Akrepte Güneş Tutulması 25 Ekim 2022

Ekim 23, 2022by ecem0

Akrepte Güneş Tutulması 25 Ekim 2022

Akrepte Güneş Tutulması 25 Ekim 2022 ; Yılın 3. Serinin 4.tutulması kapıda!

Yılın üçüncü, kendi serisinin dördüncüsü ve en etkililerinden biri olan Güneş tutulması 25 Ekim’de Türkiye saati ile 13:48’de Akrep burcunun 2.derecesinde gerçekleşiyor. 

Oldukça spesifik görünümler içeren bu tutulmayla birlikte global anlamda bloklaşmalar önümüzdeki dönemlere büyük bir vurgu yapacaktır. Merkezinde Venüs Akrep olan bu vurgu bizlere çeşitli güç odakları (doğal yeraltı kaynakları, petrol, silah, ilaç..vs) hakkında ipuçları verir nitelikte.  

An haritasında yükselen Oğlak vurgusu, Plüto ve Jüpiter’le temas da yine global güçlerin kendi çıkarları doğrultusunda kaynaklar sebebiyle bir mücadeleye girişeceği ve yine bunun da çok zamanlı ya da çeşitli sebeplerle dünyanın her yanında etkisini göstereceğini söyleyebiliriz. Spekülasyonu, ketumluğu, bazen de acımasızlığı görebiliriz. Tabi tüm bu durumların tabanını da Satürn – Uranüs’ün getirdiği ekonomik koşullar hazırladı şüphesiz. 

Türkiye açısından;

Gerek global roller, gerekse de yerel anlamda iç olaylar hayli durumu gün yüzüne çıkaracağa benziyor. Yeraltı kaynakları, ilaç veya tedavi keşifleri gibi pozitif gelişmeler olabileceği gibi ana gündemi yasalar, para piyasaları, bankalar, suç dünyası, siyasi sırlar, devlet yaptırımları, askeri kararlar, seçim öncesi spekülatif ortamı da göz önünde bulundurabiliriz. Zira tutulmanın yükseleni uluslararası arenaya ve lidere işaret ettiğinden; yakın ve uzak komşuların durumu da bizi oldukça etkileyecektir. Hatta adımızdan da pek sık bahsedileceğini söylemek mümkün! 

Kişisel anlamda ise;

Kasım 2021, Nisan 2022, Mayıs 2022 ile hayatımızda açılım gösteren konuların güçlü açılımlara devam ettiğine şahit olacağız. Kişisel odaklarımızda gözü kara davranabileceğimizi, maddiyat ya da ilişkisel arzularla hareket edebileceğimizi söyleyebiliriz. Fazlasıyla bir noktaya kanalize olma riskinin bizi yanılgılara ya da ani çıkışlara sürüklememesine dikkat etmeliyiz. Uzun vadeli ve temkinli hareket etmemiz faydamıza olacaktır. Bu sebeple planlarımızı zorlamak yerine koşulların elverdiği kapsamda şartları korumamız gerekebilir. Zira büyük çerçevede hem global hem de yerel etkilere maruz kalacağız. 

Tutulmanın hepimize farkındalık getirmesi dileğiyle…

Sevgi ve farkındalıkla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!