hobiler ve riskli yatırımlar konuları aktif olarak ön plana çıkıyor. Bireysel hedefleriniz kapsamında bu alanda atacağınız adımlar ileriye dönük meyvelerini verebilir. Ancak özellikle romantik ilişkiler ve yatırım konularında manipülasyona dikkat etmelisiniz.

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi yeni ilişkilerin ve iletişimlerin başlamasına vesile olabileceği gibi çocuklarınızı eğitimleri ile de ilgilenmeniz gerektiğini vurguluyor. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu psikolojik açıdan sizi huzursuz etse de 2023 Ocak ortasına kadar bu etki ile barışmak durumundasınız. Meditasyon veya çeşitli terapi yöntemlerini deneyimleyerek ruhsal açıdan farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak projleler,sosyal çevre,portföy,ortak gelirler,borçlar ve krediler alanında kendini yeniden gösteriyor. Bu alanda eski yöntemleri kenara bırakarak yeniye yer açmayı tekrarlamanız gerekebilir.

Ocak 2022 Burç YorumlarıYengeç Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıAslan Burcu

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile maddi manevi,özgüven konuları,sağlık,günlük rutin ve çalışma hayatı,ikili ilişkiler,evlilik,ortaklık ve rakipler alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile;

Hukuksal konular,eğitim,ticaret,yurtdışı gibi alanlarda yapacağınız girişimler sonuçlarını verecektir. Alacağınız riskler uzun vadede kendini gösterebilir. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Aile,güvenli alanlarımız ve yaşadığımız yer ön plana çıkarken ev alım satım konuları, taşınma gibi gündemlerinizde oluşabilir. Bu alanda atılacak adımlarda dikkatli olmalı manipülatif kişilerden uzak durmalısınız. Özellikle aile içerisinde kadınlarla yaşanabilecek her türlü çekişme sizi zora sokabilir. Dikkat!

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi taşınma veya ev konuları ile ilgili bir sözleşme durumu açığa çıkabilir. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu sosyal çevre,portföy alanlarınızda 2023 Ocak ayı ortasına kadar kendini gösterirken yine bu alanda oluşabilecek agresif tutumlar can sıkıcı olabilir. Yeni bir projeye başlamak için değil daha ziyade yarım kalan işlerinizi toparlamak için değerlendirilmesi yerinde olacaktır. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak kariyer,statü,ikili ilişkiler ve ortaklı konularda mevcut sistemleri değiştirmeniz gerektiğini yeniden vurguluyor. Değişimi kabullenerek yeni olana yer açmak iş stratejinizi değiştirmek ilişkilerinizde de önemli açılımlara neden olacaktır.

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile bireysel konular,aşk,çocuklar,hobiler ve riskli yatırımlar,sağlık,günlük rutinler,çalışma hayatı alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile

Borçlar, krediler, ortak gelirler alanınızda etkili olurken bu alanda yaşanabilecek aksamalar veya problemler ile ilgili kriz çözücü rol üstlenmeniz gerekebilir. . Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Yakın çevre,kardeşler,eğitim, seyahat,ticaret alanlarında ciddi yaklaşımlarda bulunabilir, bu alanda atacağınız adımları uzun vadeye yayarak yeni bir proje atılımında bulunabilirsiniz.

29 Ekim’de

Merkür’ün de bu alana geçişi ile yeni bir eğitim,seyahat veya imza gerektiren evrak işleri ile meşguliyetiniz artacaktır. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu kariyer ve statü alanınızda sizi Ocak 2023 ortasına kadar zorlayabilir. Beklediğiniz terfi veya iyileştirmelerde bazı gecikmeler yaşanabilir. Bu dönem iş değiştmek için uygun olmamakla beraber, ek gelir elde etmek için bazı araştırmalar yapabilirsiniz. . Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak sağlık,günlük rutin ve çalışma hayatınız,eğitim, vizyon,seyahat ve hukuksal konularda sizleri bazı değişimlere zorluyor. Bu değişimleri iyi okumalı elinizdeki imkanları sonuna kadar kullanmalısınız. 

