Haftalık Burç Yorumları 3-9 Ocak 2022

Kasım 12, 2017by ecem0

Haftalık Burç Yorumları 3-9 Ocak 2022

Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizle sizlerleyiz!

Oğlak Yeniayı sonrasında yeni bir haftaya başlıyoruz! Haftaya başlarken yine Oğlak stelyumu vurgusunu hissediyoruz. Devletle ilgili pek çok gündemi yakından takip edeceğiz. Diplomatik görüşmeler, ziyaretler, yeni duyurular, politikacıların açıklamaları ve pek çok gelişme bizleri meşgul edeceğe benziyor. Bireysel anlamda da bu haftada korkularımız, hırslarımız ve tutkularımızla ilgili yoğunluklar yaşayacağımızı gösteriyor.

Hafta içerisindeki rutin akışımızda planlarımızda yönümüzü kaybedebilir veya engellere takılabiliriz. Fakat daha iyisi için risk almaya meyilli olabiliriz! Özel hayatımızın farklı alanlarında ciddi kararlar almak – en azından bu aşamayı kabul etmek durumunda olabiliriz. Bu hafta ilişkiler, para ve sevgi bağları adına krizleri yönetmek gerekebilir!

Haftalık Burç Yorumları 3-9 Ocak 2022

Yükselen Burçlara Göre Etkileri

Haftalık Burç YorumlarıKoç Burcu

Bu hafta kariyer, toplumsal sorumluluklarınız ve statünüzle ilgili yoğun gündemler sizi bekliyor! Bu alanda kişisel hırslarınızı dizginlemeli ve sorunlara mantıklı çözümler bulmaya çalışmalısınız. Eğer eğitim, hukuk, yurtdışı, uzun seyahatler ve yabancılarla ilgili ilerlemek istediğiniz konular varsa planlarınızda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Uzun vadede sosyal çevre ve portföyünüzden imza, sözleşme veya önemli kararlar anlamında yeni teklifler alabilir, çevre değişikliğini düşünebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBoğa Burcu

Bu hafta eğitim, hukuk, yurtdışı, uzun seyahatler ve yabancılarla ilgili yoğun gündemler sizi bekliyor! Kimseyle inatlaşmamakta ve sağduyulu olmakta fayda var! Konu birileri değilse karşınıza sizi zorlayan bazı blokajlar çıkabilir, sabırlı olun ve durumu objektif değerlendirin. Eğer bir borçlanma aşamasındaysanız seçenekler kafanızı karıştırabilir veya öngöremediğiniz harcamalarınız olabilir. Kariyere dair yeni kararlar arifesine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumlarıİkizler Burcu

Bu hafta paylaşılan paralar, borçlar, krediler, sigorta veya eşin gelirleriyle ilgili yoğun gündemler sizi bekliyor! Bu alanda bazı zorlayıcı gelişmeler sizde baskı yaratıyor olabilir. Stres yönetimine bu hafta çok ihtiyacınız var. Partner, ilişkiler ve önemli imzalar konusunda atmak istediğiniz adımlar belki de kariyerinizle ilgili bazı kafa karışıklıklarına yol açıyor. İş değiştirmek istiyorsanız acele etmeyin. Ayrıca eğitim, hukuk, yurtdışı, uzun seyahatler ve yabancılarla ilgili bir konuda önemli bir imza işine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYengeç Burcu

Bu hafta diğerleri, partner, ortaklar, evlilikler ve yeni sözleşmeler gündeminizde! Anlaşılan diğerleriyle ilgili konularda bazı blokajlar mevcut! Konuları zorlamadan makul yaklaşmaya çalışın. Çalışma hayatını, sağlığınızı, rutininizi ve yanınızda çalışanları etkileyen bazı yasal düzenlemeler veya seyahatler programınızı aksatabilir. Verimli olmadığınızı düşünebilirsiniz. Ayrıca paylaşılan gelirler veya borç-alacak konularında yeni kararlar arifesine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıAslan Burcu

Bu hafta çalışma hayatı, sağlığınız, rutininiz ve yanınızda çalışanlar konusunda yoğun gündemler sizi bekliyor! Stres ve baskı iş ortamınıza ve bedeninize yansıyabilir. Özellikle zam konusu gündemdeyse ve yönetici pozisyondaysanız mutsuz çalışanlar kapınızda sıralanabilir. Hafta boyunca kendinize, çocuklarınıza veya hoş vakit geçirmeye ayırdığınız zamanı verimli kullanamayabilir ve ödemeler-alacaklar ile ilgili karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca partner, ortak veya ilişkinizle ilgili önemli bir imza veya karar işine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBaşak Burcu

Bu hafta aşk, çocuklar, yaratıcılık, hayattan aldığınız keyif, kişisel projeler ve riskli yatırımlar konularında yoğun gündemler sizi bekliyor! Bekarsanız flörtünüzle, çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili emeğinizi isteyen ve enerjinizin çoğunu talep eden konular var! Belki de hayattan keyif alamıyorsunuz. Ev, hane, yuva ile ilgili planlamalarınızda diğerleri ile ilgili kafa karıştıran veya yönsüz hissettiren bazı olaylarla karşılaşabilir ve boşa uğraştığınızı hissedebilirsiniz. Sabırlı olun. Çalışma hayatınız veya günlük rutininizi düzenlemek adına yeni kararlar arifesine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıTerazi Burcu