Ocak 2022 Burç YorumlarıBaşak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıTerazi Burcu

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile psikolojik ve ruhsal alanlar,aile ve güvenlik konuları,aşk, çocuklar,riskli yatırımlar ve romantik ilişkiler alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı

İkili ilişkiler,ortak veya rekabet gerektiren konularda ilişkilerinizi zorlarken, uzaktan gelecek olan haberler veya kişiler ile birlikte ticari veya hukuksal bir alana doğru yola çıkabilirsiniz. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Maddi manevi özgüven konularınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiği bir dönemdesiniz. Harcamalarınız beklenmedik bir şekilde artarken gelirlerinizde ani düşüşler meydana gelebilir. Veya bu dönemi tasarruf yöntemleri geliştirmek açısından daha olumlu olarak değerlendirebilirsiniz.

29 Ekim’de

Merkür’ün de bu alana geçişi ile yeni ek gelir kaynakları arayışına girebilirsiniz. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu hukuki konular,eğitim,seyahat,pazarlama ve ticaret konularında 2023 Ocak ayı ortasına kadar sizlere bazı aksaklıklar yaşatabileceği gibi geçmişte kalan projeleriniz üzerinde çalışmanız ve tamamlamanız açısından da sizlere gerekli fırsatları sunabilir. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak aşk hayatınız,riskli yatırımlar, çocuklar ve hobileriniz açısından sizleri bazı krizleri yönetmek durumunda bırakabilir. Bu alanlara bütçe ayırmak durumunda kalabilir veya ortak gelirlerinizi bu alanlar için kullanmanız gerekebilir.

Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile sosyal çevre,arkadaşlar,portföy alanları, kardeşler,yakın çevre, eğitim,seyahat,ticaret,aile,güvenlik konuları alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ;

Günlük rutin ve çalışma hayatınızda bazı krizleri çözmek durumunda olduğunuzu gösteriyor. Sağlık açısından baş bölgesi hassaslaşabilir,migren sorunları artabilir. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Bireysel konularınızın öne çıktığı bu tutulma ile birlikte kendinizi çok daha ciddi ve kararlı ortaya koyabileceksiniz. Bireysel olarak hayat planınızı çerçevelemek veya hedefleriniz için adımlar atmak,krizleri çözmek için stratejiler belirleyebilirsiniz.

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi ile kendinizi çok daha kolay ifade ederken, söylemleriniz çevreniz tarafından da dikkat çekici olacaktır. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu borçlar,krediler,ortak gelirler alanınızı Ocak 2023 ortasına kadar yormaya hazırlanıyor. Yeni bir girişimde bulunmak bu dönemde kolay olmazken,maddi açıdan zorlanmaları da beraberinde getirebilir. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak ikili ilişkiler,ortaklar,rakipler ve aile,güvenli alanlarınızda değişim konularınız yeniden gündemde. Eski yöntemleri kenara bırakmalı ve aile üyelerinizle yaşadığınız çekişmeleri zaman zaman göz ardı etmelisiniz. 

Ocak 2022 Burç YorumlarıAkrep Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıYay Burcu

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile kariyer,statü,maddi manevi özgüven konuları,kardeşler,yakın çevre,eğitim,ticaret alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile ;

Yalnız bir Yay burcuysanız beklenmedik heyecanlı bir aşk kapınızı çalabilir. Bunun dışında çocuklarla ilgili konular,hobiler veya riskli yatırımlar konusunda da olumlu bir dönemdesiniz. Sürpriz bir bebek haberi alabilirsiniz. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Görünmeyen alanda gerçekleşen bu tutulma ruhsal ve psikolojik açıdan derinlere inmenizi gerektirebilir. Ökült konulara ilgi duyma,psikolojik destek veya ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Bunun dışında sizlerin kontrolünüzden çıkan konulara odaklanmak yerine bireysel hedefleriniz için bu dönemi hazırlık süreci şeklinde değerlendirebilirsiniz.

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi ile gizli görüşme,anlaşma gibi konular gündeminizde olabilir. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu ikili ilişkiler,ortaklar veya evlilik yada rekabet gerektiren alanlar veya kişilerle ilgili gündeminizi artırırken aynı zamanda bu ilişkilerde pasif agresif diyaloglar ve öfke halleri de ortaya çıkabilir. 202 Ocak ayı ortasına kadar bu süreci iyi yönetmeniz gerekiyor. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak sağlık,günlük rutinler ve çalışma hayatınızda iletişimsel bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. 

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile hukuksal konular,eğitim,ticaret,seyahat,bireysel konular,maddi ve manevi özgüven alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile ;

Aile ve güvenlik konuları ön plana çıkarken taşınma,alım satım gibi gündemleriniz de olacaktır. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Sosyal çevre,portföy,dernek veya siyasi kuruluşlar ilgili atacağınız adımlar veya projeler gündeminizde önemli bir yer tutuyor. Bu alanda alacağınız kararları rutininiz haline getirebilir ve yeni bir çalışma alanı oluşturabilirsiniz.

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi ile yeni bir anlaşma,sözleşme veya önemli bir görüşme durumu söz konusu. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu sağlık,günlük rutin,çalışma hayatı ve evcil hayvanlarınızla ilgili konularda 2023 Ocak ortasına kadar efor sarfetmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminize bu dönem ekstra dikkat etmelisiniz. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak aşk hayatı,çocuklar,maddi konular,riskli yatırımlar ve hobi alanlarınızda önemli sistem değişikliğine gitmeniz gerektiğini size yeniden hatırlatıyor. 

Ocak 2022 Burç YorumlarıOğlak Burcu

Ocak 2022 Burç YorumlarıKova Burcu

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile krizli konular,borçlar,krediler,ortak gelirler,ruhsal ve psikolojik konular,bireysellik alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile ;

İletişim her zamankinden daha da önemli bir yer tutuyor. Kardeşler,seyahat,ticaret,yakın çevre ve eğitim alanlarınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Kariyer ve statü alanlarınızda uzun zamandır beklediğiniz terfi,iyileştirme veya stabilite bu dönemde yerini bulabilir. Ancak bu alanda özellikle kadın yöneticiler ile olan diyaloglarına ekstra önem vermeli her türlü agresyondan kaçınmalısınız.

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi ile statü olarak önemli bir sorumluluk veya görev üstlenmeniz gerekebilir. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu aşk,ilişkiler,çocuklarla ilgili konular ve riskli yatırımlar alanında bazı aksamalar söz konusu olurken bu süreci 2023 Ocak ayı ortasına kadar çok iyi yönetmeniz gerekecektir. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak bireysel konular ve aile meselelerini yeniden gündeme oturtacak ve özellikle değiştirmekte zorlandığınız bir alan varsa bu alanda sizi yeniden bir sınava tabii tutacaktır.

Bu ay birçok gezegenin retro sürecini bitirmesi ile birlikte çeşitli alanlarda fabrika ayarlarınıza dönüyorsunuz. İlk olarak 2 Ekim’de Merkür,9 Ekim’de Plüto,23 Ekim’de ise Satürn retrosu sona eriyor. Sırası ile ikili ilişkiler,ortaklık ve rakipler, sosyal çevre,portföy alanları, ruhsal ve psikolojik konular alanlarınızda nispeten hafifleme durumu söz konusu.

9 Ekim’de Koç Dolunay’ı ile ;

Maddi manevi özgüven konularında yaşanacak yeni girişimler ve riskli konular gündeminizde olacaktır. Bu konuda aile üyelerinizden destek alma durumunuz olabilir. Nisan 2022 civarına geniş bir açıdan bakmanız gerekecektir. Bu yoğunluğa 23 Ekim’de Venüs Akrep seyri ve 25 Ekim Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması damga vuruyor. Hukuksal konular,eğitim,ticaret ve seyahat alanınızda atacağınız adımlar özellikle yaşadığınız çevreyi değiştirmek veya taşınma gibi düşünceleriniz varsa bu açıdan değerlendirilebilecek bir dönemdesiniz.

29 Ekim’de ;

Merkür’ün de bu alana geçişi ile bireysel kararlarınızı daha kolay ve akıcı verebilir,sizin için büyük açılımlar getirebilecek önemli eğitim veya seyahatlere katılabilirsiniz. Ay sonunda başlayacak olan Mars retrosu aile ve güvenli alanlarınızı 2023 Ocak ortasına kadar yorabilir. Bu alanda yaşanacak olan agresyon can sıkıcı olsa da bunu yönetmeniz çok önemli olacaktır. Ay’ın geneline damga vuran Satürn Uranüs karesi ise geçtiğimiz yıla atıfta bulunarak iletişim,seyahat,yakın çevre ve bizim dışımızda gelişen konular üzerinde bizi bazı değişimlere zorlarken,iletişim dilimizi sertleştirmek durumunda da bırakabilir. 

Ocak 2022 Burç YorumlarıBalık Burcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!