Bu hafta ev, hane, aile ve özel hayat konularında yoğun gündemler sizi bekliyor! Anlaşılan ev içerisinde sizi huzursuz eden durumlar çözümsüz bir noktaya geldi ve sizi sıkıştırıyor. Makul olun ve uzun dönemi düşünün. İletişim çevresinde aktif olmak isterken günlük uğraşlarınız sizi bloke ediyormuş gibi hissedebilir, ticaretle uğraşıyorsanız insanları ikna etmek zorlaşabilir. Aşk, çocuklar, yaratıcılık, kişisel projeler, hayattan aldığınız keyif ve riskli yatırımlar konularında artık bir karar vermeniz gereken yeni düzlemler yolda gibi görünüyor!

Haftalık Burç YorumlarıAkrep Burcu

Bu hafta iletişim, ticaret, satış, kardeşler, kısa yolculuklar ve yazı işleri konularında yoğun gündemler sizi bekliyor! Çevrenizdekilerin talepleri veya problemleri sizi de baskı altında hissettirebilir. Maddi anlamda keyfi harcamalar yapmaya meyilli olabilirsiniz ve bu da maddi planlarınızı aksatabilir veya cebinizden beklenmedik bir harcama çıkabilir. Kredi kartınızı nerede kullandığınıza dikkat edin! Ayrıca ev, aile, hane veya özel hayatınızı düzenlemek adına yeni kararlar arifesine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıYay Burcu

Bu hafta gelirler, kaynaklar ve özgüven konularında yoğun gündemler sizi bekliyor! Yüklü ödemeler sebebiyle bazı borçlar sizi baskılıyor olabilir. Konu para değilse kendinizi kanıtlamak istedikçe önünüze engeller çıkıyor olabilir. Sabırlı olun, acele etmeden uzun vadeli düşünün. Kendinizi ifade etmeyle ilgili bazı yanlış anlaşılmalar sizin için özel olan insanlar tarafından yanlış algılanıyor olabilir veya ev, hane, aileyle ilgili gündemler genel olarak enerjinizi doğrudan etkiliyor olabilir. Ayrıca iletişim, ticaret, satış, yazı işleri, kardeşler veya kısa seyahatlerle ilgili yeni ve önemli kararlar almanız gerekebilir.

Haftalık Burç YorumlarıOğlak Burcu

Bu hafta bireysel hedefleriniz, hayat kararlarınız, genel beden sağlığınız ve sorumluluklarınız konularında yüklü temalarınız var. Bir çok gündemle aynı anda uğraşırken kendinizi sıkışmış ve yalnız hissedebilirsiniz. Makul ve sabırlı olun. Bu hafta çevrenizden alacağınız duyumlara ihtiyacınız varsa, mutlaka arkasını kontrol edin ve yalan haberlere karşı dikkatli olun. Biri yada birileri sizden bir şey saklıyor veya aleyhinize gizli işler yapıyor olabilir. Konu sizseniz, henüz gizli bir gündeminiz var ve saklıyor da olabilirsiniz. Ayrıca maddi konularınızı yönetmek adına yeni bir imza veya karar arifesine yaklaşıyor olabilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıKova Burcu

Bu hafta kontrol dışı konu ve olaylarla ilgili yoğun temalarınız var! Anlaşılan diğerlerinin hayatındaki karmaşıklık sizi de geriyor ve bir türlü müdahale edemiyorsunuz. Sabırlı olun ve olayların şekillenmesini bekleyin. Bu dönem kişisel veya içsel baskılarınız da olabilir, mümkün mertebe zihninizi sakinleştirecek aktivitelerle ilgilenin ve elektriğinizi atın. Sosyal çevrenizde yapmak istediğiniz şeylerle alakalı bazı maddi veya özdeğer kaygılarınız kafanızı karıştırabilir ve yönsüz hissedebilirsiniz. Ayrıca artık hayatınızı düzenlemek adına çok yakında çok kişisel yeni kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Haftalık Burç YorumlarıBalık Burcu

Bu hafta sosyal çevreler, topluluklar, çalışıyorsanız portföy bağlantıları veya yeni hayat planları konularında yüklü gündemleriniz var. Uzak çevre bağlantıları üzerinizde baskı kurmuş ve sizi domine etmiş gibi hissedebilirsiniz. Konu bu değilse genel düzeninizi veya çevrenizi değiştirmek adına yoğun bir istek duyuyor olabilirsiniz. Makul olun ve uzun vadeli düşünün. Bu dönem kariyerinizle ilgili attığınız adımlarda önünüzü göremediğinizi hissediyor veya yapabileceğinizden çoğunu vaat ediyor olabilirsiniz. Ayrıca sizden gizli bazı anlaşmaların yapılabileceği ihtimaline hazır olmalısınız. Belki de büyük bir hayat kararı için kendinizi gizlice hazırlıyorsunuz.

Keyifli haftalar olsun! Her pazar Haftalık Burç Yorumları yazı dizimizi takip etmeye devam edin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
http://astrolojitalks.com/wp-content/uploads/2021/12/astrolojitalks_500x1500-09-640x213.png

Yıldızların gizemli dünyasına hoşgeldin!

    YILDIZLARDAN HER DAİM HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLUN!